έτρεχα σε καθε συναυλια που εκανε καθε χρονο... ο τραγουδιστης της εποχης που πηγαινα λυκειο.. οσα χρονια και αν περασουν τα τραγουδια αυτα θα παραμενουν στην κορυφη!!! μας ελειψες.. κανε ενα γερο come back επιτελους!!!
katerina tsakalaki Όσοι είναι γύρω στα 30 τον λατρεύουμε!! Μας είχε κάνει άπειρα βράδια παρέα ο Μιχάλης. Εγώ όποτε ακούω τραγούδια του μελαγχολω..Θυμάμαι εκείνη την σχολική εποχή και μου φαίνεται σαν χθες
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΣΗ ΠΕΡΝΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΡΟ!!!ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΤΟΥ 1997!!!ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΙΧΑΛΟΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΚΗ ΕΦΥΓΑΝ !!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΜΟΥΜ ''ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ΄΄ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ!!!ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ!!!ΣΥΝΑΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΣ!!!ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!!!ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΕΙΤΕΡΣ (ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ)!!! ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ''ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΕΣ ΕΠΟΧΕΣ΄΄???Η ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ??ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ!!!ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ??ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ CDS ΤΟΥ?Η ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΝ,ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ (ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΘΑΝΕ ΚΥΡΙΩΣ),ΤΟΝ ΡΕΜΟ (ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΤΡΑΜΣ)...!!!ΠΕΣΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!! ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩ!!!
Στεφανος Μυκωνιατης !!!!! Αδερφε αρχικα το ποστ σου ειναι απλα τελειο !! Κοιτα πιστευω πως ο χατζηγιαννης οπως τον χαρζκτηριζαν τοτε αλλα και τωρα παιδι θαυμα νομιζω πως ειναι !!! Ειναι κατα εμε αλλα και κατα πολλους ο μοναδικος καλλιτεχνης με τις περισσοτερες επιτυχιες με τις περισσοτερες πωλησεις και με τις περισσοτερες sold out συναυλιες !!και ολα αυτα σε διαστημα δεκα χρονων !!2000-2010 ,,,Μετα απο ολα αυτα εκτος απο το οτι διαθετει το μεγαλυτερο φαν κλαμπ διαθετει και το μεγαλυτερο hater club οπως ανεφερες και εσυ και αυτο γιατι τον ζηλευαν πιστευω και ακομα τον ζηλευουν γιατι προσπαθοντας να τον αφανισουν εδω και πεντε εξι χρονια εχουν αποτυχει !!! Αποδειξη;;; Ο μιχαλης ακομα πουλαει ,,,ακομα γεμιζει μαγαζι οπου και να βρεθει και το κυριοτερο απο ολα ::::: ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥ !!της ΛΙΝΑΣ !!Πιστευω πως ο χατζηγιαννης μετα απο αυτην την πενταετια που κινηθηκε σε πολυ χαμηλα επιπεδα τοσο δισκογραφικα οσο και συναυλιακα ειναι ετοιμος για το μεγαλυτερο come back πιο ωριμος απο ποτε και σε καινουργια μουσικα νερα !!Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ και θα συνεχισει να μας συντροφευει Υ.Π...ΕΠΙΣΗς ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗς ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΠΧ ΤΗΣ ΜΑΛΟΥ ΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΔΕ ΟΕΦΤΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑΝ...ΛΕΓΑΚΗ ΚΛΠ ΚΛΠ
AΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!! ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙΝ!!!ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΦΘΟΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΣΚΩΝ,SOLD OUT ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ,DOWNLOADS,ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΚΤΛ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ HATE CLUB ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ-ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ...Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...!!!ΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΤΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ!!!ΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ (ΔΙΑΜΑΝΤΩ)ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ (ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ,ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ,ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ)...!!!ΜΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΥΜΜΑΧΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΩΣ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ!!!ΘΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!!! Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΠΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΠΩΣ ΤΕΛΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ '90 ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 2010...ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΕΣΕΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ!!!ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ!!!ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ COME BACK ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΙΓΟΥΡΧΟ ΤΗ ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!!!ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΟΛΟΕΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΧΡΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΦΗΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΜΟΥΣ,ΕΠΤΑΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΚΤΛ...!!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ FUNS!!!
