Güzel tarla nadas ve ekime hazırlama videosu olmuş güzel olmuş emeğine, yüreğine, bileğine sağlık kolay gelsin koca yürekli kardeşim benim güzel insan hayırlı haftalar hayırlı pazartesiler
Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve bereketuhu hayırlı akşamlar. Berkay Karadeniz kardeşim teşekkür ederim sana ve Karadeniz Tarım ailesine hayırlı geceler
Bu seri Case farmall ve NH TR5 ile aynı galiba (Case JXC serisinin de kabini aynı ama shuttle halatlı elektronik değil) motorları falan da aynı yedek parçası falan kolay bulunur. 5s güzel makine ama pahalı ve her bölgede servis olanağı değişken olabilir. Sıfır olarak bunu almak daha karlı ya da TR5 de ikinci elde tercih edilebilir.
ayarlamanın yolu en üst deliğe kaldırıp alt deliğe saplamayı boş takarak olur
Місяць тому+2
Bu modelin komfor ve özellikleri 5s ile kıyaslanamaz bile yakıt konusunda ise muhtemelen bu modelle aynı hatta az bile yakabilir 20 li mibzer ile 330 gram ikilemede 13 lü matris titan ile 450 550 gram arası veri aldım 5.135 ile hesabınızı siz yapın
T5 120 var biz Dr td serisine bakarak çok güzel ama ne bi kabin süspansiyonu var ne bi elektrikli ayna havalı koltuk koymuyorlar bundan önce 5s vardı arabaya binesim gelmiyordu bi Dene derim masseyi
T5.140 alabilirsin new holland Massey ferguson 1 milyon fazla diyorsun 5s cok konforlu kullanimi rahat ara isler icin kompakt agir isede gelir 5s115 uygundur ara islere t5.140 alınabilir cvt sonsuz şanzıman Daha hizli kompakt olsun dersen 5s105 5s115 uygundur simdi kullandigin onların klasmanında degil iki gömlek altta
@SerhatKrnfl hepsi sizinse Gine iyi usta bizim 130 kendi yerimiz işlemek tabi seviyoruz istiyoruz da ama işte herkesin elindeki imkan bir değil sulak olup olmamasıda cabası traktör ne kullanıyorsunuz usta
Reis bunlar gene vardı tr 5 115 veya case farmall 115c 2017sonrası şasesi uzun 10numara motor adbule derdi yok tavsiye ederim 2020model düşük saatli td5 yerine
@@Can-n2k abi hidrolik ayarlarında sorun var di inmiyor hızlı indirmek için o yeşil tuşa tıklıyorduk geri kalkıyor derin liği fulle ancak derin iniyor du
Berkay ne olur kamerayı düzelt evde izliyoruz ailecek başımız ağrıyor babamda diyor yaz düzeltsin diyor 😂😂
Geçen videoda söyledi ya düzeltemedim diye yeni kamera olunca çok bilgisi yok sanırım yada kameranın ayarı böyle
Berkay milletin evine kadarda girdin jelal olsun sana bizde ailece izliyoz artik tlfon tablet yetmiyo 145 ekran tvden izliyoz 😅😅
Mf 5 s yakışır kaliteyle tanış
Berektli olsun
Güzel tarla nadas ve ekime hazırlama videosu olmuş güzel olmuş emeğine, yüreğine, bileğine sağlık kolay gelsin koca yürekli kardeşim benim güzel insan hayırlı haftalar hayırlı pazartesiler
Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve bereketuhu hayırlı akşamlar. Berkay Karadeniz kardeşim teşekkür ederim sana ve Karadeniz Tarım ailesine hayırlı geceler
Abi Allah kolaylık versin çok çalışkansın maşallah ama canınız çekmesin deyip haşırt diye ısırdın çekti canımız
Eline koluna emeğine sağlık abi efsane güzel bir video olmuş, izlemesi çok keyifliydi, başarılar.
