Forest job / Lumberjack fails - Stihl 462 a New Holland T5070

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 19 гру 2024

КОМЕНТАРІ • 112

• @oldaz.5094
    @oldaz.5094 6 місяців тому +1

Hned mám lepší náladu,díky Míro za video...👍👏👏

• @forestjobbabouch
      @forestjobbabouch  6 місяців тому

Moc děkuju Oldo 😀, tyhle videa rád nemám , na chlubení to není😕

• @oldaz.5094
      @oldaz.5094 6 місяців тому

@@forestjobbabouch hlavně,že je to dole...👍

• @peterpeter377
    @peterpeter377 6 місяців тому +4

Pavel je šikovnej😂😂😂😂😂😂😂😂😂 manták to je 😮

• @forestjobbabouch

Tohle se stane , ale dostat to ven nebyla taky sranda

• @fanda789
    @fanda789 6 місяців тому +2

Jak se mohl ten traktorista dostat do toho příkopu?Cesta je tam dost široká.

• @forestjobbabouch
      @forestjobbabouch  6 місяців тому +1

Ahoj Fando , stane se , odbočoval doleva na cestu a víc si nadjel , pak ho strhla krajnice , přeju hezkou neděli .🌄

• @centaurogrizzly24
      @centaurogrizzly24 Місяць тому

Il était saoul comme un Polonais ! ... trop de vodka

• @janbanovec9384
      @janbanovec9384 19 днів тому

No to vis keď sa tam zamieša 🍺🥃 hneď je to na mieste takáto havária

• @antoninkrejcir2240
    @antoninkrejcir2240 6 місяців тому +2

Ahoj Mirku,no mrzeníčko v lese je hned,hlavně že to dobře dopadlo. Vítr a podmáčený cesty,no to je ta pravá komdinace,jak pro pilaře,tak pro traktoristy,nebo kamioňáky.Ale poradily jste si skvěle,tak super.Lesu zdar a hlavně vopatrno.👍🤝

• @forestjobbabouch

Moc děkuju Tondo 😀, však to znáš , no v tom větru už jsem to neměl pokoušet , jak byl nařízlej musel dolů , to bych doma neusnul , jo a slyšel jsem v rádiu , že u vás budou zase Indiáni 🐎, opatruj se a zdravím celou rodinku .🖐🌲🍀🚜

• @antoninkrejcir2240
      @antoninkrejcir2240 6 місяців тому +1

@@forestjobbabouch Ahoj,Indiáni budou,Vinetů,druhý díl 😀

• @hrusticka137
    @hrusticka137 6 місяців тому +1

💪🌲🪚🪓 super video a ukázka toho když se nedaří tak se to nevzdá a navíc i s prezentací na youtube! Obdiv!

• @forestjobbabouch

Ahoj chlape 🖐, zdravím z Jihu a za sledování a pěkný komentář děkuju 😀, vážím si toho .🌲🚜

• @Mike_Mike_0
    @Mike_Mike_0 6 місяців тому +1

Hurikan Benje radi dal 🌀🌀🌀
    Radsi toho nechat a 🍺🍺🍺
    Pan Pavel take v poradku 👍👍👍 vyjel to na 1++.
    Ohnuty plech jde vyrovnat, poskrabana barva jde natrit, velky 🍹🍹🍹🍸🍸🍸 a jedem dal.
    Lesu zdar 🌲🌲🌲 at sa dari 👍👍👍 a hlavne ze to nebylo na 🚑🚑🚑 protoze tam ne vse jde spravit spet do normalu. ♥️♥️♥️

• @forestjobbabouch

Ahoj Mike 🖐, moc děkujeme 😀, ani žádný plech jsme rovnat nemuseli , vypadlý rozvaděč jsme nasadili a jelo se dál🚜 , no a v tom větru jsem neměl vůbec začínat , opatruj se🍀a Lesu zdar .🌲

• @Mike_Mike_0
      @Mike_Mike_0 6 місяців тому +1

@@forestjobbabouch 🍺🍺🍺

• @drevorezd.g.
    @drevorezd.g. 6 місяців тому +2

Tak to bol veru deň 🤦 Pavel mal ukázať aj trenky 😁😁😃😃 ale zvládli ste to na jednotku 👍🍻

• @forestjobbabouch

Ahoj Denisi🖐, děkuju za sledování a komentář 😀, naštěstí to v jednom dni nebylo . No ani ti k tomu víc psát nemusím , však si toho v lese taky už hodně zažil , opatruj se a zdravím celou partu .🚜🌲🍀

• @drevorezd.g.
      @drevorezd.g. 6 місяців тому +1

@@forestjobbabouch jasne viem ako to chodí. Síce ja som už v lese nebol vyše dvoch týždňov ale viem ako to chodí. Tak nech sa darí kamarát a občas aj také dni musia byť 🙂🍻🍻pozdravujem aj Pavla 🙂

• @rostik6874
    @rostik6874 6 місяців тому +1

Ahoj Miro,ty brďo aj takové věci sa stanů a je to hned.Ještě,že se to obešlo bez újmy na zdraví a materiálních škod.Jinak větřisko jsi tam měl pořádné.Tož ogaři,mějte sa fajn a kurňa hlavně opatrně!!!Ros.

