Este absurd sa credem că omul a rulat câteva zeci de milioane de dolari fara ca banii aia sa nu fie ai unei structuri din serviciile secrete. Este imposibil de crezut că suma aia putea circula sau putea fi depozitata in mediul privat. Absolut amuzant modul în care cei doi interlocutori ocolesc subiectul ai cui erau banii rezultați din aceasta afacere in care Zamfir era doar un personaj pentru că afacerea se multiplica in țară prin sutele de persoane implicate care copiau sau difuzau la rândul lor casetele respective.
Adevărat că era o sete de filme și cărți care erau prohibite prin anii 80..Citeam pe șest Swen Hassel împrumut pe 3 zile, apoi la serate video am văzut Pasarea spin, Căderea Constantinopolului, Șogun. După 90 am putut sa și cumpărăm cărțile respective. Dar toți aveam blugi și țigări Kent în casă pt doctori sau ocazii! Ce vremuri! Azi stăm pe podcasturi. E bine! Mulțumesc!
Fain episod . Aveam 14 ani la Revolutie si am vazut si eu dupa 1989 zeci de filme pe casete video traduse de Irina Margareta Nistor . Foarte tare domnul Zamfir care a pus la punct toata aceasta industrie a filmelor de inchiriat , pacat ca nu a jucat un rol mai mare in economia post Decembrista , cred ca ar fi putut sa tina multe joburi in tara si fabrici nedemolate daca de exemplu s-ar fi bagat pe industrie . Dar probabil mintea lui nu a putut depasi bariera de bisnitar. Pacat de neamul ala ca nu avem oameni cu viziune de viitor si de avengura , tot pe maruntisuri si furaciuni ... Dovada ca si dupa ce trecuse de nivelul la care sa-si permita niste costuri nu mai era o problema si mai mult ca sigur ca era deja milionar in dolari tot la a fura continutul casetelor de 80 de lire bucata-i cocea mintea . Multumiri Domnule Stejarel ca ati facut lumina in acest caz aproape istoric . Si felicitari si pentru carti e ceva destul de greu , ma chinui si eu de mai multi ani si poate totusi intr-o zi o sa-mi fac curaj sa public . Daniel Saraolu .
Trebuie sa fii trepanat total sa nu înțelegi ca era afacerea Securității, anvergura afacerii si profitul imens nu aveau sa nu fie sub acoperișul Securității.
Imi pare rau dar dati impresia ca acest om a fost practic cel care a inceput sa faca asa ceva ...Sper ca vorbiti doar de BUCURESTI..In Zona de Vest a Tarii filmele video ajungeau prin satelit( si casete video) de prin 81-82 ....Retelele de casete video aduse din SERBIA -Ungaria erau active prin traficul de mica frontiera ..Personal am adus casete in loc de Blugi ( era mai putin riscant, si mai banos) de la timisoara din arad /oradea in anii 80. sui ulterior Galati..Tatal unui vecin de bloc a fost primul care a introdus TELEVIZIUNE PRIN CABLU imediat ce s-au inchis videotecile oficiale( in 85) pe care le sustinea intens cu filme inregistrate din satelit ( avea satelit din 82) si avea cam 160 de abonati ( practic tot blocul)in 1985...era 10 lei abonamentul pe luna ..IN 86 a achizitionat primul " splitter" si a trecut de la 1 canal la 29-30 de canale in Limbile Engleza /germana /italiana . PS. exista si un program mai special dupa 2-3 dimineata cind mai baga si un film mai " sexy" dar care nu era explicit....in 84 a trebuit sa achizitioneze un nou model de receptor si un LNB pentru noua Banda de receptie satelit "KU" unde avea si mai multe canale si calitatea imagini si sunetului era net superioara ...Un RECORDER in aceea perioada putea sa inregistreze cam 186 de filme intr-o luna functionind non stop ( ce acee e greu de imaginat)..Personal am asistat mai ales in timpul vacantelor la traduceri de filme si la inregistrat filme ..si nu era o usor deloc ...Casetele video ( SKC) care veneau de la Braila /Galati se vindeau la 100-150 prin 86-87( cele din Bucuresti erau scumpe si de multe ori filmele erau deja " vechi" si erau de calitate acceptabila ...Am avut probleme cu Militia mai ales pentru ca organizam Grupuri VIDEO ziua si se chiulea de la scoala ...dar imi permiteam sa cumpar scutiri medicale si chiar am negociat o aniversare ( DE FAPT 2) cu o profa de mate /fizica in schimbul unei saptamani de meditatiii...Am adus din Timisoara /oradea ..Blugi /tigari /casete video ...la schimb cu Ghete marca BOHAN( SUEDIA ) fabricate la Bacau pentru export( se cumparau "paine calda" la Timisoara daca nu te prindea militia ....O pereche de Ghete BOHANI de iarna se schimba cu -2 perechi de BLUGI...s-au 4-5 casete video.. in 88 am fost dus la o discutie cu baietii si ulterior am achizitionat un videorecorder SHARP VC7700 care a fost reparat si functioneaza si in ziua de astazi ..Am uitat sa mentionez faptul ca am locuit in Bacau pina in martie 92..
