Ráďo zase skvělé video a fotky👍 Středohoří v sobě ukrývá obrovskè kouzlo a pomaličku si z něj také ukusují😉 Naposledy včera( komunita)😏 Měj se moc krásně a těším se na příště🍀🙏💙
Parádní Radku,skvělý Tipy na focení,díky a už se těším až na tyhle místa vyrazím.....vždy jsem tam do těch míst chtěl jet,jen jsem nevěděl kam,Je tam koukám nádherně :-)
Radku, krásné provedení Středohoří. Pokochal jsem se náramně, výlety mám na kapačky ( 10 infuzí) a tak ještě týden a snad dojde k zlepšení a bolest kyčle a kolena odejde fuč. Děkuji za krásnou podívanou. Senior Avi
Ahoj Radku opět paráda. Můj názor je, že máš neskutečný talent najít kompozici i tam, kde by jí každý jiný přehlédl. A ty barvy pecka. Doufám, že budeš ve své tvorbě i na nadále pokračovat. Sleduji tě už pár let. Můj názor je čím delší videa tím lepší 👍
Ty záběry jsou úplně 🔝🔝🔝 Středohoří je fakt nádherný 🤗💚
Ráďo zase skvělé video a fotky👍
Středohoří v sobě ukrývá obrovskè kouzlo a pomaličku si z něj také ukusují😉
Naposledy včera( komunita)😏
Měj se moc krásně a těším se na příště🍀🙏💙
Děkuju moc Jani! Tak si to v tom Středohoří koukejte pořádně užít! Jaro je tam snad ještě hezčí, než podzim :-)
Radku ....nádhera.....keby som bol mladší tak určite tan zavítam.....tentkrát sú fotky podla mna perfektné...dakujem... Ivan
Dobrý den. Pane Nováku, krása.❤
Děkuju ! :-)
Parádní Radku,skvělý Tipy na focení,díky a už se těším až na tyhle místa vyrazím.....vždy jsem tam do těch míst chtěl jet,jen jsem nevěděl kam,Je tam koukám nádherně :-)
Díky Petře, určitě se ti tam bude líbit!
Moc pěkný koukání 👍
Ráďo, dík opět za hezké video, Středohoří neznám, tak jsem se ráda koukla. ty pokroucené stromy byly úžasné. ahoj.
Ahoj! Děkuju pěkně! No musíš se tam někdy podívat, opravdu.
Tohle video mi po úmorném pracovním týdnu bodlo, díky Radku, nádherné výhledy a parádní fotky🙂
Díky moc Jíro! A já doufám, že nesedíš doma, ale píšeš to odněkud z Brd při natáčení :-)
@@RadekNovakPhoto sedím😁. Za týden mi přijedou na tři týdny vnučky z Kanady, tak uklízím. Ale videa mám předtočená až do 24. dubna😁
Ahoj Radku, parádní video. Středohoří je moje srdcovka takže jsem se rozplýval. Děkuji za krásné chvilky u PC. Měj se fajn M.
Díky Michale 😃
Radku, krásné provedení Středohoří. Pokochal jsem se náramně, výlety mám na kapačky ( 10 infuzí) a tak ještě týden a snad dojde k zlepšení a bolest kyčle a kolena odejde fuč. Děkuji za krásnou podívanou. Senior Avi
Děkuju a držím palce ať je co nejdřív zase lépe! ✌️
Děkuji pěkně 👌
I já 😜
Sympaťák spáchal další pohlednou exkurzi. Díkes Radku 👍🍀🤠
Taky děkuji Dave!
Ahoj Radku opět paráda. Můj názor je, že máš neskutečný talent najít kompozici i tam, kde by jí každý jiný přehlédl. A ty barvy pecka. Doufám, že budeš ve své tvorbě i na nadále pokračovat. Sleduji tě už pár let. Můj názor je čím delší videa tím lepší 👍
Děkuju moc Marku! Spíš než talent si myslím, že mám kliku že jsem na správném místě ve správnou chvíli a to je tak všechno :)
Dobrý den Radku, krásné fotky i zajímavé videa. Nepocházíte z Frýdku - Místku?
Ahoj Kamilo, moc děkuju! Pocházím z Liberce :-)
👍📸🏞🍀
Merino žere jak sviňa 😢. Pro mě hell.
Vážně? mě to nikdy nepřišlo jako kousavé, naopak. Možná jsi měl nějaký špatný kus? Ale taky to může každý snášet jinat.