(TPU YAPIŞMASI SORUNUNA ÇÖZÜM ÖNERİSİDİR.) Yorumlarınız ve kullanıcı tecrübeleriniz her zaman videolara bir zenginlik katıyor. İzleyenlerden @T-e-k TPU malzemenin yapışmasına bir çözüm bulmuş. TPU baskı bittikten sonra tabla sıcaklığını 80-90 dereceye çıkartmış ve 5 dakika bekledikten sonra tabla sıcakken modeli çokta zorlanmadan tabladan ayırabilmiş. Herkese yardımı dokunur düşüncesiyle ben de yazmak istedim. Kendisine tecrübesini paylaştığı için teşekkür ederim.
3 boyutlu yazıcı temalı Türk youtube kanalları içinde, en beğendiğim ve faydalandığım kanal. Detaylı anlatımınız için çok teşekkürler! K1C'yi şimdi sipariş ettim ve satın almamda incelemenizin çok katkısı oldu. Esenlikler dilerim.
Uzun bir aradan sonra güzel bir incelem olmuş. Tolerans test de yapmanız dileği ile. Hem yeni başlıyanlar hemde bu hobi ile ilgilenenler için daha doyurucu bilgi olur. (Tolerans test özellikle iç içe geçmiş baskılar yada birbirine çok yakın duvarların birbirine yapışmadan hareket yada sabit durabilmesi için gerekli mesafe ve yazıcının akış oranını ayarlaması. . .) Sadece bilmiyen arkaşalar için nacizane açıklama yazdım. Can bey lütfen daha sık video atın özletiyorsunuz. Sizin gibi kaliteli ve sade içerik hazırlayan yok.(Nazar Değmesin.)
Şu TPU işine dün takıldım ve aslında yakın zamanda kullanmayı düşünmediğim Porima TPU filamenti açtım ve kullandım. Evet tabladan sökmek zor ama yazım bittikten sonra tablayı 80-90 derece arasına ısıtıp 5 dk. bekledim ve ardından model çok da zorlanmadan tabladan ayrıldı. Ben de UA-cam' dan araştırırken yabancı bir arkadaşın incelemesi üzerine bu tekniği buldum. Tavsiye ederim ...
İnceleme güzeldi teşekkürler. Bence faydalı geliştirmeler olmuş özellikle nozzle ve fanın daha sessiz olması. Dediğiniz gibi fiyatı abartmayıp aradaki fark kadar yapmışlar hatta belki bu geliştirmeleri tek tek K1 için yapmaya kalksak daha pahalı olur.
TPU malzemenin tablaya aşırı yapışması ile alakalı sorunu ben de yaşadım. Öyle ki tabla kaplaması kalktı. Tablaya yapıştırıcı sürerek yapışma ihtiyacını daha kontrollü bir seviyede tutacağı söyleniyor.
Yani bir şey sürmek lazım çünkü mevcut haliyle çok zor. Eskiden tablaya yapışma sağlamak için mavi bantlardan kullanırdık baskı alınacak yüzeye o bantlardan da yapıştırılabilir.
Merhaba bu yazıcıdan aldım fakat baskılarım Y ekseninde ayna görüntüsünde çıkıyor nasıl çözebilirim acaba, dilimleme programında aynalayarak ters gönderince düz çıkıyor ama bu da çok gıcık bir şey yeni aldığım üründe neden böyle bir sıkıntı olsun.
Merhaba, bilgi olması açısından söylüyorum. Nisan başı aldığım K1 modelinde de videoda bahsedilen "unicorn" nozzle mevcut. Internette detaylı bir açıklama bulamadım fakat 2024 model K1'lerin komple K1C hot end ve nozzle'ı ile gönderildiğini gördüm. Buna ek olarak yorumlarda bahsedilen filament-ayar tablosu da K1 model cihazımda mevcut.
Merhaba, bilgi güncellemesi için çok teşekkür ederim. Benim aldığım bilgiye göre K1 Max'lere Unicorn nozzle güncellemesi geleceği fakat K1'lere gelmeyeceği yönündeydi. Bu kullanıcılar için çok daha iyi bir gelişme. Filament ayar tablosu belki ilk başta kullanıcılara kısa bir süre yardımcı olabilir ancak tecrübe kazandıkça herkes kendi ideal ayarlarını buluyor.
Yüksek hızda baskı alma teması tamamen satışa yönelik bir olgu. İyi baskılar sizin de dediğiniz gibi 300 mm/sn ye ve altındaki hızlarda oluyor. Baskılarımız biraz geç olsun ama güç olmasın,.. selamlar...
Masa/sehpa ayağı oldukça hoş duruyor. Generative Design ile oluşturulmuş sanırım. Çizim programında bağlantı kısımlarını, nasıl bir yüke maruz kalacağını, ne kadarlık bir dayanım gerektiğini ve hangi üretim yöntemi ile üreteceğinizi belirtiyorsunuz, program sizin için çeşitli modelleri otomatik olarak oluşturuyor.
Cihazı ortalama 2 hafta önce aldım ve kullanıyorum. Önceki cihazım Ender 6 ve bana illallah ettirmişti! Fakat bu cihazla 2 haftada neredeyse sıfır hata ile ortalama 3 kg. (Petg, PLA+) filament kullandım! Şahsen cihaza "Aşık oldum" diyebilirim. Bu cihaz ve Bambu P1S arasında seçim yapmak durumda kalmıştım ve K1C neredeyse P1S' in yarı fiyatına geldiği için bunu aldım. Tamam Bambu bu cihazdan daha kalitelidir ona eminim ama bu cihaz da beni daha fazla nasıl mutlu edebilirdi onu bilmiyorum. Sonuçta ticari veya profesyonel olarak kullanmayacağım ve tek amacım başımı ağrıtmasın, her baskıya verdiğim ürünü baskı bitene kadar düşünmek zorunda kalmayayımdı. Bu bağlamda doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Bu arada modelleri tabladan sökmekte hiç zorlanmıyorum ki yay çeliği tablayı eğip büktüğünüzde zaten model çat çat çat diye tabladan ayrılıyor. Fakat henüz hiç TPU kullanmadım ki uyarı için teşekkürler ...
Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Kullanıcı deneyimleri en az bu incelemeler kadar önemli oluyor ve yazıcıyı almak isteyenlere fikir veriyor. TPU ile önce ufak baskılarda deneme yapmanızı tavsiye ederim. Denediğinizde göreceksiniz fena yapışıyor :)
@@3DYAZICITÜRKİYE böyle söylediğinize göre eminim ki yapışıyordur. Fakat şimdilik sadece birkaç tane USB kablo tutucu yapacağımdan 1 kg. filamenti açıp açmamak konusunda kuşkularım var. Malum taş çatlasın 50-100 gr. kullanıp bırakacağım ve Antalya gibi nem oranı fazlaca yüksek bir şehirde filamenti taze tutma konusunda oldukça zorlanıyorum. Bakalım belki kedimize yumuşak toplar falan yaparım artık : ) ...
