Tap to unmute

Borzalmas akksi idő! - iPhone 15 Pro Max

Поділитися
Вставка
 • Опубліковано 1 лис 2023
 • Használd az APPLEPIE kupon kódot és 10% kedvezményben részesülsz itt: www.iphonemagyarorszag.hu
  Apollo Armor tok: iphonemagyarorszag.hu/termek/...
  BENKS ventillátoros töltő: iphonemagyarorszag.hu/termek/...
  MagPower Duo: iphonemagyarorszag.hu/termek/...
  -
  Nyerj iPhone 14 Pro Max-ot!
  1. Iratkozz fel a csatornára.
  2. Hagyj egy kommentet a videó alatt
  3. Kövess ezeken a platfromokok:
  - Instagram: / joeritter
  - Facebook: / jritter
  - Twitter: / ritterjoe
  4. Ennyi, nincs több dolgod regisztráltál!
  Nyerj még egy iPhone 14 Pro Max-ot!
  1. Menj fel az www.iphonemagyarorszag.hu oldalra.
  2. Vásárolj bármit.
  3. Ennyi, automatikusan regisztráltál.
  Sorsolás: 200,000 Feliratkozó elérése után!
  -
  Instagram: / joeritter
  Facebook: / jritter
  Twitter: / ritterjoe
  TikTok: tiktok.com/joeritter
  -
  Videó animációk: www.motionvfx.com
  -
  Instagram: / joeritter
  Facebook: / jritter
  Twitter: / ritterjoe
  -
  Videó animációk: www.motionvfx.com
  #applepie
  #joeritter
  #iphone15pro
 • Наука та технологія

КОМЕНТАРІ • 185

 • @tamasbogdan719
  @tamasbogdan719 3 місяці тому +17

  Szeptember 25.-én kezdtem el használni a 15 Pro Maxot. Jelzem, véleményem szerint full átlagos felhasználó vagyok. Néhány fotózás, némi UA-cam, esetleg TikTok, Messenger és Facebook pörög, egy kis insta, plusz amennyit telefonálok. Nekem egy napot simán bír, inkább többet ha úgy van. Ha nyúznám valószínű rosszabb lenne az akksi idő. Munkába menet jövet még zenét hallgatok, ez kb napi 2 és fél óra. De indokolatlanul sokat nézegetem a telefont amúgy. Kijelző változó. Napi átlag olyan 5 óra körül van, ha nagyon ráérek akkor bőven több. Most néztem, 17 töltési ciklusnál járok. Nagyon kiváncsi leszek, meddig és hogyan fogja bírni a telefon a strapát. 13 Pro-val teljesen megvoltam elégedve, és igazából eddig ezzel is megvagyok. Nyilván örülnék ha az akksi még többet tudna, de hát sajnos ez van. Videózni amúgy egy két alkalommal próbáltam, még különösebb okom nem volt rá. Magát a kijelzőt meg automata fényerőn használom, sötét módba. A töltésnél csak az optimalizálás aktív, mindig 100-ra töltöm. Eddig kb 20% volt a legalacsonyabb töltöttség, alább nem mentem. Nálam eddig ezek a tapasztalatok. Most mikor ezt a kommentet írom 73 százalékon vagyok, délelőtt 11kor vettem le töltőről most pedig éjjel fél 1 múlott. 😊 Köszi amúgy a videót, vártam már mik a tapasztalatok, remélem nem baj hogy kicsit leírtam én is mi a helyzet ilyen felhasználás mellett. 🙂

  • @dosapatrik6633
   @dosapatrik6633 3 місяці тому

   Csatlakozok hozzád @tamasbogdan719 , egy dual simmel fejelném meg amit írtál de kb ugyan ez és nekem a 1,5 nap laza. 11.01-én 17:05 kor vettem le töltőről és most ma 11.03 11:07 -kor 11 százalék alacsony töltöttségű mód nélkül. Samsung S21 Ultáráól váltottam. Aksiban biztos jobb.

  • @balazsgaal2220
   @balazsgaal2220 3 місяці тому +1

   Nagyon jókat írtál. Ez tényleg egy átlagember napi használata egy telefonnal.

 • @norbertvaczi6782
  @norbertvaczi6782 3 місяці тому +15

  Lehet ezért volt csak 30 perc a rendezvény 😂 Sietni kellett az akksi miatt. Ettől függetlenül a legjobb. 😊

 • @ViragZsolt_
  @ViragZsolt_ 3 місяці тому +7

  Én maximálisan megvagyok elégedve ezzel a telefonnal. Én ugyanis a telefont nem napi tartalom fogyasztásra használom, hanem ha valahova megyünk utazni, akkor egy kis fotó vagy ilyen dolgok amúgy amikor itthon vagyok én szinte alig használom nekem így konkrétan 3-4 napot kibír a telefon töltés nélkül minden mást számítógépen csinálok.
  Okt. 16.-a óta 5 ciklus van a telefonban .
  A profi felhasználókat sajnálom, hogy ilyen szinten nem bírja a készülék a komoly megerőltetést.
  4 év kihagyás után újra visszatérni a márkához. Nekem abszolút pozitív.

 • @lacinagy9344
  @lacinagy9344 3 місяці тому +10

  Én maradok a jól bevált 13 promax-nál. 88 százalékos aksival az én felhasználásom mellett is több, mint egy nap. Köszi a videót Joe. Király lett, mint mindig.

  • @luxbeci2
   @luxbeci2 3 місяці тому

   Nekem 99%-os az iphone 13 pro max

  • @lacinagy9344
   @lacinagy9344 3 місяці тому

   @@luxbeci2 nagyon jó. És?

