Respekt per ty daut haradinaj i vetmi njeri je kosov qe i permen pakicat si domos ashkanlit edhe egjipjant qe kan mor pjes ne uck po edhe shum tjer ka pas ne ravsh kosoves e as kush si permen as kunifar statusi veteranve skan as qe kan shku me mor Status veteranve
i nderuari rrespektuari Daut je shum i sakt e i vertet te lumt njerzt e nderghshe duhet vet mu terjek ata qe sjan shum e rruges turp per ata dukaghono ka qen bartse e u ç k s ghith kan kalu prej shtabit te zones 3 aferi ju jeni legheda te ghalle lavdi punes vepre tuaj me shok perghithsi ashtu f shqiponj aferim Rrespek Baci Shkup
Berat buzhala un kam qen ne luft dhe mas lufte kam dal ne gyrbet dhe skam mendu se a vjen nje koh a me pagun a sma pagu. Mundimin sepse nuk kam bo mundim per para dhe deri sa ka ardh vakti me apliku per status edhe kur kem apliku nuk kemi dit se a marim rroga a jo turp per prokurorin qe pom doket jan te paguar nga serbia
o berat o jelo jetoj ch portalin tan ne ch mi 200mi shiptar ne dit e kqyrin priza zoti kontribo meu mshel kjo tem. ketu me than meu hek ata se jetojn jasht se e kan mar edhe ata se jan pun shtetit edhe kryhet kjo tem
Ky Daut Haradinaj është një njeri me vlerë që nderon të gjithë shqiptarët
Respekt per ty daut haradinaj i vetmi njeri je kosov qe i permen pakicat si domos ashkanlit edhe egjipjant qe kan mor pjes ne uck po edhe shum tjer ka pas ne ravsh kosoves e as kush si permen as kunifar statusi veteranve skan as qe kan shku me mor Status veteranve
Te gjitha jan rren vetem ato te juajat jan te verteta
Ramushi edhe Daut Haradinaj Legjend gjall
i nderuari rrespektuari Daut je shum i sakt e i vertet te lumt njerzt e nderghshe duhet vet mu terjek ata qe sjan shum e rruges turp per ata dukaghono ka qen bartse e u ç k s ghith kan kalu prej shtabit te zones 3 aferi ju jeni legheda te ghalle lavdi punes vepre tuaj me shok perghithsi ashtu f shqiponj aferim Rrespek Baci Shkup
Ahhh!
edhe un e kom nje foto me Revole ne dor, Me Takon edhe mue Penxioni i veteranve?
Pse more ske shku mu shkru hahaha
4m85sgstgb binstagram.com/p/Bnqy6r0BNKp/480?igshid=sk76qtplfkvjbg
hahah bravo shum mir fole
Edhe une jan kan n kosove lufte kam majt arm po i kam pas 10 vjeq a mbajn veteran athu tash?😂😂
Gazetart jan udbash
Me 60000 ushtar te uck kishim hy ne beograd
jo ned beograd po ne subotice ishum shku po as serbia si ka pas te gjith ata
Halall I koft.kti njeri
Ramushin vete ai tha 60 mije dugagjini i ka pas luftetar 😂😂😂😂
Hajde rren hajde se kurr se ka. Thon
As 3,000 jo ....
edhe udb asha keni shti
DAUT HARADINAJ FATI I MADH ËSHTË QE TE KA KOSOVA . JE I MADH . RRESPEKT PER TY DHE FAMILJEN TENDE . TRIM I MADH NGA DUKAGJINI .
shum imadh teper i madh po si kriminel zotri
Po ethe ren shum
Bravo Daut Haradinaj . Respekt nga IILIRIDA🇦🇱 mk
buzhal ka qe kan ardh me ka 20apo30vet pi veneve tjera veq atynve te fshatit
Berat buzhala un kam qen ne luft dhe mas lufte kam dal ne gyrbet dhe skam mendu se a vjen nje koh a me pagun a sma pagu. Mundimin sepse nuk kam bo mundim per para dhe deri sa ka ardh vakti me apliku per status edhe kur kem apliku nuk kemi dit se a marim rroga a jo turp per prokurorin qe pom doket jan te paguar nga serbia
valla kan than booll ka 3000 edhe ka 4000
Ka patrapaz .po shum ka bo gabim blakaj pse e them ket se mbasi e ka hek z.Time Kadrijaj qe sju ka nda luftes as pak gjithmon ka qen ne vin e luftes.
o berat o jelo jetoj ch portalin tan ne ch mi 200mi shiptar ne dit e kqyrin priza zoti kontribo meu mshel kjo tem. ketu me than meu hek ata se jetojn jasht se e kan mar edhe ata se jan pun shtetit edhe kryhet kjo tem
Keta harrojn se kan me dek e s ka me fol kush femij tyne as me far as me fis
Hahaaas fotot
mare.qajini.tuj.lu.me.veteran.e.me.xhak.deshmorve.marre.marreper.juveitis. Po. luni.me.veteran
kallxoju qka asht lufta daut sen shum nuk edin
PSE NUK POI PERMEND QATA SISJAN KAN
PO POIPERMEND QATA SIJAN KAN
ORE KARUC
👍🏼