Pla abs asa pet-g tpu hyper pla bunların hepsini kullandım ve çok güzel baskılar aldım sadece Can beyin de dediği gibi tpu da baskılar zor sökülüyor tabladan hatta tpu baskı bittiğinde tabla hasar gördü sağolsun Can bey ile iletişime geçip hallettik herşey için çok teşekkür ederim😘💕😘💕😘💕
Merhaba, bende yani K1 aldım ama sorunlar yaşıyorum, öncelikle CURA ve PRUSA clicer da K1 profili yok bunu ayarlayamadım ve baskı yazdırmada hata alıyorum ikinci bir sorun her baskı öncesi cihaz kalibrasyon yapıyor ve bu çok can sıkıcı bir sorun. Bunun bir çözümü var mı acaba
merhaba maker olarak yola koyulmaya başladım, iron man kaskları yapmak istiyorum hobi olarak. arduino vs kullanıcam, teknolojik her halt hatta rc araba ve drone vsde. fakat k1c ile k1max arasında kaldım tabla mevzusu yüzünden. k1c ile kask yapmak mümkün mü? yoksa k1 max ın 30 santimlik tablası daha mı mantıklı?
K1c de, tek baskı da(yani aynı zamanda basarken) aynı modelden 3-4 adet basmak istediğimde her bir baskıya ait doluluk oranlarını değiştirebilir miyim? Yani 1. bası %10 doluluk ile basılırken 2. ve 3. baskı %15 4. baskı ise %5 doluluk ile basılsın diye ayar yapabiliyor muyum
öncelikle yaptığınız inceleme ve başarılı anlatım için teşekkürler ben yaklaşık 3 yıldır cr6 se kullanıyorum yeni bir yazıcıya geçmek istiyorum birkaç gündür de araştırıyorum sizce bambu mu k1c mi ben ikisi arasında çok kaldım farklı renk çalışmayacağım sizin bir öneriniz olurmu arasındaki fiyat farkı özellik olarak edermi size bi danışmak istedim
Maalesef ben de bulamadım. Çekim yaparken kısa bir süre tütsüyü koydum daha sonra kaldırdım. Eğer olurda bulursanız bana da yazın lütfen çünkü çok güzel tütsülük modelleri var Stlflix'te basıp kullanmak istiyorum :) Ben de bulursam size yazarım.
Maksimun model boyu 25 cm doğru mudur ? Modeli yaparken misal benim maketimin çiziminin stl dosyası 250 m olsun Boy skalasını kendi mi kalibre ediyor ölçekliyor
K1 max ile kıyaslandığında ne dersiniz? Bir de k1max carbon katkılı basabiliyor filament ile baskı alabiliyor mu? Sizce tercih hangisi olmalı? Güzel bir video. Teşekkürler.
Merhaba, rica ederim. Baskı kalitesi değişmez büyük baskı alanına ihtiyaç varsa K1 Max tercih edilebilir. K1 Max'ın güncek versiyonları da aynı K1C gibi Unicorn nozzle ile geliyor. Dolayısıyla karbon fiber katkılı baskıları K1 Max ile de alabilirsiniz.
Merhaba bütçenizin biraz üzerinde Bambu Lab X1 Carbon var. Şimdiye kadar kullandığım en iyi yazıcı diyebilirim. Bütçeyi hiç aşmayayım derseniz P1S modeli de olur. İkisinin de linkini ekliyorum. www.3dyaziciturkiye.com/bambu-lab-x1-carbon-u18 www.3dyaziciturkiye.com/bambu-lab-p1s-u27
Merhaba videonuzu izledikten sonra K1C yi satın aldım boştayken normalde yazıcı sessiz çalışması gerekmez mi şuan benim cihazım boştayken ses çıkarıyor bütün fanlarda kapalı durumda
öncelikle inceleme için çok tşkler bende 1 ay önce aldım K1C pla da hiç sorun yaşamadım ama ilk defa Creality CR-TPU Siyah Filament 1Kg 1.75mm aldım ilk katman cok güzel yapışıyor daha sonraki katmanllarda hep çökme yaşıyorum baskı sacaklı ve yarım kalıyor ayarlarda da tpu olarak sectim acaba nerede yanlış yapıyorum.
Merhaba, rica ederim. Muhtemelen ilk katmanı yavaş baskı aldığı için sorun olmuyor sonra hızlanınca yeterince filament çekemiyor. Hızı yavaşlatıp baskı sıcaklığını biraz arttırmanızı tavsiye ederim.
Hocam merhabalar, birçok videonuzu izledim, gerçekten çok iyi ve temiz bilgiler veriyorsunuz, öncelikle bunlar için teşekkür ederim. Ben ilk kez bir 3d printer alacak bir insanım ve beni üzmeyecek bir makine almak istiyorum. Çok pahalı veya beni üzecek ucuz bir makine almak istemiyorum. Bu tanıttığınız K1C çok kafama yattı. Ben mimarım ve birçok yeni şeyi hızlı öğrenmekte yetenekliyimdir. Sizce ilk kez 3d printer alacak birisi için bu ürün nasıldır ? Hem performans, kullanım ve bakım gibi etkenleri düşündüğümüz de K1C iyi bir model midir ?
Merhaba, rica ederim. Güzel sözleriniz için ben teşekkür ederim. Bir çok şeyi otomatik ayarlayan bir yazıcı olduğu için aslında yeni bir kullanıcının öğrenme hızını arttırır. Aslında tam dediğiniz gibi çok pahalı olmayan kullanıcıyı uğraştırmayacak yada az uğraştıracak bir cihaz diyebilirim.
Mümkündür. Mevcut yazıcınıza çelik nozül takarakta karbon filamentleri kullanabilirsiniz. Creality bu noktada sadece güzel bir sistem geliştirmiş ve bu sistem özellikle karbon fiber filamentler için çok uygun.
Guzel incelemeniz icin tesekkurler hali hazirda K1 i olanlar karbon katkili flament basmak icin bu yazicidaki gelistirmelerin hangilerini kendi yazicilarina uygulayabilirler ?
