Noua lege a evaziunii fiscale: cum faci să nu intri în vizorul ANAF-ului

Поділитися
Вставка

КОМЕНТАРІ • 116

  • @lib.4417
    @lib.4417 2 місяці тому +8

    Optimizarea fiscală cea mai buna e să închizi tot ce ai in RO si sa te muti cu "firma" in afara într-o țară care nu considera cetățenii ei de la început infractori rămânând că aceștia să dovedească că nu sunt ! Hucimant !

  • @SSSHOHAG-h7c
    @SSSHOHAG-h7c 26 днів тому

    Conținut uimitor! Continuați să străluciți ✨

  • @dorrydodo278
    @dorrydodo278 7 місяців тому +10

    Salut. In cele mentionate nu ati specificat nimic de impozitul de 70%pentru sume nejustificate. Sa inteleg ca nu se mai aplica? Pt ca una e majorare cu 15-25%+dobanda, si altceva este 70%. Cand se aplica o masura, si cand cealalta? Ms

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  7 місяців тому +1

      Buna - ba da, se aplica - impozitul majorat de 70% se va aplica de la 1 iulie 2024 pentru veniturile din alte surse care nu pot fi justificate.
      Asta înseamnă că se aplică atât pentru venituri nedeclarate (pe care Anaf le poate observa dacă persoana fizică creditează societatea), cât și pentru veniturile declarate ca fiind din alte surse.
      Cum se procedează: ANAF face o conformare voluntară și ulterior un control. În urma controlului inspectorul poate să stabilească dacă veniturile declarate din alte surse sunt sau nu justificate de documente, sau nu se pot identifica (fiind considerate surse de evaziune fiscală). În cazul în care stabilește ca sunt neidentificabile atunci face decizie de impunere pentru 70% din sumă, la care mai adaugă accesorii de 0.08% pe ziua de întârziere (de la momentul înregistrării venitului până la data deciziei de impunere).
      Atenție: se pot aplica decizii de impunere și retroactiv (pentru veniturile obținute anterior datei de 1 iulie). De asemenea, dacă aveți o firmă și faceți creditarea firmei, trebuie să vă asigurați ca banii folosiți sunt ușor de justificat (venituri din dividende, salarii, dobânzi etc). În caz contrar, acești bani sunt considerați venituri neidentificabile, și prin urmare se supun noilor prevederi legale și se aplică impozit 70% plus dobânzi accesorii.

    • @lucisoit6864
      @lucisoit6864 6 місяців тому

      Buna ziua, deranjez cu o întrebare,in cazul celor care muncim afara și avem contract, fișă de salar,totul este legal,și vreau să-mi trimit banii in contul din țară,din contul din țara în care lucrez pe noi nu ne afectează? Întreb pentru că în ultimul timp este bombardat internetul cu tot felul de informații și nu mai ști ce să crezi.Cum ar trebui să procedăm ce sa facem?

    • @GeoMikka-i9o
      @GeoMikka-i9o 3 місяці тому

      Vor fi demontati in instanta.

    • @andrastoica1312
      @andrastoica1312 3 місяці тому

      @@mbvtaxexpert dar pt surse care pot fi justificate ?

  • @skirmishpopcorn3633
    @skirmishpopcorn3633 7 місяців тому +16

    Foarte bun videoclipul. Ne puteți învăța si cum sa facem evaziune fiscală fără să fim prinși?

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  7 місяців тому +3

      Multumesc de apreciere! Referitor la intrebare - scopul este sa nu faceti evaziune fiscala :)) asta incerc eu sa promovez, sa faceti afaceri in mod inteligent si legal :)

    • @craciunlabs
      @craciunlabs 3 місяці тому +2

      Vezi ca sunt tari fara taxe sau foarte mici. Mai bine te poti interesa si te muti acolo (cu tot cu resedinta fiscala) decat sa faci evaziune in Romania.

    • @OpTicaL9578
      @OpTicaL9578 3 місяці тому

      @@craciunlabscum ar fi? Ce tari?

    • @therealworldmatrix575
      @therealworldmatrix575 2 місяці тому +2

      Iti inscenezi moartea, daca esti decedat nu te vor mai cauta.

