6 YLLÄTTÄVÄÄ ITSEVARMUUSTAITOA (Rohkeuskoulun luento)

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 13 бер 2017
  • Tervetuloa Rohkeuskoulun itsevarmuusluennolle! Aiheina tällä kertaa 6 yllättävää itsevarmuustaitoa sekä pro-sosiaalinen & anti-mulkku lähestymistapa sosiaalisiin tilanteisiin. Mukavia kuuntelu- ja katseluhetkiä :)
    Katso myös:
    - Blogi: elaparemmin.fi/blogi/
    - Kirja: eroonujoudesta.fi/
    - Kurssit: rohkeuskoulu.fi/kurssit/
    - Itsevarmuusvalmennus: rohkeuskoulu.fi/tehovalmennus/

КОМЕНТАРІ • 7

  • @elenapennie7583
    @elenapennie7583 3 роки тому +1

    Aivan mahtava luento, kiitos! Mietin just että pitääkö olla kova ollakseen uskottava. Kun ei tarvi!

    •  2 роки тому

      Kiitti! Varmaan toki on niitäkin tilanteita, joissa sellainen "perinteinen kovuuskin" tuo jonkinlaista uskottavuutta, mutta pääasiassa ja onneks pärjää hyvin myös ilman sitä!

  • @jussivalter
    @jussivalter 7 років тому +6

    Sä unohdit tärkeän asian. Nimittäin oman tarvitsevuuden. Sun täytyy myös osata vastaavasti hakea muilta ihmisiltä sitä tukea ja turvaa omaan haavottuneeseen sisimpään. Jos sä tarviit apua, älä vähättele tarvetta, vaan ime se kaikki mitä sulle annettaan ja osaa pyytää tarvittaessa lisää. Itseä ei koskaan saa unohtaa. Jos sä annat aina muille, muttet ole valmis pyytämään itsellesi, tulee vaikeita ongelmia. Ehkä katkeruutta ja vastaavaa..

    • @Penesa22
      @Penesa22 6 років тому +1

      Olen ny muutamia videoita tässä selaillut ihan vaan koska aiheet alkaa käymään vastarintaa meikäläisen kans eli kohta nämä ongelmat alkaa oleen totisinta totta. Nyt vielä tämä kommentti oli se kruunu tälle saagalle. Huhhuh

    •  5 років тому +1

      Toi on tosi hyvä pointti, ja sori et menny tää kommentti aiemmin ohi x). Just tää on ollu itelleki aikoinaan tosi vaikeeta. Et on just ollu tarvetta hyväksynnälle, tunnustukselle ym, mut koska sen hakemiseen liittyy tietty sosiaalinen stigma ("ei saa kerjätä hyväksyntää"), niin sen hakeminen ei pitkään ollu kovin helppoa. Omalla kohalla ei onneks menny koskaan siihen, et ois varsinaisesti ollu katkera sen takia (heräsin kai suht ajoissa onneks tajuumaan tän tarvitsevuuden ja hoidin sen sit muuta kautta), mut aika monesti sit muilta kuullu just että esimerkiks "kiltit ja kunnolliset" ihmiset odottaa, että muut osais antaa heille vaikka sitä hyväksyntää, ja katkeroituvat, kun eivät sitä kuitenkaan saa (kun eivät pyydäkään ja muut eivät lue heitä tarpeeksi hyvin).