zgadzam się z z kolegami poniżej. Wzorowe gospodarstwo, wszystko czyściutkie i gotowe do pracy... Stara prosta zasada: "jak dbasz tak masz" Łapak dla kolegi, pozdrawiam
Super ;D Ja podziwiam za te wyplakowane przyczepki i nigdy nie ubrudzonego NH piękne podwórko :D Oby tak dalej i jesteś bardzo dobrym wzorem o dbanie maszyn :D
Super filmik, trzeba to przyznać. Szkoda, tylko, że z wiosny oprócz oprysków to nic więcej nie ukazałeś z prac polowych ;/ Oczywiście za ten filmik łapka w górę ;d
Kolego masz prawie 300 ha więc spokojnie możesz sobie pozwolić na kombajn , zresztą masz piękną maszyne ale co ma zrobić chłopek który ma zaledwie 70 i na dodatek całe życie miał pod górkę ? Spokojnie nie od razu Rzym zbudowano ;) Kombajn pojawi się w swoim czasie :)
Pomyśl o tym, że sam kombajn to nie problem, ale do tego jeszcze musisz mieć dobrego kombajnistę i na pewno na tyle ha nie kupisz kombajnu z super wydajnością. Tu przyjadą skoszą i nic cie nie obchodzi tyle abyś odebrał w czasie ;)
zgadzam się z z kolegami poniżej. Wzorowe gospodarstwo, wszystko czyściutkie i gotowe do pracy... Stara prosta zasada: "jak dbasz tak masz"
Łapak dla kolegi, pozdrawiam
rządzisz na youtube te twoje filmy powalają na kolana
ja oglądam twoje filmy to cały czas klęcze szacun gościu wielki SZACUN!!!
Super ;D
Ja podziwiam za te wyplakowane przyczepki i nigdy nie ubrudzonego NH piękne podwórko :D
Oby tak dalej i jesteś bardzo dobrym wzorem o dbanie maszyn :D
Taki sprzęt aż miło oglądać :D
Ahhh Ten Niuch
Widzę na przyczepkach DSW ;) To całkiem niedaleko mnie. Ja okolice Nowej Rudy i żniwa jeszcze nie ruszyły w pełni. :D Elegancka produkcja. ;)
Zacnie Ci powaliło rzepak:/
Chcę więcej ujęć z NH:)
Pozdr!
no no no widze znów mozna powiedzieć moje okolice :)
Pięknie !
Film super ! tylko brakuje orginalnego dźwieku maszyn :D
Elegancko! :D
super ,pozdrawiam !
Świetny film :)
świetnie :) ładny filmik
Super filmik, trzeba to przyznać. Szkoda, tylko, że z wiosny oprócz oprysków to nic więcej nie ukazałeś z prac polowych ;/ Oczywiście za ten filmik łapka w górę ;d
Nie już nie należy do nas .Kupił go znajomy z wioski. Przyjechał nam pomóc ;)
To w następnej produkcji bedzie dźwięk ;)
bardzo ładnie
Bombowo :))
Lepiej poczekać ,uzbierać kasiorkę ,niż później wisieć na długach :)
Super
Super film
Nie. Kupił go znajomy z wioski ;) On tylko czasami pokazuje sie na filmach :p
super film !! łapa up!!
ja z powiatu trzebnickiego a ty?
Super film ;)
czarne złoto :)
ile ha ma gospodarz od którego kombajn wynajmowałeś?
ty masz jeszcze tego pronara?bo myślałem że go już nie masx
Świetnie
Super 6/6
ooo Widze grzesiu kosi ...znaczy jego kombajn ... z ciekawosci ile kasuje za ha :D? czy on moze na godziny ciacha ?
To ile wyszła ci cena z 1700 czy mniej?
no nie przeszło mu powiem Ci :D
Na ilu hektarach pracuje Claas ?
faajne ; ))
Kolego masz prawie 300 ha więc spokojnie możesz sobie pozwolić na kombajn , zresztą masz piękną maszyne ale co ma zrobić chłopek który ma zaledwie 70 i na dodatek całe życie miał pod górkę ? Spokojnie nie od razu Rzym zbudowano ;) Kombajn pojawi się w swoim czasie :)
super
Fajnie, czym nagrywasz?
zaledwie 70?
ja teraz ani 7nie mam ?:O
Ja mam 50 ha i kupiłem sobie używany MDW 527 nie drogi i godny polecenia
Nie posiadamy kombajny ;) Wynajmujemy je :)
23 ha . Jeszcze 7 ha zostało ;)
Pomyśl o tym, że sam kombajn to nie problem, ale do tego jeszcze musisz mieć dobrego kombajnistę i na pewno na tyle ha nie kupisz kombajnu z super wydajnością. Tu przyjadą skoszą i nic cie nie obchodzi tyle abyś odebrał w czasie ;)
ajnie:)
Wcześnie, sprawdzałeś procent wilgotności?
jaki plon???
pierwszy :D
to nie za dużo jak na takie maszynki :P
jaki plon kolego z ha napisz prawdę :)
jaki tytuł nuty??
Twoj ten mTz ?
song?
Nie daleko mnie gospodarz ma ponad 600ha i też wynajmuje kombajn ;)
Podaj mi tytul nuty ?
A ten znajomy co ma pronara na ile ha go kupił ? :D
około 70 ha
widze że mieszkasz niedaleko mnie bo maszyny też kupujesz w świdnicy u osadka .pozdrawiam.wpadaj do mnie i daje łapke!bo suba już odemnie masz!!
Let's Go Project - Mister Lover (
Super filmik ;)
Ile ha ma to gospodarstwo skąd pochodzi Claas Lexion ??
Zapraszam na moją stronę: facebook.com/FPRolnicypl
Pozdrawiam ;) :)
4 tony. Nie ma rewelacji w tym roku i jeszcze ta cena ehh.
Pięknie !!! zapraszam do mnie
4 tony i nie ma rewelacji? :D Fakt cena niska w porównaniu z tym co było rok temu ;/
ja mieszkam w okolicy swidnicy i nawet spoko mialem ale cena to masakra
Super lapka w gore , subek leci licze na rewanzyk
Muza taka sobie :/
Ale reszta spoxx ;D
4 tony z ha
4 tony
ja mam 30 i mam kombajn
new holland go zastąpił ;)
co to za nuta
Świetny filmik :)