Loviturile de brațe cu gantere în mâini: sunt eficiente sau nu?
Вставка
- Опубліковано 16 гру 2024
- Adesea luptătorii folosesc îngreunări ale tehnicilor, în speranța că vor dobândi o tehnică mai eficientă. Află din acest clip dacă și când este eficientă o astfel de metodă.
Vrei să devii cel mai bun? Vrei să te autodepășești? Vrei înveți să îți învingi fricile, temerile? Artele marțiale sunt recunoscute ca fiind probabil cel mai bun mod de a-ți forma un caracter puternic, un spirit combativ, încrederea și respectul de sine.
Liviu Kombat Coach te așteaptă la clubul Lupii Albaștri pentru a te pregăti fizic și pentru a te întări psihic, printr-un antrenament modern, cu rezultate garantate. Telefon 0723548649.
Video 🎬 www.cosmincons...
Site club: www.lupiialbas...
Facebook antrenor: / liviukombatcoach
Instagram antrenor: / liviukombat
Facebook club: / lupii-albastri-2071034...
Ai spus corect, greutați mici, maxim 1 kg pentru adulți, da.. ajută mult la creșterea vitezei, la fel este valabil și la creșterea vitezei în alergare, multe sprinturi în deal, pantă, iar atunci cand alergi pe traseu drept, mănanci asfaltul!
frumos si bine explicat! Creste viteza si forta lucrand vu greutati mici shadowboxing
Interesant!.
E genial acest canal, m-am uitat la câteva ponturi, le-am pus in aplicare și deja simt ca mi-am îmbunătățit tehnica. Mi-ar plăcea sa postați mai des, totuși. Mult succes in continuare...lupii albaștri! 👊👊
Multumim de apreciere, ne bucurăm să putem oferi din ceea ce cunoaștem! 👍
Eu dacă ma antrenez acasă, și de ex sunt începător. La tot antrenamentul pot face cu gatere de 500g? Sau între 500g și 1kg. Am 16 ani.
Îți recomand 500 g de început.
Te rog sa fii sincer. Mulți zic ca acasă, dacă te antrenez pt box/faci box, dezvolți obiceiuri proaste. Eu nu prea îmi dau seama cum. De ex. Eu fac lovituri în aer, câteva lovituri pe pas, combinații, loviturile 1,2,3,4,5,6.
TE ROG sa îmi explici la ce se refera acele persoane, și cum se poate dezvolta obiceiuri proaste doar dacă faci combinații, și câteva lovituri pe pas, etc.
@@matthiasthebest7007 au dreptate cei care spun asta. Fără antrenor nu poti sa înveți corect. Pentru că tu nu te poti observa și corecta pe tine însuți.
Este greu să atingi un nivel înalt și cu antrenor, în sensul că este nevoie de ani de zile de muncă asiduă.
@@matthiasthebest7007 "obiceiurile proaste" se refera de fapt la greșeli tehnice, care se vor transforma în automatisme. Odată formate aceste automatisme incorecte, sunt foarte greu de înlăturat ulterior.
Însemna că nu mă mai pot antena acasă, și corect? 😪 Nici măcar loviturile de la 1 la 6? Ca eu as vrea peste 1 an sa merg la antrenamente, deoarece acum nu am posibilitatea. Și as vrea sa fiu deja pregătit, sa fac și performanta. Ce îmi recomanzi, sa ma mai antrenez? Ce fel de antrenament sa am ca să fiu pregătit, etc. Mie îmi place boxul, și îmi place sa ma antrenez acasă, dar sa nu învăț greșit, nush ce sa fac 😐.
Ms ca ma ajuți, chiar ești o persoana foarte bună!!!
Daca am 17 ani ma mai pot apuca de box?
La 17 ani poți face chiar performanță.
@ din păcate antrenori de la mine din oraș nu sunt de aceeași părere...
@@slang3r738 îmi pare rău să aud asta. Ar trebui să insiști. Spune-le că Deontay Wilder s-a apucat de box la 20 de ani, și a ajuns campion mondial la pro:
en.m.wikipedia.org/wiki/Deontay_Wilder
Beny la 25..
Sau apucat alții la 25-30 de ani de Kickboxing și acum se bat la profesioniști, eu spre exemplu m-am apucat de Kickboxing la 28 și am un an de când practic și ma simt ca la 20 asa ca tu la 17 trebuie sa tragi tare și în 3 ani te poți bate la Profesioniști, cine ți-a recomandat sa nu practici ca este târziu este un dobitoc.
oboseste umaru, afecteaza tehnica ,dar Fedor emelianko ,printre multe exercitii am vazut ca face aruncari cu haltera/bara in fata de la piept si box cu umbra cu niste greutati in mici. atletii care arunca greutatea-bila aia de 8 kg ,sau exercitii de aruncare a unei pietre grele,mingi medicinale dezvolta forta exploziva necesara in sporturi de contact. la fel exercitiile cu ketlebell.
Problema apare atunci cand lucrul cu greutati afecteaza tehnica. Fedor este la categoria grea, iar bara aceea nu este atât de grea pentru el încât să îi strice postura.
Pe de altă parte, aruncările cu mingiile medicinale sunt foarte bune, însă nu atunci cand imită prea mult tehnica de lovire și au 8 kg....
in general lucrul cu greutati afecteaza tehnica.dar in sporturile de lupta e nevoie de forta expolziva din cauza asta unii fac exercitii de genu aruncarilor. lovituri cu barosu in cauciuc,pietre grele (vezi rocky marciano) taierea copacilor cu toporu(gene tunney a muncit 1 an numai asa pentru conditie fizica) .sportivii urmaresc sa dezvolte fibrele albe din muschi care dau forta in regim de viteza, luptatorii, atletii chiar si halterofilii. gretuati medii-mari repetari putine (6-8 ) seri multe.....dar ultimu cuvint il are genetica
@@georgeflorin6229 lucrul cu greutăți este foarte bun, nu am susținut altceva; și eu lucrez cu greutăți, benzi elastice, franghii etc. Dar nu este ok sa lucrezi tehnicile cu moduri de îngreunare incorecte din punct de vedere biomecanic.
Da , asa este
@ și pt forță an brațe și condiție fizică ce e bun greutăți mici și viteza sa anteleg și greutăți mari repetări puține tot explozie cum
Dar cu banda elastica
Banda elastică este ok, dar așezată astfel încât să tragă pe direcția mișcării (nu spre în jos la directă, spre exemplu, pentru că ar acționa exact ca o ganteră relativ grea)
mai bine un helcometru . cauta antrenamentul boxerului Jim Jefries . facea pe la 1900 asta. lovituri directe cu bratele(si nu numai )
Am incercat si eu si e rau te obosesti inutil