 • @EvaMneBanyai
  @EvaMneBanyai 3 місяці тому +9

  Kicsit szomorú, hogy ebben nem fejlődött a 15-ös Pro Max széria. Köszi szépen Joe, hogy megosztottad a tapasztalatokat!

  • @TamasKiss-yk4st
   @TamasKiss-yk4st 3 місяці тому +11

   Alapból tovább bírja mint a nagyobb aksis Androidok (5000mAh), szóval a fejlődés nem is indokolt. Az hogy minden szutykot rádug az szívja le, a külső SSD amire veszi a dolgokat meg a mikrofon többet szív le mint amit a telefon használ (azoknak nincs energiaforrása, a telefon biztosítja a szükséges áramot nekik), szóval azok nélkül lényegesen jobb lenne az üzemidő is.

 • @balazsgaal2220
  @balazsgaal2220 3 місяці тому +2

  Nem tudom ki mit csinál a telefonjával, de kollégám több mint 1 éves 14 Pro Max készülékének még mindig 98%-os az akksija, a múltkori videód után mutatta. Naponta egyszer tölti, este. Napközben a munkahelyen arról hallgatjuk a háttérzenét a Spotify-ról wifi-n és még sokszor az AOD is be van kapcsolva rajta!
  Azt mondja, hogy készenlétben szinte alig fogyaszt 1-2 %-ot éjszaka AOD nélkül. Szerintem nagyon jó.

 • @Jakixus
  @Jakixus 3 місяці тому

  A töltési ciklus azt jelzi akkor elvileg, hogy hányszor volt 0-ról teljesen feltöltve? Ha én mondjuk naponta többször töltök rajta 20%-ot akkor az minek számít?

 • @_Petrovics
  @_Petrovics 3 місяці тому +1

  iPhone 15 Pro-t vettem, és már az első alkalommal feltűnt, hogy valami nem oké. Emlékszem, az előző telefonomnál, a 13-as alapmodell esetében csak néztem, hogy két éve új korában, meg tudtam vele azt csinálni, hogy reggel levettem 100-on a töltőről, és három teljes napig elvolt töltés nélkül, átlag felhasználás mellett.
  Ezt az érzést közel sem hozta a 15 Pro, amire részben számítottam, hiszen arányaiban ennek van a leggyengébb akksija a négy modell közül.
  De nem zavar. Olyan dolgokra képes ez a készülék, hogy teljes mértékben elnézem, és elfogadom, hogy ennyit bír. Szerencsére egy rakat kiegészítőt kapni, ami biztosítja a töltést mindenhol, mindenkor.

 • @Gegrix
  @Gegrix 3 місяці тому +2

  Én az alapmodell mellett döntöttem, így 15 plus-t használok egy hete. Kedden délután töltöttem 100-ra, most péntek dél van és 54%-on áll a töltöttség. Hozzáteszem, 2 telefonom van és mindig az újabbat használom privátnak, a másikat cégesnek (11 pro max), így annyira nem is meglepő a jó akku üzemidő. Most nyugdíjaztam a 15 plus megvásárlásával a régi 8 plus-om, melyet megjelenése óta használtam, kicsit sajnálom is, mert imádtam!

 • @krisztiannasvadi7094
  @krisztiannasvadi7094 3 місяці тому

  Egy szoftver frissítésel nem lehetne meg oldalni a dolgokat?

 • @janosgalambos1622
  @janosgalambos1622 3 місяці тому +1

  Köszi a tapasztalat megosztást😊

 • @TFVscp
  @TFVscp 3 місяці тому

  A log felvételbél ugyebár egy külső vinyot is rá kötsz? Akkor azt a vinyot is a teló táplája. Az a vinyo még ha ssd akkor is áram kell neki. Én a 14 pro max-omat persze le tudom meríteni délre ha reggel 7-től használom ha akarom. De a legdurvább napom is normál esetben 75% volt. De általában 25-50% amit elhasználok. Szerintem amiket most elmostál semmik másik gyártó nem tudná jobban megoldani ugyanekkora aksival de még nagyobbal se, hacsak nem radikálisan pl dupla akkora aksija lenne.

 • @medvood1253
  @medvood1253 3 місяці тому

  Szeva Joe. Mi a helyzet az Apple watch Ultra 2- vel. Órában nem váltottál? Esetleg a közeljövőben lesz teszt az Ultra 2 -ről?

 • @BiborMarkotan
  @BiborMarkotan 3 місяці тому

  Nagyon szeretem a videóidat, sokat segít eldönteni, hogy melyik készüléket válasszam😊

 • @ErikRacz-je8qj
  @ErikRacz-je8qj 3 місяці тому +4

  Remélem hogy szoftveresen frissítik az akksi kapacitását

 • @alexandrabarta2426
  @alexandrabarta2426 3 місяці тому

  Nekem 13 pro maxom van Csütörtökön töltöttem fel a telefonomat, de még este nyomkodtam egy kicsit. Pénteken elmentem dolgozni hazaértem és a telefon 62%-on volt délután. Nyomkodtam, játszottam vele és 22%-al tettem le este. És most szombaton reggel 17%-on volt az aksi. Egy másfél nap még mindig kibírja, 98%-os az aksi állapota. Én imádom nem bántam meg hogy 13-as szériát vettem. 😊 köszönjük Joe, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat 😊

 • @xshirokenx
  @xshirokenx 3 місяці тому

  Annyira nem ért váratlanul ez a bejelentés, mert ha ProRes-be rögzít az ember, akkor az rendesen tudja zabálni az aksit.
  Én nemrég vettem használtan egy Iphone 12-t és és 90%-os aksival még mindig kibír egy napot nálam és ennek nagyon örülök.
  Ha esetleg utazok, többet videózok vagy pörgetem a UA-cam-ot, akkor azért nekem is bőven kell a Powerbank.
  Köszönjük a videót!!
  😄😄

 • @iStylerJam
  @iStylerJam 3 місяці тому

  Szia Joe! A 16-os szériánál hátha ráfeküdnek végre az akksiidőre is...

