Witam Czy ten ciagnik posiada normalny dowód rejestracyjny i można nim jeździć po drogach publicznych czy może hodować przyczepy ? A jesli tak to o jakiej masie ? Czy przeglubowy rodzaj skretu nie sprawia utrudnien w transporcie? Czy posiadają blokady mechanizmów rocznicowych i wałek wom? Pozdrawiam serdeczne
t150 to nie jest kirowiec tylko ciagnik HTZ produkowany na terenie dzisiejszej Ukrainy w Charkowie.Kirowce były produkowane w Petersburgu w fabryce kirowa stad nazwa Kirowetz,one tylko podobnie wygldaja ale jak mozna je mylic to ja nie wiem...
zgadza się ciężko znaleźć też szukam byłem kilka oglądać ale nie kupiłem bo zbyt wyeksploatowane, ja osobiście poszukuje tego nowszego t 150 z pełną sadkom na chłodnicy
Super Ujęcia z bliska tych zestawów ;)
Tak dalej, tak dalej ;)
Miniaturka zapowiedziała dobry film, i było tak jak myślałem, boski film, pozdrawiam :D
takie sprzęty to rzadkość na polach , może dzięki temu filmowi kanał wróci do dawnej świetności jeśli chodzi o oglądalność , ale szczerze wątpie
Witam Czy ten ciagnik posiada normalny dowód rejestracyjny i można nim jeździć po drogach publicznych czy może hodować przyczepy ? A jesli tak to o jakiej masie ? Czy przeglubowy rodzaj skretu nie sprawia utrudnien w transporcie? Czy posiadają blokady mechanizmów rocznicowych i wałek wom? Pozdrawiam serdeczne
Robi wrażenie bo te zachodnie to sie tak już opatrzyły ze na najnowszy traktor to czlowiek nawet nie zauważy
Na ilu hektarach pracują maszyny?
Super akcja👍👍👍
Witam Mam pytanie o ile procent mniej więcej k700 jest mocniejszy od t150k ? Gdzie kupuje Pan czesci do tych maszyn? Pozdrawiam serdeczne
fajny filmik a maszynki mega :)
Szacuneczek..dawno takiego zestawu nie widziałem..a dokładniej skąd jestes bo ja tez wlkp
pod kaliszem
AgroTeam Agrarski ja pleszew a jak gospodarstwo sie nazywa
nie m nazwy , u nas się mówi PGR WYSOCKO
super odcinek piona
Ładnie :)
Jakie okolice WLKP ?
Pozdroo
koło kalisza
AgroTeam Agrarski A gdzie dokładnie? Z chęcią zobaczę z bliska, a akurat z Kalisza jestem :)
Wawrzyniak nie czasem ma ten pgr bo w Lubczynie ma pgr i gozelnie
Czym nagrywane?
telefonem
t150 to nie jest kirowiec tylko ciagnik HTZ produkowany na terenie dzisiejszej Ukrainy w Charkowie.Kirowce były produkowane w Petersburgu w fabryce kirowa stad nazwa Kirowetz,one tylko podobnie wygldaja ale jak mozna je mylic to ja nie wiem...
Fajne Maszynki :)
Muzyka też niczego sobie :D
Ale mógłbyś już dopasować te ujęcia ;)
Czekam na więcej.
Pozdrawiam !
dopasować to znaczy co zrobić
Ładny zestawik :) film bomba :D oczywiście zasłużona 👍leci! Pozdrawiam i zapraszam do mnie!
Armata faktycznie oglądalność ci zmalała ,ale materiały zajebista jakość 😁
ty to na mazurach nagrywałeś
wielkopolska
no moze byc :V
Zapraszam do mnie na talerzowanie
U mnie takich nie ma a chce kupić T-150
Szczurkins jest polecam mocny ciągnik za nie duże pieniądze jednak na aukcjach ciężko znaleść mało eksploatowany egzemplarz
zgadza się ciężko znaleźć też szukam byłem kilka oglądać ale nie kupiłem bo zbyt wyeksploatowane, ja osobiście poszukuje tego nowszego t 150 z pełną sadkom na chłodnicy
Nie wiesz chlopie , co masz na polu ? T-150K to jest Charkowiec !
T150 TO NIE KIROBETS
KIROWIEC K700 DUMA ROLNIKÓW Z ZSRR