HI! Jarek, morning, I love this song it's fantastic playing such music like this, you played it so well, thank you so much, Jarec, keep safe, my sincere regards, Dely...(12:50 noon, Philippine time) July 19...
Witaj Jarku :) No jak Ty się już bierzesz za Króla Popu to tylko czekać jak zostaniesz Królem Klawisza, bo Mistrzem to już jesteś :))))....a w dodatku masz takie same inicjały jak M.Jackson...to kto wie ???..... CUDOWNE WYKONANIE !!!!! Jarek M - Król Klawisza - ładnie brzmi....Prawda ??? Ciepło pozdrawiam i uśmiech zostawiam:)..... (*_*)
Elu , nigdy nie bede Krolem Klawisza , duzo mi brakuje , gram to co wpadnie w ucho i w sumie czy to Michael czy inna postac ze swiata muzyki probuje niczego nie popsuc . Ciesze sie ze sie Tobie spodobalo , wiem ze jestem unikatem tu na YT ze wzgledu na repertuar , lubie stare Italo ( tak do 90 roku ) a nie cierpie naszego DP dlatego w ogole nie dotykam tego stylu . Dziekuje za " Cudowne Wykonanie " bledow brak aczkolwiek moglem bardziej sie postarac na poczatku :) Dziekuje i pozdrawiam :)
Muy buen gusto en elegir la música, temas bellisimos... Escucho tus temas cuando salgo a caminar y antes de dormir... Un placer escucharte del otro lado del mundo, mis felicitaciones 😊
Hello Jarek, l love Michael Jackson, l'm fan of Michael, l missed him a lot , very beautiful song and beautifully played. Thanks for sharing. R.l.P. Michael Jackson. .
Witaj Darku :) Jak widzisz Tyros wygral , nie moglem sie przestawic do tej klawiaturki w 770 , pisalem juz komus ze w dół zawsze ciezko zejsc ,probowalem , staralem sie ale jakos nie dalem rady a poza tym dzwiek Tyrosa jest inny niz PSR-ek . Pozdrawiam
oczywiście że się z Tobą zgadzam,nikt Cie za to nie potępia...to Twój wybór...rozumiem że ciężko sie przesiąść z np.Mercedesa na autko niższej klasy...hehe...trzymaj się i ciśnij tam z tymi przebojami..pozdro
Il nous manque notre Michael , heureusement il nous laisse plein de souvenir qui par votre entremise nous le rappelle , et magnifiquement joué au synthé , que j'adore d'ailleurs , merci.
Oh ! Jarek :) again a beautiful surprise. Happy :) Hmm .. !! emotions for this game, this song is so much A moving... play so delicately. Oh.. ! Your soul is flame like a sun ♡ and sounds are magical , splendid Bravo Master. :) Once more, great interpretation. Yessss..... (Y) Oh! oui, again passion is transmitted and warms the heart. :) Hmmm...! I love so much .....♡ Thank you Jarek:) for this wonderful and a moving interpretation listen to endless Cieplo pozdrawiam :) ♫ ☼ ♡
Bs je suis vraiment à l'ottre bout du monde mais je tiens à vous encourager et de pouvoir boire 5 tasses de café à avec vous pour votre compétence merci encore Moorea. 🎖🎶🇵🇫
Czesc Marku :) Nie mialem wyjscia i czasu na szukanie czworki , 770 szybko sprzedalem i zostalem bez sprzetu dlatego odkupilem od znajomego swojego T5 hehe takze bilans wyszedl na zero :) Jestem z tyrka bardzo zadowolony co widac i slychac hihi . Dzieki za komenty i wizyte . Pozdrawiam
Cześć Jarku. Wielki kawałek Jaksona wziąłeś na warsztacik; ale za to samo wykonanie wyszło Ci całkiem, całkiem . Nawet sax który wplotłeś w utwór brzmi jak oryginał. Widzę i słyszę że się rozkręcasz powoli do formy jaką miałeś przwed przerwą. Tak trzymaj :) pozdrówki - E.