    • @_Emisiunea_Cuceritorii_
      @_Emisiunea_Cuceritorii_ 2 місяці тому +1

      La cum ai pus tu intrebarea... tu n-o sa treci de salariu minim pe economie. Deja ai reteta succesului.

  • @catalin4love127
    @catalin4love127 7 місяців тому +31

    Sa nu castigi bani, asta e reteta. Sa fii sarac si te lasa in pace, poate nici atunci.

    • @AdrianTap
      @AdrianTap 6 місяців тому +2

      Bani de-o pita tot trebe sa ai... ANF-ul te intreaba de unde ai banii aceia? 😀

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  5 місяців тому

      Nici chiar asa----exact cum a spus dl @AdrianTap - de undeva tot trebuie sa aveti bani - chiar si de o paine :)

    • @_Emisiunea_Cuceritorii_
      @_Emisiunea_Cuceritorii_ 2 місяці тому

      @@AdrianTap Ce-i la ANF ?

  • @mattmatt13484
    @mattmatt13484 7 місяців тому +4

    Frumos explicat. Considerati pe viitor sa folositi exemple practice, fictionale sau nu, cu aplicabilitate pentru fiecare situatie in parte, si garantat materialele vor ajunge la mai multi oameni.

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  5 місяців тому

      Va multumesc pentru feedback - o sa incerc sa fac si ceva aplicat pe viitor :)

  • @jxggxr_dxv
    @jxggxr_dxv 6 місяців тому +10

    Domnilor... spor la evaziune. 50% din salariu pe contract, 50% in plic, fiecare cum poate. Cash is king, bucurati-va cat inca mai exista.

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  5 місяців тому

      Exact - practica uzuala a antreprenorilor - insa daca domnii guvernanti vor ajunge sa tot creasca salariul minim pe economie....vom ajunge sa platim contributii conform salariului primit.

    • @kikiryki
      @kikiryki 5 місяців тому +1

      Vezi ca vrea Bolos sa-ti urmareasca cheltuielile la nivel de detaliu, pe CNP prin E-Factura ptr persoane fizice si o sa te intrebe de unde ai avut bani mai multi decat ai incasat?

  • @laurentiumanta8715
    @laurentiumanta8715 7 місяців тому +2

    Bună! Mulțumim frumos pt informații. O mică sugestie - mai nici citiți direct acele litere de lege decât să încercați să le reproduceți pt ca ies mici bâlbe care duc la pierderea atenției ascultătorului.

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  7 місяців тому +4

      Buna ziua - va multumesc pentru sugestie - incerc cumva sa va mentionez si baza legala, in caz ca veti avea nevoie pe undeva - insa aveti dreptate, uneori e greu sa le retii si cu atat mai mult sa le reproduci :) .
      Mai ales atunci cand intentia este de fapt de a ajuta oamenii si de a le explica o anumite lege - asadar voi tine cont pe viitor :D .

    • @danaaqvila1087
      @danaaqvila1087 6 місяців тому

      puteti folosi un promter cu tot ce vreti sa ziceti, pe un monitor, pus undeva, care sa nu se vada direct in cadru; daca deranjeaza ca nu va uitati direct in camera cand cititi, exista servicii AI care modifica video astfel incat ochii dumneavsotra se uita direct in camera, si nu se vede ca se citeste; de asemeni si tranzitiile de la un topic la altul, sunt destul de intrusive, in rest merci pentru continut!

  • @yutubistu
    @yutubistu 7 місяців тому +1

    Buna! Interesant si util.
    Amsi eu o intrebare,pentru care n-am gasit raspuns nici macar la helpdesk ANAF: Se dau doua firme romanesti, avand activitate in domeniul servicii IT/electronica. Una are un contract in alta tara a UE, catre o firma de acolo (plata EUR) si subcontracteaza o parte din servicii catre a doua. Este posibila plata facturilor in EUR intre cele doua firme?
    As zice ca Regulamentului Bancii Nationale a Romaniei nr. 4/2005
    privind regimul valutar si Monitorul Oficial, Partea I nr. 711 din 07 august 2020 sunt evazive si interpretabile. Sau neclare pt. muritori.
    Raspunsul ANAF a fost: Intrebati la BNR!

