Dodávka super .. spíš víc než super ... ale Pokud to beru jakože ukázkovou dodávku, jaký jsou možnosti stavby atd... tak i když každá zakázka je dost individuální tak mi chybí aspoň orientační celková cena ... Nemám rád ceny typu, napište požadavky a my vám uděláme kalkulaci ... :) (nehraju na to, aby konkurence dala lepší cenu a tak ..) pokud si někoho vybírám, tak si vybírám nejen podle ceny, ale taky proto že právě chci toho konkrétního zhotovitele/dodavatele (je kvalitní/jedinečnej/má vice zkušeností atd..) :) (neber to jako hejt, jen mi to tu chybí)
Ahoj Adam, ten sprchovací záves by sa dal urobiť tak, že na spodnej časti urobíš dierky a kolikmi do zeme ich ukotvis. Čo ty na to?👍 Inak špičková robota 👍.
Tady jde opět vidět, jak si Adam pořádně máknul a udělal vše do posledního detailu a že si s tím opravdu vyhrál. Zase smekám Adame a udělal jsi velmi dobrou práci. Doufám, že bude brzo další dodávka a taky video ohledně detailingu.
Jako fakt super a dobrá práce! Perfektně zpracované videa. Suprově domyšlená vestavba tak jak bych jednou i já si chtěl nechat vytvořit. Jen jedna věc, která mi už opravdu trhá uši a to je slovíčko ´´Krásně´´ toho je v tom projevu až krásně moc :D
Ahoj Adam! Ak to nie je tajné, môžem sa spýtať, kde si kupoval okná na T5? Pretože sa po nejakých pozerám, a s bočnými ani tak nie je problém, ako skôr so zadným oknom. A tiež by som chcel netmavené. Díki!
co ty listy kolem schodu? a takovych veci bude v aute vice. kdyz si nedokazes vyhrat s tim aby jsi zariznul listu kolem schodku jak asi bude vypadat zbytek.
Proč bufik v autě když je na něj origo místo pod autem a pak lze pod sedlem místo využít lépe? Vaření v autě bez odvětrání směr nahoru je peklo,za čas bude pěkně vše vonět 😉 nemožnost vézt více než 2 lidí v takto velkém autě je taky smutné,ale jinak asi ouka.
Ono mi to skôr príde ako priamo práca od nomad camper, teda aspoň návrh .... Nakoľko on to ma už všetko v autocade spravené tak možno to len dal vyrezat na cnc. Možno by sa k tomu mohol vyjadriť priamo @nomadcamper :)
Taký malý detail. Na strop nad varič by chcelo aspoň magneticky pripínať zakrytie buď z Alu fólie alebo niečo čo bude odolné teplu dymu a parám z varenia. Lebo takto bude čoskoro to drevo úplne škaredé.
U tehle konstrukce postel bych spise udělal to ze by se jedna madrace dala na druhou, deptalo by me ze nevidím dozadu kdyz tam mam teda to okno😅ale ber to jen jako postreh a ne hejt😊
Dodávka super .. spíš víc než super ... ale Pokud to beru jakože ukázkovou dodávku, jaký jsou možnosti stavby atd... tak i když každá zakázka je dost individuální tak mi chybí aspoň orientační celková cena ... Nemám rád ceny typu, napište požadavky a my vám uděláme kalkulaci ... :) (nehraju na to, aby konkurence dala lepší cenu a tak ..) pokud si někoho vybírám, tak si vybírám nejen podle ceny, ale taky proto že právě chci toho konkrétního zhotovitele/dodavatele (je kvalitní/jedinečnej/má vice zkušeností atd..) :) (neber to jako hejt, jen mi to tu chybí)
Díky! Tohle je super, protože do teď jsme pořádně nevěděli, jak vlastně vestavba vypadá a je to hezký překvapení!
Ahoj Adam, ten sprchovací záves by sa dal urobiť tak, že na spodnej časti urobíš dierky a kolikmi do zeme ich ukotvis. Čo ty na to?👍 Inak špičková robota 👍.
Luxusní práce, je vidět že máš zkušenosti a myslíš na detaily. A na kolik taková přestavba vyjde jestli to není tajný
Celkem 160 tis.
@@kareldaniel9138 tak to je pěkná divočina ☺️
Opravdu skvělá přestavba! Ty nápady a jak si dokázal využít tolik prostoru, fakt úžasný! Pokračuj dál!
Tady jde opět vidět, jak si Adam pořádně máknul a udělal vše do posledního detailu a že si s tím opravdu vyhrál. Zase smekám Adame a udělal jsi velmi dobrou práci. Doufám, že bude brzo další dodávka a taky video ohledně detailingu.
Úžasný, fakt skvělý, není jediný detail který by jsi vynechal. Opravdu klobouk dolů, skvělá práce.
Cenovka?
Jsi fakt Borec, fandím ti....
