Nu știi cum să VOPSESTI? Ai noroc am scris special pentru tine o carte care te învață să faci totul singur la tine acasă. Grăbește-te mai sunt câteva zile în care poți beneficia de o REDUCERE de 50% Detalii aici: ua-cam.com/video/uhmlfRQBhiw/v-deo.html
Salut Dacă îmi permiți aș vrea să fac o menționare și să nu duci publicul tău în eroare cu mixarea fuller-ului Ai specificat clar că raportul dintre fuller și întăritor este de 4 la 1 unde ai și exemplificat corect cum trebuie făcut. Însă la mixarea pe cantar e cu totul greșit fiindcă ai spus că ai pus 100g fuller și 40 de g de întăritor. Acel raport înseamnă 2 la 1 dacă ținem cont și de densitatea fuller-ului care este unul f mare. La 40g de întăritor ar fi trebuit 160 g de fuller ca să se respecte raportul de 4 la 1, dar nici acela nu este corect fiindcă 4 părți fuller și 1 parte întăritor este raportul la volum(litru) și nu la greutate(kg) Cănile gradate au gradații in ml și nu în grame La fel și mixarea după liniile gradate se face după volum și nu în greutate. Iar volumul liniei gradate este în funcție de forma recipientului unde mixezi materialul, deci nu ai specificații de volum la riglele gradate ca la cănile gradate Și cum întăritorul are densitate 1.0 adică litru este la legalitate cu kg, iar fullerul are densitate de minim 1,5 și 1,6 adică 1litru de fuller cântărește 1600 grame adică 1,6 kg atunci raportul corect în grame pe cantar ar fi fost 250 grame fuller cu 40 grame întăritor. Se greșește mult at când se mixează pe cântar și este f greu să înțeleagă acest raport și calcule matematice chiar și vopsitori cu f mare experiență. Efectiv nu pot să priceapă aceste calcule. . Tot așa se fură și clientul at când te duci sa îți faci vopsea fiindcă vopseaua ți-o face la grame și nu la litri. Iar tot ce se cumpără in magazin este numai în litri indiferent ce fel de vopsea cumperi și în ce domeniu fiindcă volumul și nu greutatea măsoară m2 de acoperire. Mixarile greșite de material aduc probleme în execuția proceselor de vopsire și mulți zic că nu e bun produsul respectiv, dar problema este la modul de preparare al produsului. Am sa fac un videoclip pe tema aceasta fiindcă se fac multe greșeli chiar și de cei in domeniu cu o f mare experiență în această meserie. Te rog să nu mi-o iei în nume rău, ci doar am corectat ceva ce trebuia corectat ca să nu se ducă spectatorii in eroare. Cu respect, Spor in toate!
Nu știi cum să VOPSESTI? Ai noroc am scris special pentru tine o carte care te învață să faci totul singur la tine acasă. Grăbește-te mai sunt câteva zile în care poți beneficia de o REDUCERE de 50%
Detalii aici: ua-cam.com/video/uhmlfRQBhiw/v-deo.html
Explicat pentru fiecare ! Multumim !
❤
Salut
Dacă îmi permiți aș vrea să fac o menționare și să nu duci publicul tău în eroare cu mixarea fuller-ului
Ai specificat clar că raportul dintre fuller și întăritor este de 4 la 1 unde ai și exemplificat corect cum trebuie făcut.
Însă la mixarea pe cantar e cu totul greșit fiindcă ai spus că ai pus 100g fuller și 40 de g de întăritor.
Acel raport înseamnă 2 la 1 dacă ținem cont și de densitatea fuller-ului care este unul f mare.
La 40g de întăritor ar fi trebuit 160 g de fuller ca să se respecte raportul de 4 la 1, dar nici acela nu este corect fiindcă 4 părți fuller și 1 parte întăritor este raportul la volum(litru) și nu la greutate(kg)
Cănile gradate au gradații in ml și nu în grame
La fel și mixarea după liniile gradate se face după volum și nu în greutate. Iar volumul liniei gradate este în funcție de forma recipientului unde mixezi materialul, deci nu ai specificații de volum la riglele gradate ca la cănile gradate
Și cum întăritorul are densitate 1.0 adică litru este la legalitate cu kg, iar fullerul are densitate de minim 1,5 și 1,6 adică 1litru de fuller cântărește 1600 grame adică 1,6 kg atunci raportul corect în grame pe cantar ar fi fost 250 grame fuller cu 40 grame întăritor.
Se greșește mult at când se mixează pe cântar și este f greu să înțeleagă acest raport și calcule matematice chiar și vopsitori cu f mare experiență.
Efectiv nu pot să priceapă aceste calcule.
.
Tot așa se fură și clientul at când te duci sa îți faci vopsea fiindcă vopseaua ți-o face la grame și nu la litri.
Iar tot ce se cumpără in magazin este numai în litri indiferent ce fel de vopsea cumperi și în ce domeniu fiindcă volumul și nu greutatea măsoară m2 de acoperire.
Mixarile greșite de material aduc probleme în execuția proceselor de vopsire și mulți zic că nu e bun produsul respectiv, dar problema este la modul de preparare al produsului.
Am sa fac un videoclip pe tema aceasta fiindcă se fac multe greșeli chiar și de cei in domeniu cu o f mare experiență în această meserie.
Te rog să nu mi-o iei în nume rău, ci doar am corectat ceva ce trebuia corectat ca să nu se ducă spectatorii in eroare.
Cu respect,
Spor in toate!
Cum vopsim...?: ua-cam.com/video/dNsHwXcEPU8/v-deo.html&feature=share9
👍👍👍👍