En İyi ve En Kötü Warlock Subclassları

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 10 лют 2025
  • İnstagram anketinin sonucu Warlock sınıfı çıktı. Umarım hoşunuza gider arkadaşlar.
    www.instagram....
    / attackrollfrp
    / discord
    www.goblin-sto...
    Kanalı Desteklemek İçin:
    / @attackroll

КОМЕНТАРІ • 25

  • @tamreiliumut7498
    @tamreiliumut7498 3 роки тому +9

    Bir mini campaign'de Genie Warlock oynamış biri olarak söylüyorum eğer partinizde Fighter gibi short restde çoğu şeyini geri alan classlar oynanıyorsa ve Genie'nin konsantrasyonsuz uçma özelliği eldrich blast'la birleştiğinde Tanrısal bir şeye dönüşüyor ve Biraz elemental plane lore'yla muhteşem bi rp dönebiliyor.

  • @ataberkdedemen9802
    @ataberkdedemen9802 3 роки тому +4

    Video’da tam Hexblade’de statlar, MAD konularına girilmişken, Warlock’un nerdeyse 2. subclass seçimi gibi olan Pact Boon lara bir değinilmesini isterdim. Sonuçta warlock invocationlarının en güzellerinin bazılarının ön şartları belli pact boon u seçmiş olmak. Mesela Pact of Tome seçen neredeyse herkes onu, ritüellerle alakalı olan invocaton için almıştır.

  • @hayatmspreylisigaragibi9902
    @hayatmspreylisigaragibi9902 3 роки тому +6

    Divination wizard vakası yaşamış bir dm olarak gelecek bölüm için divination wizardı Allah belanı versin diye bir tier'da tek başına bırakmayı öneriyorum

  • @Gilniel
    @Gilniel 3 роки тому +3

    Bence The Great Old One'ın hakkı biraz yenmiş gibi. 14 level'da etkisiz hale getirdiği bir düşmanı, ki onu da Tasha's Hideous Laughter ile yapabiliyor, süresiz olarak charmlayabiliyor. Yakutun Ederi serisini izleyen arkadaşlar katılacaktır, Jason combata dayalı hexblade warlock olmasına rağmen çoğu başarımını politik bir şekilde elde etti ve bu başarımlarla kendine çok iyi savaşcılar da kiralayabildi ve bir bir ortak edindi(çok da spoiler vermeyelim :D ). Jason'ın bir de şehirdeki yetkili bir abiyi charmladığını düşünsenize, neler başarabilir? Political-Evil Campaignlerde çok iş yapacak bir subclass olduğunu düşünüyorum. Tabii bir hexblade değil :D

  • @imamdarwin3750
    @imamdarwin3750 3 роки тому +2

    Korsanlık yapan Fathomless Warlock yapma isteği DM bulamama durumumla birleşince kısır döngü şeklinde bir işkenceye dönüştü. Teşekkürler Attack Roll!

  • @constantine3990
    @constantine3990 3 роки тому +2

    Sandıkları terketmişler, instagram trafosuna kedi girmiş... İzmir'den sonuçlar gelmemiş, Wizard kazanacaktı...

  • @Lalettayin42
    @Lalettayin42 3 роки тому +10

    Seçim 2. tura kalsa wizard alırdı.

    • @Lalettayin42
      @Lalettayin42 3 роки тому +3

      %50 artı 1 olmalıydı. Ekrem wizardoğlu kazanacak warlocdoğan gidecek.

    • @ilkerustundas8527
      @ilkerustundas8527 3 роки тому +1

      Bag of Holding’leri terketmeyin !!

    • @lethe4398
      @lethe4398 3 роки тому +2

      @@ilkerustundas8527 Bag of holdingler iç dış edilmiş, seçim tekrar yapılsın.

    • @ataberkdedemen9802
      @ataberkdedemen9802 3 роки тому +1

      Hafaya anketsiz wizard geliyormuş zaten çok yakınmış diye.

  • @Yapizk
    @Yapizk 3 роки тому +1

    GOO combatta o kadar güçlü olmasa da combat dışında çok kullanışlı olabiliyor. Awakened Mind ve Create Thrall gibi özellikleri sosyal oyunlarda aşşırı işlevli olabilir, dikkatli ve zekice oynamak lazım diye düşünüyorum. Sosyal olayları yönetmekte çok iyi olabilir.
    Ayrıca psychic bir şeyler temalı bir campaignde müthiş keyifli olabilir.