• @forestjobbabouch

Ahoj kamaráde ,🖐 zdravím a za sledování moc děkuju 😀. Vyvážečka byla bez závady a já už se do kácení neměl pouštět , no ale určitě to znáš , opatruj se a přeju hezký víkend .🍺🌞🍉

• @michal5677
    @michal5677 6 місяців тому +1

Zdravím
    ne vždycky se daří .Vítr potahuje a na tom place je to znát.A prochcaná krajnica na tu bídu to dopadlo na dobře .Jak nedělá Pavel přemety tak je to taková epizodka k dobru.Pánové lesňí dělníci.Ať se daří.

• @forestjobbabouch

Ahoj Michale 🖐, zdravíme z Jihu a za sledování děkujeme 😀, jojo ve větru už jsem se měl na to vyprdnout a s vyvážečkou se nic nestalo , padala pomalu , vypadnul z držáku jen rozvaděč , Lesu zdar chlape .🌲🚜

• @StefanUhliarik-vn3tp
    @StefanUhliarik-vn3tp 6 місяців тому +1

Ahoj Míra vítr proti tobě ale prohik je profik a to s Pavlikem to sem se zspotil i já hlavně že se mu nic nestalo chlapi hodně zdar u hlavně zdravý domu🤙🤙👍👍😂

• @forestjobbabouch

Ahoj Štefane , zdravím a moc děkuju 🖐😀, jojo to se nám moc nepovedlo , ale hlavně se nikomu nesmí nic stát , foukalo směrem ode mě a Pavel byl naštěstí v traktoru , přeju hezký víkend .🚜🌞🍺

• @ludekmaly5892
    @ludekmaly5892 6 місяців тому +1

Zdravím,pánové klobouk dolů. Dopadlo to dobře. Ať se daří a hlavně opatrně 👍💪🙂👌🚜🎻🌲🍺

• @forestjobbabouch

Ahoj Ludku , moc děkuju 🖐, ale přede mnou moc nesmekej , měl jsem se na to v tom větru vyprdnout , Lesu zdar kamaráde .🌲🍀🚜

• @peterpeter377
      @peterpeter377 6 місяців тому +1

​@@forestjobbabouchdávno som nevidel nič horšieho😮, kamarát takto prišiel o život, on mal na sebe však tri stromy😢.

• @forestjobbabouch

Dobře mi tak Petře , měl jsem ho nařízlej a vítr zesílil , musel jsem je dostat dolů , potom už jsme skončili , tak se na nás nezlob , vím , že se ve větru kácet nesmí , nemusel jsem to sem dávat ale alespon každý vidí , jak je to nebezpečné , i tak děkuju a přeju hezký víkend@@peterpeter377

• @peterpeter377
      @peterpeter377 6 місяців тому +1

@@forestjobbabouch nehnevám sa, to, že si to zverejnil je správne, možno sa z toho niekto poučí.
      Stromy boli dosť vysoké a vietor silný, stačil silnejší poryv vetra a už by to letelo opačným smerom.
      Veľa šťastia!

• @forestjobbabouch

@@peterpeter377 Jsi poctivý chlap , hodně štěstí celé rodince 🍀

• @ladislavgazdik7595
    @ladislavgazdik7595 6 місяців тому +1

Ahoj Mirku, takto na rovine to pokazit😁. Ale keby sa stale len darilo, tak sa nic nenaucis 😀. Lesu zdar! 💪🌲🪓🪚

• @forestjobbabouch

Ahoj Ládo , moc děkuju za sledování 😀, máš pravdu , tady jsem se naučil , že ve větru nemá cenu se do toho pouštět , no to už bych měl vědět dávno 🤔, opatruj se a Lesu zdar .🍀🌲🚜

• @tomaswollner9564
    @tomaswollner9564 6 місяців тому +6

Ahoooj,no teda to jste měli šlamastyku teda😁,tak hlavně že to všichni přežili ve zdraví,tak opatrně kluci a lesu zdar🍀🌲🤟👍