Πέρασαν 10 χρόνια για να καταλάβω ότι είσαι από τους καλύτερους καλλιτέχνες της Ελλάδας... Ποίο παλιά απλά δεν είχα δώσει βάση και μέσα σε κάτι ώρες καταλάβα όλα τα τραγούδια σου.. μπράβο σου
Ο Χατζηγιαννης εκανε επανασταση στη νεότερη Ελληνικη μουσικη, αυτο ειναι γεγονός. Ως συνθέτης εφερε εναν σύγχρονο ηχο που μεχρι τοτε δεν υπήρχε και πανω σε αυτον "πατησαν" μετα και πολλοι αλλοι. Σιγουρα ο σημαντικοτερος Ελληνας τραγουδοποιός απ' το 1995 και μετά.
2024 μπράβο Μιχάλη όμορφο τραγούδι είσαι μεγάλος καλλιτέχνης και ερμηνεία απίστευτη .ακούω όλα τα τραγούδια σού σχεδόν όλα είναι πάρα πολλά ευχαριστώ πολύ είσαι πολύ καλός.
*Αν είναι έτσι η αγάπη* *γιατί δε με φύλαξες;* *Σε παρτίδα σκάρτη* *τι χαρτί μου μοίρασες;* *Μα σ’ αγαπώ για πάντα, πανάθεμά με σ’ αγαπώ* *Στο παράλογο δεν ξέρω, πώς να αντισταθώ*
Οσα χρονια και να περασουν θα τον ακουμε..γιατι μεζι του μεγαλωσαμε...η καλυτερη εφηβια!!μιχαλη κανε ενα γερο comeback και στειλτους ολους σπιτια τους....μπορεις!!!
2010 βγηκε...τοτε σε ειχα και δεν σε φυλαξα , δεν καταλαβαινα τι ειχα τοτε νομιζα σαν νεος οτι ολα πανε κ ερχονται , δεν ξαναρχεται τιποτα! .τωρα στο βουρκο απο 1ος ...τραβαμε νουμερακι ... τουλαχιστον ευτυχησες ..αντιο λοιπον ! καλη τυχη σε ολους
Μη γυρνάς να κοιτάξεις πίσω...πάντα θα πληγώνεσαι...η ζωή προχωράει και κυλάει σαν ποτάμι, γρήγορα και χωρίς επιστροφή. Προχώρα με όποιο κόστος και όποια θυσία...καλή δύναμη!!
Είναι τα δυο μου χέρια σαν πουλιά αβοήθητα Έστησες καρτέρια πήρες τα φτερά Τώρα πληγωμένα ψάχνουνε τα χέρια σου Ψάχνουνε εσένα που `σαι μακριά Αν είναι έτσι η αγάπη γιατί δε με φύλαξες; Σε παρτίδα σκάρτη τι χαρτί μου μοίρασες; Μα σ’ αγαπώ για πάντα, πανάθεμά με σ’ αγαπώ Στο παράλογο δεν ξέρω, πώς να αντισταθώ Είναι τα δυο μου χέρια λες και έχουνε φτιαχτεί Για να δίνουν μόνο δίνουν μια ζωή Αν δε συγκινείσαι που `χω γίνει θρύψαλα Από πέτρα είσαι κι είμαι από γυαλί
Δεν το πυστευωωωω,το ακουγα στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας την αδερφή μου για να πετάξει Αμερική για παντα κ με είχε κομματιασει ο αποχωρισμός κ το τραγούδι!Το έψαχνα χρονια αλλά δεν μπορούσα να το βρω,σήμερα βγήκε μπροστά μου απυστευτο πέρασαν 18 χρονια!
Ενα τραγουδι τόσες αναμνήσεις ..... Όλη η ζωή μου ενα τραγουδι σου ...Απο τα 13 μου μέχρι τα 24 μου χρόνια Μονο εσύ !!!! Συνέχιζε και μην Σταματάς ..... μας συντροφεύεις :)
Μα σ'αγαπώ για πάντα παναθεμά με σ'αγαπώ στο παράλογο δεν ξέρω πως να αντισταθώ(Πάντα το παράλογο είναι αυτό που αγαπάμε γιατί αγαπάμε με την καρδιά και όχι με τη λογική γιατί η λογική λειτουργεί με βάση το σωστό και το σωστό δεν είναι παράλογο)!!
2023...τα πιο ωραια μας χρόνια θα μας θυμιζει ο Χατζηγιάννης
Μιχάλη Χατζηγιάννη θα σε ευγνωμωνω για αυτό σου το τραγούδι. 2023 εννοείται εδώ ❤❤
κομματάρα εχω κολλήσει.