Rica ederim, komple çelik yada çelik uçlu pirinç nozzle almanız yeterlidir. Bunu alın diye demiyorum ama örnek olsun diye aşağıya bir link bırakıyorum. www.amazon.com.tr/Ala%C5%9F%C4%B1ml%C4%B1-Sertle%C5%9Ftirilmi%C5%9F-Par%C3%A7alar%C4%B1-Destekler-Filamentlerin/dp/B0CBRXVBJ4?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A3JW8Z415365O7
merhaba, creality k1 cihazım her baskı öncesi tekrar kalibrasyon yapıyor. Ekranda kalibrasyon kutucuğu tikini kaldırmama rağmen her seferinde tekrar kalibrasyon yapıyor bunun bir çözümü var mı acaba ve yazıcımda prusa cura gibi dilimleme programlarında dilimleme yaptığımda yazıcı yazdırmadı ve hata verdi. Cura ve Prusa da K1 profili yok G-CODE sorunu olablir mi
Hocam slicer olarak ne kullanıyorsunuz k1c aldım bende creality print uygulaması kullanışlı değil diğer slicerlerde de hızı çok düşüyor. siz hangi slicer kullanıyorusunuz?
Evet Creality Print pek beğenilmiyor. Bakalım yeni güncelleme gelecekmiş umarım daha iyi olur. Orca Slicer deneyebilirsiniz K1C profili de var. Güzel ve son dönemde revaçta.
Merhaba creality ender 3 yazıcı kullanıyorum ilk katmanlarda sorunsuz çalışıyor ama daha sonra modul çok yukardan haraket ediyor ve erittiği flementi yukardan bıraktığı için pütürtülü bir baskı alıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Merhaba, pc üzerinden creality print uygulamasıyla aynı ağda kamerayı izleyebiliyorum ancak uygulama ve web üzerinden yüklenmeme problemi oluyor. Çözümü bulabildiniz mi?
Maalesef çözümü bilmiyorum ancak uygulama ara sıra bu gibi hatalar verebiliyor. Silip yeniden kurmayı deneyebilir ve Creality'ye geri bildirimde bulunabilirsiniz.
Güzel inceleme. Elimde ender 3 s1 pro var, kutusunda duruyor. Daha önce düz s1 kullandığım için proda aynı makina olduğundan açıp ta yine kendime stres yapmak istemedim. Bunu satıp yeni yazıcı alacağım. Aklımdaki cihaz bambu p1s, ama şu k1 serisinin tasarımı çok fena hoşuma gidiyor yaa. Kısaca 2si arasında kaldım. Hâlâ araştırıyorum 😅. Sizce hiç araştırmadan direk bambu mu alsam acaba?
@@3DYAZICITÜRKİYE Çok iyi diyorlar baskı kalitesi için. Bakalım duruma göre hangisi olacak bende emin değilim. Biraz daha beklerim acelem yok zaten. Teşekkürler cevap için.
hocam teşekkürler.. sorularım var müsaadenizle.. creality cloud üzerinden hız değiştiremiyorum doğru mu? spagetti durumunda bende durmadı baskı, evdekiler görüp durdurmuş, ayarı mı var? çelik milleri kutudan çıkan metal gresle ne sıklıkta yağlamak lazım ve başka alternatif gres neler var? tütsü ejderha için destek kullandınız mı? asa tpu gibi filamentlerde pürüzlü sarı renkli pei tablalar var, bunları mı kullanmak gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam böyle dediniz? asa tpu dışında hangi tür filamentleri pürüzlü pei tablada kullanabiliriz? biraz fazla soru sordum, yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler
Merhaba, uygulama üzerinden hızı değiştirebilirsiniz. Cihaz üzerinden ayarlara gelip kamera ayarlarından ''yapay zeka fonksiyonu'nu etkinleştirmeniz gerekiyor. Yağlama kullanım sıklığına göre değişir günde örneğin günde 10-15 saatin üzerinde kullanılan bir cihaz her hafta yağlanmalı farklı gres yağları da kullanılabilir. Yağlamadan önce mutlaka eski yağı mümkün olduğunca temizleyin. Sarı renkli pei tablalar kullanılabilir. Tüm filament çeşitlerinde bu tablayı kullanabilirsiniz bence mevcut tabladan daha iyi sadece pürüzlü dokusu var.
@@3DYAZICITÜRKİYE teşekkür ederim cevaplar için. Uygulama üzerinden nozzle ve yatak sıcaklığı değiştiriyorum ama hız kısmına tıkladığımda bir şey açılmıyor. Cihazın güncellemelerini yapmadım ondan mı acaba? Güncelleme yapmak istemiyorum çünkü bir çok kişide bundan dolayı hatalar alındığını gördüm. Yapay zeka fonksiyonu açık… bir de ejderhada desteksiz mi bastınız hocam
@@esinti8735 Rica ederim. 3:00 dakikaya bakarsanız aslında o kısıma bastığınızda gördüğünüz seçenekler açılmalı. Güncelleme ile alakalı bir durum olabilir. Tedirginliğiniz varsa güncelleme yapmayın. Creality Print üzerinden de hızı değiştirebilirsiniz. Yapay zeka her zaman anında tepki vermez örneğin bazen aradan 5 dakika geçer ondan sonra sorunu algılar. Ortamda yeterli ışık yoksa belki görüntüyü de ne algılayamamış olabilir. Bunlar tahmin elbette. Ve ejderha modeli desteksiz basıldı 👍
@@3DYAZICITÜRKİYE evet 3.dakikada sizde açılıyor hız sayfası... creality print üzerinden hız değiştiriliyor evet ama sonic padde olduğu gibi yazdırma hızını göremiyoruz sanırım değil mi?
Selamlar, Güzel video elinize sağlık. Aynı üründen sipariş verdim fakat filament çeşitleri çok fazla bu cihazda hangi filamenti kullanmamı önerirsiniz? Hobi amaçlı dekoratif ürünler basıcam
Bunun için bir öngörüde bulunmak mümkün değil. Creality'nin 1000 saatten fazla kullanım ömrü iddiası da çok yüksek ihtimalle standart Creality Print ayarlarında Hyper PLA ile gerçekleştirilmiş testlerden elde ettiği verilere dayanıyordur.
