Bir Kitap Hayatınızı Değiştirir mi? Rezonans Kanunu
Вставка
- Опубліковано 5 лют 2025
- Yukarıdaki videoda para almadan bir ürünü övdüğüm için bu bir #reklam
Rezonans Kanunu: Düşünceleriniz Hayatınızı Nasıl Şekillendirir?
Hayatınızı bir kitapla değiştirmek mümkün mü? Pierre Franckh’ın "Rezonans Kanunu" adlı kitabı, isteklerimizi ve hayallerimizi gerçekleştirmek için düşüncelerimizin gücünü nasıl kullanabileceğimizi anlatıyor. Bu videoda, düşüncelerimizin frekanslarını ve evrenin bu frekanslara nasıl yanıt verdiğini öğreneceksiniz.
Rezonans kanunu, olumlu düşüncelerimizin olumlu olayları nasıl çektiğini, olumsuz düşüncelerin ise hayatımıza nasıl engeller koyduğunu anlatıyor. Videoda ayrıca, Jim Carrey’nin ilham verici "10 Milyon Dolar" hikayesi de yer alıyor!
Videoda bulabilecekleriniz:
Rezonans Kanunu’nun temelleri
Düşünceler ve frekansların etkisi
Kalbin elektromanyetik gücü
Jim Carrey’in milyon dolarlık çeki nasıl hayatına çektiği
Hayatınızı değiştirmek için pratik öneriler
Eğer siz de hayatınızdaki tıkanıklıkları aşmak ve istediklerinizi gerçeğe dönüştürmek istiyorsanız, bu video tam size göre!
📖 Kitap linki: bit.ly/3MCDlrt (Herhangi bir ücretli işbirliği söz konusu değildir.)
🔔 Abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın!
İlgili videolar:
• Kişisel Gelişim Serisi...
• Finansal Okuryazarlık ...
Sosyal Medya Hesapları
/ baykalem__
www.instagram....
📌Dip Not: Olumlu düşüncenin gücüne inanıyorum. Pozitif olmanın ve hatta kimi zaman "Polyanna" derecesinde iyimser olmanın daha akılcı olduğunu düşünüyorum. Çünkü diğer türlüsü, kişiyi eylemsizliğe ve karanlığa sürüklüyor. Kendi özel hayatımda da bunun pratikte olağandışı olarak etkilerini gördüm diyebilirim.
Kitap konusunda bazı eleştirilere katılıyorum. Kaynaklar bana da açıkçası yetersiz geldi. Bazı kısımlar çok teorik ve altı doldurulamamış maalesef. Ama kitabın açtığı konu özelinde bir içerik oluşturmak fikrinin, kitaptan bağımsız olarak güzel bir bakış açısı sunacağını düşündüm.
Yorumlarda yazan sözde realist karamsar arkadaşlara kulak asmayın. Umarım onlar da ümitsizliğinin karanlığından kurtulabilirler.
Ümidinizi kaybetmeyin, olumlu düşünün, er ya da geç etkisini göreceksiniz.
Her düştüğünüzde "Ya olmuyor!" yerine "Bu sefer olacak!" deyip ayağa kalkmak olsun ufkunuz...
Bilinçaltının gücü adlı kitaptada benzer konular var üstad. Emeğine sağlık.
Teşekkür ederim, çok güzel bir motivasyon menti olmuş 👏👏
Okumadım daha
“Sizin titreşim frakansınız olduğu gibi ‘Diğerlerininde’ titreşimleri var ve eğer(kitabı okumadım)sonuç travmatik oluyor ise enerjinizi yok etmemek için aslında bir psikotik gibi negatif titreşimleri de içinize alıyorsunuz ve iş sürekli tekrar ettiğinde sizin ‘Olumlu’kanununuz kafanızda bir canavar yaratabiliyor.
Neticede “İçimdeki atom bombası” şeklinde bir büyük dengesizlik yaşamayı düzenli düzenlemek için sinirin ve öfkenin hangisi olduğunu yaratmak yani “diğer ben” ve “öteki ben” LER yaratıyorsun
Ama bütün bunlar seni neticede “eksik” olduğun yerleri (geçmişteki ulaşamadıkların veya düştüklerin)noktasında barışıp-barışamak yönünde buluyor
Etrafındaki insanlara dikkat et
Asla son noktaları yapma
Asla enerji frekansını kaybetme
Çoook zor
Bu ülkede herşey çoooook zor
Şu an burdayım ❤
Rabbim sizin zorunuzu kolaylaştırsın, sizi sevsin, sevdirsin, sevindirsin 🙏🌿
lan ne alakası var😊
Amin
Asıl çözüm insanın kendisi ve düşünceleridir. Nasıl düşünürsen öyle hisseder ve yaşarsın. Ayrıca ekleme yapayım %100 düşünce gücü kitabıda harikadır.
