Czesc, planuje zakup t120 i chcialbym zapytac jaką szybę do niego dołożyłeś, jaki to model. Przymierzam sie do zakupu, ale mam w planach wykorzystywanie go tez do dalszej turystyki. W ktoryms z filmow mówiłeś, ze szyba daje radę stąd moja ciekawość. Z gory dzięki i pozdrawiam.
Pozdrawiamy i oglądamy😊
Wzajemnie pozdrawiam i dziękuję :)
Dzięki za kolejny odcinek!
To ja dziękuję za oglądanie moich wypocin. Pozdrawiam i do następnego odcinak LwG :)
Super się ogląda te same trasy z wrześniowego wypadu. Nam przez 5 dni nie spadła kropla deszczu 🌤😀
Dziękuję i zazdroszczę takiej pogody. Mam nadzieję, że jeszcze uda mi się przejechać Transfogarską na sucho :)
Napewno się uda, do Rumunii chętnie się wraca 👍
ładny motocykl i od razu przyjemniej się ogląda ;) Nawet w deszczu całkiem ładnie tam
Dziękuję za miłe słowo. Deszcz i mgła nie dały mi tej przyjemności podziwiania widoków. Transfogarska jest na prawdę bardzo ładna :)
Boneville zostaje na ten sezon ?
Czesc, planuje zakup t120 i chcialbym zapytac jaką szybę do niego dołożyłeś, jaki to model. Przymierzam sie do zakupu, ale mam w planach wykorzystywanie go tez do dalszej turystyki. W ktoryms z filmow mówiłeś, ze szyba daje radę stąd moja ciekawość. Z gory dzięki i pozdrawiam.