Arkadaşlar bugun k1 aldım internetten stl dosyadı indirdim flasa attım ama görmüyor. Bu dosyaların hepsini g-code dosyasınamı dönüştürmemiz gerekiyor birisi yardımcı olursa sevinirim
Dilimleme yazılımı üzerinden baskı ayarlarınızı yapmalı ve STL doayalarını g-code'a dönüştürmelisiniz. Bunun için Creality Print kullanabilirsiniz. Aşağıya linkini ekliyorum. www.creality.com/pages/download-software?spm=..index.header_1.1
Abi selamlar 3d yazıcı işine profesyönel yapmayı düsünüyorum ve güzel baskı uzun ömürlü bir yazıcı istiyorum k1c ve ender3 v3 KE arasında kaldım özellikle araç parçası ve ihtiyaca dayalı ürünler üretmek istiyorum bana seçim konusunda yardımcı olabilir misin teşekkürler
hocam inceleme Videonuz Gerçekten Güzel Olmuş Elinize Sağlık ancak Yazıcının Fiyatı Bir hayli tuzlu :D daha uygun ve 3D yazıcı işini şöyle böyle bilen birisi için sizce tavsiyeniz varmı dır
@@3DYAZICITÜRKİYE creality k1 series unicorn nozzle diye geçiyor. Serleştirilmiş çelikten ucu var. Aldım gelmesini bekliyorum. Uyumlu diye geçiyor . Umarım öyledir. test ederim takılıp takılmadığına Qs nozzle uyumlu olması lazım mış onu yazınca k1 max çıkıyor.
Stlflix her hafta bir konsept üzerinden kullanıcılara yeni modeller sunan bir platform. Genelde modeller hobi ve eğlence amaçlı olsa da ara sıra işlevsel parçalar da yapıyorlar. İnstagram ve UA-cam kanalları var, takip ederseniz size fikir verecektir.
K1c aldim alirken gayet mutluydum. Sonradan forumlara girdim vidyolari izledim pisman oldum. Tek ortak sevilen cihaz herhalde Bambu p1s ve ust modelleri. Yarin iade edicem ve en kaliteli cihazi alana kadar bir muddet daha 3b baski olayina uzak kalicam
İkisini de tercih edebilirsiniz. A1 daha sessiz ve combo alırsanız renkli baskı da alabilirsiniz. K1C ile ise kapalı kasa olduğu için ABS ASA gibi endüstriyel plastik çeşitlerini basmaya uygundur.
(TPU YAPIŞMASI SORUNUNA ÇÖZÜM ÖNERİSİDİR.) Yorumlarınız ve kullanıcı tecrübeleriniz her zaman videolara bir zenginlik katıyor. İzleyenlerden @T-e-k TPU malzemenin yapışmasına bir çözüm bulmuş. TPU baskı bittikten sonra tabla sıcaklığını 80-90 dereceye çıkartmış ve 5 dakika bekledikten sonra tabla sıcakken modeli çokta zorlanmadan tabladan ayırabilmiş. Herkese yardımı dokunur düşüncesiyle ben de yazmak istedim. Kendisine tecrübesini paylaştığı için teşekkür ederim.
3 boyutlu yazıcı temalı Türk youtube kanalları içinde, en beğendiğim ve faydalandığım kanal. Detaylı anlatımınız için çok teşekkürler! K1C'yi şimdi sipariş ettim ve satın almamda incelemenizin çok katkısı oldu. Esenlikler dilerim.
Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. Yazıcınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Creality renkli baskı yapan modelleri neler
Senin incelemeni sabırla bekledim hocam, videoların inceleme haricinde her zaman ilham verici oluyor. Eline sağlık.👏
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim🙏
Çekimler, örnekler, anlatım, hepsi çok iyiydi keyifle izledim👌
Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.
Uzun bir aradan sonra güzel bir incelem olmuş.
Tolerans test de yapmanız dileği ile. Hem yeni başlıyanlar hemde bu hobi ile ilgilenenler için daha doyurucu bilgi olur. (Tolerans test özellikle iç içe geçmiş baskılar yada birbirine çok yakın duvarların birbirine yapışmadan hareket yada sabit durabilmesi için gerekli mesafe ve yazıcının akış oranını ayarlaması. . .) Sadece bilmiyen arkaşalar için nacizane açıklama yazdım.
Can bey lütfen daha sık video atın özletiyorsunuz. Sizin gibi kaliteli ve sade içerik hazırlayan yok.(Nazar Değmesin.)
Çok teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alıyorum 👍
Yaşa, tölerans test wins !
Şu TPU işine dün takıldım ve aslında yakın zamanda kullanmayı düşünmediğim Porima TPU filamenti açtım ve kullandım. Evet tabladan sökmek zor ama yazım bittikten sonra tablayı 80-90 derece arasına ısıtıp 5 dk. bekledim ve ardından model çok da zorlanmadan tabladan ayrıldı. Ben de UA-cam' dan araştırırken yabancı bir arkadaşın incelemesi üzerine bu tekniği buldum. Tavsiye ederim ...
İşte bu çok güzel bir bilgi oldu. Hemen açıklama kısmına bu bilgiyi ekliyorum herkese faydası olur. Çok teşekkür ederim 🙏
çok güzel bir inceleme olmuş, tebrik ederim.
Çok teşekkür ederim.
İnceleme güzeldi teşekkürler. Bence faydalı geliştirmeler olmuş özellikle nozzle ve fanın daha sessiz olması. Dediğiniz gibi fiyatı abartmayıp aradaki fark kadar yapmışlar hatta belki bu geliştirmeleri tek tek K1 için yapmaya kalksak daha pahalı olur.
Rica ederim, beğenmenize sevindim. Söylediklerinize ben de katılıyorum.
k1c almayı düşünüyordum.İncelemesinin gelmesi iyi olmuş
bunun parasına bambulab al
@@doominator9363 bambu a1 den çok daha iyi bir makine p1s de 40k yani 15k fiyat farkı var bir bambu duymuşsunuz bambu gidiyorsunuz...
TPU malzemenin tablaya aşırı yapışması ile alakalı sorunu ben de yaşadım. Öyle ki tabla kaplaması kalktı. Tablaya yapıştırıcı sürerek yapışma ihtiyacını daha kontrollü bir seviyede tutacağı söyleniyor.
Yani bir şey sürmek lazım çünkü mevcut haliyle çok zor. Eskiden tablaya yapışma sağlamak için mavi bantlardan kullanırdık baskı alınacak yüzeye o bantlardan da yapıştırılabilir.
Peki siz K1C hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşünce ve eğer kullandıysanız tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba bu yazıcıdan aldım fakat baskılarım Y ekseninde ayna görüntüsünde çıkıyor nasıl çözebilirim acaba, dilimleme programında aynalayarak ters gönderince düz çıkıyor ama bu da çok gıcık bir şey yeni aldığım üründe neden böyle bir sıkıntı olsun.
