Πώς η Νευροπλαστικότητα βελτίωσε τη ζωή μου

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 1 лис 2024

КОМЕНТАРІ • 9

  • @ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΚΟΚΚΙΝΟΣ-ι1ζ

    Βαγγέλης Δ. Κόκκινος. Βαγγέλη, πολύ ωραια καινοφανής η ιδέα σου να ασχοληθείς με το σοβαρό αυτό θέμα της λειτουργίας του εγκεφάλου. Μου αρέσει επίσης η προσπαθεια που κάνεις για το καλό των συνανθρώπων σου, Στην πρασγματικότητα είσαι ένας καινοτόμος εκπαιδςυτής, που θα ανα;δειχθείς γιατί αγαπάς αυτό που κάνεις. Προχώρα με τη βοήθεια του Θεού όλα καλά θα πάνε, γιατί οι θέσεις σου προάγουν τη βαθύτερη έννοια του ανθρώπου και της αποστολής του πάνω στον Πλανήτη Γη...

  • @ioannismalekakis2997
    @ioannismalekakis2997 Рік тому +1

    Γειά σου Αχιλλέα, πρόσφατα τελείωσα το προπτυχιακό πρόγραμμα της ψυχολογίας του ΕΚΠΑ. Το πεδίο της γνωσιακής επιστήμης με ενδιαφέρει αφάνταστα και για έτσι σκέφτομαι να κάνω το βήμα για το αντίστοιχο μεταπτυχιακό του ΕΚΠΑ. Προσπαθω όμως να συλλέξω πληροφορίες σχετικά με τη πορεία, κυρίως την επαγγελματική, των φοιτητών που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές αυτές αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Ξέρω ότι εσύ έχεις κάνει αυτές τις σπουδές και για αυτό αναζήτησα κάποιο profile στα social media ή mail για να επικοινωνήσω μαζί σου αλλά δεν τα κατάφερα. Αν δεν σου είναι κόπος, μήπως θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί μου προκειμένου να με διαφωτισεις για τη μετέπειτα πορεία των φοιτητών γνωσιακής επιστήμης; Το ενδιαφέρον μου για τα μυστήρια της συνείδησης είναι υπερβάλλον, αλλά οι πρακτικές ανάγκες τις ζωές δεν μου δίνουν την ευχέρεια να καταπιάνομαι με καθαρά ακαδημαϊκές ασχολίες. Φαντάζομαι πολλοί φοιτητές αντιμετωπίζουν απτομοια ερωτήματα. Σε ευχαριστώ πολύ. Συνέχισε τη τόσο καλή δουλειά που κάνεις.

    • @noeticmethod
      @noeticmethod  Рік тому

      Γειά σου Ιωάννη! Μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στο λογαριασμό μας στο Instagram (Noetic Method) και να μιλήσουμε εκει. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου!

  • @voulgarispavlos466
    @voulgarispavlos466 Рік тому +1

    Συνήθως, ξεκινάμε με ενθουσιασμό να εντάσσουμε στην καθημερινότητα μας πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα όπως τρέξιμο, διάβασμα κάποιου βιβλίου , εκμάθηση γλώσσας και άλλα. Στο τέλος ίσως μια από αυτές τις συνήθειες να παραμένει και να εντυπωθεί στη μνήμη και το πρόγραμμα μας, ενώ οι υπόλοιπες δεν προχωράνε. Μήπως αυτό το overload πληροφορίας που τελικά μας οδηγει στο να εγκαταληψουμε τις άλλες δραστηριότητες, είναι κάτι που πρέπει να λάβουμε υπόψη; Ίσως εάν εντάξουμε στο πρόγραμμα σταδιακά νέες δεξιότητες που επιθυμούμε να μάθουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να βοηθήσουμε με αυτόν τον τρόπο τις γνωσιακες μας δεξιότητες να εξελίσσονται σταδιακά. 🧠

    • @noeticmethod
      @noeticmethod  Рік тому

      Έχεις δίκιο, βήμα βήμα κανεις τις μεγάλες αλλαγές.

  • @mpampistsotsos3629
    @mpampistsotsos3629 Рік тому

    Κάνε ένα βίντεο για ανάρρωση από ΑΕΕ είμαι πέντε χρόνια κ δεν έχει επανέλθει το χέρι μου

  • @alexiaxirouchaki5541
    @alexiaxirouchaki5541 Рік тому +1

    Πολύ ενδιαφέρουσα έννοια, πόσο λίγα γνωρίζουμε αναφορικά με τις λειτουργίες του εγκεφάλου μας

  • @ashokpandey-ny7bu
    @ashokpandey-ny7bu Рік тому

    I have sent his happening in case of autism ... child is not able to recognize toys and unable to follow command .. I request you to make video on how autism brain works.. I am talking about level 3 severe cases... don't bother to make video on mild cases ..