.....ακόμη κ μετά από πολύ πόνο.....θα επαναλαμβαναμαι το ίδιο.....η αγαπάς η δεν υπάρχεις!
Απλά το αγαπημένο μου από Χατζηγιάννη οπότε και εγώ δηλώνω ευγνώμων. Πολύ..
@@ΚωσταςΚιτσουκηςςς❤ς1ςς
😢😢😢😢😢😢
Εγω ήξερα πάντα ότι είσαι μεγάλος καλλιτέχνης με τεράστιες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια
Κ το 2020 .. Στο παράλογο δεν ξέρω πώς να αντισταθώ!!!!
@8 ΛΕΞΕΙΣ - ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ αστέρια στην άμμο διαβάζω!!!! Τυχαιο???
Ο καλυτερος,ο απολυτα αξεπέραστος
Για εκείνη τη πρώτη αγάπη 💜 2024 κ ακόμα εδώ
έτρεχα σε καθε συναυλια που εκανε καθε χρονο... ο τραγουδιστης της εποχης που πηγαινα λυκειο.. οσα χρονια και αν περασουν τα τραγουδια αυτα θα παραμενουν στην κορυφη!!! μας ελειψες.. κανε ενα γερο come back επιτελους!!!
katerina tsakalaki Όσοι είναι γύρω στα 30 τον λατρεύουμε!! Μας είχε κάνει άπειρα βράδια παρέα ο Μιχάλης. Εγώ όποτε ακούω τραγούδια του μελαγχολω..Θυμάμαι εκείνη την σχολική εποχή και μου φαίνεται σαν χθες
MarVs εγώ όμως είμαι 19 καί τήν εποχή πού πήγαινα δημοτικό γυμνάσιο ήταν στήν κορυφή... καί με έχει σημαδέψει.. Καί συνεχίζει
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΣΗ ΠΕΡΝΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΡΟ!!!ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΤΟΥ 1997!!!ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΙΧΑΛΟΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΚΗ ΕΦΥΓΑΝ !!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΜΟΥΜ ''ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ΄΄ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ!!!ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ!!!ΣΥΝΑΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΣ!!!ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ!!!ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΕΙΤΕΡΣ (ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ)!!! ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ''ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΕΣ ΕΠΟΧΕΣ΄΄???Η ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ??ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ!!!ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ??ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ CDS ΤΟΥ?Η ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΝ,ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ (ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΘΑΝΕ ΚΥΡΙΩΣ),ΤΟΝ ΡΕΜΟ (ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΤΡΑΜΣ)...!!!ΠΕΣΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!! ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩ!!!
Στεφανος Μυκωνιατης !!!!! Αδερφε αρχικα το ποστ σου ειναι απλα τελειο !! Κοιτα πιστευω πως ο χατζηγιαννης οπως τον χαρζκτηριζαν τοτε αλλα και τωρα παιδι θαυμα νομιζω πως ειναι !!! Ειναι κατα εμε αλλα και κατα πολλους ο μοναδικος καλλιτεχνης με τις περισσοτερες επιτυχιες με τις περισσοτερες πωλησεις και με τις περισσοτερες sold out συναυλιες !!και ολα αυτα σε διαστημα δεκα χρονων !!2000-2010 ,,,Μετα απο ολα αυτα εκτος απο το οτι διαθετει το μεγαλυτερο φαν κλαμπ διαθετει και το μεγαλυτερο hater club οπως ανεφερες και εσυ και αυτο γιατι τον ζηλευαν πιστευω και ακομα τον ζηλευουν γιατι προσπαθοντας να τον αφανισουν εδω και πεντε εξι χρονια εχουν αποτυχει !!! Αποδειξη;;; Ο μιχαλης ακομα πουλαει ,,,ακομα γεμιζει μαγαζι οπου και να βρεθει και το κυριοτερο απο ολα ::::: ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥ !!της ΛΙΝΑΣ !!Πιστευω πως ο χατζηγιαννης μετα απο αυτην την πενταετια που κινηθηκε σε πολυ χαμηλα επιπεδα τοσο δισκογραφικα οσο και συναυλιακα ειναι ετοιμος για το μεγαλυτερο come back πιο ωριμος απο ποτε και σε καινουργια μουσικα νερα !!Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ και θα συνεχισει να μας συντροφευει
Υ.Π...ΕΠΙΣΗς ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗς ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΠΧ ΤΗΣ ΜΑΛΟΥ ΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΔΕ ΟΕΦΤΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑΝ...ΛΕΓΑΚΗ ΚΛΠ ΚΛΠ
AΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!!
ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙΝ!!!ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΦΘΟΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΙΣΚΩΝ,SOLD OUT ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ,DOWNLOADS,ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΚΤΛ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ HATE CLUB ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ-ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ...Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...!!!ΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΤΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ!!!ΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ (ΔΙΑΜΑΝΤΩ)ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ (ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ,ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ,ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ)...!!!ΜΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΥΜΜΑΧΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΩΣ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ!!!ΘΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!!!
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΠΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΠΩΣ ΤΕΛΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ '90 ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 2010...ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΕΣΕΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ!!!ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ/ΕΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ!!!ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ COME BACK ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΙΓΟΥΡΧΟ ΤΗ ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ!!!ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΟΛΟΕΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΧΡΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΦΗΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΜΟΥΣ,ΕΠΤΑΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΚΤΛ...!!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ FUNS!!!
Κάθε φορά που ακούω τα τραγούδια κλαίω. ❤❤❤
Εγώ μαζί σου μεγάλωσα σε ευχαριστώ για αυτό 🙏🏻
Πέρασαν 10 χρόνια για να καταλάβω ότι είσαι από τους καλύτερους καλλιτέχνες της Ελλάδας... Ποίο παλιά απλά δεν είχα δώσει βάση και μέσα σε κάτι ώρες καταλάβα όλα τα τραγούδια σου.. μπράβο σου
Ο Χατζηγιαννης εκανε επανασταση στη νεότερη Ελληνικη μουσικη, αυτο ειναι γεγονός. Ως συνθέτης εφερε εναν σύγχρονο ηχο που μεχρι τοτε δεν υπήρχε και πανω σε αυτον "πατησαν" μετα και πολλοι αλλοι. Σιγουρα ο σημαντικοτερος Ελληνας τραγουδοποιός απ' το 1995 και μετά.
2024 μπράβο Μιχάλη όμορφο τραγούδι είσαι μεγάλος καλλιτέχνης και ερμηνεία απίστευτη .ακούω όλα τα τραγούδια σού σχεδόν όλα είναι πάρα πολλά ευχαριστώ πολύ είσαι πολύ καλός.
Έκλεισα τα μάτια μου και ήρθαν τόσες αναμνήσεις στο μυαλό μου... ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ.
Σε
Μιχάλη αγαπώσε είσαι η αγάπη μου η μεγάλη και παντοτινή!!!! ❣️❣️❣️❣️Για πάντα μαζί 😍😍😍😍
Αγαπημένος καλλιτέχνης, αναπόσπαστο κομμάτι των αναμνήσεών μου♥️
Όσες φορές και να το ακουσω δεν το χορταίνω...Ειναι απλά υπέροχο...
Το ακουμε και το 2021 για το ιδιο άνθρωπο...!!
γαμησε τα...
Σωστή 😁
Yessssss❤️❤️❤️
Και 2022 ακόμη εδώ...
H agaph mas kanei na zoume kai h agaph mas pe8ainei
Για όποιον θα το ακούει ever
οποίος ακούει το τραγούδι μέχρι κ σήμερα.. ♥️ *+1*
👌💫+1❤💫👌
🎶❤️💫💋💋👈
*Αν είναι έτσι η αγάπη*
*γιατί δε με φύλαξες;*
*Σε παρτίδα σκάρτη*
*τι χαρτί μου μοίρασες;*
*Μα σ’ αγαπώ για πάντα, πανάθεμά με σ’ αγαπώ*
*Στο παράλογο δεν ξέρω, πώς να αντισταθώ*
no name found έτσι γίνεται συνήθως ... δυστυχώς
Ακριβως☹️☹️☹️
.... για πάντα!
Ταξίδι στο παρελθόν το συγκεκριμένο....
2024 τοσα χρονια περασαν τοσες αναμνήσεις με αυτα τα τραγουδια...κριμα πλεον δεν γράφονται τέτοια δ ρα για τα αυτια μας😢😢😢
Οσα χρονια και να περασουν θα τον ακουμε..γιατι μεζι του μεγαλωσαμε...η καλυτερη εφηβια!!μιχαλη κανε ενα γερο comeback και στειλτους ολους σπιτια τους....μπορεις!!!
πανεμορφο ,τρυφερο και συγκινητικο τραγουδι,,,,,ειναι οτι θελει να πει η καρδια οταν αγαπαει με παθος....
