Bardzo rozsądna wypowiedź kolegi: "tensometr tensometrowi nierówny". W TSDZcie tensometr reaguje natychmiast no i silnik ma 2 do 3 razy większą moc. Mimo to prawdą jest, że idzie się na nim zmęczyć. W przeciwieństwie do pass masz za to całkowitą kontrolę prędkości w każdym momencie. Tak czy siak, kiedy wyłączę elektrykę albo przesiądę się na zwykły rower, to mam wrażenie, że ciągnę za sobą kłodę.
31:00 I wyszła cała prawda o silnikach z czujnikiem tensometrycznym :-( Tak samo jak silnik TSDZ2 bez wymiany oprogramowania :-( Dałem się namówić MarcinMarcin i kupiłem silnik TSDZ2B ale bardzo szybko wymieniłem oprogramowanie bo nie dało się tym jeździć :-( Dajcie ten rower Marcinowi do testów, niech się wypowie? :-) Pozdrawiam
Fajny pomost z tego roweru między autobusem a tramwajem.
Fajny rowerek 😉
Po tym teście wiem że tensometr nie jest dla mnie .😁Za leniwy jestem.
He he 😉i napewno dla mnie też nie 😉preferuje pas i manetkę 😉a nawet sama manetkę 😉wtedy dodaje tyle ile chce mocy 😉pozdrowionka🌞
Bardzo rozsądna wypowiedź kolegi: "tensometr tensometrowi nierówny".
W TSDZcie tensometr reaguje natychmiast no i silnik ma 2 do 3 razy większą moc. Mimo to prawdą jest, że idzie się na nim zmęczyć. W przeciwieństwie do pass masz za to całkowitą kontrolę prędkości w każdym momencie.
Tak czy siak, kiedy wyłączę elektrykę albo przesiądę się na zwykły rower, to mam wrażenie, że ciągnę za sobą kłodę.
31:00 I wyszła cała prawda o silnikach z czujnikiem tensometrycznym :-( Tak samo jak silnik TSDZ2 bez wymiany oprogramowania :-( Dałem się namówić MarcinMarcin i kupiłem silnik TSDZ2B ale bardzo szybko wymieniłem oprogramowanie bo nie dało się tym jeździć :-( Dajcie ten rower Marcinowi do testów, niech się wypowie? :-) Pozdrawiam
mam podobne wrażenia z silnika impulse 2.... trzeba się nieźle napocić....(silnik centralny rower Gazelle)
Rower dobry tylko rowerzyst za wysoki🤔🤣
Ja wolę rowery z PRL-u nigdy mi elektryk nie podchodził. Ale fakt że wizualnie jest fajny
Jeśli jesteś zainteresowany to mogę pokazać swoje rowery na twoim kanale. Możemy się umówic na wspólne nagranie.
Może coś nawet o opowiem o PRL-u.
Dobry pomysł.
Napisz na e-maila gdzie mieszkasz lub nr kontaktowy to pomyślmy.
to chyba hulajnoga lepsza..tańsza i lżejsza
W tym przypadku chyba tak.
1008 kwh na 100 km stary coś mi się tu nie zgadza. 1,08 kwh/100 km to tak
"2" to nie jest rzymska cyferka
1008 kwh Chłopie to nie elektrownia.