Witaj Eryku :) No juz sie rozkrecilem hihi , to moj instrument (Y) kazdego dnia siadam i grywam chociaz pare minut ale musze :) Dziekuje za wizyte i komentarz :) Pozdrawiam
Siemka to i ja hihihihi. Mile zaskoczony doborem repertuaru. No nigdy bym nie pomyślał :) Ale to dobrze bo bardzo fajnie zagrałeś ten kawałek który osobiście bardzo lubię. Jak już pisałem na FB pianko i sax to miód na moje chciałoby się napisać uszy hihihihi. Po piano czuję że pokręciłeś to i owo w T5 i fajnie bo potencjał w tym klawiszu jest i wiemy o tym doskonale co w tych procesorach drzemie. Generalnie wielkie YES :) Pozdro kolego :)
Czesc Slawku :) Dlatego pytalem o stronke do akordow aby bylo wszystko dobrze bo przy tak spokojnych utworach nie moze byc bledow a to klasyka wiec sam rozumiesz :) Co do tuningu dzwiekow of kors hehe co slychac hehe w tyrosie jakos wszystko latwiej mozna ustawic no to tyle ode mnie :) Dzieki za mile slowa tu i tam . Pozdrawiam
There's a place in your heart And I know that it is love And this place could be much Brighter than tomorrow And if you really try You'll find there's no need to cry In this place you'll feel There's no hurt or sorrow There are ways to get there If you care enough for the living Make a little space Make a better place Heal the world Make it a better place For you and for me And the entire human race There are people dying If you care enough for the living Make it a better place For you and for me If you want to know why There's love that cannot lie Love is strong It only cares of joyful giving If we try we shall see In this bliss we cannot feel Fear of dread We stop existing and start living The it feels that always Love's enough for us growing
miła nutka na jesienne wieczory😃jak zawsze miło jest posłuchać
Dziekuje za wizyte Sylwio :) Pozdrawiam J
Cudnie zagrane dziękuję bardzo że mogłam posłuchać tego utworu
pięknie ...nastrojowo zagrane
Dobrze dobrane dźwięki
Pozdrawiam R.
Witaj Ryszardzie :) Dziekuje za mily komentarz :) Pozdrawiam
Bravo. Questa. Canzone. E. Bella. La. Suoni. Eccezionale. Il. Tuo. Mix. E. Top. Grazie. Auguri. Di. Buona. Pascua. Non. So. Chi. Sei. Eccezionale. W. La. Musica. Almeno. Ascolto. In. Questi. Giorni. Sei. Top. Merci
Oh what a good times it was.
Rest in peace Michael ❤️🌹🙏
this cover is very beautiful.
Hello Jarek , fan of Michael Jackson and l'm fan of you Jarek as well! Good performance! 🌺🎶🌸🎶👍👍👌
HI! Jarek, morning, I love this song it's fantastic playing such music like this, you played it so well, thank you so much, Jarec, keep safe, my sincere regards, Dely...(12:50 noon, Philippine time) July 19...
U played so well that my day always start listening to this music
One day i will play like this...music.is the way! All the best!
Witaj Jarku :)
No jak Ty się już bierzesz za Króla Popu to tylko czekać jak zostaniesz Królem Klawisza, bo Mistrzem to już jesteś :))))....a w dodatku masz takie same inicjały jak M.Jackson...to kto wie ???.....
CUDOWNE WYKONANIE !!!!!
Jarek M - Król Klawisza - ładnie brzmi....Prawda ???
Ciepło pozdrawiam i uśmiech zostawiam:)..... (*_*)
Elu , nigdy nie bede Krolem Klawisza , duzo mi brakuje , gram to co wpadnie w ucho i w sumie czy to Michael czy inna postac ze swiata muzyki probuje niczego nie popsuc . Ciesze sie ze sie Tobie spodobalo , wiem ze jestem unikatem tu na YT ze wzgledu na repertuar , lubie stare Italo ( tak do 90 roku ) a nie cierpie naszego DP dlatego w ogole nie dotykam tego stylu . Dziekuje za " Cudowne Wykonanie " bledow brak aczkolwiek moglem bardziej sie postarac na poczatku :) Dziekuje i pozdrawiam :)
Muy buen gusto en elegir la música, temas bellisimos... Escucho tus temas cuando salgo a caminar y antes de dormir... Un placer escucharte del otro lado del mundo, mis felicitaciones 😊
Bela canção !!! Bela interpretação !! me encanta !! Obrigada !!! ❤️❤️❤️🌹🇧🇷🇧🇷
Inspirująca muzyka....
Serdecznie pozdrawiam....
Anna....
Dziekuje i rowniez pozdrawiam
Спасибо большое приятно слышать хорошую музыку, спасибо большое моэстро, хорошего дня или вечера 👍👍👍🌷💖🇷🇺🚛🛣️😎
Michael Jackson deixou nos muitas lembranças. Só você amigo, pra fazer a gente voltar no tempo que éramos felizes e não sabíamos.
Hello Jarek, l love Michael Jackson, l'm fan of Michael, l missed him a lot , very beautiful song and beautifully played. Thanks for sharing. R.l.P. Michael Jackson. .
Im di
Fantastics
cześć Jarku
bardzo piękne wykonanie, lubię M.Jaksona...brawo...widzę że jednak T5...no to czekamy na więcej przebojów 😀
pozdrawiam serdecznie.
