Shum koment i qellum, ky esht kunder shqiptarve ky qe kritikon diasporen ka gjak qetniku, diaspora jan vllezrit motrat tona qe e hajm njersen e tyne me vite
@@tatarra1282 Nuk jam i LVV-SË. Ku e din qe jam i LVV-SË ? Krejt a shajn valon sylen jo vetem LVV. Edhe tjeter here fol mirë dhe trego kulturë. O lahper.
Kum dasht me ble ni shpi me investu ne kosov kejt plastik ish kan kup pas ardh me 1 mil euro i kum pas mar prap e kum hik qetasht kum ble shpi ne gjermani edhe ne spanje lloq te kosoves flm shum valon skum investu skam investu
Gërnaqt duhen të bëhen bashk dhe të ja bëjn Valonit një të mir, një sërprisë: vetëm 2 vjet mos të vin as një prej tyre në KS. Çka mendoni çka do të ndodh tani? Ju garantoi, Kosovart vetëm do të ja bëjn Valonit shpinden ma but se barkun. Hahahahahaha......
Po kur eperkesh edhe Vlla in event se edheai asht ne gurbet po kqyre qysh eperkesh edhe Hoxhallart posed shka pe ftoni ne studjo edhe ju qe qeshni meta ne qat grup jeni
O bravo o valon se boss je pot kallxoj ti as ni fjal se shton bre hiq veq qysh oshtë ti ndryshe nuk fol hallallë te qoft kjo qe e thua bravo edhe kejt veq por koqe te kapin kejt se shum bre je i fort 👌👌
Une gjith kam than pse termeti pe nguc Japanin japant jan njerz shum te Vyshem Termetin duhet te na me qu e me ti fshi 2Milion Budall se nuk i vym kerkujna na
@@shkurte8727 Nuk kqyrin me ba diqka te mendqme po vetem budallakina Njerzimi esht i krijuar qashtu i miri edhe i keqi se mu kon krejt te mir qfar kuptimi kish jeta
Valon vetem vazhqo me kete humorin tend Provokativ se veq mire i benë Kosoves.
O njerze ky esht shum mir duke e shpjeguar, kend po ofendon dhe ka te drejt.
RESPEKT VALON SYLA
Ty valon edhe Milaimi nun e meritoni me dal ne tv
Nuk duhet me ja mar per te madhe Valonit Milaimit edhe Linda Morines
Pika e par juve tv sha jini nkosov lipni me ja shkerdhi pit Parit der ne i mrami
Ky Valoni eshte nje Gjysumanalfabet..
Valoni ka plotësisht të drejtë
😂 😂 ATA KUNGJA KEMIMETI SHTI NE BOTH O BIR SHKINE
Mozamakeq kush o bo moderatore e moderator, prej rruge hop gazetar...tani thojne Kosova so vend i mundsive😆🤓!
Gjithe kete urrejtje shqiptari per shqiptarin tmerr kshyre more vetin oj qyqe 🤭
6:06 kater bira 🕳🕳🕳🕳 ose kater qaja trusit 🇷🇺 🤣🤦♂️ ose kater ???
Kritika asht permisim i popllit
Far bajati me ta gerdit diten me Pa 🤬🤬
Qet emsionin duhet patjeter me moderu Linda Morina🤦♂️
Shkëndije Bytyqi
A ju kishe Bashkangjit Ti personalist Linda Morines se me bukur te shkon Ty me Linda Morines ln hahahaha 😂😂😂😂😂
qenef osht valoni wc hyhyhyhy
Fjale me vend pershendetje nga Zvicrra
Ky sigurt ka Bordushin baba ose familjar 🤓
Burdshin babe e ty sigurisht vella
A jeni gezu per aksidentin tragjik o shpirt-prisht?