Abim helal olsun sana iki varsın nolur abi vidyoları surekli böyle aktif şekilde at
Hayırlı işler Berkay bereketli olsun emekleriniz
Kolay gelsin abi bereketli olsun
Elinize emeğine sağlık yine çok güzel bir video olmuş
Yeni sezona hayırlı uğurlu olsun inşallah 🎉🎉🎉
Kolay gelsin abi Allah kolaylık versin inşallah
T5110
Balık gözü olunca baş döndürüyor
Bu seri Case farmall ve NH TR5 ile aynı galiba (Case JXC serisinin de kabini aynı ama shuttle halatlı elektronik değil) motorları falan da aynı yedek parçası falan kolay bulunur. 5s güzel makine ama pahalı ve her bölgede servis olanağı değişken olabilir. Sıfır olarak bunu almak daha karlı ya da TR5 de ikinci elde tercih edilebilir.
Kolay gelsin
O kadar hızlı gidilmez yuvak da olsa. Sonuçta toprağı sıkıştırmak hedef, hızlı gidince sıkışmaz
Abi kesinlikle 5s al massey fergusonu da tatmalısın çok iyi traktör
koltuk gıcırtısını özlemiştik 🎉
Adamsın abi
SEVİLİYOSUN REİS.
Yapıyorsun bu işi mübarek
Böreği yiyip plan yaptığın kısım marslı filminde martinezin oynadığı bir kısımla eşdeğer😂
ayarlamanın yolu en üst deliğe kaldırıp alt deliğe saplamayı boş takarak olur
Bu modelin komfor ve özellikleri 5s ile kıyaslanamaz bile yakıt konusunda ise muhtemelen bu modelle aynı hatta az bile yakabilir 20 li mibzer ile 330 gram ikilemede 13 lü matris titan ile 450 550 gram arası veri aldım 5.135 ile hesabınızı siz yapın
Böyle daha çok video gelsin🎉❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Yuvsğı mibzerin arkasina takıp ekim yapabilirsiniz hem zaman dan hem de yakıttan tasarruf etmiş olurdunuz
Hacı şu kamerayı bir hallet ya izleyecez izleyemiyoruz balık gözü efsane baş döndürüyor ağrıtıyor
T5 120 var biz Dr td serisine bakarak çok güzel ama ne bi kabin süspansiyonu var ne bi elektrikli ayna havalı koltuk koymuyorlar bundan önce 5s vardı arabaya binesim gelmiyordu bi Dene derim masseyi
5s ile bu traktörü mukayese etmek bile mantıksız. Aralarında inanılmaz konfor ve segment farkı var.
mibzerin arkasına bağlasanız ekerken biz takıyoruz
T5.140 alabilirsin new holland
Massey ferguson 1 milyon fazla diyorsun 5s cok konforlu kullanimi rahat ara isler icin kompakt agir isede gelir 5s115 uygundur ara islere t5.140 alınabilir cvt sonsuz şanzıman
Daha hizli kompakt olsun dersen 5s105 5s115 uygundur simdi kullandigin onların klasmanında degil iki gömlek altta
T5🔥🔥
6 metre döküm merdane olsa dah iyi iş yapar hemde daha fazla zamandan ve yakittan tasarruf sağlar
5s in konforuna bin alis buyuk traktoru bile satar o ayarda massey alirsin massey artik harika traktorler uretiyor
5s in yanından bile geçemez şanzıman bi t5 değer zaten 😂
Kamera gayet iyi ya
Ahahaha kolay gelsin abi bizde 6 saatte anca 40 dönüm yapıyoz 😂
Bizde aynı herkesin elindeki parsel aynı değil
@meteab7313 doğru diyorsun reis ekipmanlar da bir olmuyor
@@SerhatKrnfl valla usta imkanlar da bir değil ekipman almak zor tarlaya güvenip traktör almak zor sizin toplam arazi ne kadar mesela
@@meteab7313 250 dönümü geçik usta
@SerhatKrnfl hepsi sizinse Gine iyi usta bizim 130 kendi yerimiz işlemek tabi seviyoruz istiyoruz da ama işte herkesin elindeki imkan bir değil sulak olup olmamasıda cabası traktör ne kullanıyorsunuz usta
Videolar çok geç gelir abi lütfen seri gelsin
Tr 5 110 al yakışır sana
Abi siz nerde oturyorsunuz cöngerdemi
Reis bunlar gene vardı tr 5 115 veya case farmall 115c 2017sonrası şasesi uzun 10numara motor adbule derdi yok tavsiye ederim 2020model düşük saatli td5 yerine
5:53 td yi ısıtıp ısıtım piyasaya sürüyolar 5 s bunun üstünden atlar tabiki 5 s
T 5 satın mı aldınız
T 5 sizinmi
🧿🧿🧿
Kolay gelsin yuvak çekmekteki amaç nedir. Toğrağı sıkıştırmak mı? Bu tip bilgileride verilmisin.
