Jak miałem takie same marzenia jak byłem mały że jak będę duży kupi się drugi ciagnik jakąś 60tke czy coś i będę z tatą na dwa pracował ale niestety taty już nie ma pozdrawiam
Na dwa to robota idzie ;D Ja z moim ojcem przeważnie jezdzimy ja t25 a ojciec c330m i sie o wiele przyjemniej pracuje w polu ;D Tylko niestety jak na złosc jak najwięcej roboty to w ciapku olej poszedł do chłodnicy i dupa , robie sam ;[ Pozdrawiam ;D
Jak miałem takie same marzenia jak byłem mały że jak będę duży kupi się drugi ciagnik jakąś 60tke czy coś i będę z tatą na dwa pracował ale niestety taty już nie ma pozdrawiam
Pozdrawiam, i mam nadzieję że kiedyś uda się kupić 2 traktor choćby dla samego spełnienia marzeń
Witam:) super robota zrobiona:) czekam na pomysł za wałowaniem:) Pozdrawiam
Pozdro
Na dwa to robota idzie ;D Ja z moim ojcem przeważnie jezdzimy ja t25 a ojciec c330m i sie o wiele przyjemniej pracuje w polu ;D Tylko niestety jak na złosc jak najwięcej roboty to w ciapku olej poszedł do chłodnicy i dupa , robie sam ;[ Pozdrawiam ;D
Tak na 2 to inna bajka 😁
Fajnie sobie radzicie, Władzio to jest jednak Władzio ❤
Bestia ze wschodu 😁
najlepszy rolniczy youtuber
Dziękuję 😁
Ten youtuber jest najlepszy!!!
Oooo dziękuję 😁
Ogólnie warto uwałować, ja tez wałuje tylko ze mam bardzo wąski wał i jest plan na zime zrobić oponowy , zobaczymy czy sie uda :D
Właśnie też myślę o takim z opon 😁
Fajnie tak na dwa,moze i jasie kiedys dorobie drugiegio chociaz pola mi brakuje zeby sie tak bawic😂.pozdr
@@farmpmi pozdro zioms
Pierwsi we wsi bo jedyni😂😂😂👍