Merhaba, bilgi olması açısından söylüyorum. Nisan başı aldığım K1 modelinde de videoda bahsedilen "unicorn" nozzle mevcut. Internette detaylı bir açıklama bulamadım fakat 2024 model K1'lerin komple K1C hot end ve nozzle'ı ile gönderildiğini gördüm. Buna ek olarak yorumlarda bahsedilen filament-ayar tablosu da K1 model cihazımda mevcut.
Merhaba, bilgi güncellemesi için çok teşekkür ederim. Benim aldığım bilgiye göre K1 Max'lere Unicorn nozzle güncellemesi geleceği fakat K1'lere gelmeyeceği yönündeydi. Bu kullanıcılar için çok daha iyi bir gelişme. Filament ayar tablosu belki ilk başta kullanıcılara kısa bir süre yardımcı olabilir ancak tecrübe kazandıkça herkes kendi ideal ayarlarını buluyor.
Kusursuz inceleme, ağızınıza sağlık Can Bey
Çok teşekkür ederim Uğur Bey 🙏
K1 iıe arasında ki bir değişiklik daha var filament sıcaklıklarını gösteren ve ayarları yazan göstergesi var
Ek bilgi için teşekkür ederim 🙏
Konuyla alakasız ama gençler büyük parçalı figür basarken parçaları aynı oranda nasıl ayarlıyoruz anlatabilecek biri var mı
Aklımda K1C vardı artık yanımda X1C var 😊
Güzel günlerde kullanın 10 numara bir yazıcıdır.
Teşekkürler
Yüksek hızda baskı alma teması tamamen satışa yönelik bir olgu. İyi baskılar sizin de dediğiniz gibi 300 mm/sn ye ve altındaki hızlarda oluyor. Baskılarımız biraz geç olsun ama güç olmasın,.. selamlar...
Size katılıyorum, yine de elinizin altında istenildiğinde kullanabileceğiniz bir hız olması güzel oluyor.
sitenizden aldım yazıcıyı umarım sorunsuz bir alışveriş olur. iyi çalışmalar dilerim
Hayırlı olsun Mehmet Bey, güzel günlerde kullanın. Bayram sonrası gönderim sağlanacak, iletişimde oluruz.
tamamdır teşekkür ederim.
Masa/sehpa ayağı oldukça hoş duruyor. Generative Design ile oluşturulmuş sanırım. Çizim programında bağlantı kısımlarını, nasıl bir yüke maruz kalacağını, ne kadarlık bir dayanım gerektiğini ve hangi üretim yöntemi ile üreteceğinizi belirtiyorsunuz, program sizin için çeşitli modelleri otomatik olarak oluşturuyor.
Güzel programmış, araştıracağım. Bilgi için teşekkür ederim 🙏
Cihazı ortalama 2 hafta önce aldım ve kullanıyorum. Önceki cihazım Ender 6 ve bana illallah ettirmişti! Fakat bu cihazla 2 haftada neredeyse sıfır hata ile ortalama 3 kg. (Petg, PLA+) filament kullandım! Şahsen cihaza "Aşık oldum" diyebilirim. Bu cihaz ve Bambu P1S arasında seçim yapmak durumda kalmıştım ve K1C neredeyse P1S' in yarı fiyatına geldiği için bunu aldım. Tamam Bambu bu cihazdan daha kalitelidir ona eminim ama bu cihaz da beni daha fazla nasıl mutlu edebilirdi onu bilmiyorum. Sonuçta ticari veya profesyonel olarak kullanmayacağım ve tek amacım başımı ağrıtmasın, her baskıya verdiğim ürünü baskı bitene kadar düşünmek zorunda kalmayayımdı. Bu bağlamda doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Bu arada modelleri tabladan sökmekte hiç zorlanmıyorum ki yay çeliği tablayı eğip büktüğünüzde zaten model çat çat çat diye tabladan ayrılıyor. Fakat henüz hiç TPU kullanmadım ki uyarı için teşekkürler ...
Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Kullanıcı deneyimleri en az bu incelemeler kadar önemli oluyor ve yazıcıyı almak isteyenlere fikir veriyor. TPU ile önce ufak baskılarda deneme yapmanızı tavsiye ederim. Denediğinizde göreceksiniz fena yapışıyor :)
@@3DYAZICITÜRKİYE böyle söylediğinize göre eminim ki yapışıyordur. Fakat şimdilik sadece birkaç tane USB kablo tutucu yapacağımdan 1 kg. filamenti açıp açmamak konusunda kuşkularım var. Malum taş çatlasın 50-100 gr. kullanıp bırakacağım ve Antalya gibi nem oranı fazlaca yüksek bir şehirde filamenti taze tutma konusunda oldukça zorlanıyorum. Bakalım belki kedimize yumuşak toplar falan yaparım artık : ) ...
Pla abs asa pet-g tpu hyper pla bunların hepsini kullandım ve çok güzel baskılar aldım sadece Can beyin de dediği gibi tpu da baskılar zor sökülüyor tabladan hatta tpu baskı bittiğinde tabla hasar gördü sağolsun Can bey ile iletişime geçip hallettik herşey için çok teşekkür ederim😘💕😘💕😘💕
@@erkanbecerik5305 Rica ederim Erkan Bey, güzel günlerde kullanın :)
Merhaba, bende yani K1 aldım ama sorunlar yaşıyorum, öncelikle CURA ve PRUSA clicer da K1 profili yok bunu ayarlayamadım ve baskı yazdırmada hata alıyorum ikinci bir sorun her baskı öncesi cihaz kalibrasyon yapıyor ve bu çok can sıkıcı bir sorun. Bunun bir çözümü var mı acaba
merhaba maker olarak yola koyulmaya başladım, iron man kaskları yapmak istiyorum hobi olarak. arduino vs kullanıcam, teknolojik her halt hatta rc araba ve drone vsde. fakat k1c ile k1max arasında kaldım tabla mevzusu yüzünden. k1c ile kask yapmak mümkün mü? yoksa k1 max ın 30 santimlik tablası daha mı mantıklı?
FLSUN V400 ile bu cihaz arasında kaldım carbon basmayacak isek hangisini tercih etmek mantıklı
K1c yi uzun zamandan beri kullanıyormusunuz
Kullanıyorsanız hiç sıkıntı çıkardı mı
Can bey merhaba bu yazıcıyı sitenizden almak istiyorum falat size bir türlü ulaşamadım fiyat ve ödeme ile alakalı birkaç sorum var.