Miluju tvůj smysl pro detail! 🙂
Jako fakt super a dobrá práce! Perfektně zpracované videa. Suprově domyšlená vestavba tak jak bych jednou i já si chtěl nechat vytvořit. Jen jedna věc, která mi už opravdu trhá uši a to je slovíčko ´´Krásně´´ toho je v tom projevu až krásně moc :D
Adame, fakt bomba. 🤜🤛
asi nejlepší auto na hraní karet😀
Jojo 😂😂
Co jiného dělat v autě? 🤣
Co to je za špeciálny povlak proti špine na transporteru?
Ahoj Adam! Ak to nie je tajné, môžem sa spýtať, kde si kupoval okná na T5? Pretože sa po nejakých pozerám, a s bočnými ani tak nie je problém, ako skôr so zadným oknom. A tiež by som chcel netmavené. Díki!
Ahoj. Koľko stojí presne táto prestavba? A koľko to trvá časovo? Ďík...
Super kdyby to byla vysoká T5 tak je top 👍cena vestavby?
Krásně!
Ahoj,super prestavba,len tam nieje žiadne vetranie,keď bude teplo tak sa tam nebude dať späť 😢
Ty Kráso tohle je Boží ! 👌😱🔥
Ahoj s těmi stoly je to super nápad. Akorát mi to přijde celkem hnusné. Ale nic proti je to jen můj názor. Každému se líbí něco jiného.
Ahoj , co prosím používáš za sprej na ten nárazník děkuji.
Je to krásně
co ty listy kolem schodu? a takovych veci bude v aute vice. kdyz si nedokazes vyhrat s tim aby jsi zariznul listu kolem schodku jak asi bude vypadat zbytek.
bombaaaaa krasna praca
Proč bufik v autě když je na něj origo místo pod autem a pak lze pod sedlem místo využít lépe? Vaření v autě bez odvětrání směr nahoru je peklo,za čas bude pěkně vše vonět 😉 nemožnost vézt více než 2 lidí v takto velkém autě je taky smutné,ale jinak asi ouka.
Super video!
Perfektná práca :)
Mám 2 otázky kam se dá vypustit špinavá voda, a kde se dá napustit čistá voda když někdo je na fulltime a nemá dům
Ahoj Adame. Skvělá práce 👌...prosím Tě, kde bych našel odkaz na ty Tvoje baterie prosim????...nebo pošleš?? Díky Dan
...joooo, tvl jsem slepej...😂...je hned pod tímto videem...Ale i tak díkes 😉👍
Menej slova “krásne”je niekedy viac ✌️
Ahoj, další super díl. 😀
Bylo ve vestavbě WC?
Parádní video a super přestavba dal jsi si stím opravdu záležet👍👍💪💪
Nikde jsem si nevšiml,kde je schovano wc. Vestavba je pěkná.
super video.
Ahoj, ďakujem, toto je paráada. Šiel by si opäť do Renogy, keby si robil niečo podobné? Diki
Ahoj, peckové video. 👌😊 Mam dotaz co je to za model variče v přestavbě? Předem děkuji 🚐😉
Parádní práce, kloubouk dolů. Co je to prosím za systém zavření toho šuplíku s tím stolkem? Díky a ať se daří :)
Zajimala by me cena vestavby😮💨🤔
Nič v zlom , ale 90 percent "nápadov" je prebratých od spirit nomad camper a prezentuješ ich ako svoje.
Přesně a tam je to sakra vyšší Liga ☝️
Když jsem to viděl poprvé tak mě hned napadlo to samé, okopírovaný nomad camper
Ono mi to skôr príde ako priamo práca od nomad camper, teda aspoň návrh .... Nakoľko on to ma už všetko v autocade spravené tak možno to len dal vyrezat na cnc. Možno by sa k tomu mohol vyjadriť priamo @nomadcamper :)
přesně přisvojený nápad a rozložení , jak si přisvojit cizí nápad a zkušenosti a s přehledem bez uzardění nabídnout jako své...@@antonmihal336
Taký malý detail.
Na strop nad varič by chcelo aspoň magneticky pripínať zakrytie buď z Alu fólie alebo niečo čo bude odolné teplu dymu a parám z varenia.
Lebo takto bude čoskoro to drevo úplne škaredé.
zajimala by mne konstrukce te postele ?!
Pecka 👍
Ahoj, prosím nějaký kontakt na tebe, děkuji M.
Slušnost je odpovědět !!!!
Ahoj, na kolik prosím vyšlo přetypování na obytné auto z nákladního? Díky
Nejsem si jist že obdrzis odpověď spíše asi nedošlo k přetypování...
Cca 7k u firmy tomcar
Luxus 👍
Nejlepší přestavba t5, co jsem viděl. Jak vizuálně tak praktičností. 🚐
U tehle konstrukce postel bych spise udělal to ze by se jedna madrace dala na druhou, deptalo by me ze nevidím dozadu kdyz tam mam teda to okno😅ale ber to jen jako postreh a ne hejt😊
super 👍🏅
Nechceš příště předělat autobus 😂😁
No já si myslím že poměr liků a disliků mluví za vše :)))
Ještě víc bych chtěl slyšet slovo krásně,páč mě to příšlo málo fešáku…🤢
Ty už jsi přestal brát ty stimulanty? Že už nejsi tak přemotivovanej.