  • @ataberkdedemen9802
    @ataberkdedemen9802 3 роки тому +1

    Fiend Hexblade’e yakın güçte bence.
    Büyüleri iyi.Adam ölenlerden geçici can kazanıyor. Short restte bir check ve ya save lerine +d10 ekliyor (özelliklerinden en zayıfını seççeksek bu olur ama yine güzel). Short restte bir, bir hasara dayanıklılık kazanıyor (yarı hasar yiyor yani) (dövüşçeğin boss hakkında fikrin var ise, kolay- orta bir zafer ile yeni karakter yapmak arasındaki fark olabilir).
    Ve en önemlisi cehenneme atma yeteneği. Çok çok güçlü bir yetenek. *Hiç bir save olmadan* adamı bir turluğuna savaş alanından gönderip üzerine tonla hasar (10d10 psychic) vuruyor (adama herhangi bir saldırı ile vururken yapabiliyorsun cehenneme göndermeyi ama warlock bu yeteneği kullanabilirken eldritch blast zaten turda 3-4 saldırı yapıyor). Adamı beleşe bir tur gönderince herkes ya odadaki güçsüz minyon varsa keser, ya canı 0 olan varsa kaldırır, ya da en kötü boss tek ise ready action yapar herkes (aksyonunu tutup reaksyon olarak kullanma, soracaklar için var böyle bir şey phb de) boss geldiğinde tüm saldırıları yapacak şekilde.

  • @h.ergunbarlas2828
    @h.ergunbarlas2828 3 роки тому +1

    Pact Boon'lar ile olan ilintilerini detaylandırmanı bekledim üstat. Benim elim hep blade'e kayıyor çünkü silah kullanan warlock için aksi düşünülemiyor. Diğer pact'lar roleplay yönünden katkı veriyor sanki. Özellikle chain'de find familiar türlerinin artması gibi

  • @ataberkdedemen9802
    @ataberkdedemen9802 3 роки тому +1

    Videoda yapmak için bir öneri:
    Sıra druid de Moon Druid’e geldiğinde, video sıradında S in üstüne yeni tier açarmısınız (önceden değil video sırasında tier’i oluşturma işlemini yapın).
    Çünkü Hexblade OP liğin sınırında geziyorsa bu OP lik içinde yüzüyor.

  • @ahmetemrekurban3805
    @ahmetemrekurban3805 3 роки тому +1

    Şimdi Gerçekten great old one'a yapılan ayıptır. Sebepleriyle açıklayacağım. her özelliğine bakalım teker teker.
    Büyü listesi: Çok güzel bir büyü listesi var, en az geri kalan subclasslar kadar iyi hatta yarısından daha da iyi. hele 1. seviyede verdiği büyüler harika tek kişilik kontrol büyüleri. 3. seiye büyüleri arasında sending var ve hayat kurtarır.
    1. seviye: AWAKENED MIND, tamam 30 ft telepatik iletişim çok iyi ama sadece bu değil, telepatiyle konuşuyorken 1 dili anlayabilen herkes seni anlıyor. Basitçe telepatik tonguesla geziyorsun 7/24.
    6. seviye: Misler gibi short restte 1 sana yapılan bir saldırıya dezavantaj verme. Saldırı ıskalarsa da adama avantajla saldırıyorsun. Short Restte bir olması güzel ama o kadar da iyi bir özellik değil tabi
    10. seviye: Tamam burda sıçmış biraz, psişik hasara resistance ve yansıtma, bir de zihnin okunamaz olması (ki bu kastettiğimiz basit bir ring of mind shielding). Tek artısı 1 attunement slot kurtarması ve olur da psişik hasar yersen inanılmaz cool bir an yaşama şansı.
    14: Kralı kaçırıp kralla kanka olma şansı, hiçbir eksiği yok bu özelliğin tam olması gerektiği gibi.
    tematik olarak, gerçekten daha iyi işlenebilirmiş. ben en kötü "B"ye koyardım

  • @asilali8812
    @asilali8812 3 роки тому +2

    2. Bölüm gelsin lütfen güzel olmuş

  • @drveno4491
    @drveno4491 3 роки тому

    Öyle bir Cleric Warlock oynadı dedin ki merak ettim. Kısaca anlatabilirmisin? Ya da Anlatacağın bir video gelir mi yoksa? Warlock kaçındığım bir class Celestial merakımı celbetti.

  • @ibrahim-erdel-keser
    @ibrahim-erdel-keser 3 роки тому +2

    Deli bir great old one warlock rpsi nasıl olur ??

  • @ataberkdedemen9802
    @ataberkdedemen9802 3 роки тому +1

    Instagrama 2. anket gelmeyecek mi? Her şey geçen hafta yapılan ankete göre mi olacak.

    • @AttackRoll
      @AttackRoll  3 роки тому +1

      Yok, wizard çok yakın diye böyle yaptım. Sonra gelecek