K1c de, tek baskı da(yani aynı zamanda basarken) aynı modelden 3-4 adet basmak istediğimde her bir baskıya ait doluluk oranlarını değiştirebilir miyim? Yani 1. bası %10 doluluk ile basılırken 2. ve 3. baskı %15 4. baskı ise %5 doluluk ile basılsın diye ayar yapabiliyor muyum
öncelikle yaptığınız inceleme ve başarılı anlatım için teşekkürler ben yaklaşık 3 yıldır cr6 se kullanıyorum yeni bir yazıcıya geçmek istiyorum birkaç gündür de araştırıyorum sizce bambu mu k1c mi ben ikisi arasında çok kaldım farklı renk çalışmayacağım sizin bir öneriniz olurmu arasındaki fiyat farkı özellik olarak edermi size bi danışmak istedim
Hiz testlerinde süreleri belirtip yuzeylerden daha detayli resim paylasirsaniz mutesekkir olurum
Tütsü yakarken modelin erimemesi için yalıtım contası kullandınız mı? Kullandıysanız nereden aldınız türkiyede bulamıyorum da?
Maalesef ben de bulamadım. Çekim yaparken kısa bir süre tütsüyü koydum daha sonra kaldırdım. Eğer olurda bulursanız bana da yazın lütfen çünkü çok güzel tütsülük modelleri var Stlflix'te basıp kullanmak istiyorum :) Ben de bulursam size yazarım.
Hocam büstleri 0.2 katman kalitesinde mi bastınız?
Hocam karbon fiberde ve tpu da hangi marka filament kullandınız
Karbon PLA ve TPU Esun, Karbon Petg Iemai diye bir marka. Amazon'dan almıştım.
Maksimun model boyu 25 cm doğru mudur ?
Modeli yaparken misal benim maketimin çiziminin stl dosyası 250 m olsun
Boy skalasını kendi mi kalibre ediyor ölçekliyor
Konudan bağımsız; çamaşır askılığını hala kullanıyor musunuz hocam😅 kırılma bozulma oldu mu
Ahaha 😂 Kurutma makinası aldık 😂 ama bir iki sefer uzun parçalar kırıldı ben de et kalınlığını arttırıp tekrar bastım sorun olmadı.
K1 max ile kıyaslandığında ne dersiniz? Bir de k1max carbon katkılı basabiliyor filament ile baskı alabiliyor mu? Sizce tercih hangisi olmalı? Güzel bir video. Teşekkürler.
Merhaba, rica ederim. Baskı kalitesi değişmez büyük baskı alanına ihtiyaç varsa K1 Max tercih edilebilir. K1 Max'ın güncek versiyonları da aynı K1C gibi Unicorn nozzle ile geliyor. Dolayısıyla karbon fiber katkılı baskıları K1 Max ile de alabilirsiniz.
@@3DYAZICITÜRKİYEeski k1 maximizi nasıl unicorn nozzlea çeviricez daha alalı 1 hafta oldu
Hocam yazıcı almak istiyorum ben hiçbirşeyine karışmadan kendisi otamatik ayarlayacak kaliteli ürün çıkaracak 60 bin bütçem var ne önerirsiniz
Merhaba bütçenizin biraz üzerinde Bambu Lab X1 Carbon var. Şimdiye kadar kullandığım en iyi yazıcı diyebilirim. Bütçeyi hiç aşmayayım derseniz P1S modeli de olur. İkisinin de linkini ekliyorum.
www.3dyaziciturkiye.com/bambu-lab-x1-carbon-u18
www.3dyaziciturkiye.com/bambu-lab-p1s-u27
Merhaba videonuzu izledikten sonra K1C yi satın aldım boştayken normalde yazıcı sessiz çalışması gerekmez mi şuan benim cihazım boştayken ses çıkarıyor bütün fanlarda kapalı durumda
öncelikle inceleme için çok tşkler bende 1 ay önce aldım K1C pla da hiç sorun yaşamadım ama ilk defa Creality CR-TPU Siyah Filament 1Kg 1.75mm aldım ilk katman cok güzel yapışıyor daha sonraki katmanllarda hep çökme yaşıyorum baskı sacaklı ve yarım kalıyor ayarlarda da tpu olarak sectim acaba nerede yanlış yapıyorum.
Merhaba, rica ederim. Muhtemelen ilk katmanı yavaş baskı aldığı için sorun olmuyor sonra hızlanınca yeterince filament çekemiyor. Hızı yavaşlatıp baskı sıcaklığını biraz arttırmanızı tavsiye ederim.
Hocam merhabalar, birçok videonuzu izledim, gerçekten çok iyi ve temiz bilgiler veriyorsunuz, öncelikle bunlar için teşekkür ederim.
Ben ilk kez bir 3d printer alacak bir insanım ve beni üzmeyecek bir makine almak istiyorum. Çok pahalı veya beni üzecek ucuz bir makine almak istemiyorum. Bu tanıttığınız K1C çok kafama yattı. Ben mimarım ve birçok yeni şeyi hızlı öğrenmekte yetenekliyimdir. Sizce ilk kez 3d printer alacak birisi için bu ürün nasıldır ? Hem performans, kullanım ve bakım gibi etkenleri düşündüğümüz de K1C iyi bir model midir ?
Merhaba, rica ederim. Güzel sözleriniz için ben teşekkür ederim. Bir çok şeyi otomatik ayarlayan bir yazıcı olduğu için aslında yeni bir kullanıcının öğrenme hızını arttırır. Aslında tam dediğiniz gibi çok pahalı olmayan kullanıcıyı uğraştırmayacak yada az uğraştıracak bir cihaz diyebilirim.
@@3DYAZICITÜRKİYE Tamamdır teşekkürler.
Merhaba. K1 C'de kullanılan hotend K1'e de takılamıyor mu? İyi çalışmalar.
Abi selamlar blender uygulamasında yaptığım 3d çizimleri 3d yazıcı da çıkartabilir miyim
Elbette 👍
Üstat sadece baski kafası ve nozul değişikliği yaparak karbon baski almak mümkün müdür?
Mümkündür. Mevcut yazıcınıza çelik nozül takarakta karbon filamentleri kullanabilirsiniz. Creality bu noktada sadece güzel bir sistem geliştirmiş ve bu sistem özellikle karbon fiber filamentler için çok uygun.
Çok teşekkür ederim. Takipteyiz
@@salihsolak199 Rica ederim 👋
Guzel incelemeniz icin tesekkurler hali hazirda K1 i olanlar karbon katkili flament basmak icin bu yazicidaki gelistirmelerin hangilerini kendi yazicilarina uygulayabilirler ?