 • @JokkaHUN
  @JokkaHUN 3 місяці тому +1

  Szia Joe. Nekem a 11 Pro Max igaz az akumlátora már csak 81%, iOS17-ig egész tűrhetően bírta a napot azóta viszont borzalom. Normál használat mellett a nap végén még volt vagy 45% vissza, de az új rendszerrel már inkább 20 és alatta. 2019-ben vettem újan az appletől, nem használt készülékről beszélünk. Most már ha nem szeretnék meglepetést, kell egy külső aksi, hogy ne legyen baj.
  Már marad ez a készülék amíg a 16 Pro Max ki nem jön, addig viszont plusz aksi a zsebben vagy a tatyóban.

 • @GyulaSzigethi
  @GyulaSzigethi 3 місяці тому

  Joe. Tavaly nem azt mondtad a 14 pro maxról hogy az eddigi legjobb aksiidejű telefon?

 • @blzsp5267
  @blzsp5267 3 місяці тому

  Szia!
  A velemenyedre lennek kivancsi:
  Iphone 12 pro-m van 80%os akksival. Reggel 7tol 12ig birja. Felkelek: radio, youtube, social media… ekkor felrakom tolteni. Fel le huzogatom, mert ide oda mennem kell az irodaba. Amikor hasznalom vegig be van dugva. Tovabbra is megy a zene hallgatas, yt stb. Majd nagyjabol 4re feltoltodik 80%ra es megyek haza. Elegge idegesit, hogy log a kotel a nal feleben amikor mar tolteni kenyszerulok. Arra gondoltam, hogy ezt kikerulne vennek egy tolto padat amire amiutan beerek az irodaba ra helyezem, amikor kezembe veszem nyilvan leall a toltes. Igazabol vegig akarhanyszor leteszem a telefont akkor instant a tolto padra tennem igy soha nem merulne kb 80% ala, viszont szinte egesznap tolton lenne es fel-le teszegelgetnem szinte minden emelesnel. Nagyon kikeszitheti ez az eszkozt vagy igazabol nem szamit? Elore is koszi a valaszod!

 • @noeminemeth2744
  @noeminemeth2744 2 місяці тому

  Sok sikert mindenkinek!😊

 • @ferencantal708
  @ferencantal708 3 місяці тому

  Amugy a youtube ok hogy a kepernyo fenyero miatt zabal, de nem kellene olyankor lehoznia a frissitest 1-10 Hz-re? Vagyis ne zabaljon mar annyira

 • @andraspetranyi3366
  @andraspetranyi3366 3 місяці тому +1

  Korlátozott paraméterekkel (akksi) jelen állás szerint kimaxolt technika?! 🤷‍♂ Az energiatárolás egy fő probléma napjainkban, gondolom a jövőbeli szériáknál már ez is egy megoldandó probléma lesz. Jó videó lett!

 • @tamaskozma7840
  @tamaskozma7840 3 місяці тому +1

  Én azt látom ,hogy az akkumlátorok vagy a hűtés nincs felkészülve ilyen nagy teljesítményhez . Sajnos nem fejlődnek a processzorokkal párhuzamosan.Nem csak Iphone hanem a tobbi amdroid készülék is ...

 • @sandorzsoltjasko7248
  @sandorzsoltjasko7248 3 місяці тому +2

  Igen, sajnos ettől tartottam, hogy kevés lesz ez az akksi kapacitás. Egy min. 5000mAh kellett volna bele.

 • @nagyzoli4891
  @nagyzoli4891 3 місяці тому

  Szia. Nekem csalódás volt meg venni a MagPower duót.
  Kétlem hogy tudja azt 5000mah.
  40% töltött a 15+ ba.
  Nem minden arany ami fénylik .
  A 15+ nálam 2 napot simán bír !
  További szép napot mindenkinek.

 • @Laca970
  @Laca970 3 місяці тому +1

  1 hónapja használok 14-et, egy napot simán kibír, pedig használom rendesen. Nem mertem 15-re váltani a korábbi 12mini-ről, elégedett vagyok a 14-el

 • @remixpizzazabalo
  @remixpizzazabalo 3 місяці тому +1

  Tok jó lehet nálad 2 féle töltő kábel 👍🏻 USB-C a telefonak, lightning meg a magsafe aksihoz.

 • @zsoltlajosatkari573
  @zsoltlajosatkari573 3 місяці тому +1

  Nekem 14Pro -m van. Kíméletes használat mellett 2 napot bír kb. Ami nem valami sok.
  Igazán javíthatna szoftveresen az Apple, hogy több áramot tudjon megspórolni a teló pl. -alacsony töltöttségi módban visszavenné a proci sebeséget is.

 • @balazsgaluska2026
  @balazsgaluska2026 3 місяці тому +7

  Szia Joe. Egy ideje nézem a videóidat. Most nyáron kezdtem új telefon keresésnek. Több lehetőségen gondolkoztam. Végül múlt héten pénteken érkezett a kiválasztott: IPhone 15 pró. Első IPhone telefonom. Nagyon tetszik a 15 pro, biztosan több évig használni fogom. Semmi negatívum.

