Care o fi idiotul de la youtube caruia ia venit idea sa puna comentariile in dreapta?Cand esti prost de mic ,cand esti mare doar te joci. ua-cam.com/video/wAt8gjsHy5s/v-deo.html
Salutare Ștefan. O prezentare mai detaliată nu se putea, ești topu' de pe lume pentru faptul ca expui plusurile dar mai ales minusurile tuturor produselor prezentate. Respect pentru eforturile de convingere și conștientizare constantă a utilizatorilor finali unde prevenția este inexistentă. În toate tarile civilizate se investește masiv în prevenirea situațiilor critice iar la noi yoc ... trebuie sa existe precedent ca să luam măsuri de prevenire. Respect man 😘
Maestre, să-l ia nalba de releu! E un eșec total!!! Am instalat chiar sâmbăta trecută releu de genul, la un client și.... Nu elimină efectul de stroboscop: De câte ori ridic principala => îmi aclanseaza scurt contactorul, taie comanda, apoi așteaptă acel 0-10sec. delay și reaclanseaza contactorul. Clz: A nu se monta fără CRM 😂
@@Proiectediversediy Fa te rog urmt. montaj: alimentează releul dintr-un MCB, din releu intra într-un contactor, apoi din contactor alimentează un bec. Ridică și apoi lasă levierul MCB-ului și ai sa vezi. Când primește tensiune flickăre becul, apoi se stinge, așteaptă delay ul setat și hop rămâne aprins bine mersi.😀😃😄 Imaginează-ți cam ce se ntâmplă cu un frigider, AC, răcitor, surse de alimentare.( cand celor de la Enel le tremura mâna pe MPR-uri în primă fază 😀, apoi dispare stroboscopul)
La 10:18, când ai dat drumul la tensiune din separator, releul a condus prin contactul NC (că doar asta face un contact NC) apoi a oprit curentul într-o fracțiune de secundă și s-a pus pe numărat secundele. Ceva de genul ăsta mai scrisese cineva prin comentarii. Nu înseamnă că nu e bun, dar trebuie avută în vedere și situația asta, eventual înainte de a da drumul la curent putem să coborâm toate siguranțele din tablou, iar după ce vedem dacă tensiunea este stabilă le ridicăm iar siguranța pentru frigider o ridicăm ultima... totuși Nu are vreo funcție care să folosească pinul 18 în loc de pinul 16, please?
Din cate vad eu in specificatia lui HRN 31, zice de 300 ms dar ai posibilitatea sa setezi la supra tensiune sau sub tensiune. Daca pui doua in serie, unul pentru supra si unul pentru sub, nu se rezolva problema? Zic si eu, nu sunt specialist.
L-am vazut la colegu Dl. Eftimie pe canal si am montat 2 deja la clienti. La inceput mi-am dat panica ca statea aprins pe rosu si dupa ceva timp dadea drumul la contactor :))
O zi bună. Mulțumim pentru tot ceea ce ne împărtășești. Am un ĤRN 54N și un CRM 93H. Ai putea spune ceva despre legarea lor în circuit? Nu am găsit nimic postat cu ele . Mulțumesc. Sănătate și spor la treabă.
Salut Stefane mulțumesc pentru toate videourile utile pe care le postezi și referitor la protecții și normativ spune-mi ce facem într-o instalație trifazica la o casa de lemn pe "buget "ce AFDD montez în tablou? ( montam cate unul pe fiecare faza ? e cam scump) merci. Sanatate!
Din manual: "WINDOW: If the value of the monitored voltage is lower than upper level „Umax“ and at the same time higher than lower level „Umin“, the output contact in closed. If the „Umax“ is exceeded or drops below the „Umin“, output contact opens after the set delay (fault state). To return from the fault state, a fi xed hysteresis is applied."
Tracon e facut de Brandul serios Geya din China . F bun . Testat . Cu un SPD 2P de la ETI de 255V langa el e ff bun. Duce mult . Isi scoate banii. In 5 ani .
Ciudat... Chiar e așa de înțeleasă piața de NIMENI să nu facă un lucru gândit.? - Totuși e concurență.! La unele PLC-uri era o punte de măsură cu parametrii implementați pe tensiune și curent în care se putea șoreca (PLC-ul fiind pe 24Vcc era relativ protejat)... Acum la variantele cu minte multă trebuie programat în soft și cumpărat modulul - ȘI E AIUREA - fiind o funcție de siguranță.. Succese.!