2023.. μεγάλωσα ωρίμασα.. Κι ακόμα στο παράλογο δε ξέρω πως να αντισταθώ!
+1 και για 2024!MX for ever!!!
2019 Ακόμα εδώ... Αγαπημένος 😍❤️
Ja ne razumijem grcki ,Al znam da Mihalis donosi jake emocije na polju mog srca❤❤❤❤
2010 βγηκε...τοτε σε ειχα και δεν σε φυλαξα , δεν καταλαβαινα τι ειχα τοτε νομιζα σαν νεος οτι ολα πανε κ ερχονται , δεν ξαναρχεται τιποτα! .τωρα στο βουρκο απο 1ος ...τραβαμε νουμερακι ...
τουλαχιστον ευτυχησες ..αντιο λοιπον ! καλη τυχη σε ολους
Μη γυρνάς να κοιτάξεις πίσω...πάντα θα πληγώνεσαι...η ζωή προχωράει και κυλάει σαν ποτάμι, γρήγορα και χωρίς επιστροφή. Προχώρα με όποιο κόστος και όποια θυσία...καλή δύναμη!!
Είναι τα δυο μου χέρια
σαν πουλιά αβοήθητα
Έστησες καρτέρια
πήρες τα φτερά
Τώρα πληγωμένα
ψάχνουνε τα χέρια σου
Ψάχνουνε εσένα
που `σαι μακριά
Αν είναι έτσι η αγάπη
γιατί δε με φύλαξες;
Σε παρτίδα σκάρτη
τι χαρτί μου μοίρασες;
Μα σ’ αγαπώ για πάντα, πανάθεμά με σ’ αγαπώ
Στο παράλογο δεν ξέρω, πώς να αντισταθώ
Είναι τα δυο μου χέρια
λες και έχουνε φτιαχτεί
Για να δίνουν μόνο
δίνουν μια ζωή
Αν δε συγκινείσαι
που `χω γίνει θρύψαλα
Από πέτρα είσαι
κι είμαι από γυαλί
Από τα πιο ποιοτικά κομμάτια του Μιχάλη!
+1 για όποιον το ακούει και το 2019!!
2022 I'm still here. Στο παράλογο δεν ξέρω πως να αντισταθώ
πανέμορφο κομάτι με τρομερή ερμηνεία!Ένας εκκολαπτόμμενος...Ορφέας!
Μα σ'αγαπώ για πάντα, πανάθεμα με σ'αγαπώ στο παράλογο δεν ξέρω πως να αντισταθώ..❤
Είσαι ο ένας κ μοναδικός Μιχάλης μας 💗
ενα ομορφο τραγουδι που εγραψε ιστορια το 2010 για μενα....πολυ ομορφα λογια....λογια καρφια....λογια γλυκα....
ενα μεγαλο κομματι απο εναν ξεχωριστο καλιτεχνη 2021
Κομματαρα διαχρονική θα έλεγα Μιχάλη είσαι κορυφή!!!!
Σεπτέμβρης 2024! Διαχρονική αξια
Α ρε Μιχάλη!! Θεός
Η αγάπη δε πληγώνει...
Μόνο γιατρευει πληγωμένες ψυχές....
Μα σ'αγαπώ για πάντα αγάπη μου!
I don't understand the meaning, but the music touches the heart.
2024 ❤ κομματαρα
Φοβερός 🎉
Είστε ο Θεός μου! ♥
Τι κομματάρα είναι αυτή κ τα αλλά παλιά τραγούδια ρε παιδιά???
Χατζηγιάννης ....
Δεν το πυστευωωωω,το ακουγα στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας την αδερφή μου για να πετάξει Αμερική για παντα κ με είχε κομματιασει ο αποχωρισμός κ το τραγούδι!Το έψαχνα χρονια αλλά δεν μπορούσα να το βρω,σήμερα βγήκε μπροστά μου απυστευτο πέρασαν 18 χρονια!
😎😎😎😎😎😎😎😎😎
Πριν 13,5 χρόνια βγήκε, Δεκεμβριο 2010.
Παλι εδω🎉🎉🎉σε παρτιδα σκαρτη τι χαρτι μου μοιρασες
Ενα τραγουδι τόσες αναμνήσεις ..... Όλη η ζωή μου ενα τραγουδι σου ...Απο τα 13 μου μέχρι τα 24 μου χρόνια Μονο εσύ !!!! Συνέχιζε και μην Σταματάς ..... μας συντροφεύεις :)
Μετα απο 5 χρόνια ακόμα εδώ!! Δεν εφυγες..