Shum koment i qellum, ky esht kunder shqiptarve ky qe kritikon diasporen ka gjak qetniku, diaspora jan vllezrit motrat tona qe e hajm njersen e tyne me vite
Respekt o trim se do bala edo inxhe qe vin shesin men jo me I kritiku po mi njek deri ne kufi 🙏
U trullu kjo si I murr paret e shkreta
Athu si nihet Valon Syla per kete tragjedi te mërgimtarëve 😥
U gezu si milloshi sepse ky njeri nuk i don vendasit e vet por i vjen metzi edhe kur ata vine ne shtepite e tyre
Per disa gjera e ka mire se shume gurbetqar jane duke bo gjers turperuese
Me dal ne shesh ja kishin thy hunt 🤛
Mos ha kar be
valon lekure magjupi ki 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
😂 😂 😂 TURIT E THIUT I KA KU BIR SHKINE
ipaska ngja krejt thive te shipris se 90%veq flasin kotë shqip se gjakun shpirtin mendjen e kan serrbisht si puna valon syles🤮
Vallah njeri ma me pa vlerë sesa ky valon syla kurrë Nuk kam pa.
VALLA MA LOP SE TI E LVV I PA TRU
@@tatarra1282
Nuk jam i LVV-SË. Ku e din qe jam i LVV-SË ? Krejt a shajn valon sylen jo vetem LVV. Edhe tjeter here fol mirë dhe trego kulturë. O lahper.
@@skenderbeuskenderbeu6942 PO SHIHESH SE JE LVV UDBASHAT MSHEFEN ME EMRA PATRIOTIK FALCO
@@tatarra1282
M'duket Ty VV-JA po t'len pa gjumë. Don me plas prej Inati. Ah inatxhiu i keq 😂😂😂😂
@@tatarra1282
Klyshi i serbisë. Sigurt qe kur u Kane Milloshi ti me të je kane. Po mos t'ishin Kane mergimtaret ti kishe dek uni o lyps 😂😂😂
Qka pe thirrni ket bagël
Kush e nin veten gerrnaq mir i baft
Shum te sjellshum gurbe
E
Po edhe budall ja Kisha lon 💩💩
Sa flliqt per 200 euro , paramendo diqka ma shum😩
Sa per qesi valonash kurr kosova sishte qliruar. Por rrnoft diaspora qe e qliroi e organizoi luften per qlirim
Valon ki nevoj me shku te mjeku ,me ba ni operim thunes,si mas pari
Edhe Kritika ka fund, let me than aj qe nihet gernaq fol. Mir ish kan mu kthy ky ne Belgrad qysh pe permen.
Po juve sju kisha thirr ne emisjonin
Kum dasht me ble ni shpi me investu ne kosov kejt plastik ish kan kup pas ardh me 1 mil euro i kum pas mar prap e kum hik qetasht kum ble shpi ne gjermani edhe ne spanje lloq te kosoves flm shum valon skum investu skam investu
Turp
Nuk kam met shku larg jo.. Por këto emisione qe e ftojnë ket bish njejt Jan.. Sa me i marr 2 klikime...
Psikopate i semure
Nuk pedi se qkapomerrni meket qenef
Andi kur ti drejtohesh dikuj i drejtohesh me "ju" jo "ti".
Ndihet Valoni edhe pa mikrofon ,zanin kup te qiellit
Dil qaty te boksi e takallxojn qefin bre njeri i pa respektushum
Ti po e lexojshe historin e karaxheiqit
Qaq te ult ini paret keshni knaqni goldiger kosova kejt
Plot goldiger ky Valoni
Per 200euro u qut nkam e u ju nal bota
Tjeter here mendo shummm kur fol per mergimtaret
P.o. ju as rrogen 200e se keni pa kurr
Jo bre ty ta ka nal tagjin naj vlla e ke marr tren
Pse ka qef me hanger m...
Valon te knaqen me pare 😄😄😄😄
Gërnaqt duhen të bëhen bashk dhe të ja bëjn Valonit një të mir, një sërprisë: vetëm 2 vjet mos të vin as një prej tyre në KS. Çka mendoni çka do të ndodh tani? Ju garantoi, Kosovart vetëm do të ja bëjn Valonit shpinden ma but se barkun. Hahahahahaha......