Salut, scuze pentru ca intervin , nu sunt de meserie dar la HRN31 ai un delay maxim de 10 sec doar ? De ce intreb , pentru ca la compresoare (frigider , la ce am eu ) in cartea tehnica scrie ca timpul dupa care poate sa fie repus in functiune daca exista pana de curent este de 10 minute. In acest momement din punctul meu de vedere este mai ok CRM-91 care poti sa setezi o plaja de timp mult mai mare. Vorba ta daca enelul se joaca din 10 sec in 10 sec , atunci este cam putin timpul , daca intradevar acesta este maximul de timp care poate fi setat Multumesc anticipat.
Tensiunea electrică are de-a face cumva, pe departe, sau pe-aproape, cu hidraulica: presiunea electrică poate avea anumite comportări în rețea, asemenatoare cu comportamentul tensiunii apei prin țevi. .. Și în hidraulică, este un normativ special pentru calculul "releelor" hidraulice. Aeraulica nu-i la fel, dar hidraulica da! .. Spre deosebire de priceperea sursei tensiunii hidraulice, presiunea elecrică, sau mai corect spus: sursa undei de presiune electromagnetică este mult mai dificil de stabilit. .. Sigur, îmi asum că pot părea iar penibil, dar sugerez că citind "The Invisible Rainbow", ni se poate deschide o perspectivă despre bănuirea sursei/ surselor undei de presiune electrică, mai degrabă electromagnetică, în contextul curentului alternativ. .. Prin calcule hidraulice, se poate stabili aproape exact: viteza undei de tensiune hidraulică, or, în cadrul rețelelor electrice, deși s-ar putea porni tot de la aceleasi principii, nu cred că va fi vreodată cineva in stare să mânuiască, prin calcule: caracteristicile undelor de presiune electromagnetică. .. Crăparea echipamentelor electrice, seamănă mult cu crăparea țevilor, am putea observa, cine vrea, cine poate! .. ..
M-am încurcat o leacă în declarații, dar chiar dacă mă cac o leacă pă mine, știu că sunt oameni care pricep ce zic. :) .. Sunt impresionat de faptul că "hidraulica" energiei electrice e mult mai complexă! Și mai impresionat sunt că imersiunea antropică în undele de "presiune electromagnetică" este mult mai iminentă și mai imprevizibilă decât în hidraulica apei. .. Țintesc înspre evoluție întru securitate fizică! Era gluma aia cumcă prima meserie din lume n-a fost a Mariei egipteanca, a fost a instalatorului, că când o zîs Dumnezău să fie lumină, deja erau trase cablurile! ;) .. Socotind mai departe securitatea fizică, îmi asum să exprim că, în contextul în care fluctuațiile de tensiune pot fi mânărite cu mănuși de catifea, atunci, buncărul meu n-ar trebui să conțină vreun conductor electric. Repet, doar în contextul noțiunii de securitate fizică! .. Zicea Eminescu undeva "Că-n orice om din lume, un dușman mi se naște/ C-ajung pe mine însumi, a nu mă mai cunoaște "! Paralelizez aceste vorbe cu faptul că-n orice conductor din lume, un dușman mi s-ar putea naște.
Soluția reanclanșării ar trebui, în viziunea mea, rezolvată tot ca-n hidraulică, prin eliberarea undei presiune, nu prin pre-crăparea circuitului. Nu știu cum s-ar putea face așa ceva tehnic, dar sunt convins că dacă-mi bat suficient capul, tăierea undei de presiune s-ar automatiza cu niste bobine, prin inducție.. tot ca-n hidraulică: vine unda de tensiune? O azvârlim! Unde? În mediu, dă-o dreaq! Cum? Aici am doar principiul în cap, știu că s-ar putea, însă mai degrabă îmi bat capul acum cu asigurarea securității mele fizice, cu starea mea de tensiune limită. .. .. în orice conductor din lume, un dúșman mi se poate naște.. 😊
@@Proiectediversediy socul hidraulic e foarte similar cu socul de tensiune. Doar că la apă, unda de presiune are de-a face cu mediul conductelor, în vreme ce în electromagnetică, mediul poate să fie și eterul, dacă vrem.. nu doar conductorul și împrejurimile lui.
