@SwePokeFreak 12 років тому

Tack för att du lade upp den!

• @JBJF11
    @JBJF11 12 років тому

detta kommer vi aldrig glömma, helt faktiskt att få uppleva. jag skäms så över att jag trodde tyskland skulle vinna med typ 8-0. HELT UNDERBART SVERIGE JAG ÄR SÅ STOLT

• @thedumperful
    @thedumperful 12 років тому

0:31 tredje målet, nummer sju tog med handen när bollen var på väg ner. Grymt bra dommare

• @aptand
    @aptand 12 років тому

Kom igen nu Sverige! Vinn resten nu!

• @yoyoma989
    @yoyoma989 12 років тому

Det sjuka är ju att de är så usla och ändå gör 4 mål. bara tacka och ta emot,men sista målet borde varit underkänt, pga juggens armbåge. Dock vara han het, hoppas han levererar även i fortsättningen.

• @zambiassoregenerated
    @zambiassoregenerated 12 років тому

Dock så var det ju hands i det absolut första läget i första halvlek när Müller nickar på svensk hand i stolpen ;)

• @Kubanton
    @Kubanton 12 років тому

fortfarande lite arg på Sana! haha

• @AdamDenes
    @AdamDenes 12 років тому

Ja det har dom. Men jag tror inte det räcker ;) Tyskland har redan mycket bättre målskillnad och bättre kommer dom ha.

• @Fladde1
    @Fladde1 12 років тому

"Något som Reinfeldt kunde lägga Merkel till" höhöhö

• @gtaforum1
    @gtaforum1 12 років тому

Kom i håg den matchen kunde inte sova på hela dagen va alldes för glad 4 mål på mindre en, en halvlek så Grymma dom är

• @bondarevilja
    @bondarevilja 12 років тому

Kom igen nu Sverige vinn resten och jag tycker att Sverige ska starta hemma mot Tyskland med Källström,Kacaniklic, Sana och våran bäste spelare genom tiderna Zlatan Ibrahimovic.

• @skedvi99
    @skedvi99 12 років тому

Jaha när jag läste tidningen tyckte jag Kim fick rätt mycket cred. Men du kanske läste någon malmö tidning elle rnått.

• @kaptewn
    @kaptewn 12 років тому

Tysklands 3e borde inte heller varit godkänt heller då pga hands :P

• @syntaxed2
    @syntaxed2 12 років тому

Har Sverige kvar hemma-matchen mot tyskland?
    Isåfall räcker det med oavgjort för att nå förstaplats...snacka om lol vändning :)

• @HBG91
    @HBG91 12 років тому

och Tysklands tredje mål skulle varit underkänd p.g.a. hands....så 1-1 i domarmissar! :)