Kanaryam-Renk Kuşlarının Tarihçesi...
Вставка
- Опубліковано 10 лют 2025
- www.ciftcitv.com/
Bu Toprakların Kanalı Çiftçi TV
Ülkemizde ve dünyada Tarım ve hayvancılık, gıda gereksiniminin karşılanması, sanayi sektörüne girdi sağlanması, yarattığı ekonomik değer ve istihdam olanakları açısından bugün olduğu gibi gelecekte de önemini koruyacaktır.
Biz Çiftçi TV olarak;
Tarımsal üretim kapasitesi ile dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer almakta olan, nüfusunun üçte biri tarım ve hayvancılıkta çalışan ülkemizdeki çiftçilerin, modern tarım yöntemlerini ve mekanizasyonu benimsemesi, hem üretim kalitesi ve hem de kapasitesinin artması ile küresel rekabet edebilirliğini güçlendirmeye katkı sağlamayı amaç edindik.
teşekkürler üstad
Meraba baskanım bı sorum olcak cevaplarsanız sevinirim ben mozik kanaryaya yeni basladım bunlara mama olarak me vermemız lazım yani kuru mamanın icine ne katmalıyız renkleri bozulmasın diye şimdi den teşekkürler
Kırmızı lipogram kanaryalar renk boyası vermeden kırmızı olurmu bide lipogram olmayan kuşa kırmızı boya versen renk alırmı bilgi verirseniz sevinirim teşekürler
En iyi öten ırk hangisi
malinua
Yılda kaç kez yavru verir
5 ağıza kadar sağlıklı bir şekilde verebilir, her ağızda 3-6 arası yavru alınabilir