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  5 місяців тому

      Buna! Teoretic Persoanele Juridice rezidente pot efectua operațiuni în valută în cazul plăților și încasărilor ce decurg din prestări de servicii externe, contracte de colaborare internaționale, acte de comerț derulate în porturi, aeroporturi și puncte de frontieră de stat.
      Extrapoland ceea ce este mentionat in Regulamentul BNR mentionat si de dvs., rezulta ca pentru prestari servicii intre 2 companii romanesti (chiar daca se lucreaza pentru acelasi client) se pot realiza tranzactii doar in moneda nationala.
      E drept ca operațiunile între rezidenți ce nu provin din remunerații sau din vânzări de bunuri și servicii, pot fi efectuate în mod liber fie în moneda națională, fie în valută, numai pe baza acordului între cele două părți, insa mai bine sa nu riscati.

  • @kriogenk2495
    @kriogenk2495 7 місяців тому +4

    I❤️Evaziune

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  5 місяців тому

      Si alti cativa ca si dvs. :))

  • @makexdix5962
    @makexdix5962 6 місяців тому

    o intrebare: deducerea de combustibil, pe pfa sistem real, daca nu faci foi de parcurs, are vreo limita ca suma?

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  5 місяців тому

      da, ca in toate cazurile - nu conteaza daca este PFA sau SRL, in cazul in care nu se fac foi de parcurs - dreptul de deducere este limitat la 50%.

  • @bogdanmart3445
    @bogdanmart3445 4 місяці тому

    Buna, in cazul cand chemi o firmă pentru un anumit serviciu de făcut!is zice un preț, in timpul lucrări se schimba si is cere un preț mult mai mare!!nu elibereaza nici un bon fiscal sau act pentru ce o incasat!!unde se încadrează, ce riscă si unde trebuie apelat??mulțumesc anticipat

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  4 місяці тому +1

      Buna seara - in acest caz, situația descrisă nu intră în aria mea de competență. Totuși, îți pot sugera să te adresezi Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) sau Administrației Financiare pentru clarificarea situației. Ei te pot ajuta în legătură cu modul corect de facturare și eliberarea bonurilor fiscale, precum și cu procedurile pe care le poți urma în cazul unei posibile încălcări a legislației.

  • @kikiryki
    @kikiryki 5 місяців тому +2

    Trebuie vazut ce vrea sa implementeze Bolos cu acel ID fiscal si urmarirea cheltuileilor fiecarei persoane fizice pe CNP la nivelul ANAF, cu trimiterea de declaratii precompletate cu ce cred ei ca ai de plata.. ca pare distopie fiscala (nu exista o limita minima)

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  5 місяців тому +1

      Sincer vom vedea ce va iesi, si noi asteptam tot cu mare interes asta!

    • @kikiryki
      @kikiryki 5 місяців тому

      @@mbvtaxexpert Am înțeles ca sunt focusati strict pe veniturile din alte surse, deci și creatorii de conținut intra aici. Cica sunt multi care nu platesc taxele și atunci vrea Bolos să-i caute dupa CNPu, cand dau o comandă pe Emag

  • @craciunlabs
    @craciunlabs 3 місяці тому

    Sa vina banu mare la stat si totul e ok :) . Multumesc pentru video

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  3 місяці тому +1

      Cu drag! Pacat ca noi nu putem face nimic altceva decat sa semnalam "scutirile" si "bonusurile" !

  • @ADRIAN-M16
    @ADRIAN-M16 7 місяців тому

    👍👏 felicitări

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  5 місяців тому

      Multumim pentru felicitari - speram sa mai avem video-uri care sa va placa si pe viitor :)!

  • @gabyonsoft09
    @gabyonsoft09 4 місяці тому

    Buna, as avea cateva intrebari :
    1) lucrez in uk de 10 ani (aici am resedinta fiscala ) mai trebuie sa declar ceva daca ma intorc in tara in viitor (mentionez nu am fost in Romania de vreo 8 ani )?
    2)Daca as dori sa cumpar un imobil ca sa l inchiriez trebuie sa fac declaratie de venit in tara ?(nu ma intereseaza partea taxele aferente ce oricum vor fi platite ci doar incomul din activitatea de inchiriere )(nu ma dereanjeaza faptul ca platesc taxe in tara ci doar nu vreau sa pierd timp prin tara cu acte si prostii de genu)

