Kurumlar Vergisi Bölüm 1
Вставка
- Опубліковано 19 гру 2024
- Merhaba arkadaşlar, bu dersimizde kurumlar vergisinin ilk kısmını işlemiş bulunmaktayız. Umarım sizler için yararlı olur.
Ulaşabileceğiniz Kitaplarım:
Örnek Uygulamalarla Vergi Dava Rehberi:
www.kitapyurdu...
Karşılaştırmalı Vergi Tebligat Hukuku:
www.kitapyurdu...
Vergi Hukuku (Genel Hükümler):
www.kitapyurdu...
Vergi Davalarında Bireysel Başvuru (Anayasa, Aihm) Rehberi:
www.kitapyurdu...
Türk Vergi Sistemi:
www.kitapyurdu...
Vergi Yargılama Hukuku:
www.kitapyurdu...
hocam ilminin zekatını veriyor tebrik ediyorum ilmini halka ihtiyacı olana naklediyor ömrünüz uzun sağlıklı hayırlı olsun
Hocam ağzınıza, yüreğinize, emeğinize sağlık. Büyük bir zevkle dinledim ve bilgilendim. Allah razı olsun sizden🙏
Merhaba hocam eski bir öğrenciniz olarak dinlerken gayet keyifli ve faydalı oldu. Emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim sevgili kardeşim. Selamlar
Gayet bilgilendirici ve yeterli ancak videolardaki ses çok çok az. İş yerinde dinlerken duymak biraz zor. Bı kulaklık ile mikrofon kullanımı çok daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Elinize emeğinize sağlık yinede🙏
Maşallah hocam ço güzel anlatmışsinız.
Allah razı olsun hocam
Sayın hocam yeni videolu derslerimizi bekliyoruz
Hocam ağızınıza sağlık çok güzel anlatmışsınız. Aklıma bir soru takıldı.
kurumlar vergisi mükellefleri vergi matrahlarını belirlerken sadece KKEG'leri ticari karlarına ekleseler yeterli midir? yoksa başka yükümlülükleri var mıdır? cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba Ahmet bey. Teşekkür ederim. Kurumlar vergisi matrahını belirlerken safi kurum kazancına KKEG ile Kontrol Edilen Kurum Kazancı ekliyoruz, istisna ve indirimler düşürüyoruz. Kurumlar Vergisi Matrahı = [safi kurum kazancı + (KKEG+KEYKK)]- (istisna+indirimler)
Teşekkürler hocam fakat ses çok az geliyor.
hocam emeğinize sağlık sizden bir ricam olucaktı hocam bu anlatmış olduğunuz slaytları bana atabilir misiniz hocam benim de bir ödev için işime yarar sizden ricam hocam teşekkürler
Sevgili kardeşim hazırladığım slaytlar Doğan Şenyüz, Mehmet Yüce, Adnan Gerçek tarafından hazırlanan “Türk Vergi Sistemi” adlı kitaptan alınmıştır. O nedenle telif hakkı sözkonusu olduğu için maalesef slaytları gönderemiyor. Ödeviniz konusu yazarsanız size bazı konularda tavsiyede bulunabilirim. İyi çalışmalar
@@prof.dr.mehmetyuce4005 hocam ödevim kurumlar vergisi mükellefleri ben bunları araştırıp yazdım ama hepsinin bir sonuç kısmı yazmam gerekiyor biraz uzun şekilde bana yardımcı olur musunuz hocam iyi günler dilerim.
Hocam mail adresiniz varsa size başka sorular da sormak isterim yardımcı olursanız eğer