Chemoembolizarea hepatică

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 16 вер 2024
  • Ficatul este cea mai frecventă țintă a celulelor canceroase, dar datorită progreselor făcute în medicină, au apărut diverse intervenții care opresc dezvoltarea cancerului hepatic. Am discutat alături de Conf. Dr. Bogdan Popa, șeful Departamentului de Radiologie Intervențională, Spitalul Clinic SANADOR, despre chemoembolizarea hepatică și am aflat totul despre procedură, de la A la Z.
    Chemoembolizarea hepatică presupune identificarea vaselor de sânge care alimentează o tumoră, introducerea unor substanțe chimioterapice, iar mai apoi astuparea acestora pentru a opri alimentarea tumorii.
    Chemoembolizarea este un tratament potrivit pacienților care nu pot fi operați.
    Chemoembolizarea este un tratament minim invaziv în care nu se folosește anestezie generală, ci locală. Procedura durează aproximativ o oră, iar a doua zi pacientul se poate întoarce la viața de zi cu zi.
    Dacă tumorile sunt foarte mari sau sunt prezenți foarte mulți noduli, chirurgia este contraindicată.
    ➡️ Dacă ți-a plăcut acest video dă subscribe canalului nostru de UA-cam. Apasă pe clopoțel dacă vrei să primești notificări cu noutăți- bit.ly/3LsqZQf
    ➡️ „Ce se întâmplă, Doctore?” (www.CSID.ro) este cel mai cunoscut brand românesc dedicat promovării sănătății, nutriției corecte, frumuseții și stilului de viata echilibrat care livrează zilnic cititorilor săi știri, articole și emisiuni video, cu sfaturi utile, studii de ultimă oră și informații susținute de cei mai buni experți din România și străinătate.
    Redactorii www.CSID.ro alături de colaboratorii site-ului, medici și specialiști experimentați, prin informațiile furnizate online ajută publicul să facă cele mai bune alegeri în viață,
    Website: www.csid.ro
    Facebook - bit.ly/2WpKjVp
    Instagram - bit.ly/2S95ZWy
    Twitter - bit.ly/2UoxeK8
    ➡️ Intră si TU în comunitatea CSID de pe Facebook: bit.ly/2tiCWl3
    #chemoembolizare #hepatica #sanador

КОМЕНТАРІ •