Salut, eram cat peaci sa cumpar porcaria asta de releu, multumesc pentru video, nu se preateaza deloc pentru aplicatia descrisa "protectie cu intarziere si supratensiune" De ce nu se preteaza: 1. nu are protectie la ardere, daca intra 350+ volti in el si pusca, folosind contactul normal inchis al releului asta inseamna ca circuitul ramane inchis si contactorul ramane alimentat = tot dupa contactor PUSCA. 2. elefctul stroboscop nu poate fi eliminat fiindca se foloseste contactul normal inchis asta inseamna ca defiecare data cand este alimentat va conduce si va aclansa contactorul pana isi face ciclul de pornire care poate fi 0.5s (se vede si in video cand a fost alimentat prima data) 3. fara protectie la subtensiune. Nici un releu de protectie nu trebuie folosit pe contactul normal inchis!!! nici macar cele Chinezesti care folosesc releie de putere fara revenire nu sunt bune de nimic. Varianta veche cu releu si timp e net superioara. NU mai instalati acest releu pentru aceasta aplicatie e total gresit!!!
de ce induci oamenii in eroare ? pentru supratensiune trebuie sa folosesti functiile cu O... O1, O2, OL.... pentru subtensiune folosesti functiile cu U... U1, U2, U3 si UL, pentru windows folosesti W sau WL dar nu mai functioneaza setarea de timp
Stefane tata treaba buna ca din pacate al meu hrn 33 o murat adica imi facea stroboscop cu tot cu crm 91h . Si am zis gai sa comand unu de asta dar ce faci in mortii mamii lor cand muiele de la enel iti bag subtensiune si iti face stroboscop intre 180V si 220V aci ii nacazu. Si daca mai apare si defazaj alt futai. Dar sa ramanem la subtensiune 180-220 cum am patit putem pune langa asta si un crm inaintea lui. Fa un test daca ai timp si asa cu subtensiune si legat crm91 cu hrn31. Mersi te-am pupat.
F&F sunt polonezi dar releul CP721 e scump Pe adelaida sau TME . Pe la 350 ron . Rezista pe input cum vrei tu la 450V max. Dar nu cred ca merita fata de zubr D2 -63 ..e cu 100 ron mai scump mai bine se adauga banii aia la cumparare contactor teapan de 63 A de la ETI.
Care o fi idiotul de la youtube caruia ia venit idea sa puna comentariile in dreapta?Cand esti prost de mic ,cand esti mare doar te joci.
ua-cam.com/video/wAt8gjsHy5s/v-deo.html
Corect.Este super enervant.Ar trebui sa le dam mail toti sa scoata cacatul asta si sa lase comenturile sub video cum este normal.
Salutare Ștefan.
O prezentare mai detaliată nu se putea, ești topu' de pe lume pentru faptul ca expui plusurile dar mai ales minusurile tuturor produselor prezentate.
Respect pentru eforturile de convingere și conștientizare constantă a utilizatorilor finali unde prevenția este inexistentă.
În toate tarile civilizate se investește masiv în prevenirea situațiilor critice iar la noi yoc ... trebuie sa existe precedent ca să luam măsuri de prevenire.
Respect man 😘
Multumesc man.
Interesat filmulețul și util te urmăresc de ceva timp Ștefan apreciez
Eu multumesc pentru ca va uitati la mine.
Maestre, să-l ia nalba de releu! E un eșec total!!!
Am instalat chiar sâmbăta trecută releu de genul, la un client și.... Nu elimină efectul de stroboscop: De câte ori ridic principala => îmi aclanseaza scurt contactorul, taie comanda, apoi așteaptă acel 0-10sec. delay și reaclanseaza contactorul.
Clz: A nu se monta fără CRM 😂
Nu am patit asa ceva si il testez de o luna.
@@Proiectediversediy Fa te rog urmt. montaj: alimentează releul dintr-un MCB, din releu intra într-un contactor, apoi din contactor alimentează un bec.
Ridică și apoi lasă levierul MCB-ului și ai sa vezi. Când primește tensiune flickăre becul, apoi se stinge, așteaptă delay ul setat și hop rămâne aprins bine mersi.😀😃😄
Imaginează-ți cam ce se ntâmplă cu un frigider, AC, răcitor, surse de alimentare.( cand celor de la Enel le tremura mâna pe MPR-uri în primă fază 😀, apoi dispare stroboscopul)
Incearca releul Novatek RN119 de pe TME . E mai safe ca ETI.
Foloseste Novatek RN119 luat de pe TME ....e ozn pe langa pocnitoarea ETI.