Minciuni sfruntate! Eutelsat apare in 1983 si nu imediat au sarit in frecvente posturi tv! In anul inainte amintit erau doar 10 canale. Astra apare in martie 1985, si tot pe atunci HEMT-LNB, o tehnica mai buna care permitea o calitate mai buna de receptie. Tehnica aceasta a inceput sa se dezvolte incepind din 1988. Voi prindeati mita de coada, nu altceva!
Invitati-l și pe dl.Tofan e un bun povestitor și multe de spus ,a fost fascinant sa descopăr acest interviu...am lucrat la un moment dat cu cei doi domni care au scris cartea la acel institui iccr acum câțiva ani...eu neavând treaba cu istoria eram pe conta .
Am crescut cu filmele pe video, tin minte că ne uitam la un Rambo și a sunat cineva la ușă, proprietarul a ascuns video-ul in cuptor de frica... 30 de ani mai târziu am ajuns sa locuiesc la 1h distanță de unde s-a filmat Rambo 1, iar la mine în oraș e un nene care a le-a închiriat vehiculele militare și uniformele...
La mijlocul verii 1985 , avean acces cam in toate discotecile cu intrare pe valuta din Mamaia . Va dati seama reactia turistilor straini cand se inchidea discoteca la 22.00 !
Stimați domni, pe Stejarel îl știu de când era mic, s-a mutat în cartierul nostru venind din țări străine, unde tatăl său fusese reprezentant Tarom parcă... , dar avea o biblioteca interesantă la acel moment pentru mine și din biblioteca lui am citit prima oara Elevul Dima dintr-a șaptea. Am început așa ca Stejarel să își amintească probabil cine sunt. Nu voia să îmi împrumute cartea ca nu cumva să observe tatăl său ca lipsește. Cumva, atunci, l-am convins... Draga Stejarel, îți amintești ca pe scara A a blocului tău, la ultimul etaj, locuia profesorul Rizescu de la facultatea de Electrotehnica din IPB împreună cu doamna Rizescu și fiul lor Sorin. Sorin Rizescu un eminent inginer electronist, construia pe atunci antene de satelit, erau anii 80. Am turnat din fibra de sticla antene de 2,5 m rază pe terasa lui de la ultimul etaj și le-am lipit poleiala pe d-le, iar ca LNB, Sorin făcuse rost printr-un aviator de unul, pe care Sorin l-a dezmembrat și l-a copiat apoi a reconstruit mai multe identice chiar dacă la tehnologia la care aveam acces atunci, au ieșit de dimensiunea unei cutii de pantofi... Cu purici dar mergeau. Și am pus pe terasă lui 5 antene construite pe care le-a pus pe antena colectivă de ia blocurile din jur inclusiv scara ta. Aveam astfel 5 canale printre care Filmnet în 1984 era ceva... Asa ca exagerările cu securitatea ar trebui puțin domolite... Mai ales când pe palier cu tine stătea Decebal Petrescu, nepotul tovarăși și fiul Generalului Petrescu de la securitate. La un moment dat cineva de bine a reclamat ca aveam acces la aceste canale... Și ne-a vizitat securitatea care ne-a pus în vedere sa distrugem antenele. Astfel am făcut unele mai mici și mai performante, ca să mai fie văzute din strada. În bloc la mine era și Răzvan. Care avea video, și multe casete. Și dacă îmi amintesc, aveai și video pe atunci. Asa că mai ușor cu exagerările. Eu am fost ridicat de securitate, tu nu.