Rica ederim, komple çelik yada çelik uçlu pirinç nozzle almanız yeterlidir. Bunu alın diye demiyorum ama örnek olsun diye aşağıya bir link bırakıyorum.
www.amazon.com.tr/Ala%C5%9F%C4%B1ml%C4%B1-Sertle%C5%9Ftirilmi%C5%9F-Par%C3%A7alar%C4%B1-Destekler-Filamentlerin/dp/B0CBRXVBJ4?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A3JW8Z415365O7
@@3DYAZICITÜRKİYE yanitiniz icin tesekkurler
@@serefdincer Rica ederim.
ilk 3d yazıcım olacak Creality k1c ile flashforge adventurer 5M pro arasında kaldim siz olsanız 2 cihaz arasında hangisini alırsınız
Selamlar k1c hotend deki değişiklikleri k1 e upgrade olarak yapabilir miyiz?
Merhaba, mantıken yapılabilmeli sonuçta kafa aynı sadece birkaç parçanın değişmesi gerekir. Yakında çıkar herhalde yükseltme paketleri.
merhaba, creality k1 cihazım her baskı öncesi tekrar kalibrasyon yapıyor. Ekranda kalibrasyon kutucuğu tikini kaldırmama rağmen her seferinde tekrar kalibrasyon yapıyor bunun bir çözümü var mı acaba ve yazıcımda prusa cura gibi dilimleme programlarında dilimleme yaptığımda yazıcı yazdırmadı ve hata verdi. Cura ve Prusa da K1 profili yok G-CODE sorunu olablir mi
Hocam slicer olarak ne kullanıyorsunuz k1c aldım bende creality print uygulaması kullanışlı değil diğer slicerlerde de hızı çok düşüyor. siz hangi slicer kullanıyorusunuz?
Evet Creality Print pek beğenilmiyor. Bakalım yeni güncelleme gelecekmiş umarım daha iyi olur. Orca Slicer deneyebilirsiniz K1C profili de var. Güzel ve son dönemde revaçta.
Merhaba creality ender 3 yazıcı kullanıyorum ilk katmanlarda sorunsuz çalışıyor ama daha sonra modul çok yukardan haraket ediyor ve erittiği flementi yukardan bıraktığı için pütürtülü bir baskı alıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Merhaba, pc üzerinden creality print uygulamasıyla aynı ağda kamerayı izleyebiliyorum ancak uygulama ve web üzerinden yüklenmeme problemi oluyor. Çözümü bulabildiniz mi?
Maalesef çözümü bilmiyorum ancak uygulama ara sıra bu gibi hatalar verebiliyor. Silip yeniden kurmayı deneyebilir ve Creality'ye geri bildirimde bulunabilirsiniz.
Güzel inceleme. Elimde ender 3 s1 pro var, kutusunda duruyor. Daha önce düz s1 kullandığım için proda aynı makina olduğundan açıp ta yine kendime stres yapmak istemedim. Bunu satıp yeni yazıcı alacağım. Aklımdaki cihaz bambu p1s, ama şu k1 serisinin tasarımı çok fena hoşuma gidiyor yaa. Kısaca 2si arasında kaldım. Hâlâ araştırıyorum 😅. Sizce hiç araştırmadan direk bambu mu alsam acaba?
Teşekkür ederim, ben X1C kullandım ve şu anda favori yazıcım diyebilirim. P1S'nin de duyduğuma göre baskı kalitesinde X1C'den aşağı kalır yanı yokmuş.
@@3DYAZICITÜRKİYE Çok iyi diyorlar baskı kalitesi için. Bakalım duruma göre hangisi olacak bende emin değilim. Biraz daha beklerim acelem yok zaten. Teşekkürler cevap için.
@@kacakmazot. Rica ederim.
Esenlikler. Tabla yapıştırma için hangi yapıştırıcıyı tavsiye etmiştin, duyduğumu videoda bulamıyorum da 😅
Giotto Stick önermiştim :) Su bazlı olduğu için temizlemesi de kolay oluyor.
Teşekkürler
@@St0ne6reaker Rica ederim
Merhaba can abi sence k1c mi flsun 400 mu abi flsunda abs falan basılır mi hangisi sence iyi akşamlar
İki yazıcıyla da güzel baskılar alınır ama ABS çalışacaksanız tavsiyem K1C olur.
Kalitenin adresi
Teşekkür ederim 🙏
hocam teşekkürler.. sorularım var müsaadenizle.. creality cloud üzerinden hız değiştiremiyorum doğru mu? spagetti durumunda bende durmadı baskı, evdekiler görüp durdurmuş, ayarı mı var? çelik milleri kutudan çıkan metal gresle ne sıklıkta yağlamak lazım ve başka alternatif gres neler var? tütsü ejderha için destek kullandınız mı? asa tpu gibi filamentlerde pürüzlü sarı renkli pei tablalar var, bunları mı kullanmak gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam böyle dediniz? asa tpu dışında hangi tür filamentleri pürüzlü pei tablada kullanabiliriz? biraz fazla soru sordum, yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler
Merhaba, uygulama üzerinden hızı değiştirebilirsiniz. Cihaz üzerinden ayarlara gelip kamera ayarlarından ''yapay zeka fonksiyonu'nu etkinleştirmeniz gerekiyor. Yağlama kullanım sıklığına göre değişir günde örneğin günde 10-15 saatin üzerinde kullanılan bir cihaz her hafta yağlanmalı farklı gres yağları da kullanılabilir. Yağlamadan önce mutlaka eski yağı mümkün olduğunca temizleyin. Sarı renkli pei tablalar kullanılabilir. Tüm filament çeşitlerinde bu tablayı kullanabilirsiniz bence mevcut tabladan daha iyi sadece pürüzlü dokusu var.
@@3DYAZICITÜRKİYE teşekkür ederim cevaplar için. Uygulama üzerinden nozzle ve yatak sıcaklığı değiştiriyorum ama hız kısmına tıkladığımda bir şey açılmıyor. Cihazın güncellemelerini yapmadım ondan mı acaba? Güncelleme yapmak istemiyorum çünkü bir çok kişide bundan dolayı hatalar alındığını gördüm. Yapay zeka fonksiyonu açık… bir de ejderhada desteksiz mi bastınız hocam
@@esinti8735 Rica ederim. 3:00 dakikaya bakarsanız aslında o kısıma bastığınızda gördüğünüz seçenekler açılmalı. Güncelleme ile alakalı bir durum olabilir. Tedirginliğiniz varsa güncelleme yapmayın. Creality Print üzerinden de hızı değiştirebilirsiniz. Yapay zeka her zaman anında tepki vermez örneğin bazen aradan 5 dakika geçer ondan sonra sorunu algılar. Ortamda yeterli ışık yoksa belki görüntüyü de ne algılayamamış olabilir. Bunlar tahmin elbette. Ve ejderha modeli desteksiz basıldı 👍
@@3DYAZICITÜRKİYE evet 3.dakikada sizde açılıyor hız sayfası... creality print üzerinden hız değiştiriliyor evet ama sonic padde olduğu gibi yazdırma hızını göremiyoruz sanırım değil mi?
