Nese i maron per qdo dite nga 14. Flija fitimin kogja i mire edhe pse ka mundi shum . Por per qdo dit nga 14. Flija ishalla ka pun veq e pa besushme zonjes i uroj shendet e jete te gjat zonje e zoja te lumshin 🙌
@@Merjem-ce2jl po ke te drejt por ke kjo zonja duket se asht e vërtet se tha qe vetem ne sezonat e verës e te dimrit punohet kaq shum edhe ne e dimi se shqiptarët jan sa do pak të tren mbas ahengjeve ju përshendes e kaloni mir
O tybe sasht ka me intereson une jam lar 🇽🇰 kam kam Familjen tem kan dinarin tem Elhamdulilah e i baj veq gajlet e mija . E sa i perket pse kam komentu : ktu se Hobby e kam kuzhinën por është privatsi e imja. Nuk jamë nëper yutube e tiktoka se kam punu për me jetu . Veq shëndet 🤲🏼e paqe në Welt 🌍 nuk ju ✍️ më tung .
Punë fisnike por shum e pashëndetshme e pse jo edhe kancerogjene marr parasysh sasia e madhe e shkrumit e cila krijohet në proces të gatimit. Megjithatë suksese hallës e ju bëft mirë shijuesve!
Te lumte qenke nje grua zonje edhe preciz, por a mund ta di ku gjindeni? Shume gazetar po edhe kjo zonja se pari duheni me tregu vendodhjen edhe numer tel ?!
@@kaltrinasylaj6919🤚🙋♀️☘🍀💐ju lumshin duart 30 Euro e sapun ka kjo 1or a duhet apo valla kem per 8mars me do shoqe e i mur 2 copa fli 10fr 1cop edhe krejt e holl ke se nuk ipat hak ato pare po 30 Euro lir ikeni e bakllavat sa jan cmimi 1tepsi
Të lumshin duart e arta nënë Hajrie !! Shëndet tu bëftë 🌻
Nje grua e ndershme dhe shum e zoja. I lumshin duart 🥰
Ah te kish pas lan zoti keto duar te arta te jetojn gjithmon ❤
Mashalla per punen qe e beni, suksese ne vazhdim 😊
Respekt zonj, vetem me pun e me mund arrihet gjithqka, shendet sukses e fat ne familjen tuai.
Te lumt zojnē e nderuar me shum respekt ju pērshendes nga klina shummm❤
te lumshin durt moter hajri je e zoja ne qdo pun te deshiroj shendet e tona te mirat shpresoj se dote ham ni fli bashk kur te vi ne pushim 🥰❤️❤️cyma
Qfar moderatore e mire qysh i ndihmon pak pak sa me pushu pak nena Hajri Bravvo ju qoft te dyjave ❤❤
Te lumshin durt se shum mir po ipjek se Do po ilajn shum pa pjek bravo
Zoti te dhasht shendet 🤲🥰
Shyqyr Zotit qe ja ka jap kete Mundesi
Duartë të lumshin Respekt
Zoti t nimoft respekt
Te lumshin durt, se boll e paq koke e shume te mira po doken flijat😍😍
Te Lumshin durt👏👌🥰💐💐
Te lumshin duart e arta o zot
O Zot qfar Flija te mira Mashallah 🙏🙏🙏
Bravo te koft gruja rod i mir te bon shpi te mir zoti te bekoft rrespekt nga Istogu ❤
Bravo te lumshin duart
Te lumshin duart❤
Te lumshin durt po edhe e paster kone tepsija flak e bardh suksese
…pse me qu ditën kot …. Ka punë për krejt .. 👏👏👏👏👏👏të lumtë është shumë e vërtet japonezët e quajnë IKIGAI 👍🍀❤🥰
Bravo respekt per punen qe bëni
Tlumshin durt oj Hajri me pun e rrit njeri veten ,zoti ta falt shneten te pershendes xufa
Bravo te qoft, dhe nese i shet 14 flija ne dit Po i bjen me jetu me mir se ne perendim, Po kuptohet Qe kan edhe mund shum
Shum bukur
Bravo t‘koft. 👏🏻
🥰 zoj gru koke
Kallxho na per brumin si e pergadit moter❤
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
420 Euro Dita 😮 super
Bravoo Nëna Hajri
Ne Milano 75 euro e kam paguar.Megjithate i lumte dora asaj qe di ta beje.
