سلام درود دوستان کوچیک شما هستم .هم این مطالب رو گوش کنیم و هم بنویسیم .نوشته شدن این صحبت ها معجزه میکند ..واو به واو...باعث میشه پرش افکار نداشته باشیم باعث میشه دقیقا بدونیم کجا کار هستیم .یاحق
سلام حمید خان من معتاد در عذاب هستم سه سال هست دائم ترک ولغزش میکنم راستش کنارهمسرم نمیتونم پاک بمونم واون قصد ترک نداره ونمیزاره من برم من چکاد باید کنم
افرین مهدی جان تبریک❤
❤❤❤❤
❤
خدایا شکرت ۳۸روز
سلام عباس هستم معتادشکرانه پاکیش.9ماه.15روز
سلام مهدی هستم ۲روز پاکی خدارو شگر
آفرین آقا مهدی پاکی بی تاریخ
سلام کاکو خوبی بهت افتخارمیکنم منم ۵روزه موادنزدم
شمارت واسم بزاربهت زنگ بزنم من خیلی نیازدارم با کسی حرف بزنم چون من آلمان زندگی میکنم
سلام مهدی هستم یک معتاد به لطف خدا امروز 20 ماه و25 روز
حسین معتاد ۴ ماه تمام که پاکم❤❤❤❤❤
خداروشکر میکنم بابت پاکی
اسماعیل معتاد
شدم ۱۱سال
۳ ماه
۴ روز
👏👏
سلام درود دوستان کوچیک شما هستم .هم این مطالب رو گوش کنیم و هم بنویسیم .نوشته شدن این صحبت ها معجزه میکند ..واو به واو...باعث میشه پرش افکار نداشته باشیم باعث میشه دقیقا بدونیم کجا کار هستیم .یاحق
سلام بهنژادم یک معتاد فقط برای امروز۲۲کاری❤
درود بر شما
سلام شکرگزارخدامحمدمعتادبه لطف خداانجمن ۹۲روز
👏👏👏
درود بر شرفت
سلام امیر هستم یک معتاد ۰پاکی هاتون رو به خودتون و انجمن تبریک میگم
منم بهت تبریک میگم عزیزم♥️👏
صفدرم معتاد بودم نبودم فقط برای امروز پاکیتون مبارک دوستان همدرد❤❤❤
سلام حامد هستم 1ماه پاکی
سلام عنایت معتاد امروز 9 ماهگی
سلام یونسم دوست بهبودی ۱۱۷روزپاکم 😢
درود بر شما
سلام دوست عزیز بهتون تبریک میگم که ۱۱۷ روز پاکی ..صبر کن انشالله ۱۱۷ ماه هم خواهد شد❤❤
سلام حمید خان من معتاد در عذاب هستم
سه سال هست دائم ترک ولغزش میکنم راستش کنارهمسرم نمیتونم پاک بمونم
واون قصد ترک نداره ونمیزاره من برم من چکاد باید کنم
خداروشکر پاکی از موادروبه همه دوستان تبریک میگم به امید روزی که از بیماری اعتیاد پاک شویم انشاالله❤
محمد هستم۲۳ روز پاکی ❤
سلام به دوستان همدرد ،بهروزهستم معتاد
۴ روز پاک هستم خیلی درد دارم
@@behroozbfk3453 👏👏👏👏
سلاممهدی معتاد ۳ سال و۴ ماه و۱۷ روز
سلام خاهشن یکی شمارش واسه من بزاره من ایران زندگی نمیکنم بایدبه یکی حرف بزنم
حامد۵روزپاکی
سلام دوستان هومن هستم معتاد درحال مصرف 😢
پسرعمه ناراحت نباش.بخداامروزبرنامه ایکه برام فرستادی رفتم تو یوتیوب یه برنامه صوتیه.ازظهرامروزدارم گوش میکنم حتی الآنم نخوابیدم دارم ادامه اشو گوش میکنم،واقعابرنامه بسیار خوب و عالی ایه.شایدازپسفردا یه کم سرحال بشم صدرصدبهتزنگ میزنم باهات میام که باهم بریم جلسه.الان پیامت روتو یوتیوب دیدم بجان خودم خیلی ناراحت شدم.من فکرمیکردم تو پاک شدی.اماالانکه پیامت رادیدم،به ارواح پدرم چنان حالم گرفته شدکه هنوزم بخودم نیومدم باورکن شوکه شدم.
الان چطوری؟حالت خوبه؟واقعا حاضری ازپسفرداهردوتامون باهم بریم جلسه؟منکه این برنامه که برام فرستادی همین الآنم درحال گوش کردنش هستم.الانم پیج تورادیدم که پیام فرستادی.بخداقسم خیلی ناراحت شدم.ولی حقیقتش بیشترازاین کارت ناراحت شدم که تو تاالان مصرف کننده بودی وهرروزمصرف میکردی امافکرمیکردی اگه بیای خونه ما باهم باشیم رو میشی.ازاین حرکتت بیشترناراحتم که که منو دشمن خونی خودت بحساب میاری!!!ازاین ناراحتشدم که منو دشمن خودت دونستی ومیدونی!!!واقعا چرا،؟؟؟چرا محسن چرا؟؟؟بین منو تو چه کینه یاکدورتی وجود داشته یاداره؟؟؟من هروقت تنهابودم ومصرف کردم میدونستم که فلانی هم مصرف میکنه،باخودم فکرمیکردم که خدایا شایدفلانی کم دست باشه وپول نداشته باشه یاالان خمارباشه،درحالیکه موادمصرفی من بافلانی فرق میکرد،ولی بازهم بهشزنگ میزدم میگفتم بیاخونه مادعوتی بحساب من.اماتو ازمن پنهان میکردی.به همون فلانی بگوقسم اش بده بگوچقدراحترامش رانگه داشتم؟بهش بگوچقدربهش احترام میزارم؟بخداقسم به اندازه خدابراش ارزش واحترام قائلم ومثل خدامیپرستمش.ولی تونمیدونم چرا اینطورشدی؟؟,
❤❤❤❤❤
❤