Poate ai schimbat polaritatea la intrarea in tablou si il alimentezi din start invers, se mai intampla.... rar
La 10:18, când ai dat drumul la tensiune din separator, releul a condus prin contactul NC (că doar asta face un contact NC) apoi a oprit curentul într-o fracțiune de secundă și s-a pus pe numărat secundele. Ceva de genul ăsta mai scrisese cineva prin comentarii. Nu înseamnă că nu e bun, dar trebuie avută în vedere și situația asta, eventual înainte de a da drumul la curent putem să coborâm toate siguranțele din tablou, iar după ce vedem dacă tensiunea este stabilă le ridicăm iar siguranța pentru frigider o ridicăm ultima... totuși Nu are vreo funcție care să folosească pinul 18 în loc de pinul 16, please?
Le-am testat pe toate.Nu merge nici una.
❤Felicitări Ștefan! Hristos a înviat! 🙋🙋
Adevarat a inviat!
Siemens Sirius 3UG 4615-1cr20 Supra si sub tensiune , secvența fazelor, pierderea unei faze...👍👍👍👍👍👍❤❤
Imi place ca e si ieftin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@@Proiectediversediy 😂😂😂😂
Ce zici tu e pentru trifazic. hai sa nu comparam mere cu pere.
Din cate vad eu in specificatia lui HRN 31, zice de 300 ms dar ai posibilitatea sa setezi la supra tensiune sau sub tensiune. Daca pui doua in serie, unul pentru supra si unul pentru sub, nu se rezolva problema? Zic si eu, nu sunt specialist.
Salutare, ETI nu mai fabrică HRN 33. Cu ce îl putem înlocui să avem plaja de functionare mai mare?
Multumesc pentru informatii
Cu mare placere.
Vă salut ce recomandați pentru fluctuații în zonele rurale? Mulțumesc!
L-am vazut la colegu Dl. Eftimie pe canal si am montat 2 deja la clienti. La inceput mi-am dat panica ca statea aprins pe rosu si dupa ceva timp dadea drumul la contactor :))
Salut,asa este e un pic mai complicat dar face super treaba imediat ce iti dai seama cum functioneaza.
Salut!Conform desenului de pe releu nu trebuia faza pusă pe a2 și nulul pe a1?Ms frumos
O zi bună. Mulțumim pentru tot ceea ce ne împărtășești.
Am un ĤRN 54N și un CRM 93H. Ai putea spune ceva despre legarea lor în circuit? Nu am găsit nimic postat cu ele . Mulțumesc. Sănătate și spor la treabă.
ua-cam.com/video/O67KRG0I_1I/v-deo.html
Se pune la fel ca si HRN 33 man.
@@Proiectediversediy mulțumesc pentru răspuns. Sănătate și spor în toate.
Salut Stefane mulțumesc pentru toate videourile utile pe care le postezi și referitor la protecții și normativ spune-mi ce facem într-o instalație trifazica la o casa de lemn pe "buget "ce AFDD montez în tablou? ( montam cate unul pe fiecare faza ? e cam scump) merci. Sanatate!
Salut,Conform legii trebuie sa pui pe fiecare circuit in parte.Nu este RCCB ci AFDD.
Casele de lemn nu sunt ieftine ,cel putin cele facute calumea.
Unul dintre ZUBR și Digitop parcă avea delay la reanclanșare?
Toate au ,culmea.
Zubr e mai bun ca digitop. Pe desfacute se vede clar .
Belea! Am luat un hrn 31 si il foloseam precum "pacala" cu setări de hrn 33. Acum știu ce sa fac.
Multumesc!
Nu se pot pune împreună ?
Ba da.
Functia W pare sa aiba control si pe Umin, ai testat?
Asa pare din schema dar nu face nimic.Eu l-am pus pe autotrasformator si l-am testat in toate variantele.Singura care face ceva calumea este U3.
Salut.
Ce face cand il dai pe 0 si apoi iar la 240 ?
Testem ca am fost prost si nu am testat.
Din manual: "WINDOW: If the value of the monitored voltage is lower than upper level „Umax“ and at the same time higher than lower level „Umin“, the output contact in closed. If the „Umax“ is exceeded or drops below the „Umin“, output contact opens after the set delay (fault state). To return from the fault state, a fi xed hysteresis is applied."
Cât timp e garantată bună funcționare?
El are garantie 2 ani conform legii dar sunt care merge de ani de zile fara probleme dar sunt si altele care s-au stricat dupa 6 luni.
👍👍👍
👍
Felicitări pentru clip
Multumesc.
Nu e mai simplu cu Tracon care indiferent de situație are întârziere 30 sec?
Varianta profesionala si calitativa este asta.
Alea sunt niste relee prin care cand treci forta nu stii ce se poate intampla.
