super fant ze składnicy złomu statyw kamery Libec T75

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 7 січ 2025

КОМЕНТАРІ • 43

• @slawek1983j
    @slawek1983j 2 роки тому +4

Pozdrawiam serdecznie w ten wietrzny wieczór. Przynajmniej ciekawostki Pana Ottona spokojnie można obejrzeć gdy za oknem wiatr hula.

• @HermanOtto-wr2nn
      @HermanOtto-wr2nn  2 роки тому +3

no właśnie staram się wam umilić czas pozdrawiam

• @TECHNICUSChannel
    @TECHNICUSChannel 2 роки тому +1

Pan to jest kawał porządnego rozsądnego dobrze myślącego i kumającego chłopa co można różnego wykombinować ze znajdek, pomysły super, pozdrawiam serdecznie

• @HermanOtto-wr2nn
      @HermanOtto-wr2nn  2 роки тому +1

Wstałem dopiero, dziękuję Kolego serdecznie za miły komentarz ciężko mi się skupić z powodu wojny na Ukrainie żyję w stresie nie dla tego że mam jakiś lęk tylko przeżywam ludzki los , ten bandyta Putin zabija dzieci i ludzi moje serce płacze pozdrawiam

• @TECHNICUSChannel
      @TECHNICUSChannel 2 роки тому

@@HermanOtto-wr2nn jest to coś okropnego i my tutaj to przeżywamy, oraz ludzie na całym świecie

• @HermanOtto-wr2nn
      @HermanOtto-wr2nn  2 роки тому

@@TECHNICUSChannel moim zdaniem jest to koniec rządów Putina i Łukaszenki najwyższa pora jedynie moja obawa aby nie była użyta broń chemiczna ale ok nie będę politykował bo to nie moja działka.Przed momentem w wywiadzie Pana Prezydenta Ukrainy oświadczył że Rosjanie przywieźli ze sobą krematoria jestem w szoku . Po co te krematoria żeby spalić własnych poległych żołnierzy aby matki ich nie wiedziały jak zginęli to jest zbrodnia przeciw ludzkości gorsza od 3 Rzeszy

• @przesympatyczny
    @przesympatyczny 2 роки тому +4

Piękna rzecz, gratuluję 🏆🏆🏆

• @HermanOtto-wr2nn
      @HermanOtto-wr2nn  2 роки тому +2

zgadza się jedynie czeka w kolejce na renowację pozdrawiam

• @zdeneknekoranec7302
    @zdeneknekoranec7302 2 роки тому +3

Super pozdrawiam 👏👏👍👍🛠️

• @HermanOtto-wr2nn
    @HermanOtto-wr2nn  2 роки тому +3

Ten długi element służy do montażu płoz do rozszerzenia montażu dodatkowych elementów łącznie z kamerą , muszę dorobić resztę mam piękny aluminium kupiony na składnicy złomu tu strona Japońska ua-cam.com/video/ny1a5lyBFP4/v-deo.html

• @HermanOtto-wr2nn

@@balancetv8645 doskonale wiem jak statyw zobaczyłem mało nie upadłem wiedziałem co to jest , w takich spawach siedzę ponad 30 lat a zaczęło się jak pracowałem w komisie RTV jako serwisant i sprzedawca chłopaki zwozili z Niemiec tv i inne i trzeba było przestrajać na Polską fonię serdecznie pozdrawiam dziękuję za komentarz

• @grzegorzsinko1532
    @grzegorzsinko1532 2 роки тому +1

„Super strzał”🎥👍🎩

• @HermanOtto-wr2nn

byłem w szoku jak zobaczyłem ten statyw rzadkość na składnicy złomu pozdrawiam

• @grzegorzsinko1532
      @grzegorzsinko1532 2 роки тому

@@HermanOtto-wr2nn prawdę mówiąc masz szczęście do statywów kamerowych .Kto szuka nie błądzi ,miłego dnia👍⚙️🪚🎩

