سپاس از شما استاد که تجربیاتتون رو به مخاطبین انتقال میدین. ممنون میشم اگر بفرمایید چه شخصی صلاحیت تدریس رو داره؟ امروزه خیلیها در شبکههای مجازی نواختن ساز رو آموزش میدن اما برای یک مخاطب مبتدی تشخیص اینکه چه کسی میتونه درست تدریس بکنه سخته.
سلام جناب استاد. ممنون از برنامه هایی که اجرا میکنید. سوال من در مورد مضراب تار هست. اگر لطف بفرمایید در این مورد هم توضیح بدید. مواردی از قبیل سوالات زیر: - نحوه مضراب دست گرفتن در حالت کلی چطور هست؟ - طول مضراب آیا مسئله مهمی هست و به شیوه نوازندگی فرد یا فیزیک فرد ارتباطی دارد؟ - اندازه موم مضراب به چه مواردی یستگی داره؟ - شکل مضراب از قبیل شکل نوک مضراب، ضخامت مضراب، تخت یا محدب بودن مضراب و . . به چه مواردی ربط پیدا میکنه؟ - آیا یک هنرجو وقتی عادت به نواختن با یک مضراب پیدا کرد، دیگه نیازی به تعویض مضراب نداره یا یک هنرجو میتونه با مضراب هایی با طول و شکل متفاوت تمرین داشته باشه؟ - زاویه مضراب نسبت به سیم به چه شکلی باید باشه؟ منظور دو زاویه ای هست که مضراب میتونه باسیم داشته باشه، در راستای عمودی و جانبی؟ - سفتی مضراب در دست ثابت هست یا در قطعات و تمنیکعای متفاوت فرق میکنه؟ و کلی جزییات دیگه که جناب استاد خودتون بهشون واقف هستید. متشکرم.
زنده باد جناب استاد بله حق با جنابعالی است متاسفانه مشکل اسپانسر در کارهای بزرگ فرهنگی از زمان خود فردوسی همچنان باقی است بطوریکه فردوسی بزرگ هم در متن شاهنامه از این موضوع یاد کردند. «بزرگان با دانش و آزادگان نبشتند یکسر همه رایگان نشسته نظاره من از دورشان توگفتی بُدم پیش مزدورشان جز احسنت از ایشان نبُد بهره ام بکفت اندر احسنتشان زهره ام حسین قتیب است از آزادگان که از من نخواهد سخن رایگان» اگر ایرانیان امروز هم چون حسین قتیب رفتاری آزادمنشانه پیش بگیرند و هنر رایگان نخواهند بزرگترین خدمت را به خود و فرهنگ ایرانی کردند و احتمالا ما شاهد آثار دیگری چون سیمرغ خواهیم بود.کاری ماندگار که نام سازنده اش را هم جاودان خواهد کرد.
سپاس استاد،ذوق کردم سوال بنده رو پاسخ دادید،متشکرم،
❤
سپاس از زحمات شما استاد گرانقدر❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
🌹
همیشه شادمان باشی آموزگار خوب🌞
پاینده باشید استاد نازنین 🙏🌹🍃
سلام بر استاد عزیز.... دست شما درد نکند ....و مطمئنا این پاسخ ها بسیار راهگشا خواهد بود و دوستان نوازنده را به فکر و دقت بیشتر رهنمون میسازد...
متشکرم واقعا راه گشاست
🌺🌺🌺🌺درود استاد گرامی
سپاس از شما استاد که تجربیاتتون رو به مخاطبین انتقال میدین. ممنون میشم اگر بفرمایید چه شخصی صلاحیت تدریس رو داره؟ امروزه خیلیها در شبکههای مجازی نواختن ساز رو آموزش میدن اما برای یک مخاطب مبتدی تشخیص اینکه چه کسی میتونه درست تدریس بکنه سخته.
سلام جناب استاد. ممنون از برنامه هایی که اجرا میکنید. سوال من در مورد مضراب تار هست. اگر لطف بفرمایید در این مورد هم توضیح بدید. مواردی از قبیل سوالات زیر:
- نحوه مضراب دست گرفتن در حالت کلی چطور هست؟
- طول مضراب آیا مسئله مهمی هست و به شیوه نوازندگی فرد یا فیزیک فرد ارتباطی دارد؟
- اندازه موم مضراب به چه مواردی یستگی داره؟
- شکل مضراب از قبیل شکل نوک مضراب، ضخامت مضراب، تخت یا محدب بودن مضراب و . . به چه مواردی ربط پیدا میکنه؟
- آیا یک هنرجو وقتی عادت به نواختن با یک مضراب پیدا کرد، دیگه نیازی به تعویض مضراب نداره یا یک هنرجو میتونه با مضراب هایی با طول و شکل متفاوت تمرین داشته باشه؟
- زاویه مضراب نسبت به سیم به چه شکلی باید باشه؟ منظور دو زاویه ای هست که مضراب میتونه باسیم داشته باشه، در راستای عمودی و جانبی؟
- سفتی مضراب در دست ثابت هست یا در قطعات و تمنیکعای متفاوت فرق میکنه؟
و کلی جزییات دیگه که جناب استاد خودتون بهشون واقف هستید.
متشکرم.
زنده باد جناب استاد بله حق با جنابعالی است متاسفانه مشکل اسپانسر در کارهای بزرگ فرهنگی از زمان خود فردوسی همچنان باقی است بطوریکه فردوسی بزرگ هم در متن شاهنامه از این موضوع یاد کردند.
«بزرگان با دانش و آزادگان
نبشتند یکسر همه رایگان
نشسته نظاره من از دورشان
توگفتی بُدم پیش مزدورشان
جز احسنت از ایشان نبُد بهره ام
بکفت اندر احسنتشان زهره ام
حسین قتیب است از آزادگان
که از من نخواهد سخن رایگان»
اگر ایرانیان امروز هم چون حسین قتیب رفتاری آزادمنشانه پیش بگیرند و هنر رایگان نخواهند بزرگترین خدمت را به خود و فرهنگ ایرانی کردند و احتمالا ما شاهد آثار دیگری چون سیمرغ خواهیم بود.کاری ماندگار که نام سازنده اش را هم جاودان خواهد کرد.
🫶🫶🫶