Enduro series Finland ebike Ellivuori 5.8.2023

• Опубліковано 19 жов 2024
  • Tässä lauantain ebike kisasta toiselta kierrokselta kaikki ek:t. Kisassa ajettiin 3 kierrosta ja toisella kierroksella ajettiin kaikki 7 ek:ta. Extrana toisella kierroksella oli ensimmäistä kertaa ylämäki ek "power stage". Ensimmäisellä kierroksella ajettiin siirtymänä kyseinen "power stage" ja 3:lla kierroksella ei ajettu ollenkaan. Lisäksi 3:lla kierroksella pudotettiin muistaakseni ek 4 pois eli 3:lla kierroksella 5 ek:tta. No oli ihan riittävästi siinäkin eli 18 ek:tta yhteensä. Kilsoja tuli yhteensä 36 km. 1372 laskumetriä ja nousua 1376 m.
    Akkua jäi 12 % jäljelle ilman lataamisia. 700 akku on mun pyörässä. Olosuhteet olivat haastavat ja mutaa riitti. Ylämäki ek meni hienosti,vähän jalka hyytyi ja lopussa pieni ajovirhe söi aikaa. Viime vuoden Suomen mestarille jäin 2 sadasosaa ylämäki ek:lla, joten tyytyväinen pitää omaan reiteen olla. Muutoin pätkäsijat 13-20plus.
    Kiitos järjestäjälle, kisailijoille ja kaikille kannustuksesta reitin varrella.
    Jututin myös kisan voittajaa Ryynäsen Tarmoa kisan jälkeen ja siitä oma video.