Ben kitabı okudum. Cidden bakış açınız değişiyor. Baktığınız yönün başka yerden de görülebileceğini kavrıyorsunuz. Cidden bir şeyler değişiyor ama önce sizin değişmek istemenizden geçiyor olay.
Kıtap ne
@@bilalcozel8728rezonazs kanunu
@@bilalcozel8728Rezonans kanunu (Pierre Franckh)
@bilalozcel8728 Pierre franckh rezonans kanunu
Rezonans kanunu @@bilalcozel8728
Vay be Nicola Tesla.Adam bunu 100 seneden fazla önce söylemişti ve 100 sene sonra gelişmiş teknoloji sayesinde adamın dediğini doğruladılar. Büyük adamsın Tesla. Ayrıca video içinse teşekkürler. Harikaydı her zaman ki gibi
Insan sevdiğine benzemeye çalışır Neyi arzuluyorsa o olacaksın
Bende bu kitabı okuyorum.Bitmek üzere.Okuduğum zaman çok iyi hissettiriyor.Hayellerimede hayel ettiğim gibi olmasada daha güzeliyle gerçekleşiyor
tesla bunu yıllar önce bildirmişti.evrenin sırlarını bulmak istiyorsanız enerji,frekans ve titreşimler hakkında düşünün diye.
Muhteşem bir sunum, emeğiniz için teşekkürler. Her ne zaman bir tıkanıklık, çıkmaz hissine kapılsam sizin videolarınızı izleyip neler yapabileceğimi fark ediyorum. Sevgiler, saygılar.
Herşey titreşim . Titreşimin oluşturduğu enerji alanları.Ve gördüğümüz ya da göremediğimiz herşey en azdan en çok yoğuna oluşmuş enerji toplulukları biz de dahil.
Eyleme dönüşmemiş niyet gerçekleşmemeye mahkumdur. Sabaha kadar evrene mesaj atın bir şey olmaz. Çalışıp çabalayıp sabredip birşey elde edersiniz o da belki... tabiki en başta düşünce ile başlıyor ama sadece başlıyor orada bitmiyor.
“BAYKALEM” benim için çok değerlisin :)
Sayende “Amerikadayım” ve “Hayallerime” ulaştım ❤
Her kes Ama Her kes dediklerini dinleyib “Not” alarak ilerlerse “Başarı” “Herkesindir” 🇹🇷🇦🇿🇺🇸
Bir sonrakı hedefinize ilerlemenizi tüm içtenliyimle diliyorum sizin için ✨️
BOT maaşın yatmış
Istedigin birseyin gerceklesmesine göstercegimiz cabanin degerini anlatir Hayat anlayana zahmetsiz rahmet beklemek olur
Gercektende hisler günü etkiliyor. Ben yaşadım bir gün uyandım ve kendimi müthiş pozitif hissediyorum o gün uzun zamandır uğraştığım bir işimi çok kolaylikla halletmistim hic unutmuyorum..
İnanmak gerçekleştirmenin ilk adımı 👍👍👍
Hayatımızda olan bütün iyi ve kötü şeyler bizim hayrımız için oluyor, iyi bir insan olduğunuzu bilin ve gün içinde sürekli pozitif kelimeler kullanmaya gayret gösterin.
Düşüncelerin değişirse dünyan değişir, rezonans inanınca işlemeye başlıyor, çok iyi farkındalık oldu, teşekkürler.😊❤
Baykalem kanalından gelen bildirinin güzelliği ve yine muhteşem bir video.
Teşekkürler sayın Hocam elinize emeğinize sağlık.❤
Hocam senin içeriğini açtığım gibi önce beğeniyorm sonra izliyorum 😊
Ben kitabı okudum. Ve kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca video çok güzel olmuş. Emeğinize sağlık.
İnternette var mı acaba
@@S3meyra7777 ucuz bir kitap çok pahalı değil parasını verince daha çok fayda görürsünüz 🙏
"kendi rezonans alanınızi ve titresiminizi değiştirmek en güçlü değişim aracıdır"
Efsanesin sakin durma bizleri bırakma ❤
Vide fikri : Cant hurt me kitabıni okuyupta oradan da yaptiginiz cikarimlari bize video olarak sunarsaniz cok iyi olur
Ne zaman bu kanaldan bir şey izlesem hafiflemiş olarak çıkıyorum içerikten. Bu kanunu daha önce biliyordum ki böyle bir yöntem bilinç üstümden daha çok bilinç altımı etkilediğini fark ettim. Şu an o dönüşüm evresindeyim. Olmak istediğim noktaya varmadan önce olmam gereken kişinin taşlarını oluşturuyorum. İnanç gerçekten bir yola çıkmadan önce edinilmesi gereken en önemli şey. Sizi yere seren zorlukta aya kaldıran inancınız olur.