Stejărel N. Olaru (n. 13 ianuarie 1973, Aldeni, județul Buzău). Vad ca este de la tara. Baiat de judet care nu stie despre ce vorbeste. Un amestec de real si ireal care poate parea veridic 100% doar celor care n-au trait timpurile respective.
Foarte foarte multe enormități! Informații la a treia mână, umflate din gură in gură, spuse de un habarnist care nu a fost implicat în fenomen. Probabil astea prind la fraieri, dar pe mine demult nu m-a mai enervat un podcast așa de mult.
buna ziua! ca sa putem face o comparație contemporana, pentru noi, cei prichindei din acei ani, Teodor Zamfir este un Sorin Constantin ai aniloe 90-”00!
NU E SINGURUL CARE AVEA ATIȚIA BANI ,... TOȚI CEI CE LUCRAU IN TURISM , ALIMENTATIE PUBLICA , PECO , TOTI AVEAM BANI FFFF MULȚI ,.....O FAMILIE DE 4 PERSOANE AVEAM AP. PROPIETATE PERSONALA ,SI MASINA -DACIA NOUĂ...CU UN SINGUR VENIT ,
Deci în sfârșit am aflat cu ce se ocupa securitatea înainte de a se apuca sa dilueze dezinfectanții și să omoare oamenii cu bună știință. Oameni buni, nu va lăsați păcăliți, era făcută chiar cu aprobarea tacită a lu' Ceaușescu, uite așa se copiau filme, se făceau bani și nu se plătea licență de distribuție. Într-un final, tot securiștii l-au omorât pe Ceaușescu, erau supărați că nu puteau epata și etala averea după bunul plac.
OPRISENE ESTI BAIAT FAIN DESTEPT ETC ... DAR CAND INCASEZI BANII DE LA CASA PARIURILOR SA TE GANDESTI UN PIC DOAR CATI ISI PIERD FAMILII CASE ETC .... SAU ISI PUN STREANGU !!! NU MAI FII LACOM SI SPUNE STOP PARIURILOR !!!! THANK YOU SIR
Sincer nu stiu ce fel de istoric esti dar esti pe dinafara rau, in afara ca ne spui ceea ce stim cei care am trait nimic interesant demn de un asa zis istoric
Nenea a fost miliardar in viata, iar urmasii lui o sa mai traga si ei ceva din drepturile de carte + eventual film. Not bad, not bad... cum zice si Oprisan pe la 1h05: smecheri peste sclavi. :)
Aveam o parere buna despre S. Olaru, pentru ca stiam ca lucra/lucreaza la instirurul de desecretizare a arhivelor securitatii. Dar cartea asta e o aberatie, scrie pe principiul cu cat minciuna e mai gogonata, cu atat e mai pasibila sa fie crezuta. Cifrele sunt minciuni sfruntate, iar Oprisan nu insista cu intrebarile de rusinea rusinii invitatului. Omul e cam mitoman, sorry, dar asta e!
@@ghflorin1959 paiin romana ti-am raspuns.Sau intelegi doar romanes ?Hai sa incercam in engleza : you and the table .E mai simplu asa sau esti pro ca masa ?
Este absurd sa credem că omul a rulat câteva zeci de milioane de dolari fara ca banii aia sa nu fie ai unei structuri din serviciile secrete. Este imposibil de crezut că suma aia putea circula sau putea fi depozitata in mediul privat.
Absolut amuzant modul în care cei doi interlocutori ocolesc subiectul ai cui erau banii rezultați din aceasta afacere in care Zamfir era doar un personaj pentru că afacerea se multiplica in țară prin sutele de persoane implicate care copiau sau difuzau la rândul lor casetele respective.