Tracon e facut de Brandul serios Geya din China . F bun . Testat . Cu un SPD 2P de la ETI de 255V langa el e ff bun. Duce mult . Isi scoate banii. In 5 ani .
Ciudat... Chiar e așa de înțeleasă piața de NIMENI să nu facă un lucru gândit.? - Totuși e concurență.!
La unele PLC-uri era o punte de măsură cu parametrii implementați pe tensiune și curent în care se putea șoreca (PLC-ul fiind pe 24Vcc era relativ protejat)...
Acum la variantele cu minte multă trebuie programat în soft și cumpărat modulul - ȘI E AIUREA - fiind o funcție de siguranță..
Succese.!
Culmea dar asa este ,inafara de HRN 100 nici unul nu are delay la reanclansare.
Cât costă ? De unde se poate achiziționa? As înlocui chinezăria de o am acum .
elektrosystem.ro/releu-monitorizare-faza-si-control-tensiune-monofazat-ETI-HRN-31
Azi am schimbat pe hrn33 condensatorul de 100 microfarazi 35 volti care era putin umflat si facea figuri. Ca sa stiti pt cei care va face figuri.
Salut Stefan! Tareeee
Salut.
Salut, scuze pentru ca intervin , nu sunt de meserie dar
la HRN31 ai un delay maxim de 10 sec doar ?
De ce intreb , pentru ca
la compresoare (frigider , la ce am eu ) in cartea tehnica scrie ca timpul dupa care poate sa fie repus in functiune daca exista pana de curent este de 10 minute.
In acest momement din punctul meu de vedere este mai ok CRM-91 care poti sa setezi o plaja de timp mult mai mare.
Vorba ta daca enelul se joaca din 10 sec in 10 sec , atunci este cam putin timpul , daca intradevar acesta este maximul de timp care poate fi setat
Multumesc anticipat.
Atata are.
10 minute este doar o recomandare, neobligatorie!
Compresorul are releul lui de protecție!
Tensiunea electrică are de-a face cumva, pe departe, sau pe-aproape, cu hidraulica: presiunea electrică poate avea anumite comportări în rețea, asemenatoare cu comportamentul tensiunii apei prin țevi.
..
Și în hidraulică, este un normativ special pentru calculul "releelor" hidraulice. Aeraulica nu-i la fel, dar hidraulica da!
..
Spre deosebire de priceperea sursei tensiunii hidraulice, presiunea elecrică, sau mai corect spus: sursa undei de presiune electromagnetică este mult mai dificil de stabilit.
..
Sigur, îmi asum că pot părea iar penibil, dar sugerez că citind "The Invisible Rainbow", ni se poate deschide o perspectivă despre bănuirea sursei/ surselor undei de presiune electrică, mai degrabă electromagnetică, în contextul curentului alternativ.
..
Prin calcule hidraulice, se poate stabili aproape exact: viteza undei de tensiune hidraulică, or, în cadrul rețelelor electrice, deși s-ar putea porni tot de la aceleasi principii, nu cred că va fi vreodată cineva in stare să mânuiască, prin calcule: caracteristicile undelor de presiune electromagnetică.
..
Crăparea echipamentelor electrice, seamănă mult cu crăparea țevilor, am putea observa, cine vrea, cine poate!
..
..
M-am încurcat o leacă în declarații, dar chiar dacă mă cac o leacă pă mine, știu că sunt oameni care pricep ce zic. :)
..
Sunt impresionat de faptul că "hidraulica" energiei electrice e mult mai complexă! Și mai impresionat sunt că imersiunea antropică în undele de "presiune electromagnetică" este mult mai iminentă și mai imprevizibilă decât în hidraulica apei.
..
Țintesc înspre evoluție întru securitate fizică! Era gluma aia cumcă prima meserie din lume n-a fost a Mariei egipteanca, a fost a instalatorului, că când o zîs Dumnezău să fie lumină, deja erau trase cablurile! ;)
..
Socotind mai departe securitatea fizică, îmi asum să exprim că, în contextul în care fluctuațiile de tensiune pot fi mânărite cu mănuși de catifea, atunci, buncărul meu n-ar trebui să conțină vreun conductor electric. Repet, doar în contextul noțiunii de securitate fizică!
..
Zicea Eminescu undeva "Că-n orice om din lume, un dușman mi se naște/ C-ajung pe mine însumi, a nu mă mai cunoaște "! Paralelizez aceste vorbe cu faptul că-n orice conductor din lume, un dușman mi s-ar putea naște.