  • @thescouserchucky
   @thescouserchucky 3 місяці тому +1

   Jól megöregítetted szegény Android OS-t. 🙄🤭

  • @balazsgaluska2026
   @balazsgaluska2026 3 місяці тому

   @@thescouserchucky Ez igaz. Bocsánat. Kicsit túl számoltam a dolgot. Szóval régóta androidot használok. 😅

  • @SuperStandox
   @SuperStandox 3 місяці тому

   Szia google fotókat hogy tudtad át teleportalni i cloud ba?

  • @balazsgaluska2026
   @balazsgaluska2026 3 місяці тому +2

   @@SuperStandox Szia. Váltás IOS-re alkalmazással vittem át fotókat,videókat,kontaktokat. Simán vitte. Viszont ami fontos lett volna még azok a Jegyzetek. Azokat külön egyesével kellett beírnom.

  • @SuperStandox
   @SuperStandox 3 місяці тому

   Lányomnak van android tablet es play áruház valamit le tölt jóvá kell hagynom de Apple nél nem fog fel ugrani a play áruház esetleg neked tapasztalat?

 • @MegaGaborGabor
  @MegaGaborGabor 3 місяці тому

  Nekem most november közepén lesz 3 éves a 13 pro maxom , 89%-os az akksim , csak hátlapi töltővel töltöttem (kínai) :) tartottam a 30-80%-os töltöttséget , minden nap használom reggeltől estig . Két hét múlva jön a 15 pro max :)

 • @morometi1
  @morometi1 3 місяці тому

  Lenne par kerdesem hozzatok:
  Iphone 13 Pro vagy 14 Pro a jobb valasztas?
  Illetve az Iphone 13 Pro hogy birja az iOS 17-es verzijot? Rontja az akksi idot?
  Vagy az Iphone 14 Pro iOS 16-al jol muxik jobb valasztas?
  Valaszokat koszi elore!

 • @peterlucky7643
  @peterlucky7643 3 місяці тому +3

  Szia Joe
  15pro max semmi baj nincs vele!
  Az aksi jól szuperál csak tudni kell mi meríti nagyon.
  Az én tapasztalatom az, hogy ha külföldre járok vele akkor a rádiótornyok miatt mivel mindig át kell állnia a telónak a következő toronyra tényleg jobban merül az aksi de ez normális. A játékok főleg a AAA kategória (resident E: village) nagyon meríti az aksit. De én például járok autós showra (drift, rally…) és simán tudom venni a műsort, sőt még fotókat is készítettem, de nem vettem észre hogy nagyon merülne az aksi. Szóval a maga 4440-es aksijával simán veri az 5000-es aksival rendelkező pl: Huaweit

 • @gergonagy
  @gergonagy 3 місяці тому +1

  Köszönjük, hogy egy őszinte véleményt hallhattunk tőled.😀

 • @user-lz5ny1zk1z
  @user-lz5ny1zk1z 3 місяці тому

  Köszi az infót Joe.Igy maradok a 13 pro max-nál

 • @gergomarton2689
  @gergomarton2689 3 місяці тому +5

  13 pro maxom 92% a maximális kapacitás egy napot meg így is kihúzok vele bar mar észrevehető, hogy jobban merul mar, és nem olyan hosszútávon bírja töltés után. Szerintem is ez töltési ciklus jó lenne minden modellbe és a felhasználók életét azért megkönnyítené.

 • @bati67
  @bati67 3 місяці тому +4

  Október 17 óta használok 15 Pro Max-ot és semmi gondom sincs se az akksival, se a melegedéssel. De én csak 'átlag' felhasználó vagyok. 🙂 Előtte 1 évig 14 Pro Max-ot használtam és azzal se volt semmi gond...

  • @substantialopinion1055
   @substantialopinion1055 3 місяці тому +1

   nekünk 3 db van az irodába és mindig nagyot nevettünk hogy ezt a fiút nézzük a videókban mert ez egy nagyon nagy színész úr😂😂😂
   Én a 14- ről váltottam és abszolút nincs semmi különbség mert még reggel 30-40% az aksi

 • @kovacszagon
  @kovacszagon 3 місяці тому

  Hihetetlen számomra, hogy összerakják végre a log-ot, amivel tök jól lehet dolgozni és mégis zsebkamera, majd erre nem figyelnek. Csinálnak egy Teslát 82,6 km-es hatótávval.

 • @rolandtomoskozi9978
  @rolandtomoskozi9978 3 місяці тому

  15 Pro-nál is ugyan ez van?

 • @laszlosasvari7392
  @laszlosasvari7392 Місяць тому

  Szerintem nincs olyan telefon ami jobban bírná, ha aktívan használod. Videózás, játék bármilyen aksit lecsavar, főleg ha gps, wifi stb... állandóan teker a háttérben én általános használat mellett teljesen meg vagyok vele elégedve.

 • @lajoscsizmadia3437
  @lajoscsizmadia3437 3 місяці тому

  13pro újan vettem tavaly márciusba az aksit max 18-20% ról csak 97-98% ig töltöm,használom rendesen 1-1,5 nap bírja. Az aksi még 93% hordozható aksi na az nálam szóba se jön.

 • @Tibor89
  @Tibor89 3 місяці тому

  A 17.1 megoldotta?

 • @hukocsit
  @hukocsit 3 місяці тому

  Én azt nem értem, hogy elvileg a 13 pro max és a 14 pro max aksi üzemideje szinte megegyezik, és ha a 15 pro max ban az elmondásod szerint a 14 pro max aksija van, (se nem jobb, se nem több) akkor hogy lehet rossz az üzemidő? 13 és 14 pro maxon nem volt panasz.
  Akkor most vagy a felhasználás jellege változott meg, vagy a telefon van rosszul optimalizálva, vagy eddig is ilyen volt :)

  • @madkillerex
   @madkillerex 3 місяці тому

   Felhasználás jellege. Azokkal nem lehetett 4k ProRes Log videókat készíteni külső ssdre.

