Nie wiem kto to zrobi ale ktoś ksante musi usunąć z tej gry ta postać jest tak zjebana tank który ma milion dashów może jeszcze robić 1v4 jeden za jeden.
Xd taliyah useless jak on nie bez powodu jest często grana a belveth jest akurat ussles widziałeś co ten gości robi cały mecz a ta jinx to nie wie jak i kiedy przedmiot składać
@@swietyyy420 w tej grze była useless troche ale personalnie nie jestem fanem taliyii w pro playu bo nie wyglądała dla mnie nidgy ciekawie ani jakoś dobrze choć dobrą postacią jest
Co dzis odjebalo cinkrofowi ze dosłownie pierdolil głupoty na każdej mapie zupełna odwrotność tego co na eumasters tu widać ta roznice w poziomach ze jednak w lecu sb nigdy nie poradził to chłopaki na internetioonal level wiedza więcej xd
Można prosić o wersję z wyciętym audio cinkfora?
Dokładnie. Lewus proszę nie zapraszaj już tego gościa ;)
Czy można prosić o wersję z wyciętymi komentarzami od tych dwóch leszczy?
@@nailinthecoffin1350 prosi to się świnia, która lubi słuchać stulejarskich jutuberów
@@nailinthecoffin1350 Leszczowi to się wydaje, że Cię spłodził, podczas gdy Twoja matka posuwała wszystkich listonoszy i hydraulików w okolicy.
Boli, że więcej o lolu od was wszystkich?
Imo cinkrof na plus, spoko przekminy ma czasami I przede wszystkim ma pojęcie o esporcie
Puck belveth troll, gość nic nie zrobił calą gre
Nie wiem kto to zrobi ale ktoś ksante musi usunąć z tej gry ta postać jest tak zjebana tank który ma milion dashów może jeszcze robić 1v4 jeden za jeden.
debilami to sa gracze, ktorzy nie banuja tego gowna, bo od poczatku turnieju ta postac to game changer xd
2x solo od capslocka, to niezly skosnooki, niech idzie ogladac hentajce
Kubona prawie nie słychać ;d
Czemu jakoś już nie gra w g2
Cinkrof tak troluje a to Jankos został wyjebany ;(
Jakim cudem tristana zabila azira lvl 2? Gdzie jeszcze na azirze jest faker? Chyba zdisrespectowal swojego dzieciaka KMWTW
ten bez kamerki komentator to jakis troll
jakby jankos gral to by wygrali
kurwa tego Kubona nie idzie słuchać, weź Lewus sam rób te komenty
i tak powinno być g2 do domu
T1 the best
Draft ostatniej gry był słaby bo belveth i taliyah useless championy w pro playu
Xd taliyah useless jak on nie bez powodu jest często grana a belveth jest akurat ussles widziałeś co ten gości robi cały mecz a ta jinx to nie wie jak i kiedy przedmiot składać
@@Crazy-r4t wiem że taliyah jest często grana po prostu jak ją pickują to zazwyczaj przynajmniej mi się wydaje jakby nic prawie nie robiła
taliyah useless xDDDDDD
@@swietyyy420 w tej grze była useless troche ale personalnie nie jestem fanem taliyii w pro playu bo nie wyglądała dla mnie nidgy ciekawie ani jakoś dobrze choć dobrą postacią jest
T1 Vs blg T1 wygraa
Ez 😎💪
Co dzis odjebalo cinkrofowi ze dosłownie pierdolil głupoty na każdej mapie zupełna odwrotność tego co na eumasters tu widać ta roznice w poziomach ze jednak w lecu sb nigdy nie poradził to chłopaki na internetioonal level wiedza więcej xd
Lewus ok, nosacz ok ale tego trzeciego pseudo eksperta nie da się sluchac…
cinkrof zrelował