Antti Kaikkonen: Kriisiajan puolustusministeri | Setäilyvaara K2 J7

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 4 жов 2024
  • Setäilyvaaran toisen kauden seitsemännessä jaksossa vieraana on kansanedustaja ja ex-ministeri Antti Kaikkonen, joka avaa oven politiikan kulisseihin ja kertoo merkittävimmistä hetkistään.
    Miten Antti päätyi politiikkaan nuorena miehenä? Millaista on työskennellä valiokunnissa ja eduskunnassa? Mitä haasteita ja onnistumisia hän koki puolustusministerinä, erityisesti koronapandemian, hävittäjähankintojen, Ukrainan sodan ja NATO-jäsenyyden aikana? Miten Antti tasapainottaa työn ja perhe-elämän, ja miksi hän päätti pitää isyyslomaa ministerikautensa aikana?
    Näitä ja monia muita kiinnostavia aiheita käsitellään tässä jaksossa, joka tarjoaa kattavan näkökulman politiikan maailmaan.
    Ota hyvä asento ja laita jakso kuunteluun!
    Seuraa meitä somessa, niin pysyt kärryillä uusista jaksoista:
    ✅ Instagram: / setailyvaara_podcast
    ✅ UA-cam: / @setailyvaara
    ✅ TikTok: / setailyvaara_podcast

КОМЕНТАРІ • 6

  • @holydivery
    @holydivery Місяць тому +1

    Kyllä näitä "kansanedustajia" tulee vielä joskus kaduttamaan, että lähtivät ns. "väärään kelkkaan". Sitä se rahanhimo teettää..

  • @masa-ep1gf
    @masa-ep1gf 4 місяці тому +3

    Siinä tuleva keskustan puheenjohtaja jolla on tuomio ehdollinen vankeus ja sillä ministeriksi edellisessä hallituksessa.

    • @ernopolus
      @ernopolus 4 місяці тому

      No onneksi Suomessa on vähän suurempiakin syntejä pystytty sovittamaan 15 vuodessa... esim keskimääräiset elinkautiset ja kaikki sitä lievemmät.

    • @mikkorenvall428
      @mikkorenvall428 3 місяці тому +1

      @@ernopolus Ajat muuttuu. Sirkka-Liisa Anttila oli yli 30 vuotta epäkelpo ministeriksi nuoruuden sakkotuomion vuoksi, kun ministerin pitää olla hyvä aineinen ja rehelliseksi tunnettu...

    • @ernopolus
      @ernopolus 3 місяці тому

      @@mikkorenvall428 Näin se on - ajat muuttuu ja niin taitaa muuttua lakien ja asetusten tulkinnatkin. Maallikkona minusta vaikuttaa, että ministerien yleinen rehellisyysvaatimus on tulkinnanvarainen asia, siis vaikuttavia inhimillisiä tekijöitä on yhtälössä turhan paljon että kaikille kohtelu ja tulkinta olisi tasapuolisesti sama. Itse kun en ole politiikan asiantuntija niin ihmettelen vaan näitä ilmiöitä ihan tavallisena äänestäjänä. Oma mielipiteeni on yleisesti se, että harvoista virheistä ihmisille täytyy antaa pysyvä leima ja tuomio, jota ei voisi mitenkään hyvittää tai ikinä katsoa loppuun käsitellyksi.

  • @vanmiten
    @vanmiten Місяць тому

    USA:ssa toisten nimittelyllä ja haukkumisella on päästy presidentiksi asti. Suomessa ei onneksi saa edes puoluetasolla kuin 20% kannatuksen sillä tyylillä.