 • @gabortopa1692
  @gabortopa1692 3 місяці тому +1

  én nem is értem, hogy lehet elfogadni, hogy 1 csiliárdba kerülő telefont csak töltővel lehet profi módon használni. Videózol és kilóg a telefonból a töltő, a külső ssd. nevetséges szerintem, hogy egy ilyen csúcs terméket kénytelen az ember így használni.

 • @blzsp5267
  @blzsp5267 3 місяці тому

  Amiota iphoneom van ez a legnagyobb gondom, hogy nem jo az akksi. 4-5 egyaltalan nem birta. 7 az elso honapokban kibirt egy teljes napot, de aztan azt is napi 2-3szor kellett tolteni. Most iphone 12proval ugyanez a helyzet. Reggel leveszem, delben toltom, haza erek 5-6 fele toltom. Majd este ujra felrakom. Annyira varok vegre egy olyan keszuleket ami kibirna reggeltol estig…

 • @galciuscorp
  @galciuscorp 3 місяці тому

  Én naponta 2x töltöm majdnem mindig. 36 töltési ciklusnál járok.

 • @cobretti011
  @cobretti011 3 місяці тому +2

  Csinálj egy hard resetet és a rendszerszolgáltasba kapcsolj ki mindent nekem be vált.

 • @materozsa6528
  @materozsa6528 3 місяці тому +1

  Nekem 15 pro van Joe
  De nekem az üzemidővel semmi gond nincsen
  1,5-2 nap megvan.
  De ha játszok rajta (oké nm valami hardver igényű játék inkább unalomüzésnek van)
  Jah és filmnézés meg moderáltabb közösségi média 😅 nah akkor kicsivel több mint másfél nap
  Oké Pro Res videóba még sose videóztam annyira nm vagyok nagy tartalomgyártó inkább maradnék az alapvideóbeállításnál, ami nálam 4K 30FPS ami tökéletesen elég egy tenyérnyi kijelzőre😄😄

 • @Wolverine5151
  @Wolverine5151 3 місяці тому +1

  Nem vagyok egy poweruser, nem nyomkodom egész nap a telefont, de 2 napot simán kibír a 14 Pro-m.

 • @korneltamaskaracsonyi6625
  @korneltamaskaracsonyi6625 3 місяці тому

  Szia! Most néztem meg ezt a viedódat, és nem tudtam, hogy röhögjek, elképedjek, vagy tiszteljelek a mondataid miatt!? Úgy döntöttem, mindegyik igaz lesz! :) Szóval, kezdtem elmerülni a 15 Pro Max vásárlási részleteiben, nézegetem a lehetőségeket, hogy amikor meg van, akkor mit hogyan kell vele kezdenem... Erre szembe jön ez a videód! Na most egy S21 Ultra az amit le akarok cserélni, erre(?) és tudod, hogy az azért egy intenzív használat közben lazán kibírja az aksija, amíg ez még fél napot is alig, hát ez bizony nem hogy kiábrándító, hanem...Nem is tudom. Röhejes. Igen az! Egy több mint fél millió forintba kerülő telefonért, mennyi mindent NEM adnak hozzá,- oké. Na de, hogy ALAPBÓL EKKORA SZAR AZ AKSI BENN, na ez tényleg felháborító! Hagy kérdezzek valamit! Én ezen az S21 Ultrán egész nap zenét játszok le Bluetooth-on keresztül a kamionba, telefonálok, WatsUp-on méghozzá videón a legtöbbet! Google térképet használok, UA-cam-ot, képeket küldözgetek - fogadok, rendes telefonon beszélek, dokukat mentek le, küldöm tovább, e-mailezek... Szóval nekem ez egy átlagos napi használat, és ha időt kellene meg neveznem, akkor azt mondanám, hogy 12-14 óra az, amit én intenzív használatnak nevezek. Most komolyan! TÉNYLEG ENNYIT TUD EGY TÖBB MINT FÉL MILLIÓS TELEFON?!? Jó lenne olvasni pártatlan, őszinte meglátásod erről! Tisztellek: Kornél

 • @Danee.88
  @Danee.88 3 місяці тому

  Én már az előző videonal írtam hogy amíg nem szedtem le az ios 17 tökéletes volt a telom (14pro max) aztán le szedtem (szedte magatol) és brutal merült utánna..:/ talán most a legújabb frissítés óta… talán picit mérsékeltebb.
  Amikor ki hoztam új korában szinte 1.5 napot elment 1 et simán.
  Az oke hogy pörög rajta 100 dolog akkor merül mint az allat.. de a szoftver frissítésel szándékosan, avultatjak az aksit.. az összes iPhoneomnal ez volt.

 • @cirmos8196
  @cirmos8196 3 місяці тому +5

  13 Pro Max, reggel 7-kor 80%-ra feltöltve, most este negyed 10-kor 66%-on az akksi.., átlagfelhasználóként 🙂

 • @antalmegyesi8905
  @antalmegyesi8905 3 місяці тому

  De mért ennyire nehezen lép az iPhone amikor már más gyártó szétrágja a següket különböző akkumulátor idővel és annyi mindent raktak bele a készülékbe de mindig levannak maradva és olyan nagydobra verik hogy mit is érnek el de mégis csak kísérik a fejlődést nem bántom őket de ideje lenne már ennyi pénzér valamit adni és dobbantani hogy megint az élvonalban legyenek mert folyamatosan szegény joe fényesíted a terméket de mégis látni a problémát én nem rég vagyok iPhone tag de nem vagyok elbűvölve sok as problémás kérdés és az elbizonytalanít rengeteg felhasználót de jók a videok ez boldogítson mindenkit és nézze a legjobb embert és minden videot köszönök csak előre .