Adam kaliteli içerikler yapıyor. Destek olun beğeninde adama da bizlerin katkısı olsun.
Düşüncelerin neyse hayatında odur.Hayatını deyistirmek istiyorsan düşüncelerini deyiş.
Rezonans Kanunu inandığım bir konu. Daha önce teslanın 3 - 6 - 9 frekansları ile alakalı çalışmalarını incelemiştim ancak duygu düşünce ve insan yapısı üzerinde ki etkisini bu kitap ile tanıdım. Güzel anlatımınız ve detaylı araştırmalarınız için de ayrıca teşekkür ederim. Özellikle Ronaldo'nun dudak okuma bölümü çok hoştu.
Diğer bir bakış açısı ile tevekkül de denilebilir, önce sebepleri yerine getirip ardindan istemek lazım
Doğru söylüyorsununuz hocam
Emeğinize sağlık. Yine buram buram kalite kokan bir içerik..
istegin kadar inan
istedigin kadar pozitf ol
istegin kadar titreş
her şey nasip
nasip degilse olmuyor....
O zaman evinde yat uyu. Nasibin de varsa ekmek gelir önüne. Çalışma
Yağmur duasına çıkıyorsanız yanınıza şemsiye almanız gerek😊
emeksiz yemek olmaz.. bir dua. ve bir arzu , çabaya bağlı gelişir...disiplinli bir şekil de çok çalışarak başarabilirsin ... kuru kuru bir inanç işe yaramaz.... ayrıca kader denen bir şey var .. afrikada doğduysan aç kalmaya mahkumsun ... türkiye de doğduysan düşük maaşla çalışmaya mahkümsun.. asgari ücretle yurt dışına çıkamazsın .. istediğin kadar inan ...
Düş varolan en gerçek şeydir ama harekete geçersen.
Mükemmel bir video daha😍
Videolarin cok kaliteli dostum emegine saglik 🙏🏻🧡
İyi düşün iyi olsun (güzel düşün güzel olsun), zaten atalarımız söylemiş biz anlamamışız
yine yeniden harika bir anlatım teşekkürler
❤MorAğaçTV ❤UA-cam da tek kazandıran kanal
Evet bir kitapla yola çıktım yolu tamamladım kendime olan özguvenim geldi.
cog guzel bir video olmus ellerine ve hayal gucune saglik
reyis bidaki videolarinda eski arka pilan muzigini koyarmisin bu sanki olmamis
Çok güzel bir video elinize sağlık
Ethem bakar - İrade terbiyesi kitap İlk başlarda felsefi olsa da sonrasında çalışmak çalışmaktan zevk almak gibi daha nice konuları anlatıyor bu kitap hakkında bir video hazırlayabilir misin
Siz okudunuzmu nasıl
@Ceylanözer-c8j zihni faaliyetlerle uğraşan kişilere uygun bir eser. İrade ,çalışmak ve çalışmaktan keyif almak üzerine yazılmış bir kitap ben öğrenciyim faydası dokundu.
Ben bu enerji olayına inanmaya başladım kendim zaten olumsuz şeylerde hep yaşıyorum olumsuz bir şeyden bahsediyorum ve sus bahsetme düşünme bu başına gelecek diyorum ve aran 1 gün veya bir kaç gün geçmeden söylediğim şeyi yaşıyorum ve bazen bazı şeyler karşıma çıkıyor eşya vb bir ip bulurum ve bunu atma bu senin ihtiyacına yaratacak diyorum ve gene aynı şekilde o şeyin işime yaraması için bir şey yaşıyorum yani açıkçası bu doğru olabilir çünkü bunlar tesadüf olamayacak kadar yaşadım
Düşünce her şeydir.
Düşün ve zengin ol, sınırsız güç şimdide rezonans kanunu..
Düşün ve Zengin Ol kitabında sözde düşünceyle hedefe ulaşacağımızı düşünürken kitabın tamamını okuduğunuzda hedeflediğiniz şey için aslında eşek gibi çalışmanızı öğütlüyor. Düşün, üstüne eşek gibi çalış, sonra zengin ol. Madem canımız çıkacaktı, ne anladım bu işten 😅
@@erhanozdal7930 aslında hepsinin temelinde kişisel motivasyon, hedef belirleme ve kendini geliştirme var. Bunlara gerçekten yapınca başarı otomatik olarak geliyor zaten. Çalışmaya, gelişmeye öğrenmeye devam..
@@erhanozdal7930 ne bekliyordun ki düşününce kendiliğinden çilingir sofrası mı kurulacaktı
@@SanjiVinsumōku neden olmasındı 😂
Hepsi aynı mantığa çıkıyor ve çalışmadan kim zengin olabilir ki ama cidden negatif ve pozitif enerji cidden var çekim kuvveti günlük hayatta net görüyorum ama çok zor hergün pozitif olmak
Bugün 22 Eylül
Senelerden 2024
Bır sonbahar yıne geçiyor
Bütün yaprak dökümüyle
Bak her yer yine yaprak yaprak
Caddeler sokaklar...