Adevărat că era o sete de filme și cărți care erau prohibite prin anii 80..Citeam pe șest Swen Hassel împrumut pe 3 zile, apoi la serate video am văzut Pasarea spin, Căderea Constantinopolului, Șogun. După 90 am putut sa și cumpărăm cărțile respective. Dar toți aveam blugi și țigări Kent în casă pt doctori sau ocazii! Ce vremuri! Azi stăm pe podcasturi. E bine! Mulțumesc!
Fain episod . Aveam 14 ani la Revolutie si am vazut si eu dupa 1989 zeci de filme pe casete video traduse de Irina Margareta Nistor . Foarte tare domnul Zamfir care a pus la punct toata aceasta industrie a filmelor de inchiriat , pacat ca nu a jucat un rol mai mare in economia post Decembrista , cred ca ar fi putut sa tina multe joburi in tara si fabrici nedemolate daca de exemplu s-ar fi bagat pe industrie . Dar probabil mintea lui nu a putut depasi bariera de bisnitar. Pacat de neamul ala ca nu avem oameni cu viziune de viitor si de avengura , tot pe maruntisuri si furaciuni ... Dovada ca si dupa ce trecuse de nivelul la care sa-si permita niste costuri nu mai era o problema si mai mult ca sigur ca era deja milionar in dolari tot la a fura continutul casetelor de 80 de lire bucata-i cocea mintea . Multumiri Domnule Stejarel ca ati facut lumina in acest caz aproape istoric . Si felicitari si pentru carti e ceva destul de greu , ma chinui si eu de mai multi ani si poate totusi intr-o zi o sa-mi fac curaj sa public . Daniel Saraolu .
Trebuie sa fii trepanat total sa nu înțelegi ca era afacerea Securității, anvergura afacerii si profitul imens nu aveau sa nu fie sub acoperișul Securității.
Bună seara. In toamna lui 1988 sau primăvara lui 1989, fiind soldat la Buzău, am fost la videotecă organizată de Florian Pitiș.
Join era...me too!
Bravo sante-ti fantastici !!!
sunteti
Am citit cartea, e foarte buna. Felicitari!
Mulțumim! ❤
Imi pare rau dar dati impresia ca acest om a fost practic cel care a inceput sa faca asa ceva ...Sper ca vorbiti doar de BUCURESTI..In Zona de Vest a Tarii filmele video ajungeau prin satelit( si casete video) de prin 81-82 ....Retelele de casete video aduse din SERBIA -Ungaria erau active prin traficul de mica frontiera ..Personal am adus casete in loc de Blugi ( era mai putin riscant, si mai banos) de la timisoara din arad /oradea in anii 80. sui ulterior Galati..Tatal unui vecin de bloc a fost primul care a introdus TELEVIZIUNE PRIN CABLU imediat ce s-au inchis videotecile oficiale( in 85) pe care le sustinea intens cu filme inregistrate din satelit ( avea satelit din 82) si avea cam 160 de abonati ( practic tot blocul)in 1985...era 10 lei abonamentul pe luna ..IN 86 a achizitionat primul " splitter" si a trecut de la 1 canal la 29-30 de canale in Limbile Engleza /germana /italiana . PS. exista si un program mai special dupa 2-3 dimineata cind mai baga si un film mai " sexy" dar care nu era explicit....in 84 a trebuit sa achizitioneze un nou model de receptor si un LNB pentru noua Banda de receptie satelit "KU" unde avea si mai multe canale si calitatea imagini si sunetului era net superioara ...Un RECORDER in aceea perioada putea sa inregistreze cam 186 de filme intr-o luna functionind non stop ( ce acee e greu de imaginat)..Personal am asistat mai ales in timpul vacantelor la traduceri de filme si la inregistrat filme ..si nu era o usor deloc ...Casetele video ( SKC) care veneau de la Braila /Galati se vindeau la 100-150 prin 86-87( cele din Bucuresti erau scumpe si de multe ori filmele erau deja " vechi" si erau de calitate acceptabila ...Am avut probleme cu Militia mai ales pentru ca organizam Grupuri VIDEO ziua si se chiulea de la scoala ...dar imi permiteam sa cumpar scutiri medicale si chiar am negociat o aniversare ( DE FAPT 2) cu o profa de mate /fizica in schimbul unei saptamani de meditatiii...Am adus din Timisoara /oradea ..Blugi /tigari /casete video ...la schimb cu Ghete marca BOHAN( SUEDIA ) fabricate la Bacau pentru export( se cumparau "paine calda" la Timisoara daca nu te prindea militia ....O pereche de Ghete BOHANI de iarna se schimba cu -2 perechi de BLUGI...s-au 4-5 casete video.. in 88 am fost dus la o discutie cu baietii si ulterior am achizitionat un videorecorder SHARP VC7700 care a fost reparat si functioneaza si in ziua de astazi ..Am uitat sa mentionez faptul ca am locuit in Bacau pina in martie 92..
