#122

Поділитися
Вставка
  • Опубліковано 26 жов 2024

КОМЕНТАРІ • 119

  • @salcudeanantonio1365
    @salcudeanantonio1365 2 роки тому +1

    Mulțumim mult pentru acest video!!!🤗🤗🤗

  • @bogdantorai6793
    @bogdantorai6793 2 роки тому +1

    Super!!! Mult succes si spor in continuare!

  • @paulmihet6431
    @paulmihet6431 2 роки тому +3

    Super treabă. Dacă peste masa de spaclu veneai cu o a doua mână de adeziv nu era mai ok? Mai tare suprafata ma refer dat fiind că ii si o zonă mai expusă la lovituri. Oricum ai facut o lucrare de calitate

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +3

      Masa de spaclu e acelasi adeziv, e un singur component intr-un sac. Nu era mai okay, deoarece straturile ce vor urma depind deja de finisajul final, care inca nu e decis la moment. Multumesc!

  • @CorinaMatei-l1j
    @CorinaMatei-l1j 11 місяців тому +1

    Bună ziua! Va felicit pentru toate postările, sunt de un real folos. As dori să vă întreb ceva. Am făcut hidroizolatia soclului casei cu un material ca smoala de la Sika , dat in 2 straturi, apoi am pus extrudat, s-a pus plasă si s-a dat cu adeziv. Nu am placat peste ce am facut cu altceva si a venit iarna. Soclul s-a udat de la ploi. Mai pot placa cu gresie de exterior, dacă vremea este umedă? Dacă nu plachez, nu se distruge extrudatul prin umezire pana la primavara? Ce imi puteti spune? Multumesc!

  • @euroviziune
    @euroviziune 6 місяців тому +1

    Am o intrebare, daca tragi plasa peste capac si perete cu adeziv, si dupa vii cu polistirenul expandat, nu se va forma o punte termica pe linia dintre soclu si perete?

  • @vasivasi-o8z
    @vasivasi-o8z 8 місяців тому +1

    Se puteau termoizola și stâlpii ?
    Întrebarea e dacă la un stâlp de 25/25 se poate izola pe doua laterale la colț de exemplu cu XPS de 3cm sau se slăbește rezistența mecanica ?

  • @MrRexted
    @MrRexted 11 днів тому

    Salutare, felicitari pentru video, o mica remarca , treapta din fata usii reprezinta o mare punte termica cu casa, atat vara cat si iarna, ea este in contact direct cu casa? iti recomand sa o anvelopezi si pe ea macar pe peretii verticali. Poate toate lumea va invata din acest exemplu , treapta se comporta ca si cum ai fi imbracat cu haine dar fara manusi si ciorapi si mergi lipa lipa prin ger😂

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  11 днів тому

      Salut, scara exterioara e complet rupta termic de casa. Am aratat in alt video cum se face chestia data.

  • @armandoarmando30
    @armandoarmando30 2 роки тому +1

    Buna , in legatura cu coltarele ..ATI uitat ca ATI pus coltare la fundatie.?? Atunci va spuneam ca nu au efect ...au ramas ingropate in pamant..dv. sunteti expertul, dar personal cred ca cei care au spus ca masa de spaclu pusa deasupra o SA fie o punte térmica au dreptate.. plus ca o SA ajute la fisurare daca o SA ajunga umiditate acolo..îsi schimba volumul si creapa..o zi buna va doresc

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому

      Buna ziua, nu credem sa fie nici o problema, nici cu coltarele ca oricum sunt din plastic si fibra de sticla (nu metalice), si nici cu puntea termica pe care la iarna o vom cauta atent cu camera termografica. Legat de umiditate... nu are cum acolo sa ajunga, daca o sa vizionati toate video-urile noastre, o sa intelegeti. Multumim!

