Cześć Jarku Bardzo przyjemny utwór choć go nie znam a lata 80-90 to jednak zdecydowanie moje klimaty😁👍👍wysłuchałem z dużą ciekawością... Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego popołudnia Daro🎶🎵🔊🎧🎶🎵🎹🎹🎹👍👍👍👍👍
Hellouuu Jarku😀coś pięknego i te dźwięki jakby vocal w tle zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Jedna z piękniejszych aranżacji w Twoim wykonaniu Brawo!!! 👏👏👏👍💥💥🎹🎧 Pozdrowienia 😊
Witaj Jarku :) Oooo...jakieś skrzaty Ci się zalęgły w Tyrosku i tak fajnie sobie śpiewają...tuuu, tuuu.....hihi...bardzo ładnie...PIĘKNIE !!!!!...👏👏👏👏👏👏👏....👍👍👍 Pozdrowionka i miłego dzionka :))...(*_*)
Siemka. Jakoś nie ogarniam tego kawałka no ale nie wszystko człowiek musi znać :) :) :) Wykon jak zawsze pierwsza klasa i co tu więcej pisać ??? Miodu mi już w spiżarni zabrakło :) Pozdrawiam
Utworu nie znałam a brzmi świetnie . Przyznaję że gdyby nawet jakiś utwór nie był zbyt ciekawy to Ty z niego nawet hit zrobisz. Jarku bardzo mi się podoba brzmienie Twego instrumentu. Miłej niedzieli
Cześć Jarku! Słyszę, że wchodzisz na wyższy poziom. Wspaniale wykonałeś ten utwór; Twoje paluszki pięknie tańczą po biało-czarnych klawiszach Tyrosa. Głos Basi też Ci się wspaniale udało odtworzyć na T4 . Tego jeszcze nie grali :)) Pozdrawiam ciepło - E.
Hi Jarek 🙂. Humm .. !!! oh Jarek as it's beautiful, great 👍👍. I am in admiration , much emtion ❤️, a wonder 😍. The sounds are also pleasant, magic. Oh...! Yes I love this game...Too handsome 💥 Happy 🙂 Once again . Bravo Master !!! 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Thank you very much Jarek🌹... I greet you heart ♫ ☼ ❤️
Cześć Jarku
Bardzo przyjemny utwór choć go nie znam a lata 80-90 to jednak zdecydowanie moje klimaty😁👍👍wysłuchałem z dużą ciekawością...
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego popołudnia
Daro🎶🎵🔊🎧🎶🎵🎹🎹🎹👍👍👍👍👍
Hellouuu Jarku😀coś pięknego i te dźwięki jakby vocal w tle zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Jedna z piękniejszych aranżacji w Twoim wykonaniu
Brawo!!! 👏👏👏👍💥💥🎹🎧 Pozdrowienia 😊
Witaj Jarku :)
Oooo...jakieś skrzaty Ci się zalęgły w Tyrosku i tak fajnie sobie śpiewają...tuuu, tuuu.....hihi...bardzo ładnie...PIĘKNIE !!!!!...👏👏👏👏👏👏👏....👍👍👍
Pozdrowionka i miłego dzionka :))...(*_*)
Tu,tu,tu!!!! Jestem i ja tu!!! He,he. Trochę jazdy po tonacjach co?? Fajne. 👍👍 Pozdrawiam z zapadanej deszczem Kościerzyny. M.
Wow, I love that Matt Bianco song, you covered it so nice. You got a new follower and fan in me, greetings.
Bardzo ładnie Jarek ))👍🎶🎹
Pozdrawiam serdecznie
Very pretty. Love it 🎵🎵🎵♥️♥️♥️♥️♥️
Hello my friend Jarek. Very nice performance, beautiful sounds and good choice.
Greetings, Jovani.
Great performance. Thank you. Jarek.
Siemka. Jakoś nie ogarniam tego kawałka no ale nie wszystko człowiek musi znać :) :) :) Wykon jak zawsze pierwsza klasa i co tu więcej pisać ??? Miodu mi już w spiżarni zabrakło :) Pozdrawiam
Utworu nie znałam a brzmi świetnie . Przyznaję że gdyby nawet jakiś utwór nie był zbyt ciekawy to Ty z niego nawet hit zrobisz. Jarku bardzo mi się podoba brzmienie Twego instrumentu. Miłej niedzieli
Oooh, its wonderful ☺️
Cześć Jarku! Słyszę, że wchodzisz na wyższy poziom. Wspaniale wykonałeś ten utwór; Twoje paluszki pięknie tańczą po biało-czarnych klawiszach Tyrosa. Głos Basi też Ci się wspaniale udało odtworzyć na T4 . Tego jeszcze nie grali :))
Pozdrawiam ciepło - E.
Hi Jarek 🙂. Humm .. !!! oh Jarek as it's beautiful, great 👍👍. I am in admiration , much emtion ❤️, a wonder 😍. The sounds are also pleasant, magic. Oh...! Yes I love this game...Too handsome 💥 Happy 🙂
Once again . Bravo Master !!!
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Thank you very much Jarek🌹... I greet you heart ♫ ☼ ❤️
Wonderful
Muszę przyznać, że masz poczucie rytmu i kochasz muzykę, grasz wszystko, skrajne sobie gatunki
Beautiful
fajny kawalek:))
👍👍👍
Nice 👍👍👍
Ты.прелестььььььььь.
extra Jarek good
Спокойная и приятная.
Bossa Nova,... 😎👌.
Maravilha ❤
nice
Prawie "jak nie Jarek" ale gdzieś tam w tle słychać znajomą rękę :)
🎶❤️🎶🎹
e un amore dolcissima amabile Yesss love
czło aws garnia znać klasaisać wałka no więcej milutko.
👍умничка
супер
wszytkie te utwory sa super ale brak jednego depeche mode
:)