Daro 👍
Witaj Darku :) Jak widzisz Tyros wygral , nie moglem sie przestawic do tej klawiaturki w 770 , pisalem juz komus ze w dół zawsze ciezko zejsc ,probowalem , staralem sie ale jakos nie dalem rady a poza tym dzwiek Tyrosa jest inny niz PSR-ek . Pozdrawiam
oczywiście że się z Tobą zgadzam,nikt Cie za to nie potępia...to Twój wybór...rozumiem że ciężko sie przesiąść z np.Mercedesa na autko niższej klasy...hehe...trzymaj się i ciśnij tam z tymi przebojami..pozdro
No Jarek zagrałeś mojego ulubieńca i zagrałeś w pięknym stylu. Super wybór i wykonanie. Pozdrawiam
Dzieki Łukasz :) Pozdrawiam
Witaj Jarek Wow Wow Wow genialne wykonanie juz trafia na moja listę ulubionych brak słów czekam na kolejne twoje wykonania pozdrawiam Hej!!!
Dziekuje Hozi :) Pozdrawiam
muito maravilhoso este tipo de música
Toca muito bem música internacional é linda demais 👏👏👏
Beautiful cover I would like to know the style used here.
Jestes Super,Michael zyje! Pozdrawiam.
Oj znany i to bardzo. Miło mi Ciebie znowu słyszeć Jarku:)
Dziekuje za wizyte i komentarz :) Pozdrawiam
That's very pretty Jared...Your great... You sound n put your songs together absolutely beautifully.. I meant that. Greetings Pa.
Bonjour,
Très belle musique, très bien joué félicitations. Continuez à nous émerveiller. MERCI
Beautiful it's so lovely to hear this played you play this with love and I thank you it's beautiful I love mj
Il nous manque notre Michael , heureusement il nous laisse plein de souvenir qui par votre entremise nous le rappelle , et magnifiquement joué au synthé , que j'adore d'ailleurs , merci.
Jak zwykle jestem pod wrażeniem talentu .....
a coz to za stylik ? jeśli można
Oryginalny " Love Song" z grupy Ballad :)
Bardzo dziekuje (Y) Wszystko co slychac grane ze sluchu :)) Pozdrawiam
sam miodu na ucho ! pozdrawiam
bardzo mi się podoba ładne podkład wogole ładna melodia czekam na więcej utworków pozdrawiam
Dziekuje za komentarz. Pozdrawiam
Oh ! Jarek :) again a beautiful surprise. Happy :)
Hmm .. !! emotions for this game, this song is so much A moving...
play so delicately. Oh.. ! Your soul is flame like a sun ♡
and sounds are magical , splendid
Bravo Master. :) Once more, great interpretation. Yessss..... (Y) Oh! oui, again passion is transmitted and warms the heart. :)
Hmmm...! I love so much .....♡
Thank you Jarek:) for this wonderful and a moving interpretation
listen to endless
Cieplo pozdrawiam :)
♫ ☼ ♡
Thank you Jenny (Y) :)) Best regards J.
humm! Jarek this is a delight :)
Tears ..... too beautiful .. touch :) ♡
Krásne,veľmi pekné Jarek,gratulujem a ďakujem.Prajem Vám pekný večer.
Thank you :)
Dziękuję za przypomnienie mi tego utworu pozdrawiam
Wonderful, g,bye M.jackson ,,,,,tks friend
Sooo beautiful
witam ,Panie Jarku
Klasyk, ale pięknie zagrany naprawdę miło się go słucha
pozdrawiam Alina
Dziekuje za wizyte i komentarz ...Pozdrawiam
Seriously bro! You nailed it with keyboard :D
You deserve more!!
Bs je suis vraiment à l'ottre bout du monde mais je tiens à vous encourager et de pouvoir boire 5 tasses de café à avec vous pour votre compétence merci encore Moorea. 🎖🎶🇵🇫
Co tu dużo pisać , można słuchać , słuchać i słuchać :) trzeba coś więcej ??
hehe fakt , mnie tez sie ten utwor zawsze podobal dlatego zrobilem :) Dziekuje i pozdrawiam
Essa é muito linda essa música vc sabe fazer o seu repertório um alívio para os meus ouvidos parabéns
Bonjour j a r e k très beau !!! Quel style avez vous pris j ai un genos ou prendre ce style merci à vous robert
Wonderful version thankyou
Hi madam
Super !!!! Très belle musique !!!
Félicitations ;-) Merci
I love it you are the best keyboard player.
Chętnie to zagram ale keyoardu BRAK a talent mam ze słuchu
Pyeter to tak jak ja:) :) czekam właśnie na swój.... Wykonanie cudo cudo,, :)
Супер,спасибо...
Siema Jaro.Jednak T5 a nie T4😊Milego uzytkowania i radosci z gry zycze.Pozdrawiam.