@@esinti8735 Hayır, anlık hızı göremiyoruz bildiğim kadarıyla.
can hocam sizce k1c mi yoksa bambu lab p1s mi? hangisini tercih etmeliyim
Çok fark edeceğini sanmıyorum ama kullanıcı yorumlarından yaptığım çıkarımlar (ben kullanmadım) P1S baskı kalitesi olarak biraz daha önde gibi.
@ o zaman hangisi fiyat ve yedek parça olarak daha uygun ise ona bakmak mantıklı diyebilir miyiz?
peki k2 plus ne zaman geliyor reis?
Yılın son çeyreği gibi bekleniyor.
Selam k1c mi yoksa v3 core xz mi
Sizin adınıza sahibinden satış yapan birisi var sizmisiniz yoksa başka birisimi
Creality K2 Ne zaman Turkiye'ye gelir? Ona göre para biriktirelim 😁
Yılın son çeyreğinde bekleniyor. Bakalım ne kadar olacak :)
Selamlar, Güzel video elinize sağlık. Aynı üründen sipariş verdim fakat filament çeşitleri çok fazla bu cihazda hangi filamenti kullanmamı önerirsiniz? Hobi amaçlı dekoratif ürünler basıcam
Hocam bu k1c ile kaç kilo flament harcadıktan sonra nozzle değişmesi gerekir? Bi bilginiz varmı bu cihazın nozle de baya pahalı.
Bunun için bir öngörüde bulunmak mümkün değil. Creality'nin 1000 saatten fazla kullanım ömrü iddiası da çok yüksek ihtimalle standart Creality Print ayarlarında Hyper PLA ile gerçekleştirilmiş testlerden elde ettiği verilere dayanıyordur.
Arkadaşlar bugun k1 aldım internetten stl dosyadı indirdim flasa attım ama görmüyor. Bu dosyaların hepsini g-code dosyasınamı dönüştürmemiz gerekiyor birisi yardımcı olursa sevinirim
Dilimleme yazılımı üzerinden baskı ayarlarınızı yapmalı ve STL doayalarını g-code'a dönüştürmelisiniz. Bunun için Creality Print kullanabilirsiniz. Aşağıya linkini ekliyorum.
www.creality.com/pages/download-software?spm=..index.header_1.1
Abi selamlar 3d yazıcı işine profesyönel yapmayı düsünüyorum ve güzel baskı uzun ömürlü bir yazıcı istiyorum k1c ve ender3 v3 KE arasında kaldım özellikle araç parçası ve ihtiyaca dayalı ürünler üretmek istiyorum bana seçim konusunda yardımcı olabilir misin teşekkürler
hocam inceleme Videonuz Gerçekten Güzel Olmuş Elinize Sağlık ancak Yazıcının Fiyatı Bir hayli tuzlu :D daha uygun ve 3D yazıcı işini şöyle böyle bilen birisi için sizce tavsiyeniz varmı dır
Teşekkür ederim, almak istediğiniz yazıcının kullanım amacı ne olacak?
Saturn 4 ultra türkiyeye ne zaman gelecek bilginiz var mı
Maalesef şu anda netleşmiş bir tarih yok, distribütörden bilgi bekliyoruz.
@@3DYAZICITÜRKİYE cevabınız için teşekkür ediyorum. İçerikleriniz harika severek takip ediyoruz
@@talhasefa9781 Ben teşekkür ederim 🙏
Creality K1C Nozzle Kit - Ucu satılıyor onu k1 max taksak - daha iyi carbon fiber alınabilir mi
Parça uyumlumudur takılabilir mi bilmiyorum ama eğer takılabiliyorsa evet daha iyi Carbon Fiber performansı verir.
@@3DYAZICITÜRKİYE creality k1 series unicorn nozzle diye geçiyor. Serleştirilmiş çelikten ucu var. Aldım gelmesini bekliyorum.
Uyumlu diye geçiyor . Umarım öyledir. test ederim takılıp takılmadığına
Qs nozzle uyumlu olması lazım mış onu yazınca k1 max çıkıyor.
Merhaba, Benimde K1 var yeni nesil K1C nozzle vardı kırdım hotendte kaldı.Uyumluysa bi yazarmısın eski hotend yeni nozzel sipariş veriyim bende.
@@emraharkan9174 okey yurt dışından gelecek daha uyguna. Burda pahalı
@@emraharkan9174 gelsin yazarım
Stlflix sitesi hakkında bi video çekermisiniz acaba almayı düşünüyorum ama pek bilgim yok
Stlflix her hafta bir konsept üzerinden kullanıcılara yeni modeller sunan bir platform. Genelde modeller hobi ve eğlence amaçlı olsa da ara sıra işlevsel parçalar da yapıyorlar. İnstagram ve UA-cam kanalları var, takip ederseniz size fikir verecektir.
@@3DYAZICITÜRKİYE satın aldığımız zaman oradaki baskıları sadece parasını ödediğimiz aylardamı kullanabiliyoruz yoksa indirebiliyor muyuz acaba
@@FujipubgM İndirip istediğiniz gibi ayar değişikliği yapabilirsiniz.
@@3DYAZICITÜRKİYE tamamdır hocam çok teşekkür ederim
@@FujipubgM Rica ederim.
K1c aldim alirken gayet mutluydum. Sonradan forumlara girdim vidyolari izledim pisman oldum. Tek ortak sevilen cihaz herhalde Bambu p1s ve ust modelleri. Yarin iade edicem ve en kaliteli cihazi alana kadar bir muddet daha 3b baski olayina uzak kalicam
Aldınız mı hocam hangisinde karar kıldınız bilgi verir misiniz
@dedekorkutbey iade ettim tekrar almadim hocam henuz. Muhtemelen bambunun iyi bir modelini alirim alacagim zaman
Neden pişman oldunuz?
Max mı bu mu?
Konuyla alakasız ama gençler büyük parçalı figür basarken parçaları aynı oranda nasıl ayarlıyoruz anlatabilecek biri var mı
Hocam ilk yazıcı için bambu lab a1 comno mu yoksa bu yazıcı mı?
İkisini de tercih edebilirsiniz. A1 daha sessiz ve combo alırsanız renkli baskı da alabilirsiniz. K1C ile ise kapalı kasa olduğu için ABS ASA gibi endüstriyel plastik çeşitlerini basmaya uygundur.