Bır guz ayazının yağmurunda
Islak ıslak
Yüzüme dokunuyor damla 💦damla
Bır güz akşamının tenhalarında
Bır dut ağacı görüyorum
Seninle topladığım simsiyah
Karadut ağacını seyrediyorum
Üstüm başım sırıl sıklam
Elım yüzüm ıslak ıslak
Bır güz geçiriyorum yine sensiz
Yağmur altı sessiz sessiz
Bu kaçıncı sonbahar
Bu kaçıncı mevsim
Bu kaçıncı yıl.........
Ben sensiz hiç bir mevsimi sevmedim.....
Sevemedim sevgilim.........
Islak ıslak....
Kemal bey lutfen daha fazla video paylasmaniz bizleri mutlu edicek
örnek haftada 1 video
Çok teşekkürler Baykalem,..
Təşəkkürlər ❤
Güzel düşünüyorum. Güzel olacak
Kitabı yeni bitirdim. Tavsiye ederim. En kısa zamanda okuyun.
arkadaşlar okumanızı kesinlikle öneririm
Yüreğinizle Düşünün..
Beyninizle Hissedin..
Video için teşekkür ederim, elinize sağlık.
Güzel video, teşekkürler.
arkadaşlar yaşadığım ufak bir tecrübeyi anlatayım kısaca, benim yetenek sınavım vardı 6 ay boyunca kazanmış gibi hissedip öyle davranıyordum kazanacağıma inanıyordum fakat bu beni eylemsizliğe itti, beynim sınavı kazandığımı düşündüğüm için beni daha az yordu ve bu sebeple sınavı kazanamadım
amca sen olayı çok yanlış anlamışsın ya :D Bizim ülkenin en büyük problemi senin gibi okuduğunu anlamaktan yoksun insanlar harbiden
@@MrGreen-mg4zu birde doğrusunu anlatsaydında bir fayda görseydik.
Bu haklılık payı olan bir tecrübe; yapılan istatistiksel bir çalışmada, topun %100 kesinlikle gol olacağını düşünen futbolcular, %100 olduğunu düşünmeyenlere göre daha fazla penaltı golü kaçırdıkları gözlenlenmiş. Özetle bir şey için çoktan başarmışız gibi davranırsak bizi asıl başarıya iten heves yok olup gidiyor
@@MrGreen-mg4zu aynen brom xd
kazanacağına inanmak değil o yetenek sınavında hareketlerini kapıdan girerken ki tavrını sınavın içinde yaptıklarını hayal edip kazandığına inanacaksın. hiçbir şey yapmayıp sadece inanarak biraz zor kerem kardeşim.
Eyvallah sağolasın emeğine sağlık
Emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim
Geldik 😊
Teşekkür ederim ❤
Emeğinize sağlık
Te. Sukur. Ederim. Size. Bu. Medaziona. Amin. Amin. ❤. Amimn.
Sadece inanarak birşeyler olmaz.
İnandığın şeye yürüyeceksin
Plan yapacaksın.
Yoksa tüm hayallerin elinde kalır😅
👍🏼
Teşekkürler
0:22 hocam o nasıl iç çekiştir...
Ben rahatladım
Abi okuyun okutun başka hiç bir şey okumayın 😊 ben iki defadır aynı şekilde okudum 😊abi okuyun okuyun okuyun
Ben şahsen şu ileri sürülen LGS sınavından nefret ediyorum. Tam olarak şu videoda anlatılan video sayesinde. Bizi daha ergenliğizin ve kendimizi bulma çabasının içerisindeyken bir sınava tabi tutup ardından 4 yıl bunun kahrını çekmemizi bekliyorlar. Ben kötü bir lisede değilim arkadaşlar , ilk olarak bunu söyleyeyim. Bir 12.sınıf olarak 11.sınıfım boyunca dershaneye gittim ve orada çok şey gördüm ve artık nefret boyutuna geldi. Şöyle ki ben ortalama denilebilecek bir sınavlı lisedeyim. Dershanede 1.sınıfta ," en iyi " denilen liselerin yanındaydım ve gözlemlediğim kadarıyla çok ama çok büyük bir ön yargı vardı. Bütün arkadaşlarım sınıftaki en iyi liseye giden çocuk hakkında konuşuyor ve onun çok zeki olduğundan bahsediyorlardı. Ben onu çoğu sınavda geçtim çünkü kendime olan özgüvenim yüksekti. Ama diğer arkadaşlarıma baktığımda kendilerine olan özgüvenleri çökmüstü. Çünkü iyi liseleri (daha 2-3 yıl önce aptal bir sınav sonucu seçilmiş) liseleri geçemeyeceklerini kendilerine inandırmışlardı. Onlara çok kez söyledim ama dinlemediler .En âlâ sını da ortaokulda çok iyi bir arkadaşım olup lise sınavında hastalıgı yüzünden batırmış arkadaşımda gördüm. Kendisi ortaokulda benden daha başarılıydı fakat lise sınavı günündeyken iyi bir günü değildi kızın ve liseye geçtiğinde kendine olan özgüvenini kaybetti. Benden daha iyi bir başarı sağlayabilirdi belki ama dış etkenler çoktan bunu ortaya koymuştu. Bazen bazı zamanlar bende etkisine kapılıyorum , doğruyu söyleyeceğim ve bu o kadar iğrenç bir duygu ki , insanın potansiyelini ortaya çıkarmada bir engel. Her neyse, hangi lisede ya da hangi üniversitede olursanız olun siz kendinizsiniz. Kendinize güvenin.