Czesc Marku :) Nie mialem wyjscia i czasu na szukanie czworki , 770 szybko sprzedalem i zostalem bez sprzetu dlatego odkupilem od znajomego swojego T5 hehe takze bilans wyszedl na zero :) Jestem z tyrka bardzo zadowolony co widac i slychac hihi . Dzieki za komenty i wizyte . Pozdrawiam
Cool. Thank you for a good video.
wow fantastic your all miusic
Qué bella música ❤️❤️
Great performance! Liked!
Greetings Rolton Crasta
Oooo Bardzo ladnie , fajne czasy to byly.. Pozdro
Dzieki :)
wow. jarek. very very very nice. love it. many thanks man. regards urban. :-)
Perfeito parabéns 💞👏👏👏👏
Hi Jarek,
very nice 👍👍. Bravo 👍👍.
Greetings, Ursel
Thank you :) Regards J
Bravo. Non. So. Chi. Sei. Ma. E. Suonata. Bene. El. Mix. Merci. Complimenti. Almeno. In. Tre. Giorni. Ascoltiamo. La. Musica. Siamo. Rinchiusi. Grazie. Merci
Kolejny klasyk do kolekcji :)
Dokladnie - Klasyka :)
❤❤
Cześć Jarku. Wielki kawałek Jaksona wziąłeś na warsztacik; ale za to samo wykonanie wyszło Ci całkiem, całkiem . Nawet sax który wplotłeś w utwór brzmi jak oryginał. Widzę i słyszę że się rozkręcasz powoli do formy jaką miałeś przwed przerwą. Tak trzymaj :) pozdrówki - E.
Witaj Eryku :) No juz sie rozkrecilem hihi , to moj instrument (Y) kazdego dnia siadam i grywam chociaz pare minut ale musze :) Dziekuje za wizyte i komentarz :) Pozdrawiam
I love this song. I feel relax
Oh the theme song of this world pandemic. Am crying.
Iamon tearsalso sooo touching music of the time😤😤😤
love it you are the best
Great laid back song
zajebiscie ..nic dodac nic ujac klasa
Brak mi słów Jarku, SUPER !!!
Mnie tez hehe udało sie jak malo kiedy hehehehe
Super zagrane 👍👍👍.
Ótimo parabéns linda música 👏👏
Jackson w twoim wydaniu brzmi lepiej niż oryginał.
Siemka to i ja hihihihi. Mile zaskoczony doborem repertuaru. No nigdy bym nie pomyślał :) Ale to dobrze bo bardzo fajnie zagrałeś ten kawałek który osobiście bardzo lubię. Jak już pisałem na FB pianko i sax to miód na moje chciałoby się napisać uszy hihihihi. Po piano czuję że pokręciłeś to i owo w T5 i fajnie bo potencjał w tym klawiszu jest i wiemy o tym doskonale co w tych procesorach drzemie. Generalnie wielkie YES :) Pozdro kolego :)
Czesc Slawku :) Dlatego pytalem o stronke do akordow aby bylo wszystko dobrze bo przy tak spokojnych utworach nie moze byc bledow a to klasyka wiec sam rozumiesz :) Co do tuningu dzwiekow of kors hehe co slychac hehe w tyrosie jakos wszystko latwiej mozna ustawic no to tyle ode mnie :) Dzieki za mile slowa tu i tam . Pozdrawiam
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Благодарю!!!!💖💖💖💖💖
SIMPLESMENTE LINDO DEMAIS PARABÉNS
GREAT SONG! HEAL THE WORLD! !FANTASTIC PLAYING 👌😢😥
Very well played Jarek.
LG.Manne
Thanks LG.Manne :)
Linda 🎶🎶🎶🎶🤗👍👍💯💯
Gorgeous. Thank you.
SURPREENDENTE !
Fantantisca
Muy bueno me encanta!!!
very nice music.RIP Michael.
Beautiful
Very nice . Good job
I always told my boyfriend to take an example on this keyboard player because my boyfriend is a keyboard player to!!!
Wow it’s was good song👍👍👍👍👍👍👍👍
👏👏👏👏👏 👍👍👍 👌👌👌👌
👍👏👏👏👏👏👏beautiful
fantástico 😉😉😉
im inspired WOW
Bardzo mi się podoba.
Dzieki :)
czasami trzeba myslec tylko o marzeniach to wiele ludzi wroci do zdrowia takich w ktorych nie wierzył ze im sie uda
There's a place in your heart
And I know that it is love
And this place could be much
Brighter than tomorrow
And if you really try
You'll find there's no need to cry
In this place you'll feel
There's no hurt or sorrow
There are ways to get there
If you care enough for the living
Make a little space
Make a better place