• @forestjobbabouch

Moc děkujeme Tome 😀, Pavel si trochu víc nadjel🚜 a já jsem se do toho v tom větru neměl vůbec pouštět .🌲

• @josefkolda4312
    @josefkolda4312 6 місяців тому +1

👍🤞💪dobře jste si poradili 👍jen to dobré ráno chybělo 🤣tak snad nebude Škoda moc veliká👌držím palečky👍

• @forestjobbabouch

Díky Pepo 😀, škoda nebyla žádná , rozvaděč se tam jenom nasazuje ✌, Lesu zdar 🌲a ad se dobře daří .🍀

• @luboskorbel2720
    @luboskorbel2720 6 місяців тому +1

Pěkný, chlapi. Každý den není posvícení. Hlavně bez zranění, vše ostatní se nahradí. Ahoj

• @forestjobbabouch

Moc děkujeme Luboši 😀, naštěstí nebyla škoda vůbec žádná , ten rozvaděč je tam jenom nandanej tak vypadnul a vyvážečka padala pomalu , ad se ti dobře daří .🍀🌲🚜

• @flanacre
    @flanacre 6 місяців тому +1

Mirku ahoj. Uff ale tož su rád že to vše dobře dopadlo. Šak i to se stáva nevadí vubec jede se dál. 👍

• @forestjobbabouch

Díky kamaráde ,😀 jojo dopadlo to dobře , já jsem ve větru nepokračoval , neměl jsem ani začínat a vyvážečce se nestalo vůbec nic , Opatruj se a Lesu zdar .🍀🌲🍺

• @DeadWoodLogging6996
    @DeadWoodLogging6996 6 місяців тому +6

I am sorry to see this happened to you guys, but it`s all part of the job...2 years ago, i flipped my tractor trailer full of firewood in the ditch beside the road, just like you did. Luckily, with the help of some good people (just like you had), everything turned out ok.
    No one got hurt, and that is the most important thing.
    Stay safe guys !

• @forestjobbabouch

Díky kamaráde , napsal jsi to přesně , pokut se nikomu nic nestane tak je to sranda . Na vyvážečce se nic neporouchalo , vypadnul jenom rozvaděč a ten jsme zpátky nasadili , jo a taky už ji převrátil i se dřevem , to byla horší práce , opatruj se a všechny u vás zdravím .🖐🌲🚜

• @jirizak4002
    @jirizak4002 9 днів тому +1

na vše je potřeba odborníků

• @forestjobbabouch
      @forestjobbabouch  8 днів тому

Dobrý no , tohle není na žádné chlubení , ale prdnul jsem to sem taky , pokaždé se nedaří , ve větru jsem neměl vůbec začínat .

• @argoatos2206
    @argoatos2206 6 місяців тому +10

Podľa tohoto videa by som povedal ze tyto chlapi išli dneska prvý krát do lesa. 🙈🙈 keby bol dobrý nie je v jarku. 😂😂

• @forestjobbabouch

Kdybych sem dával , jenom když se daří , tak by to byla nepravdivá pohádka , i tak děkuju a přeju hezký víkend🍺🌞

• @petrroller8727
    @petrroller8727 6 місяців тому +1

Ahóój Mirku👋počasí neporučíš a hlavní je zdraví💪Pavel se určitě kochal😁😬vše dopadlo dobře to je hlavní👍

• @forestjobbabouch

Ahoj kolego 🖐, moc děkuju😀 , jojo , ale sobě jsem poručit měl a v tom větru se na to vyprdnout , moje chyba 🤔. Vyvážečka neměla vůbec žádnou ujmu 🚜, opatruj se a Lesu zdar .🌲

• @martincrhaNATURAL45
    @martincrhaNATURAL45 6 місяців тому +1

Mirku dobré ráno od Pavla neproběhlo asi to bylo odpoledne po pracovní době🤔😂 každopádně jsi opravdový UA-camr ...točíš za každých okolností a počasí 😂a vypadalo to v jednu chvíli, že ti Pavel možná dá i za uši 🤔🤣🤣samozřejmě si dělám legraci👍😃 a vidíš podle sledovanosti tvé video se vyplatilo, pěkná práce👍💪💪 Ahoj Martin 🌲🌲✌

• @forestjobbabouch

Díky Martine 😀, jojo o video je veliký zájem a vážím si toho ✌, ale radši točím , když se daří a vše je v pohodě , tady se nic nestalo a ani na vyvážečce nebyl šrám a Pavla jsem se samozřejmě zeptal , jestli to můžu zveřejnit , bez svolení bych si to nedovolil , opatruj se🍀 a ještě jednou díky .🌲🚜

