İtfaiyeci Olmak İçin Yarıştılar | İZMİR
Вставка
- Опубліковано 10 лют 2025
- İtfaiyeci Olmak İçin Yarıştılar
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde açılan 100 kişilik kadroya dahil olabilmek için başvuru şartlarını taşıyan 281 itfaiyeci adayı Toros Eğitim Merkezi'ndeki zorlu parkurlarda ter döktü. Personel seçiminde hiçbir şüphe ve şaibeye yer vermemek adına tüm aşamalar baştan sona kameralarla kaydedildi.
Adaylar önce sözlü sınava alındı. İtfaiyecilik mesleğine yönelik, Anayasa ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve İnkılap tarihinden adayların çektiği kurayla belirlenen beşer soru soruldu.
Sınav adayları zorladı
Sözlü sınavın ardından önce bir kilometre boyunca koşan adaylar, ardından bir dakika şınav, bir dakika da mekik çekti. Adayların fiziki yeterlilikleri de 100 metre engelli atletizme dayalı parkurda test edildi. Yine yükseklik korkusunun tespiti için yaklaşık 15 metrelik kuleye tırmanan adayların çevikliği de ölçüldü. Adaylar, kapalı alan korkularını test için ise tüp yangın simülatörüne girerek karanlık ve dumanlı odada 3 dakika içerisinde yönlerini bulmaya çalıştı. Son aşamada da sürücü adayları direksiyon başında kendilerini kanıtlamaya çalıştı.
Lütfen kanalımıza ABONE OLmayı, videolarımızı BEĞENmeyi ve dostlarınızla PAYLAŞmayı unutmayın...!
Kanalımız da birbirinden ilginç haber ve konularla 800'den fazla video bulunmaktadır. Keyifle izlemeniz dileğiyle.... İyi seyirler...
İrtibat:
normatifgazete@gmail.com
#İzmir #İzmirBüyükşehirBelediyesi #İtfaiye
sözlü sınav olduğu sürece adaletsiz alım olacaktır bunu sizler de biliyorsunuz bu yönden İstanbul Büyükşehir belediyesini canı yürekten kutluyorum..
Sözlü mülakatın olduğu heryerde torpil olur kim ne derse desin
Başvuru yapacak arkadaşlara önerimdir 🤙 eğer ki torpiliniz içeride adamınız yoksa boşuna ter dökersiniz size söyleyim! Mülakatlarda fark attığımız insanların işe alındığını görünce büyük bir umutsuzluk olmuştu bende. Alınacak listesinin başındaydım itfaiyeden çıkan listede ama sonra liste değişti hakların yendiği bir mülakat olmuştu
Mülakat, karşılıklı yapılan görüşmedir, nasıl fark attığınızı merak ettik.?
Güzel fiziki eleme şekillerinin hepsi itfaiyede yer buluyor. Bütün aday arkadaşlara başarılar bu kutlu mesleği biz çok sevdik inşallah Rabbim hakedene nasip etsin.
merhaba
@@Art.serhat 👋
@@MustafaÇatal112 iyi günler sağ kulağımda işitme kaybı var itfaiyeci olabilirmiyim
Mevcut itfaiye personellerine de her sene bu fyt yapılsın. Geçemeyenlerin yerine atanamamış itfaiyeciler gelsin.
Knk yaş arttıkça beden bitiyor gençler kazarın direk
Yapmak istediğim meslek idi yaş 25 geç kaldık ancak olsun bu mesleğe her daim hayran kalacağım. Savaşmak, canlılar ve doğa için savaşan asil savaşçılar
Yaşınız yanlış anlamadıysam 25 ise henüz geç kalmış sayılmazsınız. Alev savaşçılarının arasına katılabilirsiniz.
Sözlü mülakat olduğu yerlerde adaletsiz alım oluyor . Bu yüzden İBB kutluyorum.
Kesinlikle haklısınız, size katılıyoruz
Harika haber.
Sinavda 100 metre engelli kosudaki engel kac cm olur
👏👏👏
💪
Bedeni yeterlilik testi 🤣
7:05'teki cin kıllıklı herif beni bul
Hahsahsh
Like 87
teşekkür
dövme engel mi itfaiyeye ?
Olmasa gerek
👏👏
👏👏👏
👏👏👏
👏👏👏