Bir ske yaramayacak o sınav. 2019 da girdim.İlk olarak. İngilizce öğrenmeni tavdiye ederim.
Videoda kullandığın müziklerin ismi nedir?
Teşekkürler!
kaderi Allah CC yazar ve yaratmak Allah'a CC mahsustur
5 bin abonen var ama hala İslamın özünü anlayamamışsın.
mükemmel
Güzel.
Evet bu doğru
önyargılarımızı kıralım deyip' kişisel gelişimle konuların içi' boşaltıldı demek pek çelişkili
oldu...
Tek bir kitapla değişmez hele ki bu kitapla hiç değişmez. Bu konuda daha kapsamlı güzel kitaplar var. Çok fazla reklamı yapıldı bu kitabın
Önere bilirmisin
Tabiki.
Bilinçaltının gücü - Joseph Murpy
İçindeki gücün sırrı - Joseph Murpy
Çekim yasası sırrı - Joe Vitale
The Key - Joe Vitale
Para kazanmak senin elinde - Jen sincero
Huzurlu ve zengin olmak - Napoleon Hill
Daha bir çok kitap var ama bunları çok beğendim.
Bu kanalda videosu olan düşün ve zengin ol kitabı da var ona da bakabilirsiniz. Ayrıca bilinçalının gücününde kanalda videosu vardı.
Bu tür kitaplarda evrene mesaj gönderme konusunda şirke düşme ihtimali olması beni bu kitaplardan hep soğutmuştur.
Hep reklam. Bir kitap hayat değiştirmez arkadaşlar. Kitap sizi motive eder belki etmez ama siz kitabın kendisisiniz
Güzel bir içerik. Emeğine sağlık.
Kisi sevdigi ile beraberdir
Ben bir roman yazıyorum romanımın konusu ayrıntılı olarak anlatmak gerekirse kimi zaman sorduğumuz sorular vardır
-Ya dünya anaerkil bir yer olsaydı
- Ya naziler kazandaydı
- Ya dünya tek bir kıtadan oluşsaydı
- Ya din ve inanç diye bir şey olmasaydı.
- Ya zaman kavramı farklı olsaydı mesela burada 30 yıl orada sadece 1 yıl olması gibi.
- Ya başka bir hayvan (insanların olmadığı bir evrende) evrim geçirse ve insanlar gibi barınıp giyinip yemek yitip medeniyetler kursa?
Kitabımın daha doğrusu fantastik evrenimin dayanak noktaları bunlar.
Gehlim evrenin tarihine
Wespelia adınsa Asya kıtası kadar büyük bir kıta bu kıtada zamanında 14 süper volkan bulunuyormuş ve bu volkanlar aynı anda patlamış o zamanlar Kurtlar insandı bir evrim geçirmiş ilkel mağaralarda yaşıyorlarmış kurt başlı bir ruh kıyametten onları kurtarmış. Kurtlar bu ruhu kutsal kabul etmişler doğurmuştu sonuçta o gerçekten bir ruhmuş. Kurtlar onun sayesinde kurtulmuş. Lavlar yer altında 4000 tünel bir sürü büyük mağara oluşturmuş soğuyup katılaşmış ve volkanlar sönmüş. Aradan bir kaç yüzyıl geçmiş. İlk hanedan kurulmuş yazı icat edilmiş ve anaerkil bir sistem otururulmuş fakat bir sorun varmış hala halkım büyük bölümü göçebe yaşıyormuş. Derken bir gün denizin ötesinden deniz halları denilen 9 mitolojik ırk(devler, cüceler, elfler, vampirler, Cadılar, troller, goblinler,grifinler ve minatorlar) istila etmiş. İlk hanedan bu şekilde yıkılmış. Kurtlar Rohangar denilen bir bölgeye göç etmek zorunda kalmış. Ve Asena adında bir kız sayesinde 2. Hanedan kurulmuş . Köylerini yağmalayan mezatlarını yakıp yıkan çocuklarını kaçırıp yiyen bu canavarlardan kurtulmak için kız kardeşine”Süper güçlü kurt askerler yaratma emri verilmiş” Kurtlar atalarının sesten 6 kat hızlı koştuklarına 7 ton kaldırabildiklerine denizin 130 metre altına dalabildiklerine ve 2 yıl aç susuz hayatta kalabildiklerine inanıyorlarmış.
