Цікаво, як то я буду летіти з таким плугом 🤔, завтра теж 15-17 см люди просили виорати під ріпак. Певно 4 йому втулю. Від пробуксовки рятує пружинний довантажувач, плуг не виміляє, як звичайний догружатель. Рекомендую цю річ. На гною минулого року 20 см суглинистий чорнозем орав. Пробуксовки ноль. Якщо кидає чорний димок, то частіше на солярку можна списати. Головне шо не білий і не синій, значить мотор робить файно 💪✊👍
Привіт Ярослав Слава Україні Слава ЗСУ підкажи як я ору на тракторі т 40 у мене колесо переднє втікає З борозни а як создаєш борозну С плугом то колесо в ліву сторону втікає рівно не хоче стояти в чому може бути причина
Гарна робота 👍👍👍
Дякую ✌️✌️
Гарна робота🎉
Дякую 😄✌️
Не знаю чому, но мені подобається👏
Дякую 😄
гарна робота
Дякую 🙂
Цікаво, як то я буду летіти з таким плугом 🤔, завтра теж 15-17 см люди просили виорати під ріпак. Певно 4 йому втулю. Від пробуксовки рятує пружинний довантажувач, плуг не виміляє, як звичайний догружатель. Рекомендую цю річ. На гною минулого року 20 см суглинистий чорнозем орав. Пробуксовки ноль. Якщо кидає чорний димок, то частіше на солярку можна списати. Головне шо не білий і не синій, значить мотор робить файно 💪✊👍
В нас трохи більшиш плуг ніж у вас, знаю якщо поставити на самий нижній отвір то трактору ще легше тягнути плуг)
@@vst-257 я зрозумів, що ви не новачок, Ярослав)) просто є ще прикол з пружинами. Плуг у мене 2-25. У вас 2-30?
Перший леміш точно 30, а другий леміш трохи менший
@@vst-257 зрозумів, якраз вчора теж орав 17-18 під кукурудзу, турбіна давала жизні 😀
Турбіна добре тоді коли багато працюєш, а якщо небагато то вона і не треба
На наших землях я так непоганою, а тобі і твоєму Т25 👍👏
Ну Т25 тягне що дурний, хоча і плуг не мало бере
Вподобайка
Вдячний ✌️
Що за плуг?
Саморобний
Привіт Ярослав Слава Україні Слава ЗСУ підкажи як я ору на тракторі т 40 у мене колесо переднє втікає З борозни а як создаєш борозну С плугом то колесо в ліву сторону втікає рівно не хоче стояти в чому може бути причина
Колесо привяжи, щоб не втікало...
Плуг відрегулюй)
@@vst-257 Ми регулірували сорівно ходить не рівно
@@vst-257 Як з дисковою бороною то рівно іде а як з плугом відрегульованому то сорівно криво
@@Механизатор-з3м Кут атаки плуга... або польові дошки зношені, якщо передок тягне на оране...
Здаравеньки были Ярик ну а шо ты будеш щас рабить😊❤🎉😢😮
Горати і сіяти
Ярослав, ну куди ж гірчицю по ораному...
Ми завжди так сіяли, потім зафрезовували
@@vst-257 Не треба так гірчицю... То буде заглибоко для неї...
До речі, гречка теж не поганий сидерат...
@@МиколаМАКЛАЙ-г9я зрозумів
В мене трактор синтай 240 но хочу т25 зараз стоїть в гної загруз
👍😁
Пісок перевертати то не важкий чорнозем.
Ага пісок, місцями глину дістає
Пісок в тебе в голові😂
Шолом вдівай бо цей т25 як мотоблок тарахтиць це жах як ним можна працювати
Бо т 25 сила
@@vst-257 т-25 сила😂😂😂🙆🙆НЕПОТРІБ
@@1yxyy1988 руками і ногами тоді працюй, трактор на металолом здай 😂😂
@@vst-257 ну т25 то не є трактор тим більше для поля
@@1yxyy1988 Дурні думки бувають у кожного, тільки розумний їх не висловлює...
і для чого та оранка, розкинув і задискував, все, і соляру економиш і землю не мучиш
Навпаки я відразу і стерню запарив, як поживу
@@vst-257 так так і ореш три рази в рік
@@KubotaMadeInJapan два🙂
А дискову йому з кишені дістати?... Питання риторичне... Хлопака робить тим, що має...
@@МиколаМАКЛАЙ-г9я мені певно подарували, також працював чим мав, без дисків то не робота.
Чудова робота 👍🏻
Дякую ✌️