குமாரஸ்தவம் வரிகளுடன் Kumarasthavam with Lyrics | பாம்பன் சுவாமிகள் | Pamban Swamigal | Murugan Song

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 8 лют 2025
  • ஸ்ரீமத் பாம்பன் குமரகுருதாச சுவாமிகள் அருளிய குமாரஸ்த்தவம் தமிழ் வரிகளுடன் Kumarasthavam with English and Tamil Lyrics | | Pamban Swamigal | Murugan Devotional Song
    Kumarasthavam is a powerful and devotional hymn written by Sri Pamban Kumaragurudasa Swamigal, a revered poet-saint. This hymn is composed to praise Lord Murugan, the deity of wisdom, war, and virtue, celebrated in Tamil Nadu and South India. Devotees sing Kumarasthavam during worship, meditation, and daily prayers, invoking Murugan’s blessings and divine grace. Each verse of Kumarasthavam highlights various attributes of Lord Murugan, showcasing his divine qualities, symbols, and compassionate nature. This composition is an essential devotional piece in Murugan worship and is cherished by devotees for its deep spiritual significance.
    ஓம் ஷண்முக பதயே நமோ நம:
    ஓம் ஷண்மத பதயே நமோ நம:
    ஓம் ஷட்க்ரீவ பதயே நமோ நம:
    ஓம் ஷட்க்ரீட பதயே நமோ நம:
    ஓம் ஷட்கோண பதயே நமோ நம:
    ஓம் ஷட்கோஷ பதயே நமோ நம:
    ஓம் நவநிதி பதயே நமோ நம:
    ஓம் சுபநிதி பதயே நமோ நம:
    ஓம் நரபதி பதயே நமோ நம:
    ஓம் ஸுரபதி பதயே நமோ நம:
    ஓம் நடச்சிவ பதயே நமோ நம:
    ஓம் ஷடக்ஷர பதயே நமோ நம:
    ஓம் கவிராஜ பதயே நமோ நம:
    ஓம் தபராஜ பதயே நமோ நம:
    ஓம் இகபர பதயே நமோ நம:
    ஓம் புகழ்முனி பதயே நமோ நம:
    ஓம் ஜயஜய பதயே நமோ நம:
    ஓம் நயநய பதயே நமோ நம:
    ஓம் மஞ்சுள பதயே நமோ நம:
    ஓம் குஞ்சரீ பதயே நமோ நம:
    ஓம் வல்லீ பதயே நமோ நம:
    ஓம் மல்ல பதயே நமோ நம:
    ஓம் அஸ்த்ர பதயே நமோ நம:
    ஓம் சஸ்த்ர பதயே நமோ நம:
    ஓம் ஷஷ்டி பதயே நமோ நம:
    ஓம் இஷ்டி பதயே நமோ நம:
    ஓம் அபேத பதயே நமோ நம:
    ஓம் ஸுபோத பதயே நமோ நம:
    ஓம் வியூஹ பதயே நமோ நம:
    ஓம் மயூர பதயே நமோ நம:
    ஓம் பூத பதயே நமோ நம:
    ஓம் வேத பதயே நமோ நம:
    ஓம் புராண பதயே நமோ நம:
    ஓம் ப்ராண பதயே நமோ நம:
    ஓம் பக்த பதயே நமோ நம:
    ஓம் முக்த பதயே நமோ நம:
    ஓம் அகார பதயே நமோ நம:
    ஓம் உகார பதயே நமோ நம:
    ஓம் மகார பதயே நமோ நம:
    ஓம் விகாச பதயே நமோ நம:
    ஓம் ஆதி பதயே நமோ நம:
    ஓம் பூதி பதயே நமோ நம:
    ஓம் அமார பதயே நமோ நம:
    ஓம் குமார பதயே நமோ நம:
    1. Om Shanmuga Pathaye Namo Namaha
    2. Om Shanmadha Pathaye Namo Namaha
    3. Om Shatkreeva Pathaye Namo Namaha
    4. Om Shatgreeda Pathaye Namo Namaha
    5. Om Shatkona Pathaye Namo Namaha
    6. Om Shatkosa Pathaye Namo Namaha
    7. Om Navanidhi Pathaye Namo Namaha
    8. Om Subanidhi Pathaye Namo Namaha
    9. Om Narapadhi Pathaye Namo Namaha
    10. Om Surapadhi Pathaye Namo Namaha
    11. Om Nadachchiva Pathaye Namo Namaha
    12. Om Shadakshara Pathaye Namo Namaha
    13. Om Kaviraja Pathaye Namo Namaha
    14. Om Thaparaja Pathaye Namo Namaha
    15. Om Igabara Pathaye Namo Namaha
    16. Om Pugazhmuni Pathaye Namo Namaha
    17. Om Jayajaya Pathaye Namo Namaha
    18. Om Nayanaya Pathaye Namo Namaha
    19. Om Manjula Pathaye Namo Namaha
    20. Om Kunjaree Pathaye Namo Namaha
    21. Om Vallee Pathaye Namo Namaha
    22. Om Malla Pathaye Namo Namaha
    23. Om Asthra Pathaye Namo Namaha
    24. Om Sasthra Pathaye Namo Namaha
    25. Om Shashti Pathaye Namo Namaha
    26. Om Ishti Pathaye Namo Namaha
    27. Om Abedha Pathaye Namo Namaha
    28. Om Supodha Pathaye Namo Namaha
    29. Om Viyuha Pathaye Namo Namaha
    30. Om Mayura Pathaye Namo Namaha
    31. Om Butha Pathaye Namo Namaha
    32. Om Vedha Pathaye Namo Namaha
    33. Om Purana Pathaye Namo Namaha
    34. Om Prana Pathaye Namo Namaha
    35. Om Baktha Pathaye Namo Namaha
    36. Om Muktha Pathaye Namo Namaha
    37. Om Agara Pathaye Namo Namaha
    38. Om Ugara Pathaye Namo Namaha
    39. Om Magara Pathaye Namo Namaha
    40. Om Vikasa Pathaye Namo Namaha
    41. Om Adhi Pathaye Namo Namaha
    42. Om Pudhi Pathaye Namo Namaha
    43. Om Amara Pathaye Namo Namaha
    44. Om Kumara Pathaye Namo Namaha

КОМЕНТАРІ •