Kız kardeş bunun için 40 genç dişi ve 40 genç erkeği seçmiş
Elfler kadın düşmanı ender çok eşlilik yapıyorlarmış. Vampirler ise yamysm ve cinsel saplınlık içindeymiş. Bir şekilde ikinci hanedan yıkılmış ve 50 yıllık eserse dönemin sonunda Töeegene adında Asena’nın soyundan gelen bir kız 3, hanedan’ı kurmuş ve Töregene üstün asker yaratma projesine devam etme vermiş. Kız Karadeniz’in soyundan gelenlere Kara muhafızlar denilirdi. Kara muhafızlar, Töregene’nin 30 yıllık hanedanlık dönemi sırasında cadılarla gizlice işbirliği yapmış. Onlara her türlü kara büyü için sürüngenleri böcekleri kuşları vermişler. Fakat bu yüzden ekosistem bozulmuş 3 yıl kış olmuş sıcaklık -50 dereceye düşmüş ardından 3 yıl yaz olmuş sıcaklık 60 dereceye yükselmiş. Böylece Rohangar iklimi bozulmuş vedoğa ve doğayla iç içe olan kurtların hormonlarını etkileyerek kızışma mevsimi adında bir olaya yol açmış. Böylece 700 yıl Boyunca 6 ay süren bahar mevsiminin en başında genç kurtlar aşırı şevhet ve saldırganlık geliştirmiş Buda kara muhafızın işine gelmiş.Töregene’den DSÖ’nda bu bilgi unutulduğu için kara muhafız planına devam etmiş.
Töregene Rohangar’ın ortasına bir başkent inşa ettirmeye karar vermiş. Şehirin birbiriyle eşit aralıklarla 9 halkadan oluşacak şekilde dizayn edilmiş her halkanın yöneticisi hayır işlere yardım eden halkın yaratına iş tapanlardan seçilmiş. Her bir halka gökkuşağının en dış halkasından en iç halkasına göre dizayn edilmiş. Saray merkeze yapılmış. Yapımı 10 yıl sürmüş. Her yönetici iç işlerinde gayet özgür dış ılışkilerde kraliçeye bağımlıymış
Aradan iki yüz yıl geçtikten sonra Gora adında zalim nir kraliçe aynı anda elflere ve vampirlere saldırı başlatarak büyük bir yıkım gerçekleşmiş ne vampir kalmış ne elif. Diğer ırkların düzgün büyük bir krallık kuramadığı için arada kaynadıkları söylenir.
Sonra 3 yüzyıl daha geçer ve zira adında başka bir kraliçe Eld soyunun kalan kısmını yok etmek için 400 gemisi olan bir korsana lordluk ve kale vermek şartıyla anlaşma yapar Wespelis’ya 4 günlük uzaklıktaki devasa adaya 40 bin kişilik bir orduyla baskın yapar. Ve tamamı yön edilir. Rica, eld kraliçesinin yedi çocuğunu öldürünce gözlerinin önünde. Elif kraliçesi bedduda eder”Senin yedi neslin rahat uyumasın” böylece hikayemizi yani 2 yüzyıl sonrasını bile etkiyecek bir lanet başlar
O erkek kardeşi tarafından öldürülür ve tahtı gasp edilir. Bir şekilde indirilir ve onu destekleyen halk ve lordlarla birlikte çölü geçerek (22 günse) başka topraklara ulaşırlar. Böylece Sürgün kurtlar ataerkil bir krallık kurulmuş olur. Bu ednada ana soy hattında lanet devam ediyordu. Ria’nın kızı bir yangında diri diri yanarak ölür. Onun kızı ise 3 ölü 4 düşükten sonra kocası tarafından küleden itilerek öldürülür.
Bütün bunlar olurken Zayıflayan krallık ve kötü yönetimler yüzünden bazı yönetimler ve halk ayaklanarak demokratik bir sisteme geçeler. Cumhuriyet kurulmuş olur. İki parti vardır. Kzııl ayılar ve Mavi Şahinler.
Mavi Şahinler: Liberal mülkiyet halları silahlanma özgürlüğün partisidir
Kızıl ayılar: Sosyalist eski lordların soyundan gelenlerin ağırlıklı olduğu silahlanma karşıtı feminist savaş karşıtı parti.