• @tomaszkamersky
    @tomaszkamersky 2 роки тому

Fajnie kibicuje,w Pana pracach...Panie Ottonie

• @HermanOtto-wr2nn

ja oczywiście nie pomijam Pana kanału pozdrawiam

• @michalmichalski1879
    @michalmichalski1879 2 роки тому +1

Witam pozdrawiam serdecznie pana

• @Czaja1979
    @Czaja1979 2 роки тому +2

Pozdrawiam serdecznie 😀🤜🤛👍

• @henrykbrodaty5761
    @henrykbrodaty5761 2 роки тому

Stara solidna robota. Pozdrawiam

• @HermanOtto-wr2nn

oczywiście szanuję stare sprzęty było to w wykonanie włożenie serca w obecnych czasach nic nie robić a zarobić jak nie plastyki to co innego zwykły szais pozdrawiam

• @henrykbrodaty5761
      @henrykbrodaty5761 2 роки тому

@@HermanOtto-wr2nn Gdyby produkowali rzeczy w ten sposób żeby były solidne i łatwe do naprawy to by była prawdziwa ekologia a nie produkują tak żeby wytrzymały tylko do czasu gwarancji a później gadają jacy to jesteśmy nie ekologiczni a czyja to wina jak nie koncernów

• @kenebkeneb4749
    @kenebkeneb4749 2 роки тому

Witam Pana Majstra niesamowitego człowieka 🤗

• @Czaja1979
    @Czaja1979 2 роки тому +2

Ciekawe znalezisko 💪

• @HermanOtto-wr2nn

jest to najlepsze co kupiłem na składnicy pozdrawiam

• @pochonietypasjomrutusultim5875
    @pochonietypasjomrutusultim5875 2 роки тому

Jak tam radyjko się spisuje pozdrawiam am statyw taki za 70pln I nie wiem jak rozkręcić by maszt przyczepić a potem antenę

• @babcia4430
    @babcia4430 2 роки тому

Jak zwykle ciekawy film.Tylko do szlifierki radzę używać gogli.Nieraz opilek odbił się od podłoża i wpadł do oka.

• @HermanOtto-wr2nn

nie raz miałem wyciągany opiłek z oka w szpitalu ale ten ekran ten model ale mam zużytą szybę działa wyśmienicie , masz rację ale stale noszę okulary zwykłe i przeszkadzają aby założyć gogle i zaczyna się parowanie i nic nie widać dzięki za komentarz i pozdrawiam

• @wjakwarsztat7994
    @wjakwarsztat7994 2 роки тому

Mam pytanie,posiada pan jakiś fanty do komarka lub WSK i z chęcią bym odkupił ,lub stare narzędzia ręczne typu klucze niestandardowe .

• @HermanOtto-wr2nn

dlaczego Pan nie zajrzy na aukcje tylko do mnie się zwraca jeśli posiadam części sprzedaję na giełdzie .Wielu oszustów wypisuje bzdury na UA-cam nie wrzucam wszystkich do jednego worka ale trzeba uważać

• @wjakwarsztat7994
      @wjakwarsztat7994 2 роки тому

@@HermanOtto-wr2nn nie interesują mnie nowe chińskie części ,a pytam pana bo oglądam pańskie filmy i widzę że trafiają się ciekawe narzędzia.kto pyta nie błądzi,😉

• @HermanOtto-wr2nn

@@wjakwarsztat7994 to ostatnie co Pan pisze oczywiście trafiają się także nowe części nie podróbki ze starych zasobów na olx a i czasem na allegro i na giełdach .Przed wielu laty w Częstochowie był taki przydomowy skład części wszystkich SKLEP połączony z serwisem właścicielem był żyd i został w domu zastrzelony podejrzewam że to były porachunki z czasów wojny

• @maksymkozowski2155
    @maksymkozowski2155 Рік тому

a po co malować aluminium ?

• @pan_tata
    @pan_tata 2 роки тому

Siemka siemka pozdrawiam serdecznie

• @adelewornil6424
    @adelewornil6424 2 роки тому

Ok

• @HermanOtto-wr2nn
    @HermanOtto-wr2nn  Рік тому

patrzyłem w internetach sama łyżwa kosztuje od 500 do 700 zł oczywiście używana natomiast nowa nie wiem

• @HermanOtto-wr2nn

ua-cam.com/video/pU0I-NZRIRc/v-deo.html

• @renataworonko4242
    @renataworonko4242 2 роки тому

A nie lepiej zrobić przyczepkę?a te odpryski to pikuś.