Nese i maron per qdo dite nga 14. Flija fitimin kogja i mire edhe pse ka mundi shum . Por per qdo dit nga 14. Flija ishalla ka pun veq e pa besushme zonjes i uroj shendet e jete te gjat zonje e zoja te lumshin 🙌
Marin edhe neper furra shum i shesin me cop
Pse e pa besushme per tye??
Pse shqipëtarët kan ma shum fjal ( Lavd ) se punë🤷🏼♀️
@@Merjem-ce2jl po ke te drejt por ke kjo zonja duket se asht e vërtet se tha qe vetem ne sezonat e verës e te dimrit punohet kaq shum edhe ne e dimi se shqiptarët jan sa do pak të tren mbas ahengjeve ju përshendes e kaloni mir
O tybe sasht ka me intereson une jam lar 🇽🇰 kam kam Familjen tem kan dinarin tem Elhamdulilah e i baj veq gajlet e mija . E sa i perket pse kam komentu : ktu se Hobby e kam kuzhinën por është privatsi e imja. Nuk jamë nëper yutube e tiktoka se kam punu për me jetu . Veq shëndet 🤲🏼e paqe në Welt 🌍 nuk ju ✍️ më tung .
Shumë shum tmira po i pregadit tlumshin ato duar
Nëna Harije tani gëzohem që të shoh.
Zoja hajrije sieze flinin ene çish ishtin mrend
Questo lavoro va bene fatto in inverno, così restate al cado, ma in estate con 35-40 gradi non penso che cuocete questa ricetta
Punë fisnike por shum e pashëndetshme e pse jo edhe kancerogjene marr parasysh sasia e madhe e shkrumit e cila krijohet në proces të gatimit. Megjithatë suksese hallës e ju bëft mirë shijuesve!
14 flija x30 💶 copa =420€ x 30 dite =12,600 euro muaji ❤
Shume lire.i kini
Ku jeton Nena Hajrije, mundesh me na tregu edhe me na shkru numrin ju lutem 🙏❤️
Ne Gurakoc
Jum eitresune me porosit ni fli me pru ks kumujme porosit
Po fli ma,, qull me uj…
Te lumte qenke nje grua zonje edhe preciz, por a mund ta di ku gjindeni? Shume gazetar po edhe kjo zonja se pari duheni me tregu vendodhjen edhe numer tel ?!
Ja boll.mir pot dilka dita 420 euro nuk te vyn europa
Ec e dijë tash,nesër vizitë nga nënpunësi I zyrës tatimore!?
Mirmramamoter hajri mutesh mem treku nurin
Spikeres goja sheqer i qet um dhimet ishalla e ki nafak ni djale si une se une pak ne moshe jam paaak.
14 jane shume per nje dite , te tjerat s'bejne dot nje byrek !
Deri 14 tepsi inka
Ra me i qit a nuk❤ndegjoni hiq a?
Jo gjdo dit 14. Tepsia
Po ja po e ul edhe po e bej 10 , prape shume me duken per nje njeri
@@freeatlast3752 si ka per veti per mi shit i ka i merr paret per punen qe e bon
E per tepsia qysh ja bon ? Qysh ti lthejn
I paketon dhe i mbeshtjelle me folie me nejt e nxehte
Ku jetoni a dressa juaj
Gurakoc
@@kaltrinasylaj6919🤚🙋♀️☘🍀💐ju lumshin duart 30 Euro e sapun ka kjo 1or a duhet apo valla kem per 8mars me do shoqe e i mur 2 copa fli 10fr 1cop edhe krejt e holl ke se nuk ipat hak ato pare po 30 Euro lir ikeni e bakllavat sa jan cmimi 1tepsi
A pagun tatim