  • @ciprianbruma6420
    @ciprianbruma6420 2 роки тому +1

    Buna ziua. Cand puneti termosistemul pe exteriorul casei? Sunt tare curios de imbinarea dintre soclu si termosistem, cu atat mai mult pentru a avea informatii legate de cele doua materiale diferite dintre soclu si restul fatadei.
    Daca restul fatadei este vata bazaltica, ce solutii aveti pentru a nu aparea fisuri la imbinarea celor doua materiale diferite?
    Sunt in aceasta etapa si nu as vrea sa folosesc acel profil de dilatare intre soclu si fatada, pentru a avea o fatada continua de jos pana sus.
    Multumesc si spor in continuare. Urmaresc cu interes toate videorile voastre. 👍👍👍

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому

      Buna ziua, vara aceasta vom face izolarea fatadei. Imbinarea poate fi de mai multe moduri, depinde de fiecare caz in parte. Daca trebuie, sunt puse materiale intermediare ce preiau diferentele de lucru si sarcini intre materiale. Cu placere!

  • @catalinsavin5929
    @catalinsavin5929 Рік тому

    Buna seara! Am facut o impamantare si am folosit platbanda din cupru. Puteti sa-mi spuneti cat rezista cuprul in sol la coroziune? Va multumesc!

  • @emilcarste
    @emilcarste 2 роки тому

    Felicitari! Abia astept sa văd ce grosime va avea vata bazaltică. Spor!

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому

      Multumim! De unde ati luat ca va fi vata bazaltica? Inca nicaieri public nu am anuntat ce termoizolatie va avea fatada )))

    • @emilcarste
      @emilcarste 2 роки тому +1

      Just a guess

  • @crissstim
    @crissstim 2 роки тому +4

    Salutare, va recomand sa scoateți masa de șpaclu de deasupra socului pentru ca ea va fii o punte termica și va anula cei 20cm de izolație termica.

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +1

      Salutare, calculele arata cu totul altceva, deci dvs vorbiti doar din perspectiva a "ce credeti", nu bazandu-va pe "modelari concrete". Oricum merci de opinie, chiar daca va recomandam sa mai studiati subiectul.

    • @alexavramescu
      @alexavramescu 2 роки тому +5

      @@EnciclopediaConstructiilor ce-i cu aroganta asta? Acolo a-ti creeat o "modelare concreta", punte termica aplicand adeziv pe cant, mai ales in zonele unde face contact cu betonul , pe acolo apa daca ajunge sa se imbibe se va usca mai greu, chiar nu isi are rostul adezivul pe cant, trebuia sa continuati cu izolarea peretilor si legat totul cu plasa de fibra, teorie o stim toti si ne batem in piept pe yt dar la practica suntem cam in urma, dar hei pana la urma sunt bani dvs :D

    • @sebastianmois7791
      @sebastianmois7791 Рік тому +1

      @@EnciclopediaConstructiilor adezivul este pe baza de ciment și rezine? Când pui asa ceva faci o punte termica, domnilor adezivul, cimentul, metalul, și alte materie de genul acesta fac puntea termica, teoria este buna dar practica lasă de dorit, de ce credeți dv ca pe cantul placi nu se aica adeziv la fațade?. Cât ar fi de putina putea poate sa îți creeze în spate o colonie de ciuperci, dumitale știi foarte bine teorie respect, dar îți lipsește experienta.

  • @mihaibraila5846
    @mihaibraila5846 Рік тому

    Treaba buna, dar se mai foloseste furtun de nivel cu apa in secolul nivelelor laser? :)

  • @raoulraoul7129
    @raoulraoul7129 Рік тому

    Salut,am o casa veche, ,as vrea sa elimin soclul ca e vechi si crapat.Apoi pot face cofraj in fata soclului si sa torn beton ?

  • @madalincoman21
    @madalincoman21 Місяць тому

    am si o intrebare. Masa de spaclu care merge la partea superioara pana in perete nu creeaza acolo o punte termica...?

  • @ted1558
    @ted1558 Рік тому

    Bravo !

  • @florin9718
    @florin9718 2 роки тому +1

    Bună ziua. Peste membrana cu crampoane urmează a fi turnat trotuarul? Trebuie sa aibă o anumită lățime fata de cea aplicată pe fundație? Mulțumesc

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +2

      Buna ziua. Membrana cu crampoane este a fundatiei, si se va ridica inapoi in sus cand se va face trotuarul. Totusi sunt modele de trotuar ce implica in ecuatie si membrane de genul dat, iar latimile pot varia.

  • @catalincostea8595
    @catalincostea8595 Рік тому

    Salut! Poți recomanda o lavabilă de interior?

