Berkay tebrik ederim her türk genci senin gibi çalışkan ve becerikli olduktan sonra bu ülkenin sırtı yere gelmez babana selam söyle karargah servis bölüğünden antalyadan bir abi desen bilir
Güzel şeker pancarı hasadı videosu beğendim güzel olmuş emeğine, yüreğine, bileğine sağlık kolay gelsin koca yürekli kardeşim benim güzel insan hayırlı haftalar hayırlı perşembeler
Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve bereketuhu hayırlı akşamlar. Berkay Karadeniz kardeşim kolay gelsin hayırlı akşamlar hayırlı işler bol ve bereketli hasatlar başarılar dilerim sana ve Karadeniz Tarım ailesine hayırlı geceler
Malesef doğanlar pulluk sağlamlık konusunda çok geride. sattığı malın arkasında durma konusunda cidden çok iyi ama , soru şu niye kopuyor , niye kırılıyor... bereketli sezonlar☺️
t7 nin içinde bulunan yeşil şey nedir kral td den beridir traktörlerin içinde geziniyor ne işe yarıyor bizi bi aydınlat reis o kadar traktör gitti ama o hala kameralara takılıyor
t5 in shutle kalibrasyon ayarı düşükte abi o yüzden yüke girince vitesten atar veya motor kendini zorlamaz kepçeyle pancara girdiğin zaman motor çok pasif kalıyor 1 2 tur arttırsan daha güzel iş yapıcak gibi
Abi hayırlı işler td5in garantisi bitmediyse servise gönder normalde fren balatası garantiye girmer ama td5 case farmal x serilerinde kronik olarak fren balatalarının göbeğindeki frezeyi bozuyor ve frenler tutmuyor
Berkay tebrik ederim her türk genci senin gibi çalışkan ve becerikli olduktan sonra bu ülkenin sırtı yere gelmez babana selam söyle karargah servis bölüğünden antalyadan bir abi desen bilir
Videolarin sık gelmesi isteğimizi kırmadığın için teşekkür ederiz Berkay.
Böyle videoları destekleyelim, türk tarımı türk gençleri ile büyüsün inşaallah, bol bereketli kazançlar 🎉🎉🎉
Berkay abi kanal d montuyla tekrar piyasaya döndü
Berkay kardeşimiz kanal D montuyla sahala geri döndü inşallah nazar deymez videoların devamı dileğiyle eline emeğine sağlık
Güzel şeker pancarı hasadı videosu beğendim güzel olmuş emeğine, yüreğine, bileğine sağlık kolay gelsin koca yürekli kardeşim benim güzel insan hayırlı haftalar hayırlı perşembeler
Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve bereketuhu hayırlı akşamlar. Berkay Karadeniz kardeşim kolay gelsin hayırlı akşamlar hayırlı işler bol ve bereketli hasatlar başarılar dilerim sana ve Karadeniz Tarım ailesine hayırlı geceler
Eline koluna emeğine sağlık abi efsane güzel izlemesi çok keyifli bir video olmuş, başarılar.
abi sen çok seviyorum bütün videvolarını izliyorum inşallah daha büyük yerlere gelirsin
Abi sağ olasın izlerken zevk aldığım tek kanalsın bizi videosuz bırakma
Abim hidyo icin eline emene saglık
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim ❤
Diyarbakır 81 selam kolay gelsin Abi
Malesef doğanlar pulluk sağlamlık konusunda çok geride. sattığı malın arkasında durma konusunda cidden çok iyi ama , soru şu niye kopuyor , niye kırılıyor... bereketli sezonlar☺️
Ya Berkay ne adamsın sokak köpeklerine döndüm coban köpeklerine diye yarıldım ya 😅😅
Taak saniyede
Ön kepçe taktırsan işin çok kolaylaşır. Koca tır yorar bu şekilde.
Sattığın alpler pulluk tam bu motora giderdi şimdi alpleri kıran pek görmedim
4:08 Berkay reis areon un ayının bende de var
Reis video sıklıgı mükemmel ellerine saglık
Abi nadas videosu gelsin ama türkülü gelsin sarıyor izlenir izleyelim
t7 nin içinde bulunan yeşil şey nedir kral td den beridir traktörlerin içinde geziniyor ne işe yarıyor bizi bi aydınlat reis o kadar traktör gitti ama o hala kameralara takılıyor
Ayağını koyuyor oraya
Ulan adam aklımı okumuş aq 😂 Yıllardır bende diyorum o yeşil aparat orda her traktör yenilendiğinde yerini alıyo diye
bu adam renaul ile td 100 ile video cekiyordu nerelere gelmiş helal olsun kral
Pancar yükleme sanatı
Baskan kabaninda guzelmis kanal d 😂
Kolay gelsin sen bir koç kes kaza bela için😊
4.49 Resol baba takmış römork ları
Kamera düzelmiş abi güzel olmuş
Traktör ün önüne bir kepçe iyi olur
Köpek tatliyi seviyo reis ondan aliyo pancari
Abi ikinci garaj tanıtım videosu gelmezmi😊
Ropa maus diye bi icat var fabrikanıza bi söylesen haberleri yok galiba 😂😂
t5 in shutle kalibrasyon ayarı düşükte abi o yüzden yüke girince vitesten atar veya motor kendini zorlamaz kepçeyle pancara girdiğin zaman motor çok pasif kalıyor 1 2 tur arttırsan daha güzel iş yapıcak gibi
O pulluğu elden çıkarmaya bak
önden yüklemeli olsa daha rahat olurdu bu iş bence böyle yorar yani
Aydın pulluğu bir incele derim
Kolay gelsin
Reis bir ön yükleyici lazım gibi
8066 tı❤❤❤❤
Bmw ne oldu la görülmüyor ilçeye saç traşı için giderken onunla gider sandım
😊
Reis drone markası nedir videolarda kullandığın
Abi hayırlı işler td5in garantisi bitmediyse servise gönder normalde fren balatası garantiye girmer ama td5 case farmal x serilerinde kronik olarak fren balatalarının göbeğindeki frezeyi bozuyor ve frenler tutmuyor
İyi günler T5 110 DC tanıtım videosu çekermisin
DC AC EC farkı nedir
🧿🧿🧿
abi t5 bence ön kepçe yptır
Abi bmw ne oldu senin sattınmı
Sattı
@@meyhaneci5268yerine ne aldı
@@meyhaneci5268traktör aldılar galiba
Takip
Allah'a şükür İsviçre'de yaşıyorum bişey almak için bişey satmıyom
Abi t5 seninmi
Knka bmw nerde ya
5 yıl oldu be td100 alalı
Ön kepçe şart
Abi 80-66 nerede
İlk
BMW piyasada gözükmüyor sattın mı kardeşim
Seneye pancar ekermisin
abi bmw nereye kayboldu
reis dronun marka modelini söyer misin rica etsem
berkay. bu. resul soysala ne oldu öldumu
Evet adamin sesi soluğu çıkmıyor sosyal medyadada yok cevap verir umarım
T5 te niye yazılar yok
Gardaş vitesle debriyajla uğraşacağına al bi mf 5s bak keyfine bunlar ne böyle
Berkay seni ziyarete gelebilir miyiz kardeşim. seninle tanışıp sohbet edebilmek için sakaryadan kalkıp gelecem ☺
Abi T5 kimin
Denemeleri için New Holland verdi.
Videoyu 2× e alınca autotune kullanmış gibi oluyor
bmw noldu ya ?
Cöp
Kolay gelsin kardeşim @karadeniztrm
Abi ikinci garaj tanıtım videosu gelmezmi😊