• @martincrhaNATURAL45
      @martincrhaNATURAL45 6 місяців тому +1

@@forestjobbabouch není zač 👍

• @tatapilot8874
    @tatapilot8874 6 місяців тому +1

A nedá si říct a nedá říct 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Zase ti do té práce fouká. Sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo . Lesu zdar 🌲🌲🌲🌲

• @forestjobbabouch

Díky chlape 😀, máš pravdu ✌, tohle byly ty poslední , ještě z minulého videa , na ty už jsem se měl vyprdnout , Lesu zdar kamaráde .🌲🚜

• @centaurogrizzly24
    @centaurogrizzly24 Місяць тому +2

C'est comme ça que je travaillais quand mon patron m'a mis à la porte !

• @peterondracka7854
    @peterondracka7854 6 місяців тому +3

Svačko kdyš fouka viter SE pobrať pre 😢 a nie kaceť

• @forestjobbabouch

Máš pravdu Petře , neměl už jsem se do toho pouštět , přeju hezký zbytek neděle .

• @emil.hampejs
    @emil.hampejs 6 місяців тому +1

Ufuf ten vitr, pekne to tancovalo.

• @forestjobbabouch

Jojo ,trochu polevil a tak jsem se do nich pustil , byla to blbost , zdravím a za sledování děkuju .🖐🌲🚜

• @radoslavkupec7852
    @radoslavkupec7852 6 місяців тому +1

Jen takový dotaz, packama to nešlo se postavit sám? Ať se daří a hlavně opatrně.

• @forestjobbabouch

Děkuju za správný dotaz 😀, dvakrát to zkoušel a nehnul s ní , při prvním záběru na kolegu je to vidět , přeju hezký víkend .🌞

• @jirikovagaraz2391
    @jirikovagaraz2391 5 місяців тому +2

Dr. voštěp mozoule Není to příznak choroby ? 😁

• @MarcelVandeLaar
    @MarcelVandeLaar 6 місяців тому +3

nou het pakt helemaal niet goed uit wie gaat er nou zagen bij veel wind bomen zijn hoog en één spar kapot gegaan nee deze mannen moeten toch maar een bosbouw opleiding doen het zijn prutsers geen enkele evaring

• @forestjobbabouch

Jojo , v Čechách se někdy dělá i za větru , tohle už bylo dost , taky jsme hned potom skončili , ale dobře mi tak , moje chyba .🌲🚜

• @zdena4827
      @zdena4827 15 днів тому

Ahoj,nechci poučovat ale ty hlavní řezy se mi zdají strašně nízko.Potom se to trhá a padá kam chce.

• @MikyBianchi
    @MikyBianchi 6 місяців тому +2

my god,hobbyworkers schow there high proficency 😂🤮

• @tatra-danielkaras
    @tatra-danielkaras 6 місяців тому +1

TAK ZDRAVIM ŤA MIREK- PILA IDE O STO ŠESŤ NO A NIEKEDY SA ZASEKNE A NIEKEDY JE PRÚSER TRAKTOR ALE VŠETKO SA DÁ ZVLÁDNUŤ

• @forestjobbabouch

Ahoj Dane 🖐, moc děkuju 😀, jojo ve větru jsem se na to měl vyprdnout a jak je to s technikou🚜 víš sám určitě moc dobře ✌, přeju hezký víkend všem u vás🌄

• @Ikedal-sm9un
    @Ikedal-sm9un 10 днів тому

No me ha parecido bien como has hecho los cortes desde el primer momento.Yo he trabajado muchos años tirando arboles con la motosierra y no hubiera hecho asi,el viento es muy malo pero creo que has hecho mal.Un saludo y a seguir.

• @forestjobbabouch
      @forestjobbabouch  9 днів тому

Ano máte pravdu , ve větru se kácet nesmí , během dne dost zesílil , zveřejnil jsem to , abych ukázal jak je to nebezpečné , je mi 54 a v lese dělám i s učilištěm od 17 let .