Evident că nu vorbește despre ce se întâmpla la nivel național…vorbește despre capitală.
Minciuni sfruntate! Eutelsat apare in 1983 si nu imediat au sarit in frecvente posturi tv! In anul inainte amintit erau doar 10 canale. Astra apare in martie 1985, si tot pe atunci HEMT-LNB, o tehnica mai buna care permitea o calitate mai buna de receptie. Tehnica aceasta a inceput sa se dezvolte incepind din 1988. Voi prindeati mita de coada, nu altceva!
Bravo. Tot Moldova fruncea....
Scrieti o carte cu descoperirile dvs sau amintirile dvs.
Băcăuanii erau descurcăreți. Am terminat liceul la Bacovia
Am comandat două buc. Una o ofer cadou fratelui meu. Am prins amândoi acea perioadă în Timișoara (Blașcovici) și știm despre ce vom citi. 👍🏻👍🏻👍🏻
Invitati-l și pe dl.Tofan e un bun povestitor și multe de spus ,a fost fascinant sa descopăr acest interviu...am lucrat la un moment dat cu cei doi domni care au scris cartea la acel institui iccr acum câțiva ani...eu neavând treaba cu istoria eram pe conta .
Navigatorii, fiind constănțean, erau de-asemenea furnizori de..., mai ales aparate video.😉
Schimbul de valuta era esențial. Se fura foarte mult si oamenii schimbau banii in dolari sa i pună la saltea.
Am crescut cu filmele pe video, tin minte că ne uitam la un Rambo și a sunat cineva la ușă, proprietarul a ascuns video-ul in cuptor de frica... 30 de ani mai târziu am ajuns sa locuiesc la 1h distanță de unde s-a filmat Rambo 1, iar la mine în oraș e un nene care a le-a închiriat vehiculele militare și uniformele...
exceptional
La mijlocul verii 1985 , avean acces cam in toate discotecile cu intrare pe valuta din Mamaia . Va dati seama reactia turistilor straini cand se inchidea discoteca la 22.00 !
Am gasit-o en EMAG , ultimul exemplar!
Cartea se găsește și pe Amazon. Astazi am comandat-o și luni o am (în 2 zile) în UK.
Stimați domni, pe Stejarel îl știu de când era mic, s-a mutat în cartierul nostru venind din țări străine, unde tatăl său fusese reprezentant Tarom parcă... , dar avea o biblioteca interesantă la acel moment pentru mine și din biblioteca lui am citit prima oara Elevul Dima dintr-a șaptea.
Am început așa ca Stejarel să își amintească probabil cine sunt. Nu voia să îmi împrumute cartea ca nu cumva să observe tatăl său ca lipsește. Cumva, atunci, l-am convins...
