Gdzie kupię Pan części do k700 Proszę o filmik z prezentacją całego ciągnika usterki i tp. Czy ciągnik ma wom i blokady dyferencjału Czy jest odpalany za pomocą silnika benzynowego
Witam Czy ten ciagnik posiada blokady mechanizmów rocznicowych jak sprawuje się w transporcie, ile rozwija prędkości, lepiej z przyczepa jedno czy dwu osiowa, zamierzam kupić t150k lub liaz st 180 który by Państwo wybrali (polecieli) serdecznie pozdrawiam
Jak to jest wogole z tymi kirowcami są do tego cześci jak z awaryjnościa i spalanie mógłbyś mi odpowiedzieć na pytanie bo sie poważnie zastanawiam nad takim patrząc na kolejny mokry rok
Ursus ZETOR Spalanie 18l na hektar orki części dostepne i tanie w internecie komfortu jazdy nie ma żadnego😂 a opony na mokry rok są słabe bo sie slizgają.
W internecie znajdziesz firmy i sklepy które mogą mieć części i wystarczy zadzwonić a psują się sporadycznie no jak to w starym ciągniku zawsze jest coś do zrobienia 😃
kolego silnik v6 jest bardziej skomplikowany niż rzędowy,moc 150 km jest ok,komfort żaden a w dodatku siedzisz jak w angliku częsci tylko w internecie na które mósisz czekać 3 dni a wiec podsumowując ursus 1614 rzędowa szóstka moc też 150km trochę wiekszy komfort mniej skomplikowany i częci dostępne na miejscu a wiem że ursus w pługu radził sb lepiej niż ta zemsta Stalina
To jest sprzęt z czasów związku radzieckiego ale lata po polu jak nie jeden plastikowy Niemiec ale one mają duszę :-)
Takimi to nawet na wojnę można jechać a nie tylko w pole:) gospodarstwo chyba potężną skoro pracują takie "byki" wielkie👍👌😁💪
Fajny film
Robi robote , film kozak! Pozdrawiam!
Stryjek5341 Dzięki
Gdzie kupię Pan części do k700
Proszę o filmik z prezentacją całego ciągnika usterki i tp.
Czy ciągnik ma wom i blokady dyferencjału
Czy jest odpalany za pomocą silnika benzynowego
Witam Czy ten ciagnik posiada blokady mechanizmów rocznicowych jak sprawuje się w transporcie, ile rozwija prędkości, lepiej z przyczepa jedno czy dwu osiowa, zamierzam kupić t150k lub liaz st 180 który by Państwo wybrali (polecieli) serdecznie pozdrawiam
W jakiej miejscowości macie siedzibę?
Mysle ze bendzie wiecej takich filmików z t150k i gdzie je mozna spotkac
T-150 to nie jest kirowiec ale filmik fajny
Jakie spalanie przy 6 skibach na ha?
Na 1ha orki przy 6 skibach pali 17 litrów.
To żaden kosmos
Jak to jest wogole z tymi kirowcami są do tego cześci jak z awaryjnościa i spalanie mógłbyś mi odpowiedzieć na pytanie bo sie poważnie zastanawiam nad takim patrząc na kolejny mokry rok
Ursus ZETOR Spalanie 18l na hektar orki części dostepne i tanie w internecie komfortu jazdy nie ma żadnego😂 a opony na mokry rok są słabe bo sie slizgają.
G R K- 17 czyli jak coś walnie to bez Internetu nie da rady kupić A jak z awaryjnością często się coś zdaża
W internecie znajdziesz firmy i sklepy które mogą mieć części i wystarczy zadzwonić a psują się sporadycznie no jak to w starym ciągniku zawsze jest coś do zrobienia 😃
G R K- 17 Ale tak to jest moc
kolego silnik v6 jest bardziej skomplikowany niż rzędowy,moc 150 km jest ok,komfort żaden a w dodatku siedzisz jak w angliku częsci tylko w internecie na które mósisz czekać 3 dni a wiec podsumowując ursus 1614 rzędowa szóstka moc też 150km trochę wiekszy komfort mniej skomplikowany i częci dostępne na miejscu a wiem że ursus w pługu radził sb lepiej niż ta zemsta Stalina
Super flim łapka i sub
Oląf Kurek Dzięki 😉
Z kad te sprzęty?
Myślę właśnie o takim sprzęcie Nie Chce tych zachodnich plastików pozdrawiam serdecznie
W niedługim czasie będę miał do sprzedania dobre sztuki
Jakie skurczybyki XD Spoko filmik łapa i sub poleciały. Zapraszam do mnie na orke w wolnym czasie :D
Aleksandrowo Team Dzięki napewno wpadne 😀😀
Disco polo zajebał, kurdee. Czemu nowa nazwa?
Szczebel 24 Haha a stwierdziłem że czasm trzeba coś zmienić 😂😀
widzie kolega lubuje się w kirowcach fajny film zapraszam do mnie :)
w sarnie
możesz pokazac jak w tych t150 są biegi?
W następną Sobotę dopiero niestety ale powiem Ci że w każdym inaczej
łapka leci super film wbij do mnie na talerzowanie lub wapnowanie
Do..bał i to mocno 3 x t 150k jest moc Doniecka
widziałem je stały na polu dwa
Not kirovets its xtz
Super film. Sub i łapka jest. Zapraszam do mnie na orkę 😉
Winiak Team Dzięki i napewno wpadnę 😀
Super ! Jest sub i łapa ! Pozdrawiam i liczę na rewanż :)
Maszyny z ZSRR nie do zdarcia
Pługiem z filnu na moich górach nie ma szans na orkę.
Ne kirowets it's xtz
HTZ