• @josefzàruba-g1i
    @josefzàruba-g1i 6 місяців тому +1

Zdravím Mirku. Dobře jste si s Pavlem poradili. Hlavně že se nikomu nic nestalo 🙂🪵 Jinak přeji ať se daří a Lesu Zdar 🚜🌲👍

• @forestjobbabouch

Ahoj kamaráde 🖐, moc děkujeme za sledování a komentář😀 , tohle se nám nepovedlo a když už jsem to natočil , tak by byla škoda to sem nešoupnout , vše dopadlo dobře a nic se nemuselo ani opravovat🚜 , přeju hezký víkend .🌞

• @PavelHodík-p2u
    @PavelHodík-p2u 3 місяці тому +1

Opravdu pat a mat😅😂

• @ralfdamke1642
    @ralfdamke1642 13 днів тому +1

Bei Wind ist das alles nicht mehr so toll😮

• @forestjobbabouch
      @forestjobbabouch  13 днів тому

Máš pravdu kolego , ve větru se kácet nesmí 😯🌲

• @MichalBertl
    @MichalBertl 6 місяців тому +2

Ahoj Míro, kdo tohle nezažil, nedělal v lese. Prostě den blbec. Poradili jste si mistrovsky, hlavně, že všechno dobře dopadlo. Jste Borci. Celé partě přeji lepší dny. Zdravím z Brd, lesu zdar. 👍💪🌲🌳🚜✌️🍻

• @forestjobbabouch

Ahoj Michale 🖐, posílám pozdrav z Hoštic u Tábora a děkuju😀 . Naštěstí to bylo ve dvou dnech , tak se nějaká práce udělala . Pavla to strhlo , ale jinak to zvládnul pěkně bez závady🚜 , no a já už jsem se do toho neměl pouštět , znáš to náraz povolí , mohlo by to jít a ono prdlajs , opatruj se a hezký víkend🌞🍺🍉

• @AgroProVideos
    @AgroProVideos 6 місяців тому +1

Pekné video davam like nech sa darí

• @forestjobbabouch

Díky kamaráde ,😀 vážím si toho , Lesu zdar🌲 a opatruj se .🍀

• @CarstenB-o1u
    @CarstenB-o1u 13 днів тому +1

Dümmer geht nicht , Baumfällen bei Wind und dennoch so !

• @forestjobbabouch

Ano máte pravdu , ráno to bylo mírné , potom vítr zesílil , musel jsem je dostat dolů , potom už jsem nekácel .

• @buzzkelt6916
    @buzzkelt6916 6 місяців тому +1

Kto nič nerobí nič nepokazí.

• @forestjobbabouch

Díky kamaráde 😀, zdravím z Jižních Čech🖐 a celé rodince přeju heký víkend .🍺🌞

• @JanezZupančič-v4e
    @JanezZupančič-v4e 11 днів тому

Kaj kažete te nesposobneže.....

• @forestjobbabouch
      @forestjobbabouch  11 днів тому

Pokaždé se nedaří , chtěl jsem ukázat , jak je nebezpečné kácet ve větru a hlavně , že se to nesmí , přeju hezký zbytek neděle .

• @josefgoldbrunner7838
    @josefgoldbrunner7838 13 днів тому +1

Hallo, echt lauter Spezialisten, wie kann man damit Geld verdienen.

• @forestjobbabouch

Dá se vydělat , tohle byl špatný den i to k té práci patří .

• @obrabenikovuIRONMAN2023
    @obrabenikovuIRONMAN2023 6 місяців тому +1

Ahoj Mirku, pátek 13tého asi udělalo své? 🤔je dobrej...👍úspěšná mise se zdařila, vše v pořádku 👍✌Mirku štěstí, že jsi nenatáčel jako minule z traktoru...

• @forestjobbabouch

Díky Martine 😀, v jednom dni to nebylo , poprvé foukalo a další den pršelo , já už to balil a Pavel si nadjížděl do cesty doleva , traktor se jen opřel , ale na kabině bych sedět nechtěl .🚜🍀🌲

• @andros.garden61cc
    @andros.garden61cc 6 місяців тому +1

• @DomingoDíasdefiesta
    @DomingoDíasdefiesta 13 днів тому

20 años cortando pinos en laderas.en llanos pinos torcidos.como garrotas y no he visto más tonterias que tienen ahora paca cortar un árbol, no he vistos en mi vida,les falta la regla el metro

• @forestjobbabouch

Jo občas se to nepovede , dávám sem vše , i nezdary .

• @AnacesardaLuz26daLuz77
    @AnacesardaLuz26daLuz77 6 місяців тому +2

César 🧔🏻 Gabriela Catalina 🧡🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️❄️❄️❄️❄️❄️☃️🌬️🥶🏔️

• @stonerphil1028
    @stonerphil1028 10 днів тому

Deja si le gard apprenait a filmer avant de faire des videos ce serait bien !

• @forestjobbabouch
      @forestjobbabouch  10 днів тому

Jojo pokaždé se nedaří , nevadí mi ukázat i nezdar

• @Sinarglondong
    @Sinarglondong 6 місяців тому +1

Good xx ❤❤❤❤❤

• @AndrzejKukliński-x8r
    @AndrzejKukliński-x8r 6 місяців тому +1

👍