Розмір відео: 1280 X 720853 X 480640 X 360
Показувати елементи керування програвачем
Автоматичне відтворення
Автоповтор
Fajny film 👌👍 Basowy pomruk t120 dopełnia całości 😉
Dziękuję pozdrawiam serdecznie :)
Jak widac nie trzeba miec gejesa żeby zwiedzać Europe 💪 bardzo fajny filmik. Chociaż ominąłeś ciekawe trasy dojazdowe do obu "trans". Ale na pewno tam wrocisz i nadrobisz 😊 Ja w rym roku tez wracam bo sie nia zachwycilem! Pozdro !
Hej tak dokładnie się zgadzam z Tobą, trzeba tam wrócić jeszcze. Dziękuję za komentarz wzajemnie pozdrawiam :)
Witam , obejrzę później z ciekawością bo w sierpniu jedziemy właśnie na Rumunię
Witam serdecznie ja w tym roku chciałbym jechać w Alpy Francuskie :)
@@motobieg no to pięknie , też mam w planach ale po Norwegi 🤷
Ja tez ale nie wiem jaki to bedzie miesiac
10:30 bylem w tejże miejscowie kobita na śniadanie dala chleb z pleśnią i opierdalala jak wzioles zły kubek do kawy czy herbaty😅
Hej trochę była wyluzowana, ja znowu długo czekałem za jajecznicą, ale generalnie było ok jak na 1 noc :)
Fajny film 👌👍 Basowy pomruk t120 dopełnia całości 😉
Dziękuję pozdrawiam serdecznie :)
Jak widac nie trzeba miec gejesa żeby zwiedzać Europe 💪 bardzo fajny filmik. Chociaż ominąłeś ciekawe trasy dojazdowe do obu "trans". Ale na pewno tam wrocisz i nadrobisz 😊 Ja w rym roku tez wracam bo sie nia zachwycilem! Pozdro !
Hej tak dokładnie się zgadzam z Tobą, trzeba tam wrócić jeszcze. Dziękuję za komentarz wzajemnie pozdrawiam :)
Witam , obejrzę później z ciekawością bo w sierpniu jedziemy właśnie na Rumunię
Witam serdecznie ja w tym roku chciałbym jechać w Alpy Francuskie :)
@@motobieg no to pięknie , też mam w planach ale po Norwegi 🤷
Ja tez ale nie wiem jaki to bedzie miesiac
10:30 bylem w tejże miejscowie kobita na śniadanie dala chleb z pleśnią i opierdalala jak wzioles zły kubek do kawy czy herbaty😅
Hej trochę była wyluzowana, ja znowu długo czekałem za jajecznicą, ale generalnie było ok jak na 1 noc :)