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  4 місяці тому +1

      Buna, o sa iti raspund punctual:
      1. daca nu mai locuiesti in Romania si nici nu mai ai rezidenta fiscala aici - nu ai ce sa mai declari in Romania;
      2. da, sunt ceva demersuri ca trebuie facute si niste declaratii ce trebuie depuse (la Impozite si taxe locale/primarie, dupa caz) sau la ANAF - intrucat bunul este pe teritoriul Romaniei - insa intrebarea e mai complexa avand in vedere ca nu ai specificat daca vrei sa iei bunul ca si companie sau perfoana fizica, daca vrei sa il inchiriezi - chirie normala lunara sau in regim AirBnb si Booking. Pe cale de consecinta - in acest caz nu iti pot oferi intreg raspunsul intrucat nu cunosc toate datele problemei :)
      Ne poti scrie si pe office@mbv-tax.ro si colegii mei sau eu vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!

  • @FlorinDorinVouciuc
    @FlorinDorinVouciuc 6 місяців тому

    Bună ziua! Am și eu o întrebare pentru dumneavoastră........ Dacă am o investiție în cripto monede sau acțiuni,trebuie să declar cv la ANAF? Dacă da va rog să mă luminați un pic,ce trebuie să fac mai exact? Mulțumesc!😊

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  5 місяців тому

      Buna ziua - da, trebuie sa declarati ambele surse de venit - la criptomonede trebuie sa scoateti raportul cu castigurile avute la finalul fiecarui An, iar in cazul in care aveti investitie in actiuni si primiti din partea brokerului la finalul anului la fel, fisa de investitii - trebuie declarat acel profit. In cazul in care nu primiti fisa de investitii, profitul din vanzarea actiunilor se declara la momentul vanzarii acestora si a incasarii sumelor in contul bancar.

  • @salutioan
    @salutioan 6 місяців тому +2

    Și noi când mai facem afaceri ,, sau trebuie să avem contabilul și consultantul financiar tot timpul cu noi 😢😢

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  5 місяців тому

      Pai consultantul si contabilul sunt langa dvs pentru a va ghida/ajuta din punct de vedere legal - dupa aceea aveti tot timpul din lume sa dezvoltati ceea ce stabiliti initial si atunci dvs. conduceti afacerea :)

  • @TheSpotter5347
    @TheSpotter5347 4 місяці тому

    Am venituri din trading 212(bursă străină) de 2 ani fiind pe minus cu vre-o 550 de lei și am investit anul ăsta în crypto dar prin portofele non-custodiale(Revolut și după în portofelul non-custodial(wallet)) Pe cele din bursa nu le-am declarat. Nu știu ce să fac cu cele din crypto de anul ăsta. Am nevoie urgentă de niște sfaturi. Ce să fac? Ce e de făcut? Să mai declar profiturile anul ăsta doar din crypto? Să le declar și pe cele din bursă din anii trecuți? Se va lua anaf de mine dacă le declar pe toate? Nu știu efectiv ce să fac și dacă să atrag atenția asupra mea cu declarațiile respective sau să las așa....

    • @TheSpotter5347
      @TheSpotter5347 4 місяці тому

      Cu cele din crypto sunt tot pe minus total cu 1000 și ceva de lei. Pierderile din crypto măcar se pot declara? Și oricum dacă ar fi sa le declar pe toate cum ar trebui să fac asta? Separat, pe ani, sau într-o declarație rectificatoare din aia? Nu am știut ce făceam și am întrat singur într-o situație de cacat grav....

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  4 місяці тому

      Buna ziua - situatia nu este chiar atat de neagra sa stiti :) - in principiu da trebuiau declarate inclusiv pierderile, iar in cazul in care obtineati profit in anii urmatori, se scadea pierderea pe care ati avut-o. Tot ce puteti face la acest moment este sa depuneti declaratiile pe fiecare an in parte, nu rectificativa, intrucat nu ati avut o declaratie initiala ca sa puteti face acum rectificativa, si atat. Nu veti atrage atentia, nu se va intampla nimic daca le depuneti acum - maxim o amenda pentru nedepunerea in termen de 500 lei. In cazul in care aveti nevoie de ajutor in vederea depunerii declaratiilor ne puteti scrie la office@mbv-tax.ro si o colega din echipa noastra va va ajuta.

