Подивись фіксатори на передачі з правої сторони, можливо вал погано стоїть, і шарік не попадає в свою канавку як потрібно, через те вибиває, просто регулюючий розкіс покрути, і глянь в яку сторону потрібно, чи підтягнути чи відпустити, теж таке було, зробив все з першого разу за 5хв Удачі в налаштуваннях колії✌🏻🇺🇦
Здарвеньки были Ярик с табою я апять нук внук или внофь ну как всегда керн евгений а ну а вот скажи мне яри а вот вы дома чем атапляете с вой дом печкай ну или правым атаплением😮😊
Подивись фіксатори на передачі з правої сторони, можливо вал погано стоїть, і шарік не попадає в свою канавку як потрібно, через те вибиває, просто регулюючий розкіс покрути, і глянь в яку сторону потрібно, чи підтягнути чи відпустити, теж таке було, зробив все з першого разу за 5хв Удачі в налаштуваннях колії✌🏻🇺🇦
Дякую 👍
На яку колію поставив колеса
1.33
Де Лакі брав?!І що за порода?!
Хрищоний десь взяв, порода навіть не знаю яка
Роби колію по центру 120 тоді садиш картоплю на 63 а якщо 140 по центру тоді на 67 вирішуй сам як краще
Добре
Тайсон сила!))
😁
Доброго вечора де таку собачку брав?
Доброго ранку, хрищоний десь взяв
@@vst-257 часом не с.Злотому?
@@Колос-е4щ не
Картошку зади 70 і нічого не треба колеса переставляти
Обробляти погано буде
Здарвеньки были Ярик с табою я апять нук внук или внофь ну как всегда керн евгений а ну а вот скажи мне яри а вот вы дома чем атапляете с вой дом печкай ну или правым атаплением😮😊
Дровами
Не чіпай редукційного... Це тобі нічого не дасть... Мінімально допустимий тиск - 0,8
Зрозумів, дякую)
Привіт Слава Україні Слава ЗСУ як так сталося що знову зломався трактор
Привіт, колесо пробив, а камеру нову заказав. То поки прийде камера то надумав колію міняти