Află CUM mâncatul PROST duce la REZISTENȚĂ LA INSULINĂ și DIABET

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 5 лип 2024
  • Sunt Raul, si astazi iti explic cum reziduurile din organe (stresul oxidativ) poate cauza rezistenta la insulina si diabet zaharat de tip 2.
    Spre final iti vorbesc si despre ce ai putea tu sa faci practic pentru a iti controla stresul oxidativ, ca si tratament pentru diabetul zaharat de tip 2.
    Programări - 0749.493.295
    ✅ Ce Vei Învăța:
    Vei invata faptul ca organismul uman contine niste mici fabrici de energie, numite mitocondrii, iar functionarea normala a acestora produce niste reziduuri.
    Problema este ca, daca pe termen lung, consumam prea mult mancare, sau consumam mancare procesata, aceste fabrici sunt supraincarcate si le scade eficienta. Fabricile mai putin eficiente produc mai multe reziduuri.
    Aceste reziduuri cresc inflamatia si riscul de rezistenta la insulina si diabet de tip 2.
    Capitole:
    0:00 - Important
    0:10 - Introducere
    0:27 - Fabricile de energie din organismul nostru
    0:57 - Prea multă mâncare scade eficiența fabricilor de energie
    2:19 - Mâncarea de proastă calitate crește riscul de rezistență la insulină și diabet
    --------------------------------------------------------
    Ți-a plăcut? Dă un 👍, distribuie și abonează-te acum 🔔--- bunpentrutine.ro/Abonare.
    Contactează-ne pentru consultații:
    📝 Scădere glicemie, kilograme și colesterol
    📞 0749 493 295
    📧 raul@bunpentrutine.ro
    Ne găsești și pe:
    👥Pagina de Facebook: bunpentrutine.ro/BPT-Pagina-F...
    👥Grupul de Facebook: bunpentrutine.ro/BPT-Grup-Fac...
    🌎Website: bunpentrutine.ro/de-pe-UA-cam
    Programe de slăbit:
    🍓Jos Burta! - bunpentrutine.ro/jos-burta-yo...
    Negare (disclaimer):
    Brandul BPT și Raul B. Tătar, oferă doar informații cu caracter general despre domeniul sănătății și al nutriției. Acestea au scop pur educațional și de divertisment și nu reprezintă diagnostice/recomandări/tratamente medicale/nutriționale sau vreun alt serviciu profesional de sănătate și nici nu le înlocuiesc pe acestea. Nu se formează o relație medic/dietetician-pacient. Raul B. Tătar este educat atât formal cât și informal în domeniul nutriției și psihologiei, dar nu este dietetician sau medic. Consultă-te cu medicul/dieteticianul tău în privința informațiilor primite prin această platformă. Aceste informații sunt menite pentru omul de rând, motiv pentru care unele sunt generalizate/simplificate. Utilizarea acestora, precum și a materialelor asociate, se face pe riscul utilizatorului.
    Materialele educaționale oferite de BPT, sub orice formă, reprezintă strict poziția BPT asupra subiectelor discutate și nu trebuie, sub nici o formă, făcută asumpția că UMF Iuliu Hațieganu (Cluj-Napoca) are aceeași poziție față de oricare dintre subiectele respective.
    #bunpentrutine #RaulTătar #sanatate #alimentatie #alimentatiesanatoasa #stildeviatasanatos #corpsanatos #viatasanatoasa #remediinaturale #nutritie #suplimente

КОМЕНТАРІ • 9