  • @ovidium8020
    @ovidium8020 3 місяці тому

    in primul si primul rand, trebuie lamurit in baza carui act statul ia banii contribuabililor? (Si nu, legea data - mai ales de niste corupti incompetenti - nu este un act valid!)

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  2 місяці тому

      In primul rand, statul colecteaza bani de la contribuabili in baza Constitutiei si a legilor fiscale adoptate de Parlament, care reprezinta vointa democratic aleasa a cetatenilor. Taxele si impozitele sunt prevazute de aceste legi pentru a asigura functionarea institutiilor publice si furnizarea serviciilor esentiale (sanatate, educatie, infrastructura, etc.). Fiecare lege fiscala trebuie sa respecte procedurile constitutionale, iar contribuabilii au dreptul de a contesta orice act sau masura fiscala pe care o considera nelegala, inclusiv in instanta.
      Faptul ca o lege este adoptata de un parlament controversat sau de politicieni discutabili nu ii anuleaza automat validitatea juridica, atata timp cat respecta normele constitutionale. In plus, exista mecanisme juridice prin care legile pot fi contestate daca se considera ca incalca drepturile fundamentale.
      Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri, sunt aici sa discutam mai departe :)!

    • @ovidium8020
      @ovidium8020 2 місяці тому

      @@mbvtaxexpert Daca ar fi asa, ar fi cel putin pe jumatate bine, din pacate nu imi aduc aminte sa fi votat sau sa imi fi exprimat acordul in privinta asta vreodata! Nu vad de mi s-ar aplica reguli si legi la care nu am subscris niciodata?! De la Romani incoace exista stipulatia pentru tert...si nu imi aduc aminte sa fi mandatat pe cineva sa decida in numele meu, ori daca facem asta si fara sa ne dam seama, stiti bine ca exista o limita a mandatului! Apoi, povestea asta cu Constitutia e un reflex educational, nicidecum un rationament asumat. Stiu, o sa ziceti ca asta e sistemul si asa functioneaza...DAR, de ce in USA in legea fundamentala nu se prevad taxe si impozite in timp ce statul american taxeza si impoziteaza?! Constitutiile sunt texte interpretate si ignorate dupa cum bate vantul (si nu numai la noi)...a se vedea ultimii 4 ani...Apoi, toate statele folosesc legea fundamentala in raport cu cetatenii, dar in rapoarte internationale foloseste codul comercial universal...deci, in baza carui act ia statul banii cetatenilor cu forta?!

  • @TommasoRocco
    @TommasoRocco 7 місяців тому +11

    Sunt investitor de aproximativ un an și jumătate, după ce mi-am dat seama în perioada pandemiei că nu te poți baza pe un singur venit pentru totdeauna, fiind puternic lovit de pandemia din Moldova, și am început să studiez despre investiții, piețe și Am luat cursuri de tranzacționare și în cele din urmă am început să investesc. Investesc (făcând DCA, tranzacționare) în piața cripto și în prezent pot spune că mi-am dublat investiția. Urmăresc diagrame zilnic și urmăresc experții în cripto. Asta în plus față de economisirea banilor pentru a cumpăra o casă cu soția mea. In viitorul apropiat vreau sa investesc in actiuni si mai tarziu in imobiliare. Vreau să încurajez pe oricine de aici să se conecteze cu oamenii potriviți pentru succes

    • @AldoDante-ft6po
      @AldoDante-ft6po 7 місяців тому

      Buna ziua. Am o întrebare: chiar trebuie să stau și să analizez graficul pentru a obține profit. Sunt o persoană puțin ocupată, dar tot nu vreau să ratez oportunitățile de criptomonedă

    • @TommasoRocco
      @TommasoRocco 7 місяців тому

      Desigur, poți câștiga fără a fi nevoie să stai pe grafic toată ziua. Eu personal câștig peste 8000 de euro pe săptămână tocmai am plecat
      profesioniștii îmi gestionează tranzacțiile conform acordului

    • @DennisTyler-zh3xk
      @DennisTyler-zh3xk 7 місяців тому

      Super🙂

    • @VadikKuzma
      @VadikKuzma 7 місяців тому

      tranzacționarea vă aduce o mulțime de bani, cel puțin mai mult decât o slujbă medie

    • @AldoDante-ft6po
      @AldoDante-ft6po 7 місяців тому

      Bine, ai un punct valoros aici. Nu pot să cred că nu m-am gândit la asta, dar obținerea unui profesionist și mentor de renume ar fi o provocare. Le poti recomanda pe a ta? Sunt foarte interesat

  • @Big.Bad.Wolfie
    @Big.Bad.Wolfie 7 місяців тому +9

    Furi cat vrei, dar te inscrii in prealabil in PSD sau PNL si semnezi o declaratie ca dai o treime partidului.