Berkay hep mısır yerlerine buğday ekmişsin tarlaları dinlendirmek için mi yoksa su sıkıntısı olduğu için mi?
ABİ KOLAY GELSİN VİDEONUN BAŞINDAKİ ORTADAKİ TRAKTÖRÜN MODELİ NE ABİ YENİMİ ALDINIZ HAYIRLI OLSUN TEKERİNE TAŞ DEĞMESİN
❤
Berkay kardeşim size bi 7 S yada 8 S yakışır
Slm sizde yağmur yağmadımı
Sen 5S I al bidaha bunların yüzüne bakmazsın 😂
T5 in rakibi mf 5711m .
T5 yerine massey 5711m almak daha iyi hem şanzımanı dyna 4.
Abi bak biz daha yeni değiştirdik 5711 vardı abi harbi diyom bekledimizden çok daha kötü
@MustafaAvcı-x6n arıza mi yaşadadın.
Şimdi ne aldın hayırlı olsun.
@@Can-n2k abi ben şimdi geçen sene fuar da almıştım
@@Can-n2k abi hidrolik ayarlarında sorun var di inmiyor hızlı indirmek için o yeşil tuşa tıklıyorduk geri kalkıyor derin liği fulle ancak derin iniyor du
Abi garaj tanıtım videosu gelmezmi
Börekcil berkay karadeniz
Abi güncel hangi traktörler var ve serileri
Şu kamera işini hallet kendimi 3 gözlü gibi hissediyom 🤕
İlk🥰
Merdane Polatlı yapısı mı?
berkay. bu. soysal. var idi. ne oldu. öldümü? senin en iyi arkadasin. yoksa. ayrildinizmi?
O da taş mı 😂
Abi t5 110 nun inceleme videosu ne zaman gelecek
Abi t5 tanıtım videosu ne zaman gelecek kolay gelsin
Abi 8066 nerde
Duruyor o
Yuvak nedir
T5 140 al derim
Sunroofun camını temizle kral
Traktör yeni mi
T5 senin mi abi yenimi aldın
Abi siz cnh ye alışmışsınız bi 5s e bin sonra kıyaslarsın
Mf herzamn heryerde nh den İyidir benim şahsi görüşüm
Abi 80 66 ne oldu
Seni n tıraktörnmü reis 8066 nerde
saçları niye kısalttin
İlk
80 66 gittimi
Hayır
Abi kamerayı değiştir başım ağrıyor
İstermisin 5s olması
5s alsaydın alırmıydın
Kombine ekim ile mimzerin arkasina takip ayni anda hem ekip hemde merdane çekiyorlar oyle yapsaydin ikinci bi emek ve vakit harcamazdin
5s
Yedigini gosterme
Kolay gelsin MF 5s al
insanlara yalan atma 400 dönüm ektim bide 10 saatte kaç gün ektiğini söylesene insanlar yerse
T5 140 sonsuz cvt şanzıman 5s T5 140 ın şanzımanı etmez sen akıl birisin ne alacağını bilirsin
Kamera gözü balık mercek izlenmesi hiç güzel deyil
Kolay gelsin kardeşim @karadeniztrm