Ráďo díky za príma prochajdu👏 Nemám na zimě ráda tu monotónní šeď😕 To mě nahání husinu,ale moc dobře vím,že i tak to má v sobě své kouzlo😉 Víš kdy se záběry skoro nikdy nepovedou🤔 Tehdy,když od toho má člověk velké očekávání. Být Tebou,jsem vklidu.Tvá úspěšnost je takřka 100% Aspoň pro mě jo👍 Měj se moc hezky 🍀
Ahoj a děkuju :-) No já nic už neočekávám, spíš to beru jak to jde. A jsem spokojenej, když mám dost fotek aby to dalo na video :-) Tady jsem dost pozadu od reality co mám natočené už teď, ale pomalu to snad budu stíhat :) V zásobě mám ještě videa na měsíc a zrovna teď stříhám začátek Dubna 😂Na druhou stranu, zase si budu moci dovolit trochu vysadit, když se mi nebude chtít sedět u kompu a věnovat den videu :-)
@@RadekNovakPhoto Radku hlavně ať ti to vydrží dlouho být plně aktivní v krásné krajinářské fotografii a videu abys mohl ve stáři cc80 let si říci měl jsem nádherný život plný krásných zàžitků a fototvorby. Držím Ti palce. Senior Avi 79 let
Ahoj Vítku, to video jsem nakonec zveřejnil, je tam někde ve videu pod tím (i) odkaz a nebo je to tohle: ua-cam.com/video/Pus8NGJNojk/v-deo.html A zase takovej kopec to není. Jako je, ale už jsem šel horší :-)
Ten tvůj klid Radku je nakkažlivý😅. Ta černobílá ti fakt jde, krásně se na to kouká👍🙂. Měj se fajn🙂
Díky Jíro :-) Přál bych ti vidět můj klid když stojím 20 minut v koloně :-)
Ahoj Radku, děkuji opět za příjemné chvilky u videa. Moc pěkné jako vždy. Měj se fajn, Michal
Ráďo díky za príma prochajdu👏
Nemám na zimě ráda tu monotónní šeď😕
To mě nahání husinu,ale moc dobře vím,že i tak to má v sobě své kouzlo😉
Víš kdy se záběry skoro nikdy nepovedou🤔
Tehdy,když od toho má člověk velké očekávání.
Být Tebou,jsem vklidu.Tvá úspěšnost je takřka 100%
Aspoň pro mě jo👍
Měj se moc hezky 🍀
Ahoj a děkuju :-) No já nic už neočekávám, spíš to beru jak to jde. A jsem spokojenej, když mám dost fotek aby to dalo na video :-) Tady jsem dost pozadu od reality co mám natočené už teď, ale pomalu to snad budu stíhat :) V zásobě mám ještě videa na měsíc a zrovna teď stříhám začátek Dubna 😂Na druhou stranu, zase si budu moci dovolit trochu vysadit, když se mi nebude chtít sedět u kompu a věnovat den videu :-)
Radku, ne vždy vše vyjde dle představ, ale je to stejně hezké pokoukání. Tak se těším na další video. Senior Avi
Díky :-) No já už si zvykl a zaplať pánbůh mám zatím víc štěstí na ty nezapomenutelný věci :)
@@RadekNovakPhoto Radku hlavně ať ti to vydrží dlouho být plně aktivní v krásné krajinářské fotografii a videu abys mohl ve stáři cc80 let si říci měl jsem nádherný život plný krásných zàžitků a fototvorby. Držím Ti palce. Senior Avi 79 let
@@josefberan6532 No přesně v to doufám :) Taky to točím hlavně kvůli sobě, abych se měl pak na co koukat až nebudu moci chodit.
Nebylo to vůbec špatné, vzhledem k podmínkám překvapivě koukatelné a ty abstraktní se mi fakt líbili
Děkuju ti Libore!
Uf, to je krpál, ten bych si jednou dal. Rád bych neveřejně koukl na neveřejné video.
Ahoj Vítku, to video jsem nakonec zveřejnil, je tam někde ve videu pod tím (i) odkaz a nebo je to tohle: ua-cam.com/video/Pus8NGJNojk/v-deo.html
A zase takovej kopec to není. Jako je, ale už jsem šel horší :-)
@@RadekNovakPhoto děkuji