Soluția reanclanșării ar trebui, în viziunea mea, rezolvată tot ca-n hidraulică, prin eliberarea undei presiune, nu prin pre-crăparea circuitului. Nu știu cum s-ar putea face așa ceva tehnic, dar sunt convins că dacă-mi bat suficient capul, tăierea undei de presiune s-ar automatiza cu niste bobine, prin inducție.. tot ca-n hidraulică: vine unda de tensiune? O azvârlim! Unde? În mediu, dă-o dreaq! Cum? Aici am doar principiul în cap, știu că s-ar putea, însă mai degrabă îmi bat capul acum cu asigurarea securității mele fizice, cu starea mea de tensiune limită.
..
.. în orice conductor din lume, un dúșman mi se poate naște.. 😊
Da, cu o leacă de muncă, s-ar putea azvârli surplusul presiune electromagnetică: în mediu! Ca la undele de tensiune hidraulică! ;)
?
@@Proiectediversediy socul hidraulic e foarte similar cu socul de tensiune. Doar că la apă, unda de presiune are de-a face cu mediul conductelor, în vreme ce în electromagnetică, mediul poate să fie și eterul, dacă vrem.. nu doar conductorul și împrejurimile lui.
Salut, eram cat peaci sa cumpar porcaria asta de releu, multumesc pentru video, nu se preateaza deloc pentru aplicatia descrisa "protectie cu intarziere si supratensiune"
De ce nu se preteaza:
1. nu are protectie la ardere, daca intra 350+ volti in el si pusca, folosind contactul normal inchis al releului asta inseamna ca circuitul ramane inchis si contactorul ramane alimentat = tot dupa contactor PUSCA.
2. elefctul stroboscop nu poate fi eliminat fiindca se foloseste contactul normal inchis asta inseamna ca defiecare data cand este alimentat va conduce si va aclansa contactorul pana isi face ciclul de pornire care poate fi 0.5s (se vede si in video cand a fost alimentat prima data)
3. fara protectie la subtensiune.
Nici un releu de protectie nu trebuie folosit pe contactul normal inchis!!! nici macar cele Chinezesti care folosesc releie de putere fara revenire nu sunt bune de nimic. Varianta veche cu releu si timp e net superioara. NU mai instalati acest releu pentru aceasta aplicatie e total gresit!!!
Sunt total de acord!
de ce induci oamenii in eroare ? pentru supratensiune trebuie sa folosesti functiile cu O... O1, O2, OL.... pentru subtensiune folosesti functiile cu U... U1, U2, U3 si UL, pentru windows folosesti W sau WL dar nu mai functioneaza setarea de timp
Stefane tata treaba buna ca din pacate al meu hrn 33 o murat adica imi facea stroboscop cu tot cu crm 91h . Si am zis gai sa comand unu de asta dar ce faci in mortii mamii lor cand muiele de la enel iti bag subtensiune si iti face stroboscop intre 180V si 220V aci ii nacazu. Si daca mai apare si defazaj alt futai. Dar sa ramanem la subtensiune 180-220 cum am patit putem pune langa asta si un crm inaintea lui. Fa un test daca ai timp si asa cu subtensiune si legat crm91 cu hrn31. Mersi te-am pupat.
Asta scrie ca are control penUmax si Umin, deci pe amandoua
Da dar are U pe functiile U si O pe functiile O ,niciodata simultat.
@@Proiectediversediy Salut Stefan, pe functia w (window) pare sa tina cont de Umin si Umax simultan
Daca ai aritmie ,poate sa facă tensiunea așa!
👍
ai vazut Jokari 61000 Quadro The Pliers with 4 Functions
Nu te supara pe mine Stefan dar cred ca CRM + HRN 33 ramane baza.
Nu ma supar.
Numa ca hrn33 nu se mai fac, ca asai la noi cand e un lucru bun apare un cacat.
FF om 633 un releu bunicel
FF e cam dubioasa firma.
F&F sunt polonezi dar releul CP721 e scump Pe adelaida sau TME . Pe la 350 ron . Rezista pe input cum vrei tu la 450V max. Dar nu cred ca merita fata de zubr D2 -63 ..e cu 100 ron mai scump mai bine se adauga banii aia la cumparare contactor teapan de 63 A de la ETI.
Bunbun
👍
blacksheepwall 😂
Si uite asa vedem toata harta 🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
Daca practica dovedeste ca este fiabil ,este un pas inainte .
Esti norocosul caruia i se implinesc visele umede
Corect dar se putea si mai bine.