Zamanla kızıl ayılar’ın başına bir oligardan devşirme bir başkan geçer ve bu başkan çölde peteıol ararken Sürgün kurtlarla karşılaşır. O zamanda Sürgün kurtların başında yeğenlerinin hakkını gasp eden bir kral bulunuyordu. Oligard, Kral’a son model tek teknolojik silahlar verdi ve halihazırda kinli oldukları atalarının topraklarına altı ay sürecek korkunç bir savaş başlattı . Gaz bombaları nükleer silahlar kullanıldı. O zamanın kraliçesi de daha 4 ve 2 yaşlarında kızlarını arkasında bırakarak gökkuşağı muhafızlarıyla birlikte öldü. Yalnızca tel bir muhafız kurtuldu. Kara muhafız Mikela.
Bu esnada cumhuriyette mavi şahinler ve sürgündeki Halk ve lordlar bu zülme ayaklandı ve Bahar devrimi adı verilen bu olaydan sonra iki zalim hükümdar alaşağ edildi. Fakat büyük bir sorun vardı. İşgal birmişti. Ordu büyük ölçüde geri çekilmişti. Fakat her iki siyasi partisinde desteklediği ve şehrin ilk üç halkasını yönetimini ele geçiren iç halkalar ve krallığın geriye kalanı arasında bir örgüt kuruldu. Şehrin 9 giriş kapısından 3’ünü kontrol ediyorlardı. Mikela 14 yıl boyunca bu örgüt ve artıklarıyla uğraştı şehri yeniden restore etti. Fakat sonunda öldüğünde lanetin dördüncü halkası yani hikayemizin zaman çizelgedinindrki Kraliçesi epilepsi hastasıydı.
Adı Meusa’ydı. Onun şe kız kardeşi vardı. Demiş. Denia zamanında Ria’nın anlaşma yaptığı korsandan devşirme lordun o zamanki varisiyle evlendi iki çocukları oldu fakat aslında Denia kısırdı fakat bunu bilmiyordu. Bunu öğrendiğinde Agru 6 Surra 2 yaşındaydı. Onları terk etti. Meğerse kocası ona fark ettirmeden taşıyıcı annelik yaptırmıştı. Başka bir kadınıla yatıp onun embriyosunu karısına enjekte etmişti. Denia zaten haklına yapılanlardan dolayı Sürgün ve Cımhuriyetten ölesiye nefret ederken şimdi intikam hazırlıklarıyla başladı. Bu beş yıl boyunca atalarının gizli silahlarını kullandı yani 4000 adet her ay yeri ve çıktığı bölge değişen her türlü tehlikeyi hayvanın zehirli göllerin bulunduğu tüneller ve onları kullanan kara muhafız. İktidara gelmek isteyen kızıl ayılarla kimliğini gizleyerek bir anlaşma yaptı. O sıralar Meuda’nın kocası 1000 meşele adı verdiği Cumhuriyete eğitim almak için gönderdiği öğrencilere ev ve koruma karlılığında onlara iktidara getirme sözü verdi. 10 yıl boyunca “Hayırsever kadın geiişimci” Ayağı ile Cumhuriyetteki en büyük 20 mafyaya barınak ve silah hizmeti sağladı tutuklu üyelerini hapishanelerden kaçırdı. Bu ednada Kral süikastte kurban gidince 1000 öğrencinin bursu iptal edildi. Bu değerlendiren Denia onları Cumhuriyetin içine sızması ve manav, kasap, terzi, barmen, temizlikçi tüccar gibi meslekleire bürünerek ki o meslekleri çok iti biliyorlardı. Böylece her sosyal sınıfı domine ettiler. Onlar bilgi topluyor casuslarda bu bilgileri onlardan alıp Denia’ya iletiyordu.
Birazda Sürgün kurtlara bakalım
Şu anki prens ve kral Cumhuriyetten haz etmiyorlar Rohangar’la tekrar birleşip güçlü bir devlet olmak istiyorlar.
Cumhuriyet
Halk mavi şahinlerin ne kadar altın demir nikel titanyum bakır madeni varsa kurutmasından ve artan suç oranları işsizlik ve evsiz bireylerden rahatsız. Kızıl ayılar’a güvenmiyorlar
Kızıl ayılar: Savaş karşıtı bir durum takınarak ve bedava barınma sağlık ve eğitim hizmetleri sağlamaya çalışıyor. Feminist bir tutum sergiliyor. Amaçı Mavi Şahinleri devirmek
Denia’nın amacı: Ablasından daha güçlü ve zeki olduğu için kendisinin tahta görmek istiyor ve Anlasını öldürmeyi planlıyor.