  • @75duku
    @75duku 2 роки тому +1

    Salutare
    Dacă fundația nu este perfect turnată iar polistirenul nu se mulează perfect spațiul acela dintre polistiren și beton cu ce se poate umple?

  • @veltangheorghe3374
    @veltangheorghe3374 Рік тому

    Ce fac i cu menbrana cere e intinsa pe jos o ridicați peste polistiren pana la ce nivel?

  • @iulianursac4201
    @iulianursac4201 Рік тому

    Salutare si multumim de video. Intrebare: pentru o casa veche vreau sa refac zona de soclu. Ma gandesc sa introduc in adezivul de polistiren Sika1 aditiv de impermeabilizare. Vedeti ceva probleme?

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  Рік тому

      Salutare, aditivul de impermeabilizare se adauga in betoane, mortare, la urma urmei vedeti ce scrie pe recipient ori el se aplica direct pe structurile casei, niciodata nu se adauga in adezivul polistirenului!

  • @familiaacasandrei352
    @familiaacasandrei352 2 роки тому +1

    Buna ziua!
    De ce nu ati hidroizolat toata suprafata termoizolatiei?
    Stiu ca ati mentionat ca doar suprafetele care vin in contact cu umiditatea -respectiv cu pamantul si partea superioara dar restul suprafetei nu este expus intemperiilor?

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому

      Buna ziua. Deoarece acea pe acea parte candva in viitor se va finisa cu un anumit material (pe care nu il cunoastem suta la suta), si pentru a nu "dauna" unei viitoare aderente intre acel material si stratul suport, acea parte a fost lasata nehidroizolata. E si partea data supusa ploii (legat de soare si altele nu e influentata), insa nu are nimic, e suprafata verticala de pe care apa doar se scurge, nu stationeaza. Merci!

    • @familiaacasandrei352
      @familiaacasandrei352 2 роки тому

      @@EnciclopediaConstructiilor
      Buna dimineata!
      Am inteles!
      Va multumesc!

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому

      Cu placere!

  • @isaakmorse6044
    @isaakmorse6044 Рік тому +1

    Buna ziua. In locul furtunasului nu se pot folosi nivele laser?

    • @vladion3648
      @vladion3648 Рік тому +1

      Bine ar fi să rămână la laser căci cu furtunul nu-i pentru ei🙃😁🙃
      Un furtun de nivel se folosește cu totul altfel mult mai simplu și mai rapid decât complicații cu gradometre respectiv sticle improvizate.

  • @szilardnorbertfekete167
    @szilardnorbertfekete167 4 місяці тому

    Salutare. Membrana cramponata cum vine lipit peste polistirenul extrudat? Membrana se taie la nivelul solului?

  • @popynick
    @popynick 2 місяці тому

    Salutare! Intreb si eu ca un necunoscator: am inteles ca trotuarul din jurul casei ar trebui facut inainte de soclu. Aici nu ati facut asa, este un motiv pt asta? sau e mai bine invers?

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 місяці тому +1

      Salut, trotuarul se face doar dupa ce ati hidroizolat + termoizolat + pus membana cu crampoane la fundatie. Soclul decorativ deja il puteti finisa dupa trotuar.

  • @uliris04
    @uliris04 2 роки тому

    Salut. Multumesc pentru toate informatiile foarte folositoare din acest video. Am urmat exemplul tau si am spacluit deja cu adeziv Baumit Star Contact White polistirenul extrudat de la soclu. As avea cateva intrebari despre etapa urmatoare:
    1) Dupa cat timp de la spacluire se poate aplica hidroizolatia Baumit Baumacol Protect ? Eu am spacluit ieri si fiind 26 - 27 grade afara pare ca azi deja masa de spaclu s-a uscat.
    2) In fisa tehnica de la Baumacol Protect scrie ca suprafata pe care se aplica se amorseaza. Vad ca tu nu ai amorsat. Se poate aplica si fara amorsa daca o dau peste masa de spaclu ?
    2) Are ceva daca aplic Baumacol Protect pe toata inaltimea soclului ? Soclul meu nu este foarte inalt si inca nu stiu exact pana la ce nivel va urca aleea din jurul casei. Peste hidroizolatia asta se poate aplica o tencuiala decorativa sau placa cu piatra decorativa ? Oare ar trebui ca stratul al doilea de Baumacol Protect sa-l driscuiesc ca sa ramana mai fin ?
    Multa sanatate si spor sa poti finaliza constructia cat mai repede !