 • @csatlaj66
  @csatlaj66 3 місяці тому

  Joe es ez szerinted nem gáz ? 15 pro m van oda adom kereszt lanyomnak youtubozik egy 2-3 orat nyomok kis tikitokit facetime 1,5 ora es 10 % on vagyok szted ez reális ? En mar komolyan gondolkozok hogy csereljek ki a telot szted lenne erteleme vissza vinni ? Koszi szepen

  • @csatlaj66
   @csatlaj66 3 місяці тому

   Es mindezt 550 ert :/ a 13 am ugyanezt 60-70 szazalekon zarta nagyon bosszantó

 • @strawpeti
  @strawpeti 3 місяці тому

  végre valaki őszinte :D és nem az van, hogy nekem 2-3 napot is kibír egy töltéssel :D

 • @gabortorda
  @gabortorda 3 місяці тому

  Mindenki nyugodjon le, a sima 15 pro-nak szupper akksija van :)

 • @abelhamar61
  @abelhamar61 3 місяці тому

  Szuper vido megint!

 • @vaj19770816
  @vaj19770816 3 місяці тому

  Én meg pont most vettem iPhone 15 Pro max-ot. Az elődje az iPhone 14 Pro Max-nak is gyenge az aksija. A 14 Pro Max-nak is kriminális az aksija. Napi 5 X - 6 X töltés, a 14 Pro Max-nál. Úgy hogy most nagyon kíváncsi vagyok a 15 Pro Maxra. Egyenlőre ma üzemeltem be a 15 Pro Maxot. Mindössze 5 órája. És az 5 óra alatt már 2 X volt töltve full maxra. De gondolom ez be áll majd. Vagy ki tudja? Minden esetre most nekem is lesz össze hasonlítási lehetőségem, hogy mivel tud többet vagy kevesebbet a 15 Pro Max az elődjéhez képest a 14 Pro Maxhoz.

 • @Martin_vagyok
  @Martin_vagyok 3 місяці тому +4

  14 plus, 100%os akksi. Nekem másfél napot lazán kibír.

 • @tamasbogdan719
  @tamasbogdan719 3 місяці тому

  Hát én most meglepődtem… 15 Pro max, most lesz 2 hónapos. 25 töltési ciklus. Az akku kapacitása tegnap este leugrott 99%-ra. Ha az 500 ciklust nézem akkor igen, a 25 ciklusonként 1 % romlás reális. De marha fura azok után hogy a 13 Pro 1 teljes évig 100%-on volt, és most több mint 2 évesen 87%… nemtudom mennyire foglalkozzak ezzel, mert ha 2 év után nagyjából ez is 85 körül lesz akkor azt mondom oké, ennyit bírt az előző is. De ugye az egy évig bírta 100on ez meg max 2 hónap. Bízom benne hogy azért sokáig bírni fogja

 • @m1xrke
  @m1xrke 3 місяці тому +26

  Ez a töltési ciklus számláló szerintem a többi modellben is elférne 🤓

  • @applepieofficial
   @applepieofficial  3 місяці тому +13

   simán... tök hülyeség, hogy nincs benne.

  • @sztiriztaznyisztiricsmorri3612
   @sztiriztaznyisztiricsmorri3612 3 місяці тому

   masfel alatt meg lehet nezni minden modellen, szamitogep nelkul

  • @durrogo
   @durrogo 3 місяці тому

   @@sztiriztaznyisztiricsmorri3612mire gondoltál pontosan?

  • @knau6257
   @knau6257 3 місяці тому

   Power utill ! Ird be Google-ba! Videó van róla hogyan használd. Nekem működik.

  • @user-lk7mh4sl4q
   @user-lk7mh4sl4q 3 місяці тому

   ​@@applepieofficialhali ! Milyen kulso vinyot hasznalsz hozza? Koszi🤟

 • @antalmegyesi8905
  @antalmegyesi8905 3 місяці тому

  Nem tudom hogy akkor mivan ?? 14 pro max lassan megint felkerül az élre vagy nem ??

  • @andreajan87
   @andreajan87 3 місяці тому

   Nem tudom. Az egy éves reviewban már le lett a 14 PM húzva , hogy kuka. Nézd vissza.

 • @matemeszaros8352
  @matemeszaros8352 3 місяці тому

  13mini tudott az első időkben 100- 20% olyan 8,5 óra kijelző időt. Ez ma 87%os állapottal inkább 5óra. Hatalmas csalódás 😀 valami 44.000Ft körül van az új akksi. De amúgy van egy érzésem, hogy reszeltek annyit az új IOS -en, hogy ne tudja hozni már.

  • @matyasivanics5816
   @matyasivanics5816 3 місяці тому

   Ezt jól látod,biztos vagyok benne hogy így van. Ezért nem is frissítek 17-re.

 • @kaplonyibence1213
  @kaplonyibence1213 3 місяці тому

  Koszi az oszinte velemenyt, csak igy tovabb😊

 • @user-nr2mj9iu7o
  @user-nr2mj9iu7o 3 місяці тому

  Szia Joe!
  Régota gondolkozom, h talán iPhone-ra váltok. Amint nézegettem őket rájöttem, h az Amerikai oldalon kimondottan olcsóbbak az iPhonek.
  A kérdésem az lenne, h az Amerikából rendelt telefonnak ugyan úgy van- e magyar menüje, ugyan úgy használható-e egy csak magyarul tudó vásárlónak?
  Ha bárki tud segíteni azt megköszönöm.