Sürgün kurtlarla güya birlikte hareket ediyormuş gibi görünerek onların ajanlarını ifşa ettirip kendi ajanlarını o ajanların yerine koyuyor
İlm öğren ahireti kazan
Bahs edilen kitabın ortasinsadayim bakış açım deyiwdi kendi kendime
Biz herkesin zannı üzerineyiz
Beyin bilgisayar ve rezonans kanunu da beynimizin wifi ve interneti gibi düşünmek gerekiyor 😮
2024 brewers cup şampiyonası ben geliyorum
❤❤❤
Tesla secret falan kitapların arkasına düşüp kainat Sahibinin kitabını okumiyoruz
Bir kudsi hadis hepsini bitirir kafa yormayın ibadet edelim
Kulum beni nasıl tanırsa öyle muamele ederim…
Videoda anlatılan kitap "The Secret"tan sonra insanlara hayal satarak yazara para kazandıran insanlara umut satan bir diğer kitaptır. Kitabın adı kulağa çok bilimsel gelse de kitapta bilimsel gerçek olarak sunulan hiçbir iddianin ne kaynağı ne de mantıklı bir yanı vardır. Jim Carrey'nin yaptığı kendi geleceğini zihninde imgeleştirip çok çalışmak fakat bu kitabı okursanız içeriğinin Jim Carrey örneğiyle o kadar da alakalı olmadığını görürsünüz. Evet arkadaşlar insanız böyle şeylere umut bağlayıp kendimizi iyi hissediyoruz ve bu sayede böyle insanlar da kitap yazıp milyonlarca insana hayal satıp para yapıyorlar biz de bu videoda olduğu gibi bunlara inanmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Geçelim bunları.
Ağzına kalemine sağlık o kadar doğru ki insanları iyice salak yerine koydular artık. İnanarak dna değiştirme falan iyice saçmaladılar. İnsanlarda akıl varsa bunlara karşı uyanık olurlar.
bencede insan kaderi neyse onu yaşamalı ALLAHA karşi gelmemeli.
Demokratiyanin olmadiği,vatandaşa adam muamelasi edilmediği,özgür biznesin,iş kurmanin kolay olmadiği,vergi ve s.vasitələrlə iş kuranin belinin kirildiği ülkede neye inanirsan inan yenədə xeyri olmayacaq.
Evet, dediginiz gibi cogu insan kitabi para kazanmak ugruna hayal satarak yazıyor lakin bizim bunları okurken de eyleme gecmemiz gerektigini gormemiz gerekiyor aksi takdirde tabiki de bunlar birer zırva olarak hep geri planda kalacaktır ama bu demek degil ki rezonans gercek degildir
Dostum yine olumsuz düşünerek suçu başkalarına atıyorsun. Tamam onlar para kazanıyor olabilirler ülkenin durumu pek iç açıcı olmayabilir fakat kitabın ana konusu olumsuzu düşünme iyiyi düşün ki iyi olsun felsefesidir. Kötüyü düşünmek suçu bir yerlerde aramak sana bir şey katmaz ama iyiyi düşünmek seni bir sonuca ulaştırmasa bile en azından kendini iyi hisseder hayattan zevk alırsın. Bir olaya veya duruma iyi veya kötü yönden bakılabilir. O kitap 93 lira sana küçük bir düşünce bile aşılasa kardır. Bir paket sigara parasına kitap alıyorsun sigara duman olup uçuyor kitap en azından bir şey katıyor. Hadi katmadı diyelim kitap okuduğun zaman diksiyonun gelişir göz hareketlerin gelişir dikkatin gelişir gelişir de gelişir. Olaylara olumlu bakalım aksi taktirde iyileşmek pek mümkün değil.
🎉🎉🎉🎉😊
Abi "Erkek Beyni ve Kadın Beyni" o kitapları okudun mu? O kitaplarda çok güzel.
bende ferrarisini satan bilge kitabını okuyunca yaşama bakış fikrim değişti
Bu kitabı çok önce okudum. Ne konuştum ne de konuşulduğuna şahit oldum
100.000.000 $ ın Frekansina geçiyorum seni bulacam oğlum 😊
Evrende her şey sınırsız azıcık normal düşün daha olası olandan başla sonra o olacak kaçarı yok
🤪😅😅✌🌿
@@skyhawk577 Çoook şey
@@skyhawk577yapacak çok şey bulur sen parayı buldunda yapacak şeyimi dert ediyon
Bulunca bizi de gor
8:30 ilk aklıma kalp geldi akıllı olduğumu hissettim haha
Dr. Joe Dispenza bunu beğendi 😊
Çekim Yasası
(Slay,aşko,777,bb,evrene gönderdim gitti.) teması üzerine kurulmuş bir kitap.Bilimsel bir niteliğe sahip olmasını umuyordum.Yanılmışım.
Fon muzigin ismini yazarmisiniz
🎉
❤