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +3

      Salut, sorry de raspunsul intarziat.
      1) Dupa minim 3 zile, de dorit mai mult.
      2) Da se poate aplica fara amorsa, asa mi-au zis cei de la Baumit, si din practica vad ca e suficient fara amorsa intre anume aceste 2 materiale.
      3) Poti hidroizola tot soclul, insa ulterior sunt finisaje care nu se tin de Baumacol, ci de StarContact white, iata de ce se lasa liber portiunile unde in viitor poate veni ceva. Nu se driscuieste - doar e hidroizolatie - o sa il strici asa.

  • @parrad00x
    @parrad00x 2 роки тому

    Felicitari! Cu cati cm deasupra intersectiei zidariei cu fundatia trebuie sa ne ridicam cu polistirenul? Multumesc!

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +1

      Multumim! Toate cazurile sunt diferite si sunt date de arhitect, insa orientativ, pana la cota zero.

  • @iuriepopa5941
    @iuriepopa5941 Рік тому

    Salut Valentin.Am nevoie de o echipă pentru a hidroizola soclul si a termoizola casa (noua) cu vată bazaltica.In România.

  • @georgesotir7591
    @georgesotir7591 2 роки тому +1

    masa aceea de spaclu +hidroizolatia de pe partea orizontala nu va forma o punte termica cand veti monta restul termoizolatiei a fatadei ?

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому

      Nu.

    • @bernatgyorgy3331
      @bernatgyorgy3331 2 роки тому +1

      De ce nu?

    • @abcdefvxyz4324
      @abcdefvxyz4324 2 роки тому

      Probabil fiindca e subtire. Depinde si ce proprietati termorezistente are acel spaclu.

    • @crissstim
      @crissstim 2 роки тому +2

      Evident ca va fii o punte termica!

    • @alexavramescu
      @alexavramescu 2 роки тому +1

      Ce greu este la specialist sa recunoasca o greseala si sa nu recomande la nimeni sa faca asa ceva, adezivul poate creea o punte termica, am patit cu teava ppr de apa care intra in perete, izolata dar a ajuns pe ea f putin adeziv cand am spacluit polistirenul, iarna a inghetat apa in teava, deci adezivul chiar poate creea putin termice.

  • @werk7539
    @werk7539 Рік тому

    Pacat ca nu ne arati efectic pas cu pas cum ati efectuat placarea soclului , ce materiale ati folosit

  • @valentindaniel2667
    @valentindaniel2667 Рік тому

    Nu era indicat ca polistirenul de pe soclu sa cada pe viitorul trotuar?

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  Рік тому

      nu

    • @valentindaniel2667
      @valentindaniel2667 Рік тому

      Pai oricat de bine ai astupa rosturile ,la ciclurile de inghet dezghet,pamantul lucreaza , trotuarele se misca,o sa ai apa acolo .Asa ca de ce nu?😇

  • @AdydeAdy21
    @AdydeAdy21 2 роки тому

    Buna seara,Daca vreau sa mai completez cu polistiren extrudat pe soclu pe viitor dupa ce am pus masa de spaclu,se poate? Fara sa dau plasa jos

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +1

      Buna, teoretic da, insa trebuie sa driscuiti si zgariati soclul existent, sa folositi acelasi adeziv-masa de spaclu StarContact White (pentru alte produse nu stim), iar polistirenul pus trebuie sa aiba iar dibluirea sa.

    • @AdydeAdy21
      @AdydeAdy21 2 роки тому

      @@EnciclopediaConstructiilor ok, mulțumesc

  • @acalinescu
    @acalinescu 2 роки тому

    Va salut. Ce reprezinta materialul negru intins pe pamnat, de jur-imprejurul casei? Este cumva o hidroizolatie care se va situa sub trotuarul care urmeaza a fi turnat? Multumesc

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +2

      Salut, este membrana cu crampoane, despre ea si cum am pus-o, vedeti aici ua-cam.com/video/C9n4ULTW9uA/v-deo.html

  • @dragoshritcu8201
    @dragoshritcu8201 Рік тому

    Salut,
    Pentru construcția unei case in București va interesează?Astept un răspuns!Mersi

  • @AdydeAdy21
    @AdydeAdy21 2 роки тому

    Daca pun profil de soclu,mai trebuie spacluit si in partea de sus a polistirenului?

