Nie każdy umie to zrobić w MINI!!adaptacja skrzyni w MINI VT1

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 9 лют 2025

КОМЕНТАРІ • 12

• @1359pepe
    @1359pepe Рік тому +2

A już myślałem że miniacz to mini. problemów , mini adaptacja skrzyni ,a tu taka przeprawa .... ale fajnie że wam się udało ,Michał stary weteran Mini stanął na wysokości zadania ,

• @robertma8526
    @robertma8526 Рік тому +2

Witam 👍👍👍👍👍. Przecież to kodowanie tej skrzyni w normalnych warunkach tj w mieście jest praktycznie NIEMOŻLIWE😱😱😱😱😱. Czy nie mogli tego wymyśleć przez kodowanie bardziej NORMALNE 🤣🤣🤣🤣🤣. No ale co kraj to obyczaj i JAŚ FASOLA też się chciał wykazać . Pozdrawiam i do następnego👍👍👍👍👍🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻PS. ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT DLA CALEJ ZAŁOGI 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

• @SPEEDSERWIS
      @SPEEDSERWIS  Рік тому +1

dzięki wielkie I pozdrawiamy zdrowia

• @olo1299
    @olo1299 Рік тому +1

Uwielbiam mini. Są tak fajne że wybaczam im to jakie są chujo.... E 😂
    Naprawialem raz mini z automatem sobie bym nie kupił ale skrzynie adoptowałem 3 razy po czym wkur.... Pojechałem z komputerem na hotdoga na ekspresówkę i dopiero się udało.

• @Pixwejt
      @Pixwejt Рік тому +1

Garbusy były ładniejsze i w produkcji już ponad 50 lat temu

• @olo1299
      @olo1299 Рік тому

@@Pixwejt raz tylko ładnie zrobionego garbusa spotkałem. Nie są brzydkie ale jak dla mnie mini o wiele fajniejszy.

• @monipaczynska9957
    @monipaczynska9957 Рік тому +1

Zawsze to jednak loteria taka skrzynia, tym razem się udało.

• @378viper
    @378viper 10 місяців тому

Witam panowie , mam ten sam problem ze skrzynią w mini szarpie jak daje bieg do przodu do tyły jest ok morzecie zdradzić co to za dekielek i w którym miejscu sie znajduje

• @lunavaio611
    @lunavaio611 Рік тому

Panowie jakis kontak z Wami- skad jesteście, bo kolega cos wspomina o Krakowie... widze, ze kuz ktos pytal ale nie ma odpowiedzi... czy countryman sd 2.0 143ps tez robi sie taka adaptacje?

• @krzysztofbiaczak6462
    @krzysztofbiaczak6462 Рік тому

W Countryman 2,0sd tez taka procedura ???

•  Рік тому

Ja nienawidzę takich wynalazków ...

• @pyrlik6968
    @pyrlik6968 Рік тому

Co za gowno 😂😂😂