  • @applepieofficial
   @applepieofficial  3 місяці тому +1

   igen. simán tudod használni az amerikai verziót!;)

  • @thescouserchucky
   @thescouserchucky 3 місяці тому +4

   És ugyanúgy kapsz rá szép " kis " vámot is, gondolom bele kalkuláltad...

  • @david-kiss
   @david-kiss 3 місяці тому +3

   Illetve, ha nem tévedek, akkor a US verzióban csak e-sim van. Ez is fontos lehet

  • @user-nr2mj9iu7o
   @user-nr2mj9iu7o 3 місяці тому

   @@applepieofficial Köszönöm szépen

 • @baranyadrian
  @baranyadrian 3 місяці тому

  Szia Joe! Én 15 pro maxot, mindennapi általános használatra elég az akkumulátor de viszont próbáltam a Resident Evil Villaget ott 1 óra alatt 50%-ot merült. De nekem még így is bejön. ez előző s20+hoz képest fényévekkel jobb. Szerintem nem is kell hogy két napot kibírjon az akku mert minden este töltőre teszem. :)

 • @cars1dA
  @cars1dA 3 місяці тому +5

  Nalam a 2 napos aksi ido a 15 pro max-al siman kijon aod-al, vegen kb 7-9 óra kijelző idővel, amiben vagy 1,5ora navi is, napi 20-30perc genshin impact el, maradek ido meg youtube-ozas netezgetes, social platformok.

 • @janostajti3009
  @janostajti3009 3 місяці тому +3

  Nálam, mint normál felhasználónál, ami annyit jelent, hogy nem a telefonnal élem az életem, a 13 pro max-ot 3 naponta töltöttem!!! Most sima 15 pro van, és az is kihúz 1,5-2 napot!!! Nincs miről beszélni!!! Nem mellesleg meg ha 5G-n nyomod, miért is csodálkozol??? Aki pedig le sem teszi a telefonját a kezéből egész nap, annak teljesen mindegy, hogy melyik gyártó készülékét nyomkodja, mert egyik sem bírja tovább!!!

 • @zoltanzerohero3099
  @zoltanzerohero3099 3 місяці тому

  Én most 80% ra töltöm de nem elég. Mondjuk sok Google meeting es Spotify, telefonálás... 7-19 ig birja.
  Iphone 14 Plus másnap 20% al még oké voltam. Benne van hogy 15 plusra váltok.

 • @vinkovicsadam1990
  @vinkovicsadam1990 3 місяці тому

  Bár nekem nincs iPhone 15 Pro Max telefonom.Én csak iPhone 14 Pro Max telefonom van arról tudok véleményt írni
  2023 Junius óta van meg a telefonom nálam átlagos felhasználás mellett simán van két nap.Csak böngészek ,Facebook-ozom és UA-cam-ozom.Ez azt jelenti, hogyha töltőre teszem hétfőn este 8-órakor akkor van benne még 18%-ék.Amikor feltöltöttem 95%-ig. Akkor utána szerdán délután kell csak töltőre tennem amikor is van még kb.20%-ék.Ez megváltozott amikor október 18-án elutaztam Sopron-ból Budapest-re 50 Cent koncertre 19-én hazajöttem délelőtt.18-án reggel 9-órakor töltőre tettem és feltöltött 15%-ról 98%-ra a telefon 1 óra 30 perc alatt.A vonatúton ami közel 4-órás volt némi késéssel amikor leszálltam a vonatról és az Arénában elkezdődött a koncert 20:30-kor akkor volt a telefon 70%-on.Felvettem a koncertet 4k 30 fps-ben 1 óra 30 percet lemerült 55%-ra.Koncert után folyamatosan szinte ment a böngészés Pesten az akksi 25%-ra csönkent.Vonatra szálltam 04:50-kor és amikor hazaérem délelőtt 10-re akkor is volt még benne 5%-ék amikor leszálltam az állomáson Sopronba.És nem vittem magammal töltőt szerintem még így jól teljesített.Az akksi még 100%-on van.

 • @pappdaniel7236
  @pappdaniel7236 3 місяці тому

  sokat filóztam, megjelenés óta egyből akksi teszteket, összehasonlítókat nézegettem, pro maxot nagyollom, a pro meg egy kalap szar akku terén, így köszi szépen, hogy lebeszéltél a pro m-ről. Várom a 16 os szériát ahol talán ez már jobb lesz és az alap modellekben a 90+ Hz-es frissítést. (13 mini)

 • @Attis_95
  @Attis_95 3 місяці тому

  14 pro maxom van,es a 17.1 frissítés óta nekem is elég rossz lett az üzemidő

 • @davidnagy2894
  @davidnagy2894 3 місяці тому

  15 Pro Max hatalmas kijelzője fogyassza a legtöbb áramot.

  • @peterbeszteri4266
   @peterbeszteri4266 3 місяці тому +2

   Mert az ezelőtti 3 generáció nem fogyasztotta ugyanekkora kijelzővel, mi?

  • @davidnagy2894
   @davidnagy2894 3 місяці тому

   @@peterbeszteri4266 Nézd meg mi fogyassza a legtöbb energiát szoftver és hardver szinten. Úgy hívják akkumulátorhasználat grafikon. Messze a kijelző fogyassza a legtöbbet.

 • @accika20
  @accika20 3 місяці тому +1

  Sajnos a 15 pro-é még rosszabb, S23 ultrát cseréltem le rá, szerencsére nem adtam el a Samsungot, így most visszakerült bele a sim kártya, a 15 pro meg valószínűleg megy marketplace-re...

