Tramvaie vechi din Bucuresti.flv

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 19 гру 2024
  • Capitala are cea mai mare rețea de tramvaie din România care adună 143 km cale dublă, pe care circulă cinci modele de tramvaie. Acestea asigură transportul public pe 26 de linii, un număr care variază frecvent, fiind influențat de lucrările de refacere a infrastructurii aflate în derulare. De la Momentul '89 și până în prezent parcul rulant al RATB s-a îmbunătațit de la an la an. Autobuzele vechi au fost complet înlocuite pe toate liniile iar pe traseele de tramvaie si troleibuze, cu exceptia a catorva linii, se afla in circulatie vehicule fabricate în urmă cu câțiva ani.
    La începutul anilor '90, cu toate că erau autohtone, mijloacele de transport public din Bucuresti erau parcă trase la indigo, inclusiv în privința designului, cu cele care circulau în celelalte capitale proaspat eliberate de sub comunism. Erau prost construite și întreținute și nu de puține ori circulau cu ușile deschise din cauza defecțiunilor. Nici zgomotul produs de acestea nu era de ignorat în comparație cu vehiculele care circula astăzi în București.

КОМЕНТАРІ • 8

  • @Razbunatoriicheli
    @Razbunatoriicheli 12 років тому +2

    asa este peste tot..timpul trece..si noi impreuna cu el..

  • @Xenium_Q
    @Xenium_Q 2 роки тому +2

    Filmarea este în august - septembrie 1994

  • @elzorab1
    @elzorab1 Рік тому

    Tramvaie triste, oameni triști, oraș trist!

  • @emdiesel63
    @emdiesel63 8 років тому +2

    Filmare de Richard Lomas!...De ce nu aveți bunul simț să precizați sursa filmării?

  • @ionstefanion4205
    @ionstefanion4205 2 роки тому +1

    Cred,dacă nu ma înșel,ca filmarea a fost făcută prin 92-93.In 94 cele roșii erau revopsit.Oricum arătau jalnic ca eram atât dr primitivi.Nu pot uita cum trepidau,la burdufuri scartiau și ușile cum haraiau.
    În 96 au adus tramvaie germane unde era parfum.Usile care se închideau silențios și căldură iarna.
    Apoi cele galbene cu burduf,ca cele cu vagon le-au scos în 2000 le-au revopsit,ușile arătau la fel si apoi le-au modernizat.
    De ex pe Ștefan cel Mare nu existau refugii și era un chin pentru cei invalizi sau bătrâni.