Draga Stejarel, îți amintești ca pe scara A a blocului tău, la ultimul etaj, locuia profesorul Rizescu de la facultatea de Electrotehnica din IPB împreună cu doamna Rizescu și fiul lor Sorin. Sorin Rizescu un eminent inginer electronist, construia pe atunci antene de satelit, erau anii 80. Am turnat din fibra de sticla antene de 2,5 m rază pe terasa lui de la ultimul etaj și le-am lipit poleiala pe d-le, iar ca LNB, Sorin făcuse rost printr-un aviator de unul, pe care Sorin l-a dezmembrat și l-a copiat apoi a reconstruit mai multe identice chiar dacă la tehnologia la care aveam acces atunci, au ieșit de dimensiunea unei cutii de pantofi... Cu purici dar mergeau. Și am pus pe terasă lui 5 antene construite pe care le-a pus pe antena colectivă de ia blocurile din jur inclusiv scara ta.
Aveam astfel 5 canale printre care Filmnet în 1984 era ceva... Asa ca exagerările cu securitatea ar trebui puțin domolite...
Mai ales când pe palier cu tine stătea Decebal Petrescu, nepotul tovarăși și fiul Generalului Petrescu de la securitate.
La un moment dat cineva de bine a reclamat ca aveam acces la aceste canale... Și ne-a vizitat securitatea care ne-a pus în vedere sa distrugem antenele. Astfel am făcut unele mai mici și mai performante, ca să mai fie văzute din strada.
În bloc la mine era și Răzvan. Care avea video, și multe casete. Și dacă îmi amintesc, aveai și video pe atunci. Asa că mai ușor cu exagerările. Eu am fost ridicat de securitate, tu nu.
Tot ce se putea face era și cu voia securității. Securitate știa ce faceți acolo.
Ce frumos stim sa ne amintim despre valorile traditionale ale romanului!!!
Da, furtul, smecheria, invarteala 🤭
Stejărel N. Olaru (n. 13 ianuarie 1973, Aldeni, județul Buzău). Vad ca este de la tara. Baiat de judet care nu stie despre ce vorbeste. Un amestec de real si ireal care poate parea veridic 100% doar celor care n-au trait timpurile respective.
Astia au aflat ca se vand povestile despre comunism. Insa nimeni nu vrea sa vorbeasca despre jaful de dupa.
@@elenabibescu1848Nu mai vorbi prostii.
Poate trăiai în vreun sat .
gaptul ca este prieten cu Armand Goşu nu-ti spune nimic!?
Foarte foarte multe enormități! Informații la a treia mână, umflate din gură in gură, spuse de un habarnist care nu a fost implicat în fenomen. Probabil astea prind la fraieri, dar pe mine demult nu m-a mai enervat un podcast așa de mult.
Jos palaria pentru doamna Lipa!
HAI ROMANIAAAA!!!!!
Să îl inviți pe Stejărel să vorbiți despre Ilici, cel manevrat de la Moscova.
Catalin, te rog mai invita pe Stejerel!
Cred că faceți unele confuzii cu prețul dolarului / lei , in anii 1983-1989!
Sigur lucra cu piloții de la Tarom, stewardesele, fotbaliștii de la echipele care ieșeau afara…etc
Si marinarii fluviali cărau marfa multă din Germania, Austria, Ungaria, Serbia. Blugi, țigări, alcool, gumă, etc.
Sergey mizil unu din surse…
buna ziua! ca sa putem face o comparație contemporana, pentru noi, cei prichindei din acei ani, Teodor Zamfir este un Sorin Constantin ai aniloe 90-”00!
Serban Pavlu, pentru rol !
NU E SINGURUL CARE AVEA ATIȚIA BANI ,... TOȚI CEI CE LUCRAU IN TURISM , ALIMENTATIE PUBLICA , PECO , TOTI AVEAM BANI FFFF MULȚI ,.....O FAMILIE DE 4 PERSOANE AVEAM AP. PROPIETATE PERSONALA ,SI MASINA -DACIA NOUĂ...CU UN SINGUR VENIT ,
Un video era 70.000 lei în Ro. Afară costa pe jumătate! Unul marcă slabă ~ 55.000 și un rekorder marcă bună(japonez) ~ 90-100.000 lei în Ro!
un videorecorder gen Panasonic cu 4 capete era in jur de 50-60 mii lei , aproape cat o dacie la mana a 2a
Cati viermi precun asta au distrus Romania.