 • @SimonBoszormenyi
  @SimonBoszormenyi 3 місяці тому +1

  Szia Joe! Az alapján amit elmondtál az iPhone 8-am jobban bírja. (iOS 16.7.1, 99% akkuállapot)

  • @madkillerex
   @madkillerex 3 місяці тому

   Azzal is tud Prores Log 4k 60fpsben videózni?

  • @SimonBoszormenyi
   @SimonBoszormenyi 3 місяці тому

   @@madkillerex Szerinzed?… nem

  • @SimonBoszormenyi
   @SimonBoszormenyi 3 місяці тому

   @@madkillerex Menő meg minden. De nincs is rá szükségem.

 • @dominikperneki340
  @dominikperneki340 3 місяці тому

  Nekem IPhone 13 van és 6 óránál tovább nem bírja folyamatos használatnál..

 • @richardjuhasz8732
  @richardjuhasz8732 3 місяці тому

  Én a 15 plusz-t választottam😅 nekem azzal semmi baj nincs :) 3 napot elmegy simán

 • @mszasza2
  @mszasza2 3 місяці тому

  Hát az aksi az nem nagyon combos, két hete van meg a készülékem és már 16 ciklus 😢

 • @laszlodarvas5597
  @laszlodarvas5597 3 місяці тому

  Én 31- nél járok!! De nekem sem bír ki egy napot, de nálam is megy egésznap a UA-cam ( munkaidőben ) hétvégén simán bír másfél napot!

 • @jogurtospohar6126
  @jogurtospohar6126 3 місяці тому

  Nekem tökéletesen működik az iPhone8 telejesen meg vagyok vele elégedve,az aksi83% és így is bír 3-4 órát, nekem bőven elég

 • @TrRic
  @TrRic 3 місяці тому

  Haat az iph 15 pro sem vmi acelos….egy ejszaka(11:00-tol reggel 5:30-ig) alatt 8%-ot merul a semmiben….asszem egy email ertesitest kaptam….vicc sztem….egy napot sem bir ki…

 • @pappszilveszter
  @pappszilveszter 3 місяці тому

  Fura, hogy ilyen kis akkukat raknak az eszközeikbe. Apple Watch, Magic Keyboard, Magic Mouse stb.... Szomorú az is, hogy egyszerű szoftveres megoldásokat (pl akku töltés max 80%-ig) csak a 15 kapja meg.

 • @user-ws8wf1eg7r
  @user-ws8wf1eg7r 3 місяці тому

  Samsung S23 ultrát kelet volna venni joe 😮

 • @ildikokovacs8833
  @ildikokovacs8833 3 місяці тому +1

  Nekem egy iPhone 14 pró max-om van és én húzósan de kihúzok vele 2. Napot

 • @user-rx9zp8ro9x
  @user-rx9zp8ro9x 3 місяці тому

  Az normális ha 40p alatt le megy 2%(használom es úgy)

 • @292susu
  @292susu 3 місяці тому +2

  Na ezt sem veszek pedig annyira szerettem volna koszonom az info t

 • @donathorvath8371
  @donathorvath8371 3 місяці тому

  15 pro max, ez az első apple termékem, normál használat mellett 10óra alatt 100ról kb 60ra merül.

 • @vesszbali
  @vesszbali 3 місяці тому +9

  Ha ennyit pofázol feleslegesen azt szerintem egy teló akksija sem fogja bírni.

 • @Barna1988
  @Barna1988 3 місяці тому

  Sima iphone 14, 9-10 óra képernyőidôm van, lightos használattal 2 nap sima liba.. jövőre váltanèk 16 pro-ra de nem hozta meg joe a kedvem ha ilyen gagya az üzemidő

 • @peterborsos8720
  @peterborsos8720 3 місяці тому

  Sima 15-nek is gyenge lehet az akksija? Jövőhéten lesz meg. Àtlagosan hasznàlnàm. Nem örülnék neki ha mindig tölteni kellene

 • @Lauraserra89
  @Lauraserra89 3 місяці тому +1

  ❤❤❤❤

 • @zoolones
  @zoolones 3 місяці тому

  Én ezért maradtam meg egyelőre a 13 pro maxnàl. 8 óra kijelző idő meg van most is 2 év után. Egyelőre nem cserélem le.

 • @kristofgyenes2746
  @kristofgyenes2746 3 місяці тому

  Huhuu remélem nyerekkk😊

 • @balazsszilard7133
  @balazsszilard7133 3 місяці тому +3

  Szia Joe!
  Nekem 15 pro van és az akkumlátor egy napnál tovább bírja 🙏!

  • @csatlaj66
   @csatlaj66 3 місяці тому

   Hogyan ? Mennyi képernyő időd van ? 5g n netezzel vagy wifin ? Mikori gyartas? 4-5 kepernyo idonel en 10-15 % on vagyok

 • @VermilionSoul
  @VermilionSoul 3 місяці тому

  Szerintem az iPhone 6 télen meghal a teló story után ez a legtrébb Apple release 😢

 • @RthRobi
  @RthRobi 3 місяці тому

  Most rendeltem Apolló amror tokot

 • @ratlorand
  @ratlorand 3 місяці тому

  Remelem jovore kicserelem a 13 promat 16 pro ra.

 • @matetakacs8779
  @matetakacs8779 3 місяці тому

  15 pro.. mivel telefonnal dolgozok így napi 2x van, hogy 3x kell töltenem, már elgondolkodtam inkább a márkaváltáson..

 • @milkovicsmate
  @milkovicsmate 3 місяці тому

  Go 200k