Στο θέατρο Πέτρας το Σεπτέμβριο ΔΕΝ το είπες... Το ακούω συνέχεια εδώ μέσα!!!!!💙
❤😢🎼❤️❤️❤️❤️❤️ Μηχαλι 🎵🎼, Μπράβο.,σου 🎼🎵🎶γιατι δεν με φιλαξες♠️♣️ 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
2021... Η ιστορία επαναλαμβάνεται
23 Ιουνίου 2024..!!! Τι λέμε τώρα.....
2021
"σε παρτίδα σκάρτη τι χαρτί μου μοίρασες "
αν δε συγκινείσαι που'χω γίνει θρύψαλλα,από πέτρα είσαι κι είμαι από γυαλί.....
Από τα πιο αγαπημένα μου...
29.12.2011..θα σαγαπω για πάντα και ας είμαστε μακριά!!!!
2021 παλι εδω!!
Χατζηγιάννης υπέροχος για πάντα θα ακούμε τα τραγούδια του!!!!!
Χατζηγιάννης 4ever 🔝
Ψάχνουνε εσένα
που ‘σαι μακριά
Αν είναι έτσι η αγάπη
γιατί δεν με φύλαξες;; ❤2024❤
Τοσο ομορφο κομματι απο τα καλυτερα του Χατζηγιαννη!!!!
Όταν αγαπάς αληθινά..... !!!!!💗💗💗💗
Χατζηγιάννης forever!!!
Μα σ'αγαπω για παντα .. π'αναθεμα με σ'αγαπω..
στο παραλογο δεν ξερω πως να αντισταθω.. ο καλυτερος στοιχος..
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ
Μα Σ'αγαπω ❤❤ πανάθεμαμαι για παντα❤❤❤
Αγαπημένος Χατζηγιάννης😍
Τη τραγουδαρα α ρε μαικ
2022 και ακόμα αξέχαστο ❤️
Μπράβο Ρε Μιχάλη!
2020...4...may...asmaaaaa...spasto re Mixaliooooo k mpravo s..
✨✨✨
Ψάχνουμε εσένα που είσαι μακριά... 💜💜💜
+1 για οποιον το ακουει και το 2021!!
δεν το χορταίνω αυτό το ρεφρέν...το έχω ακούσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές το κομμάτι..
2024 και ακομα εδω
Μα σ αγαπώ για πάντα!!! Πανάθεμά με σ αγαπώ!!!!
Τελη του 2023 και ακομη Ανατριχιλα ...!!
Απλά υπέροχο!!!❤❤
Πρέπει να επιστρέψει με τέτοια τραγούδια...
Μα σ αγαπω ❤ για πάντα ... στο παράλογο δεν ξερω πώς ν αντισταθώ...❤❤❤❤❤❤❤
Μα σ'αγαπώ για πάντα παναθεμά με σ'αγαπώ στο παράλογο δεν ξέρω πως να αντισταθώ(Πάντα το παράλογο είναι αυτό που αγαπάμε γιατί αγαπάμε με την καρδιά και όχι με τη λογική γιατί η λογική λειτουργεί με βάση το σωστό και το σωστό δεν είναι παράλογο)!!
Μα σ'αγαπώ για πάντα πανάθεμα με Σ 'ΑΓΑΠΏ ......... !!!!!!
Θεός!!!!!!!❤️😘
Forgot how good this song is!!!!!
Amazing song !!!
Κομματαρα
Σε παρτίδα σκάρτη
Τι χαρτί μου μοιρασες;
2021......💔
kai an teleionei to 2024 siga siga to akoume kai tora! Tragoudara!
awesome. I love your songs. so much sensuality on your singing. thank you so much😊
αν το δεις το μύνημα να ξέρεις πως σαγαπάω πολύ !!!! Σαγαπάω πολύ μικρή μου παραμυθένια
Ζουμε για να σε ακουμε χατζηγιαννη
For ever I love you as long as I am remembering you 💕🌹❣️
Μπραβο!!!
Μα σ'αγαπώ για πάντα, αγάπη μου..
τη γραφει ο νικος ο γριτσης ρε παιδια φανταστικος ειναι!!! ευγε νικο..!παναγιωτης............
Σ αγαπώ για παντα
μα σαγαπω για πάντα.παναθεμα με σαγαπω.στον παράλογο δεν ξέρω πως να αντισταθώ