  • @ElenaSpiridon-v5z
    @ElenaSpiridon-v5z 3 місяці тому +2

    Flămânzi sunt bugetari! Și statul Român!

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  3 місяці тому +1

      Multumim pentru comentariu! Ne dorim sa aducem in discutie subiecte relevante si sa incurajam dialogul. Apreciem parerea ta si te invitam sa ramai alaturi de noi pentru mai multe discutii interesante.

  • @victorv834
    @victorv834 6 місяців тому +3

    au inceput ma aia de la emmmag sa plateasca si ei impozite???
    ultima oara cand m-am uitat erau pe pierdere de 15 ani. ca de, ei nu au venit aici sa faca profit, au venit sa faca binefacere... :))

    • @victorv834
      @victorv834 6 місяців тому

      nu ca ii deranjeaza cineva...

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  5 місяців тому +1

      Din pacate aveti dreptate - tot cei care platesc, tot aceia vor achita si mai departe...multinationalele si altii asemenea sunt foarte greu de deranjat...

  • @fwdflashwebdesign
    @fwdflashwebdesign 3 місяці тому +1

    Da cam asta e sa nu faci bani, sa fi sarac si traiesti in padure...

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  3 місяці тому

      Multumim pentru comentariu! Fiecare are o perspectiva diferita asupra succesului si a vietii....

  • @mihaipeia2016
    @mihaipeia2016 3 місяці тому

    daca vrei sa nu intri in vizorul anafului faci uber/bolt ca de ăia nu se ia nimeni

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  3 місяці тому

      aveti grija ce va doriti - si ei au intrat in vizorul anaf - deci recomand prudenta si informare :)

    • @mihaipeia2016
      @mihaipeia2016 3 місяці тому

      @@mbvtaxexpert cand intri intr o tara straina si lucrezi ilegal 3 ani cum a lucrat uber in romania inseamna ca ai bani si cunosti pe cine trebuie

    • @mihaipeia2016
      @mihaipeia2016 3 місяці тому

      @@mbvtaxexpert atata timp cat lucreaza colaboratori cu contracte de comodat pe masini iar srl urile nu au nici un bun , nici nu au ce sa le faca

  • @AdrianTap
    @AdrianTap 6 місяців тому

    ANAF has entered the chat.

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  5 місяців тому

      :) and does it have some questions?

  • @Attackx_
    @Attackx_ 7 місяців тому +8

    Astazi e mai benefic cu bulau si dupa esti asigurat !

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  7 місяців тому +2

      Din pacate aveti dreptate :( !

    • @taa667
      @taa667 7 місяців тому +2

      @@mbvtaxexpert legi facute pt ei!! da i prinde scapa cu o parte din suma data
      cata vrajeala!!

    • @marietaion6834
      @marietaion6834 3 місяці тому

      Mulțumesc.
      Foarte interesant!
      Care sunt costurile și unde pot transmite o întrebare ?

  • @adrianciobotaru9595
    @adrianciobotaru9595 6 місяців тому

    Aveti nasul infundat.... tare de tot...

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  5 місяців тому

      Buna ziua - nu poate decat sa ma amuze comentariul dvs :)) Din pacate sau din fericire acesta este vocea mea - e o particularitate de care nu pot si nu vreau sa scap - si nici nu poate fi controlata. Sper ca nu v-a deranjat prea tare :)

  • @brunococos6233
    @brunococos6233 7 місяців тому

    nu aveti sonor ....parca asist la un film mut....

    • @cristianfrunza
      @cristianfrunza 7 місяців тому +5

      problema e la tine :). Se aude clar.

    • @mbvtaxexpert
      @mbvtaxexpert  7 місяців тому +1

      Va multumesc - asa este, video-ul se aude foarte bine. Sper ca ati reusit @brunococos6233 sa il ascultati :)