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +2

      Profilul de soclu vine pe termoizolatia soclului (cel mai des polistiren extrudat). Deci se face ca in cazul nostru - polistirenul soclului se protejeaza, hidroizoleaza, si peste el vine profilul de soclu.

    • @AdydeAdy21
      @AdydeAdy21 2 роки тому +1

      @@EnciclopediaConstructiilor ok mulțumesc mult,foarte educative video urile

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому

      cu placere!

  • @vasilicasulea3276
    @vasilicasulea3276 2 роки тому

    Buna ziua,
    In curand realizez termosistemul fatadei cu vata bazaltica, este in regula daca pe fatada de la nord aplic o tencuiala decoratica siliconica si restul una silicatica? Multumesc!

  • @breabanandrei3233
    @breabanandrei3233 Рік тому

    Polistiren extrudat? Izoleaza într-adevăr foarte bine dar nu e cel mai rezistent …. Lucrez și eu in domeniu și am observat ca adezivul de armare cu plasa nu tine aproape deloc pe acel polistiren …. Nu e creat pentru Izolatie cu armare in exterior

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  Рік тому

      Pai daca lucrati in constructie, nu stiti ca nici un adeziv din lume nu va tine durabil pe suprafat neteda a polistirenului extrudat! De aceea el fie se cumpara striat (cu mici denivelari si zamtat), fie se fac acele gauri si striatii pe santier, ca sa tina adezivul.
      Mai aveti de invatat multe, no worries, nimeni nu s-a nascut invatat!

  • @ionturcu6822
    @ionturcu6822 2 роки тому

    👍👍👍

  • @glontzudnil5332
    @glontzudnil5332 7 місяців тому

    ce poliester ai lolosit?

  • @onenessnutrition
    @onenessnutrition 2 роки тому

    nu ati mai scris nr de saci folositi de masa de spaclu

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому

      Ahh, da... sorry... si ne gandeam "oare ce am uitat?". Merci de atentie. Adaugam in descriere!

  • @danielaarsenescu7492
    @danielaarsenescu7492 2 роки тому

    👏

  • @mihaidima3210
    @mihaidima3210 2 роки тому

    Era bun un filmuleț cum ai pus izolatia aia.

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +2

      Este, gasiti in video-urile postate saptamanile trecute. Abonati-va si apasati si clopotelul sa fi-ti la curent cu video-urile ce apar. Insa daca sunteti deja abonat si nu le-ati vizionat, pai... vizionati-le, toate lucrarile sunt prezentate, toate!

  • @andand4630
    @andand4630 2 роки тому

    Salut,am și eu o întrebare,ce părere ai de placa da la casă făcută din boltari de beton și turnat in ei ,adică bolțari tin locul cofrajului din blană. Aș vrea să știu dacă este rezistentă,sau e mai ok varianta clasică

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +1

      Salut, daca aveti in vedere pereti din boltari umpluti cu beton - asa si asa, daca aveti in vedere placa - nu categoric!

    • @andand4630
      @andand4630 2 роки тому

      @@EnciclopediaConstructiilor la placă mă refer, în fundație sa turnat beton pînă la nivelul pămîntului pe urmă sa ridicat cu două rînduri de bolțari care sa turnat beton în ei pe urmă sa făcut elevația peste armată cu fier și sa turnat placa armată cu plasă

  • @sergiuterzian7610
    @sergiuterzian7610 2 роки тому

    DIY, DIY, dar cand iti vin meseriasii ? a venit primavara !

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +2

      Avem video-uri montate pana in iunie cu lucrarile ce le-am facut pana acum, si altele sunt in curs, deci.. nu o sa va plictisiti!

  • @spadasinusinfinity6647
    @spadasinusinfinity6647 2 роки тому

    Ciao. N-ai izolat scările

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому

      Ciao, nici nu am nevoie, mai vizionati video-urile anterioare daca doriti sa aflati mai multe, cum ar fi ua-cam.com/video/84dEcQqgUjA/v-deo.html

  • @AdydeAdy21
    @AdydeAdy21 2 роки тому

    E fff scump un sac,auci...cred ca renunt

  • @cosminbruna9885
    @cosminbruna9885 2 роки тому

    eu am tăiat cu drujba,Apoi am pus spuma și am continuat cu izolația...