Unde gasim cartea?
Bună seara.
oare cat primea dna irina pentru un film
Fosta Securitate se afla la Putere si acum, toate jigodiile criminale si oportuniste se afla la butoane.
Deci în sfârșit am aflat cu ce se ocupa securitatea înainte de a se apuca sa dilueze dezinfectanții și să omoare oamenii cu bună știință.
Oameni buni, nu va lăsați păcăliți, era făcută chiar cu aprobarea tacită a lu' Ceaușescu, uite așa se copiau filme, se făceau bani și nu se plătea licență de distribuție. Într-un final, tot securiștii l-au omorât pe Ceaușescu, erau supărați că nu puteau epata și etala averea după bunul plac.
OPRISENE ESTI BAIAT FAIN DESTEPT ETC ... DAR CAND INCASEZI BANII DE LA CASA PARIURILOR SA TE GANDESTI UN PIC DOAR CATI ISI PIERD FAMILII CASE ETC .... SAU ISI PUN STREANGU !!! NU MAI FII LACOM SI SPUNE STOP PARIURILOR !!!! THANK YOU SIR
1996 legea drepturilor de autor
Domnule Cătălin , tipul acesta Ștefănescu seamănă foarte mult cu domnul Voiculescu .
Dumneavoastră ce ziceți ?
un player se gasea la vreo 30 mii lei. Practic urma cursul dolarului , 100 lei la schimb la negru
Robert De Niro ! Ca actor în filmul despre Teodor Zamfir!
Prea bătrân, îți trebuie un actor de vreo 30-40 de ani.
@@George-qy6wu păi evident ,De Niro ca actor,ca talent dar nu acum ,cum nici despre Dinică nu era vorba acum ,el fiind mort de vreo 15 ani!
Oprisan & Anfile & Olaru ?!
Amfile?
@@catpowerro1110 modificat :)
7 Lei era un dolar in 89
Serghei Mizil era tatal casetelor video VHS si le traduccea Irina Nistos ... nu toata lumea stie 😂
Sincer nu stiu ce fel de istoric esti dar esti pe dinafara rau, in afara ca ne spui ceea ce stim cei care am trait nimic interesant demn de un asa zis istoric
Este imposibil,150 de videouri recorder × 70 000 lei = 10 500 000 lei. NU se poate asa ceva.
Baaa nu mai face reclame la jocuri!
Nenea a fost miliardar in viata, iar urmasii lui o sa mai traga si ei ceva din drepturile de carte + eventual film.
Not bad, not bad... cum zice si Oprisan pe la 1h05: smecheri peste sclavi. :)
Aveam o parere buna despre S. Olaru, pentru ca stiam ca lucra/lucreaza la instirurul de desecretizare a arhivelor securitatii. Dar cartea asta e o aberatie, scrie pe principiul cu cat minciuna e mai gogonata, cu atat e mai pasibila sa fie crezuta. Cifrele sunt minciuni sfruntate, iar Oprisan nu insista cu intrebarile de rusinea rusinii invitatului. Omul e cam mitoman, sorry, dar asta e!
Oprisan= mizerie casino,
Cătălinuș, ai puterea să-ți ceri scuze ? Public !! "Rodioane, m-ai Învins !!!".
De ce să-și ceară scuze??
@@dianaopris Pentru că a făcut cu ou și cu oțet, fără zahăr, Naționala care a zdrobit Ukraine...
@@dianaopris Iertare, Diana, ce știi despre Papuc, Văetuș, Radu II ?!
Oprisane viermele asta iti pateaza emisia.
Hai, detaliaza,securilă!
Doi habarniști.
cine , tu si masa ?!
@@plescaeugen4479 Poți și în limba română?
@@ghflorin1959 paiin romana ti-am raspuns.Sau intelegi doar romanes ?Hai sa incercam in engleza : you and the table .E mai simplu asa sau esti pro ca masa ?
Toți proștii cred despre alții că-s habarniști.
Ia spune-ne tu!😂😂😂😂😂
Bestial