Este posibil cu sparringuri lente sa dezvolti o viteza de reactie care sa te scape de ko uri din meci care vin in urma unor lovituri rapide si in forta pe care tu nu le-ai experimentat la antrenament. Cum poti dezvolta reflexe de aparare rapide cu sparringuri in viteza lenta? Intreb asta pentru ca stiu ca sparringul dur este de vina pentru CTE si alte probleme ale creierului si de aceea caut sa aflu daca poti sa ai o defensiva buna si sa primesti putine lovituri in meci cu un sparring lent. Multumesc!
Poti dezvolta o defensiva admirabila(sa feresti capul, sa vezi lovitura, sa anticipezi lovitura, sa te misti in spate) cu multe sparringuri usoare?
Рік тому+1
@@serafimciobanu3021 este o diferență între sparringul lent și cel ușor. Primul trebuie folosit mai rar din punctul meu de vedere, și doar ca diversificare a antrenamentului. Sparringul ușor se poate face totuși în viteză, și astfel recomand și eu. În aceeași măsură, sparringurile foarte tari, adică 100%, sunt recomandate în preajma meciurilor, dar este nociv sa faci mereu tare, într-adevăr.
Super vidéo! Vă urmăresc din Canada :)
Super 🙂 mulțumim!
Bravo, foarte bine
Interesanta tehnica cu lasatu mainii mai in spate sa fie manusa goala. Super tare chestia aia.
Bravo! Folositor pentru multi, sunt sigur!
multumesc, nu credeam ca raspundeti multumesc 😊
Si noi mulțumim că ne urmăriți!
FOARTE TARE!!!!!
👍
👏👏👏
Este posibil cu sparringuri lente sa dezvolti o viteza de reactie care sa te scape de ko uri din meci care vin in urma unor lovituri rapide si in forta pe care tu nu le-ai experimentat la antrenament. Cum poti dezvolta reflexe de aparare rapide cu sparringuri in viteza lenta?
Intreb asta pentru ca stiu ca sparringul dur este de vina pentru CTE si alte probleme ale creierului si de aceea caut sa aflu daca poti sa ai o defensiva buna si sa primesti putine lovituri in meci cu un sparring lent. Multumesc!
Poti dezvolta o defensiva admirabila(sa feresti capul, sa vezi lovitura, sa anticipezi lovitura, sa te misti in spate) cu multe sparringuri usoare?
@@serafimciobanu3021 este o diferență între sparringul lent și cel ușor. Primul trebuie folosit mai rar din punctul meu de vedere, și doar ca diversificare a antrenamentului. Sparringul ușor se poate face totuși în viteză, și astfel recomand și eu.
În aceeași măsură, sparringurile foarte tari, adică 100%, sunt recomandate în preajma meciurilor, dar este nociv sa faci mereu tare, într-adevăr.
@ am inteles, multumesc!
In prima saptamana de sparing mi am luat picioare in cap lovitura de picioare in coaste 1 saptamana m a durut si m a intins pe jos 10 min 😂😂😂
O experiență neplăcută, dar dacă ai trecut peste ea, e bine.
sa faci ushor este nesemnificativ...ori mai tare ori sa se faca cu casca
MAI SIMPLU: Zang,Zang,Zang,Moarte,Moarte,Moarte
Cu siguranță este mai simplu.