Hiç mos hajdeni ne Kosovë se bash karin na keni lodhë . Syt spo dojm me jau pa hiç
Ato si valoni the qa jetojn ne kosov Gold Diger kejt
Me deshir isha taku me V Sylen i kisha Tregu kush esht DIASPORA Si me Dituri Pasuri qe BESA Edhe me Trimeri qe besoi i kemi deshmu
Ti kishe deshmu bablok sishe ik n99 nten
Kjo gazetarja n shesh, spo dojka koment 😒
Pse more valon vetem poshtersina fol
Kz televizion fiton prej nje njeriu si ky,shikone moderatoren se si sillet dhe flet .
Hallall ju koft atyne djemve ja palun me 200€ 😂😂😂😂 spat cka me fol me shum
a valon me bo met zon naj ka en qoshe pa ta zon kryt me der skom mi lon bre pacov
Ky se meriton me dal n tv... po qka me ju bo kto te tv 's kshyrin me mush orarin ntv 😡😡😡😡
Ku qaekisha reh Kit far viqii
Ooo ti qa je
💋🍥
Valon syla
Je shummmm imir valon
üpüp
o ti valon osht mir mes me dal en tv mo hiq edhe mes me fol shum mir bon e rub veten
Po kur eperkesh edhe Vlla in event se edheai asht ne gurbet po kqyre qysh eperkesh edhe Hoxhallart posed shka pe ftoni ne studjo edhe ju qe qeshni meta ne qat grup jeni
Prind i kan dhan respekt qashtu i Met
Po mir more zotri po ti me kan mirresh. Mos e lejo vetin me ksi Muhabete te kota se ki pun shum tjera ne qoft se je i mequm.
O bravo o valon se boss je pot kallxoj ti as ni fjal se shton bre hiq veq qysh oshtë ti ndryshe nuk fol hallallë te qoft kjo qe e thua bravo edhe kejt veq por koqe te kapin kejt se shum bre je i fort 👌👌
tmarroft zoti ftyren ty edhe dy gazetarve qysh po muni me fol hala qjinja skam hi ndhe ju marroft zoti te treve
qysh bre spoju vjen marre tan ky njeri se ka dek ozoti uvraft tule far laperice tule far magari
dy vjet shkoll si kini ehini gazetar
E ty kubanez t maroft zoti me gjith Valon grbaqin
Tieki lukthin ethivit senstegjan
Mirë ki ti valon se ju jep material ktyne me u marr me ty e kta njerz qe ti i quan grnaqa po nejse se cili e tregon kulturen e vet .
Xxx.
Gazetari mir hulumton ejo te ofendoj
Une te kam idol vallah se drejt fol se gernaqa jan plote. Kam qejf mu taku kur te vij ne ks
Idol te leshit e ki qka po han mut oj kurva plak
Oj plakuçin
@Ramadand Halili a ta ka provu valonin gruja e ta ka livdu qe o i fort a qka ki
@@skenderbeuskenderbeu6942 😂😂😂😂😂
@@shkurte8727
😂😂😂
I madh osht hahahaha
As une se kritikoj se king o
Ani de qoje ne shpi se te vyn
@@lowenherz5134 po e kisha mar me qejf ama ky spe lshon ks 😞
Une gjith kam than pse termeti pe nguc Japanin japant jan njerz shum te Vyshem Termetin duhet te na me qu e me ti fshi 2Milion Budall se nuk i vym kerkujna na
@@lowenherz5134 hhahhaha fort burim te koke 🤣🤣🤣🤣🤣
@@shkurte8727 Nuk kqyrin me ba diqka te mendqme po vetem budallakina Njerzimi esht i krijuar qashtu i miri edhe i keqi se mu kon krejt te mir qfar kuptimi kish jeta