O NAWET TABLET SIĘ TRAFIŁ... 🤣SAMSUNG SM-T580

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 15 гру 2024

КОМЕНТАРІ • 39

• @mikokoss
    @mikokoss 2 роки тому +5

Jedna z najczęstszych usterek w tabletach tak myślę i szybka naprawa pozdrawiam

• @Tomasz.U
    @Tomasz.U 2 роки тому +1

Tablety i telefony o wiele łatwiej się otwiera i mniejsza szansa na wyłamanie jakiegoś zaczepu jeśli obudowę na około się lekko podgrzeje nawet zwykłą suszarką do włosów wtedy nawet ewentualna taśma mocująca od razu puszcza.

• @vairotube
    @vairotube 2 роки тому +1

Tablety Samsunga sa bardzo wrażliwe na kabelki USB, często wina wolnego ładowania jest właśnie kabelek. Pozdrawiam Dr.F

• @wyswietlaczeiinne76
    @wyswietlaczeiinne76 2 роки тому +2

Witaj dobra robota :) Łapeczka

• @Qbazq
    @Qbazq 2 роки тому +2

Zdarzyło mi się kilka tabletów z serii sm-t5xx które nie dawały znaku życia, pomagało odłączenie i podłączenie baterii.

• @guciokw1
    @guciokw1 2 роки тому +3

Również naprawiałem ten model tableta 2 razy obie sztuki działają wersja biała 😉

• @bogdanmlody4056
    @bogdanmlody4056 2 роки тому +1

Dobrze że tylko uszkodzone gniazdo, gorzej jak wyrwane ze ścieżkami lub wyłamane z kawałkiem płytki jak miałem ostatnio. Takiego druciarstwa dawno nie odwaliłem ale o dziwo działa. Tylko wstyd wizualnie bo jak ktoś to po mnie rozbierze to poleci staropolska wiązanka jak nic ;)

• @dzidziaka
    @dzidziaka 2 роки тому +1

Co daje podłączenie przez żarówkę zasilacza w tym przypadku? W teorii 😁zasilacz usb przy zwarciu powinien odłączyć wyjście.

• @leszek1399
      @leszek1399 2 роки тому +1

Żarowka to ograniczenie prądu. Jak zwarcie to świeci i ogranicza prąd. Przydaje się.

• @dzidziaka
      @dzidziaka 2 роки тому +3

@@leszek1399 Wiem😁. Ciężko jednak zrobić zwarcie zasilaczem usb, No chyba że ma zwarty mostek, to ok.😆

• @marcinkubiak4004
    @marcinkubiak4004 2 роки тому +1

Gdybyś użył Flux-Off w sprayu to by ci wyczyściło ładnie ten topnik z padów

• @sirodus8976
    @sirodus8976 2 роки тому +1

Mam takie wrażanie, że USB C jest o wiele trwalsze, zawsze po czasie miałem problem z micro usb w telefonach czy innych sprzętach, coś nie łączyło, albo słabo łączyło a z USB C nigdy. Za to w USB C się strasznie syf zbiera

• @fabiankowalski2675
    @fabiankowalski2675 2 роки тому +1

Super odcinek serwisowy

• @mariuszgrzeskowiak1758
    @mariuszgrzeskowiak1758 2 роки тому +1

👍👍👍

• @Damian_75
    @Damian_75 2 роки тому +1

Dobra robota aczkolwiek drobna ale mam pytanko: Jakiego Pan mikroskopu używa? Pozdrawiam.

• @NANO-SERWIS.MAREK-DASZKE
      @NANO-SERWIS.MAREK-DASZKE  2 роки тому +1

Zwykłego Chińczyka nie pamiętam modelu.
      Nie stać mnie na statywy za 3000 zł .
      Skromnie ale daję radę.

• @Damian_75
      @Damian_75 2 роки тому +1

​@@NANO-SERWIS.MAREK-DASZKE Mnie też nie stać dlatego pytam bo jak na razie używam okularów powiększających 3,5x z LED ale jednak jak na mój wzrok to za mało. Jakby Pan dał jakiś na mian nazwy modela lub firmy tego mikroskopu był bym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.

• @prodo_prodo
    @prodo_prodo 2 роки тому

Nareszcie zobaczyliśmy jak wyglądasz gdy odbiłeś się w tafli tabletu jak w lustrze podczas rozbierania ;) fajne są zawsze zdjęcia jak ktoś coś wystawia na sprzedaż robi foto a tu zonk widać jego odbicie.

• @IrysHardstyler
    @IrysHardstyler 2 роки тому +3

Co Pan myśli o jakimś Q&A? Pewnie znajdą się ludzie których nurtują pewne problemy i są ciekawi codziennej pracy w takim serwisie :)

• @karljablonowski7789
    @karljablonowski7789 2 роки тому

Brawo nano.

• @MrSznajder95
    @MrSznajder95 2 роки тому

Problem gniazd ładowania w telefonach i tablecie rozwiązałem w banalnie prosty sposób: złącze magnetyczne na stałe włożone w gniazdo. I po problemie.

• @pierdzepokotach
    @pierdzepokotach 2 роки тому

W jakimś konkretnym celu jest ta żarówka w listwie?

• @marcinklupczynski
      @marcinklupczynski 2 роки тому

Jak podłączysz coś co ma zwarcie zapali się żarówka i bezpieczników nie wywali...

• @adredy
    @adredy 2 роки тому

Co to za mikroskop ?

• @Pihmusik-PiCh-Expert
    @Pihmusik-PiCh-Expert Місяць тому

• @fileex3234
    @fileex3234 2 роки тому +1

Czyli naprawia Pan również tablety? Niestety żaden serwis z wielkopolski nie jest w stanie rozwiązać problemu z moim tabletem - Można jakiś email prosić?

• @xerejuneseve6333
    @xerejuneseve6333 2 роки тому

Mam tablet lenovo z tym problemem,tylko dodatkowo staje na logo,nie pomaga vipe out reset.Więc myśle że tylko wgranie androida lub uszkodzona pamięć jest.

• @adambicho
    @adambicho 2 роки тому

ooo.u-nit taki mierniki robi...wow

• @szmit8
    @szmit8 2 роки тому

👍🏻👍🏻

• @paweintroducing430
    @paweintroducing430 2 роки тому

czy wiadomo coś o konkursach lub s20 ultra samsung

• @paweintroducing430
      @paweintroducing430 2 роки тому

@@Kali_Kali ja wolalbym konkurs na telefon s20 ultra

• @adamkluska356
      @adamkluska356 2 роки тому

@@paweintroducing430 to trzeba iść do pracy i nie będzie problemu z tym żeby go mieć

• @leszek1399
    @leszek1399 2 роки тому

Irytuje mnie jak mi się płytki przesuwają. Trzymam klipsami. Światło led białe powoduje, że nieraz nic nie widać.

• @kamillasecki9194
    @kamillasecki9194 2 роки тому

kolego ale ladowarke to sobie powinienes zasponsorowac leprza :P