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому

      Merci de info cu experienta dvs. Ati continuat cu izolatia fatadei aveti in vedere? Ce grosimi au avut ambele?

    • @cosminbruna9885
      @cosminbruna9885 2 роки тому

      @@EnciclopediaConstructiilor 20 soculul/extrudat și 20 polistirenul expandat

  • @AdydeAdy21
    @AdydeAdy21 2 роки тому

    Cat ati hidroizolat cu un sac de baumit?

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому

      Vedeti in descrierea de sub video ce cantitati am folosit. Pentru alte detalii, gasiti fisa tehnica a hidroizolatiei pe site-ul celor de la Baumit, ei au totul online si transparent.

  • @sikainstal4639
    @sikainstal4639 2 роки тому

    Ai taiat ca sa adaugi la loc 😂😂😂😂

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +1

      Pentru a obtine o suprafata perfect plana, orizontala si dreapta! Ia intrati in esenta lucrurilor, ori nu pare ca vorbiti din practica, ci din imaginatia dvs!

  • @adriancata6704
    @adriancata6704 2 роки тому +2

    De nivela cu laser, nu ati auzit?

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +16

      Am auzit, am incercat-o, insa nu se vedea nici o boaba (chiar si cu ochelari speciali). Iata de ce, am folosit nivela cu apa. E o solutie ca oricare alta, nu e doar nivela cu laser unica buna in lume, nu-i asa? )))

    • @lucescuemanuel
      @lucescuemanuel 2 роки тому +1

      Nivela cu laser în exterior? Va referiți poate la acel laser rotativ ce are o celula receptiva montata pe o mira gradată, doar acel laser poate fi folosit în exterior. De altfel furtunul de nivel e cel mai precis și simplu de folosit, bună alegerea.

    • @terupeala5283
      @terupeala5283 2 роки тому +3

      a vrut si adrian sa se dea interesant

  • @ovidiuvesa1094
    @ovidiuvesa1094 2 роки тому

    Metoda cea mai comună dar nu și cea mai eficientă și durabilă !

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +3

      Argumentati va rog!

    • @ovidiuvesa1094
      @ovidiuvesa1094 2 роки тому

      @@EnciclopediaConstructiilor , fă un curs de calificare... Vezi pe UA-cam noi metode, materiale noi apărute .... Vei fi surprins !

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +3

      Avem peste 300 de video-uri cu diverse informatii obtinute din nenumarate surse, de la ingineri, arhitecti, profesori, specialisti, tehnologi, manuale de constructii, fise tehnice, carti tehnice, cursuri... si chiar uneori din anumite alte experiente din video-uri de pe UA-cam. Chiar promovam materiale, solutii si tehnologii noi, despre care multi habar nu au.
      Deci... replica dvs nu are nimic cu realitatea acestui proiect si lucrari. In continuare asteptam argumentare, ori... pana atunci, e doar o parere ieftina, ca oricare alta, cu zero valoare. Veniti cu valoare (ARGUMENTARE)! Asteptam!

    • @ovidiuvesa1094
      @ovidiuvesa1094 2 роки тому

      @@EnciclopediaConstructiilor , în fiecare zi apar materiale și tehnici noi !
      Tehnica ta din video de mai sus NU ESTE CEA MAI BUNĂ !
      Mai informează-te din când în când...😏

    • @EnciclopediaConstructiilor
      @EnciclopediaConstructiilor  2 роки тому +2

      Iarasi, ZERO ARGUMENTARE, eschivare de a da un raspuns direct, schimbarea temei de la "metoda nu e cea mai eficienta" -> la "a ne informa din cand in cand". Credeti ca era sa realizam atatea video-uri fara sa ne informam? Am facut-o mai mult decat "din cand in cand" ))) Deci, reveniti cu argumentare, ori... nu va mai raspundem... deja se vede la orizont pierderea de timp cu dvs; si nici abonatii ce vor citi aceste comentarii inafara de critica chioara din partea dvs, la fel nu vor invata nimic! Nu suntem la piata, ci e canal de informatii... deci veniti cu valoare... sau... va abtineti de aberatii!